Homepagina » Het Complot » Europarlementariër: “Bilderberggroep is de wortel van het kwaad”
Europarlementariër: "Bilderberggroep is de wortel van het kwaad"

Europarlementariër: “Bilderberggroep is de wortel van het kwaad”

Aankomend weekend komt de geheimzinnige Bilderberggroep bijeen in Kopenhagen. Volgens de Italiaanse Europarlementariër Mario Borghezio is deze groep ‘de wortel van het kwaad’. Hij houdt de organisatie verantwoordelijk voor de economische crisis in Italië.

Borghezio, lid van de Commissie burgerlijke vrijheden, justitie en binnenlandse zaken, geeft Bilderberg in deze video de schuld van de hoge werkloosheid, armoedegraad en belastingen. Hij wordt gesteund door de Italiaanse advocaat Alfonso Luigi Marra, die afgelopen jaar het OM in Rome opriep de Bilderberggroep te onderzoeken wegens betrokkenheid bij ‘criminele activiteit’.

Volgens Marra werd tijdens de Bilderbergconferentie van 2011 in Zwitserland afgesproken dat Mario Monti als minister-president van Italië zou worden geïnstalleerd. Marra omschreef de organisatie als een ‘unieke, illegale broederschap’ van elitisten die denken dat ze ‘boven de wet staan’.

In de video trekt Borghezio van leer tegen de politieke klasse van Italië. “(Mario) Monti en (oud-premier Enrico) Letta behoren tot de Bilderberggroep en (minister-president Matteo) Renzi is hun marionet.

Een deelnemer aan de Bilderbergconferentie heeft tegenover het Duitse tijdschrift Cicero gezegd dat de geheimzinnige jaarlijkse bijeenkomst meer invloed heeft dan het World Economic Forum in het Zwitserse Davos. De anonieme deelnemer zei dat tijdens Bilderberg de echt belangrijke zaken worden besproken. “Davos is pure pr.”

Hoewel ieder jaar honderden journalisten afreizen naar Davos, zijn er maar enkele die Bilderberg benoemen. Als de conferentie al wordt genoemd, wordt het belang ervan sterk gebagatelliseerd.

De Bilderberggroep wordt verweten dat ze buiten de democratie om besluiten neemt. In het Europees Parlement en de Tweede Kamer zijn vragen over de conferenties beantwoord zonder dat er werd ingegaan op de inhoud. Journalisten zijn niet welkom tenzij genodigd, maar iedereen is verplicht tot geheimhouding.

Er wordt wel beweerd dat de Bilderbergconferenties, waarin de Amerikaanse inlichtingendienst CIA miljoenen heeft gestopt, spreekgelegenheden zijn voor de top van onder andere de internationale vrijmetselarij en andere geheime genootschappen.

[YouTube]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
benhur
benhur
7 jaren geleden

Het wordt idd hoog tijd dat daar eens serieus kuising wordt ingehouden , want het zijn zij die momenteel de touwtjes in handen hebben hier op aarde.
Dit zijn echt gangsters die verslaafd zijn aan geld en macht en daarvoor over lijken gaan. …

wolfje
wolfje
7 jaren geleden

zo’n alexander pechtold wordt ook aangestuurd door die club

liesa
liesa
7 jaren geleden

het is triest genoeg dat er mensen zijn , die graag de controlle willen hebben..mensen laten zich erg beinvloeden .. ze krijgen genoeg speeltjes om ze rustig te houden, tv nieuwe ipads, foontjes, enz.. en niet alleen dat, veel mensen die geen werk meer hebben, die hebben wat anders aan hun hoofd..en dat is de bedoeling ook van deze bilderberg groep.. maar een gezegde wie n kuil graaft voor n ander… laten we hopen dat ze erin vallen..

Rolling Stone
Rolling Stone
7 jaren geleden

Schaduwregering.

x

Check Also

open forum

Open Forum van World Economic Forum gaat niet door vanwege doodsbedreigingen

De jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic ...

bezittingen

Business Class laat filmpje zien over Klaus Schwab en Great Reset: hebben we in 2030 geen bezittingen meer?

Harry Mens sprak zondag in het tv-programma ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x