Het Complot

Europarlementariër: “Bilderberggroep is de wortel van het kwaad”

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aankomend weekend komt de geheimzinnige Bilderberggroep bijeen in Kopenhagen. Volgens de Italiaanse Europarlementariër Mario Borghezio is deze groep ‘de wortel van het kwaad’. Hij houdt de organisatie verantwoordelijk voor de economische crisis in Italië.

Borghezio, lid van de Commissie burgerlijke vrijheden, justitie en binnenlandse zaken, geeft Bilderberg in deze video de schuld van de hoge werkloosheid, armoedegraad en belastingen. Hij wordt gesteund door de Italiaanse advocaat Alfonso Luigi Marra, die afgelopen jaar het OM in Rome opriep de Bilderberggroep te onderzoeken wegens betrokkenheid bij ‘criminele activiteit’.

Volgens Marra werd tijdens de Bilderbergconferentie van 2011 in Zwitserland afgesproken dat Mario Monti als minister-president van Italië zou worden geïnstalleerd. Marra omschreef de organisatie als een ‘unieke, illegale broederschap’ van elitisten die denken dat ze ‘boven de wet staan’.

In de video trekt Borghezio van leer tegen de politieke klasse van Italië. “(Mario) Monti en (oud-premier Enrico) Letta behoren tot de Bilderberggroep en (minister-president Matteo) Renzi is hun marionet.

Een deelnemer aan de Bilderbergconferentie heeft tegenover het Duitse tijdschrift Cicero gezegd dat de geheimzinnige jaarlijkse bijeenkomst meer invloed heeft dan het World Economic Forum in het Zwitserse Davos. De anonieme deelnemer zei dat tijdens Bilderberg de echt belangrijke zaken worden besproken. “Davos is pure pr.”

Hoewel ieder jaar honderden journalisten afreizen naar Davos, zijn er maar enkele die Bilderberg benoemen. Als de conferentie al wordt genoemd, wordt het belang ervan sterk gebagatelliseerd.

De Bilderberggroep wordt verweten dat ze buiten de democratie om besluiten neemt. In het Europees Parlement en de Tweede Kamer zijn vragen over de conferenties beantwoord zonder dat er werd ingegaan op de inhoud. Journalisten zijn niet welkom tenzij genodigd, maar iedereen is verplicht tot geheimhouding.

Er wordt wel beweerd dat de Bilderbergconferenties, waarin de Amerikaanse inlichtingendienst CIA miljoenen heeft gestopt, spreekgelegenheden zijn voor de top van onder andere de internationale vrijmetselarij en andere geheime genootschappen.

[YouTube]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
benhur
benhur
8 jaren geleden

Het wordt idd hoog tijd dat daar eens serieus kuising wordt ingehouden , want het zijn zij die momenteel de touwtjes in handen hebben hier op aarde.
Dit zijn echt gangsters die verslaafd zijn aan geld en macht en daarvoor over lijken gaan. …

wolfje
wolfje
8 jaren geleden

zo’n alexander pechtold wordt ook aangestuurd door die club

liesa
liesa
8 jaren geleden

het is triest genoeg dat er mensen zijn , die graag de controlle willen hebben..mensen laten zich erg beinvloeden .. ze krijgen genoeg speeltjes om ze rustig te houden, tv nieuwe ipads, foontjes, enz.. en niet alleen dat, veel mensen die geen werk meer hebben, die hebben wat anders aan hun hoofd..en dat is de bedoeling ook van deze bilderberg groep.. maar een gezegde wie n kuil graaft voor n ander… laten we hopen dat ze erin vallen..

Rolling Stone
Rolling Stone
8 jaren geleden

Schaduwregering.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x