Mens en Dier

Dringende boodschap professor Bhakdi: is dit waarom zoveel mensen sterven na het Pfizer-vaccin?

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Professor Sucharit Bhakdi legt in gesprek met Oval Media op een eenvoudige manier uit hoe het kan dat zoveel mensen sterven vlak nadat ze het coronavaccin hebben gekregen.

Waar we al bang voor waren, is het volgende: als je iemand vaccineert met een mRNA-vaccin steek je een naald in iemands arm en spuit je miljarden kleine pakketjes met het gen van het virus in het lichaam. Deze pakketjes belanden in de bloedbaan en worden verspreid door het lichaam. Cellen nemen deze pakketjes op, zegt de microbioloog.

Criminele dingen

Niemand weet precies om welke cellen het gaat omdat dat nooit is onderzocht, aldus professor Bhakdi. “Dat is één van de criminele dingen die op dit moment gebeuren. Er worden experimenten uitgevoerd op mensen, zonder dat er eerst dierproeven zijn gedaan.”

Nadat de pakketjes zijn verspreid door het lichaam, beginnen cellen het viruseiwit aan te maken. Dit wordt opgemerkt door killerlymfocyten, die een belangrijke rol spelen in het immuunsysteem. Zij gaan vervolgens aan de slag en beginnen deze cellen aan te vallen, stelt Bhakdi.

Zoveel sterfgevallen

“We denken dat dit de reden is dat de arme stumpers die het vaccin krijgen toegediend last krijgen van ernstige bijwerkingen,” zegt hij. “Meer dan de helft van de mensen kon na de tweede dosis van het Pfizer-vaccin niet werken. Ze hadden last van koorts, pijn over hun hele lichaam, hoofdpijn. Ze waren echt ziek.”

Het is goed mogelijk dat ouderen en zwakkeren hierdoor sterven, voegt hij toe. “We vermoeden dat er daarom zoveel sterfgevallen zijn vlak na de vaccinatie.”

[OVALmedia in English]

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sandra
Sandra
1 jaar geleden

Erg fijn dat dit medium er is! ga zo door.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Wij moeten er wat voor over hebben om de coronapandemie te beslechten.

Dat het volk dit vindt blijkt uit de laatste peiling van Maurice de Hond want de VVD stijgt alweer.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Deze professor Sucharit Bhakdi heeft natuurlijk 100% gelijk. Ik ga er zomaar vanuit, dat het grootste deel van de lezers en lezeressen van deze site dit zullen beamen. Helaas voor ons zijn er nog te weinig van onze soort om ECHT het verschil te maken. En als ik, alleen al in mijn omgeving, zie met hoeveel graagte ze praktisch staan te juichen van vreugde als zij aan de beurt zijn…. Al deze mensen die zo meteen die prikken binnen hebben, zijn, in mijn ogen, reeds verloren. Een soort van tikkende klok… tot de laatste tik.

Hans van Straaten
Hans van Straaten
1 jaar geleden

En roepende in de woestijn, helaas.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

94
0
We lezen graag je reactie!x