Het Complot

Hollywoodacteur beschuldigt grote namen van pedofilie. Dit zijn ze

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Acteur Isaac Kappy, die onder meer in Breaking Bad en Thor speelde, beschuldigt Hollywoodproducent Steven Spielberg in een video die hij op YouTube plaatste van pedofilie.

Kappy stelt dat er ‘een wijdverbreide Hollywoodcultuur van pedofilie is’. Hij noemde ook Tom Hanks en de familie Rothschild bij naam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Ze willen gecompromitteerde mensen, omdat die gemakkelijk te controleren zijn,” zei de acteur. “En veel mensen zijn erin meegegaan, omdat ze roem en geld willen.”

Systeem

Hij riep slachtoffers van kindermisbruik en -handel in de video op hun verhaal te doen. Kappy vindt het ‘tijd dat dit allemaal in de openbaarheid komt’.

De acteur was eerder in het nieuws omdat hij brieven had geschreven aan acteur Seth Green en zijn vrouw, waarin hij sprak over een ‘systeem’ en zei te vrezen voor zijn leven. Ook zou hij Paris Jackson bij de keel hebben gegrepen.

Pedofilie-netwerk

Kappy ontkende de berichten op Twitter en zei dat ze vol feitelijke onjuistheden staan. Hij noemde de beschuldigingen een ‘typisch voorbeeld van karaktermoord’.

Hij kan rekenen op bijval van acteur Corey Feldman, die eerder sprak over een pedofilie-netwerk in Hollywood.

Feldman durfde de man die volgens hem aan het hoofd ervan staat, niet bij naam te noemen.

Bekijk de video hieronder:

[Telegraaf (inmiddels verwijderd), Collective Evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zetareticulan
Zetareticulan
5 jaren geleden

(Hij kan rekenen op bijval van acteur Corey Feldman, die eerder sprak over een pedofilie-netwerk in Hollywood). Euh nee dat kan hij niet.. Deze Isaac Kappy heeft contact gezocht met Corey Feldman via Twitter. Corey Feldman heeft niet op zijn berichten gereageerd, en heeft deze Kappy geblokkeerd op zijn account. Deze Hollywood acteur heeft nog nooit een grote rol gehad en is sinds 2016 ook niet meer in televisie series gespeeld. Hoewel ik geloof dat er rare dingen gebeuren, is deze Isaac Kappy niet de juiste graadmeter.

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Lees de protocollen van de wijzen (lees onvoorstelbaar sluw tuig) van Zion.
Dit is in de jaren negentig uitgelekt, en als je in staat bent het te lezen valt alle waanzin die er gebeurt op de wereld geheel op zijn plek. Alles klopt precies. Is dat niet al te toevallig om het naar het rijk der fabelen te verwijzen en de mensheid kapot te laten maken en volledig te onderwerpen aan dat soort zieke geesten ? De illuminatie bestaat en ze zijn druk bezig ons zo veel mogelijk kapot te maken, zowel fysiek als mentaal met als doel totale controle en macht over het restant wat met alle gemak te handhaven zal zijn als ze hier mee klaar zijn.

J. Hofmans
J. Hofmans
5 jaren geleden

Waarom geloof ik deze man voor… 99,9%?

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Hollywood, de film- en muziekindustrie, banken en bellegingsinstellingen tot aan de oorlogsindustrie, en de div. mainstream media worden geleid en gedicteerd door één grote kliek van cokesnuivende geesteszieken en doorgewinterde psychopaten. Wat deze Isaak hier uitkraamt is denk ik nog te braaf, te beschaafd te vriendelijk, te ingehouden. Het is veel, veel erger dan men kan beschrijven of kan bedenken.

Is er ooit één geweest van de zionisten, Steven Spielberg bijv. is er ook één van het zuiverste water, die ronduit te keer gegaan is in zijn tegen de werkelijke waarheden rond satanisten, de false flags, de oorlogsindustrie, de deep state, de Rothschilds of Bilderberg? Pedofilie, satanisme en kindoffers lijkt mij in deze totaal verziekte wereld goed aan te sluiten bij de maffioso zionisten.

Ik ben honderd procent overtuigd van de werkelijke macht die via een zio centrale bank in Frankfurt en Washington alleen al kunnen laten zien hoe machtig en destructief hun werk is en hoe machteloos landen in Europa daartegenover staan.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x