CoronaBinnenland

Correlatie tussen aantal herhaalprikken en oversterfte is sterk, immunoloog roept op prikcampagne te stoppen

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

In het eerste halfjaar van 2022 stierven 6000 meer mensen dan berekend was. Leon de Winter spreekt in De Telegraaf van ‘een ramp van kolossale omvang’. Een onderzoek naar de forse oversterfte komt moeilijk van de grond. De overheid verschuilt zich achter privacyregels.

Kamerlid Omtzigt stelde er Kamervragen over aan zorgminister Kuipers. In de brief met antwoorden die hij kreeg, stuit je op onwil, op vertragingstechnieken, op desinteresse om de golf van duizenden doden op te helderen, schrijft De Winter.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Door te dralen, laden de overheden de verdenking op zich dat ze het onderzoek niet wensen,” aldus De Winter. Waarom? Wat wensen de overheden te ontlopen? “Vrezen politici en overheden dat de oorzaak bij de gevolgen van vaccinaties te vinden valt?” vraagt hij zich hardop af.

Vaccinatiecampagne moet gestopt worden

“De correlatie tussen het aantal vaccinaties dat toegediend is tijdens de huidige campagne en de meer dan verwachte sterfte is sterk,” schrijft professor Theo Schetters zondag.

“Dit lijkt een herhaling van de situatie tijdens de herhaalprikcampagne in de lente van dit jaar,” merkt de immunoloog op. “Uit de gegevens van de GGD blijkt dat de sterfte niet eenvoudig verklaard kan worden door corona-infecties.”

“Zolang er geen duidelijkheid is over de causaliteit van vaccinatie en oversterfte moet de vaccinatiecampagne gestopt worden,” benadrukt Schetters.

Hoelang moet de correlatie nog aanhouden

Huisarts Frank Peeters vraagt: “Wie beweert nu nog dat die prik veilig is? Effectief lijkt ze wel, maar dan niet als levensreddend vaccin.”

“Hoge correlatie tussen het aantal herhaalprikken en oversterfte is er nog steeds. Wordt niet nader onderzocht. Massavaccinatie gaat ‘gewoon’ door. Hoelang moet de correlatie nog aanhouden voordat overheid en fabrikant verantwoordelijkheid nemen?” vraagt medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman.

4.9 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mary
Mary
1 jaar geleden

Massa zelfmoord.

mens
mens
1 jaar geleden

Ego probleem ‘als ik nu zeg er klopt iets niet’ is wat ik eerder vertelde niet waar , daar zit het probleem. dus door gaan met wat je eerder vertelde.

Willy wonka
Willy wonka
1 jaar geleden

Sjonge jonge zeg. De domme gaan er allemaal aan. But i don’t care.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Zelfs De Telegraaf, normaal gesproken toch altijd braaf napapegaaien wat de overheid voorschrijft, bij monde van Leon de Winter, kan er eindelijk niet meer omheen.

DAT is tenminste “goed” nieuws, want uiteindelijk heeft de zogenaamde “wakkere” krant nog altijd een substantieel aantal lezers.

En die lezers zullen waarachtig nu wel goed geschrokken zijn.

Het is natuurlijk ronduit méér dan alleen maar crimineel, dat er zo’n lange tijd al een behoorlijke oversterfte is en DAAR helemaal niets, maar dan ook niets mee gedaan wordt.

Bij eerdere “vaccinatie”-campagnes werd de stekker rap uit het stopcontact getrokken. DIT natuurlijk om erger te voorkomen.

Deze keer maakt het de “hoge” heren en dames schijnbaar geen bliksem uit, want eigenlijk verloopt dit hele gebeuren precies volgens hun smerige plan.

Eén ding is tenminste positief te noemen. En dat is, dat de laatste, zo’n vijf weken geleden gestarte campagne om een zogenaamde OPPEPPRIK te halen, tot nu toe althans, niet het gewenste resultaat heeft.

Helaas zal het voor heel veel mensen, die WEL in het CORONASPROOKJE geloofden en blind vertrouwen hadden in overheid en medici, te laat zijn. Hun immuunsysteem is waarschijnlijk al totaal naar de knoppen. En dat betekent dat zelfs een simpel verkoudheidje, desastreuze gevolgen kan hebben.

Nu lees ik wel veel op Telegram, op de verschillende sites, dat er wel alternatieve behandelwijzen zijn om de schade zoveel mogelijk te beperken.

Het beste is volgens mijn bescheiden mening om een homeopathische arts te raadplegen.

En laten wij met z’n allen NOOIT vergeten, hoeveel dappere artsen er over de hele wereld al bijna DRIE JAAR geleden gewaarschuwd hebben voor de gevaren.

Back to top button
134
0
We lezen graag je reactie!x