Homepagina » Het Complot » Bilderberg: het kartel van de macht
Bilderberg: het kartel van de macht

Bilderberg: het kartel van de macht

Ieder jaar komen de machtigsten der aarde bijeen in een luxueus hotel om drie dagen lang te bespreken hoe ze de wereld verder gaan opdelen.

Op deze Bilderbergconferentie verschijnen voormalige en huidige staatshoofden, diplomaten, bestuursvoorzitters van corporaties, legerfunctionarissen en enkele journalisten.

De eerste Bilderbergconferentie werd georganiseerd in 1954 en vond plaats in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Initiatiefnemers waren onder meer Józef Retinger, Unilever-topman Paul Rijkens, de Belgische ex-premier Paul van Zeeland en toenmalig voorzitter Prins Bernhard.

Chatham House Rule

Wat er tijdens de conferentie exact wordt besproken is niet duidelijk. Wel zijn er veel geruchten. Zo zou afgelopen jaar al zijn besloten dat SPD’er Peer Steinbrück de volgende bondskanselier van Duitsland zal worden. Angela Merkel nam in 2005 deel aan de Bilderbergconferentie en werd enkele maanden later de machtigste vrouw van Duitsland.

Helmut Kohl werd in 1980 uitgenodigd voor de Bilderbergconferentie en twee jaar later gekozen tot bondskanselier. Helmut Schmidt kon zijn deelname in 1973 al een jaar later bekronen met het bondskanselierschap.

Deelnemers van de Bilderbergconferentie spreken in de regel niet over de bijeenkomst. Zij moeten zich houden aan de zogeheten Chatham House Rule, een basisprincipe dat de vertrouwelijkheid van de bron van de verkregen informatie tijdens een vergadering regelt. De regel is ontstaan in juni 1927 aan het Koninklijk Instituut voor Internationale Zaken, ook wel bekend als Chatham House.

Geen commentaar

Het Duitse weekblad Der Spiegel vroeg enkele deelnemers wat er zoal wordt besproken tijdens de Bilderbergconferentie. Roland Koch, voormalig minister-president van Hessen en de huidige bestuursvoorzitter van bouwconcern Bilfinger-Berger, gaf aan zich niet over dit onderwerp te willen uitspreken.

Een woordvoerder van voormalig topman van Deutsche Bank Josef Ackermann zei dat ‘de heer Ackermann niets meer kwijt wil over dergelijke samenzweringsonzin’. Bestuursvoorzitter van Linde AG Wolfgang Reitzle reageerde kort maar krachtig met ‘geen commentaar’. Waarom willen of kunnen deelnemers geen commentaar geven?

De deelnemers die wel iets zeggen laten vaak veel vragen onbeantwoord. Wolfgang Ischinger, diplomaat en Global Head of Government Relations van verzekeraar Allianz SE in München, zei ‘dat er geen geheimen zijn’ en verwees verder naar de internetsite van de conferentie.

Op de vraag of de Bilderbergconferenties bedoeld zijn om een werelddictatuur van de grond te krijgen antwoordde hij geheimzinnig: “Bij Bilderberg heeft diegene iets te zeggen, die iets te zeggen heeft.”

Bron: Spiegel.de

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

45 reacties

 1. Ik begrijp niet dat in de journalistiek deze bilderbergers de “Groten der aarde”worden genoemd. Volgens mij zijn het gewoon de “ratten van deze wereld”

  vgl het sprookje “de kleren van de keizer”

  1 likes
 2. GroenLinks had aan Rutte ook vragen gesteld maar Rutte zweeg ook in alle talen.

  0 likes
 3. Wat een k*tzooi, elke keer als ik “Bilderberg”zie staan is mijn hele dag gelijk verpest. Vuile nazi’s zijn het, pedofielen.

  0 likes
 4. We hebben wel een Bilderberg als dit nodig. Want stel je voor dat we dit niet hadden, zou je dan in vrede kunnen samenleven zoals jij denkt?? Nee nooit, dan zal er telkens oorlog zijn tussen alle landen. Oorlog om grond, grondstoffen of geld. Het is daarom belangrijk dat dit bestaat. Zo kan men afspraken maken tussen landen waar iedereen van de landen tevreden mee kunnen zijn. Blijkbaar kunnen velen van jullie dit niet beseffen. En denken dat het duister en gevaarlijk is. De bilderberg is ook opgericht na de 2e wereld oorlog. Om onder andere een nieuwe oorlog te voorkomen. Nadenken mensen, altijd eerst nadenken voordat je hysterisch begint te gillen en schreeuwen.

  0 likes
 5. Hun dagen zijn geteld. Ik heb met ze te doen, want hoe hoger je zit, hoe harder je valt. Bij ons koningshuis dacht ik altijd nog: ik benijd je niet. Maak je ivoren toren maar een beetje komfortabel. Maar dit is toch een ander verhaal. Ik wens ze sterkte, liefde en echte wijsheid.

  0 likes
 6. [quote name=”Killuminati”]Wat een k*tzooi, elke keer als ik “Bilderberg”zie staan is mijn hele dag gelijk verpest. Vuile nazi’s zijn het, pedofielen.[/quote]

  Same here… Nederland is egt een slaap land, wanneer worden de mensen hier s een keer wakker? Kheb laatst die documentaire over Privacy gezien en Nederlanders vinden het maar oke wat de overheid en andere instanties met je gegevens doet… WTF MAN WORDT WAKKER NEDERLAND .. overal horen we goed nieuws om ons heen dat Amerikanen eindelijk wakker wordt, wtf happend to Holland (sheeple brainwashed people) bah

  0 likes
 7. Hoe ze MIJN/ONZE wereld gaan opdelen????
  Fuck that!!!

  0 likes
 8. eind 18e eeuw hadden we het ook slecht en werd de gewone man ook helemaal uitgekleed door de rijken. Parijs rond 1792 (Lodewijk de 14e en zijn gehele adellijke staf) werden ook het schavot opgedragen of opgeknupt. Denk dat de rijken zichzelf straks wel achter hun oren zullen gaan krappen. Want er gaan nog rare dingen gebeuren als de geest uit de fles is.

  0 likes
 9. [quote name=”Anoniem”]We hebben wel een Bilderberg als dit nodig. Want stel je voor dat we dit niet hadden, zou je dan in vrede kunnen samenleven zoals jij denkt?? Nee nooit, dan zal er telkens oorlog zijn tussen alle landen. Oorlog om grond, grondstoffen of geld. Het is daarom belangrijk dat dit bestaat. Zo kan men afspraken maken tussen landen waar iedereen van de landen tevreden mee kunnen zijn. Blijkbaar kunnen velen van jullie dit niet beseffen. En denken dat het duister en gevaarlijk is. De bilderberg is ook opgericht na de 2e wereld oorlog. Om onder andere een nieuwe oorlog te voorkomen. Nadenken mensen, altijd eerst nadenken voordat je hysterisch begint te gillen en schreeuwen.[/quote]

  Ik moet gillen van het lachen als ik dit lees….

  0 likes
 10. [quote name=”Anoniem”]We hebben wel een Bilderberg als dit nodig. Want stel je voor dat we dit niet hadden, zou je dan in vrede ku zoals jij denkt?? Nee nooit, dan zal er telkens oorlog zijn tussen alle landen. Oorlog om grond, grondstoffen of geld. Het is daarom belangrijk dat en tevreden mee kunnen zijn. Blijkbaar kunnen velen van jullie dit niet beseffen. En denken dat het duister en gevaarlijk is. De bilderberg is ook opgericht na de 2e wereld oorlog. Om onder andere een nieuwe oorlog te voorkomen.[/quote]

  amerika heeft meer dan 50 landen aangevallen na de 2de wereld oorlog. vietnam, midden-oosten, noord-korea etc. en het ging zeker om brandstof. de eerste- en 2de wereld oorlog is ontstaan door een crisis, nu is de crisis groter dan ooit. en er bestaat al nul-punt energie wat voor ons geheim gehouden word. zonder bilderbergers zijn we zeker beter af.

  excuses voor mijn spelling, ik doe mijn best

  0 likes
 11. [quote name=”IIS”]Laatste, maar natuurlijk niet de allerlaatste bijeenkomst.

  http://xandrah.wordpress.com/2012/11/15/bilderbergers-komen-samen-in-italie/%5B/quote%5D
  Ja dit schijnt een spoed bijeenkomst te zijn! Kijken hou ze hun Euros bij elkaar kunnen houden
  http://theintelhub.com/2012/11/15/bilderberg-group-quietly-meets-in-italy/

  0 likes
 12. [quote name=”Alfred”]Ik begrijp niet dat in de journalistiek deze bilderbergers de “Groten der aarde”worden genoemd. Volgens mij zijn het gewoon de “ratten van deze wereld”

  vgl het sprookje “de kleren van de keizer”[/quote]
  Hier op aarde zijn ze misschien de grotse, maar later in de geestelijke wereld zijn hun de kleinste……dan lachen ze niet meer………

  0 likes
 13. [quote name=”Killuminati”]Wat een k*tzooi, elke keer als ik “Bilderberg”zie staan is mijn hele dag gelijk verpest. Vuile nazi’s zijn het, pedofielen.[/quote]
  Dat mag wel iets vriendelijker hoor, op deze mooie zondag.
  Waarom groepen demoniseren waar je niet van weet wat ze doen en waar ze voor staan?
  Daar neem je toch een aardig risico mee in termen van karma wat je dan over jezelf afroept.
  N.B. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  0 likes
 14. [quote name=”Anoniem”]We hebben wel een Bilderberg als dit nodig. Want stel je voor dat we dit niet hadden, zou je dan in vrede kunnen samenleven zoals jij denkt?? Nee nooit, dan zal er telkens oorlog zijn tussen alle landen. Oorlog om grond, grondstoffen of geld. Het is daarom belangrijk dat dit bestaat. Zo kan men afspraken maken tussen landen waar iedereen van de landen tevreden mee kunnen zijn. Blijkbaar kunnen velen van jullie dit niet beseffen. En denken dat het duister en gevaarlijk is. De bilderberg is ook opgericht na de 2e wereld oorlog. Om onder andere een nieuwe oorlog te voorkomen. Nadenken mensen, altijd eerst nadenken voordat je hysterisch begint te gillen en schreeuwen.[/quote]
  tuurlijk.. niet mee gekregen deze week waar de oprichter hiervan schuldig aan was?? te zien in msm.. http://nos.nl/artikel/142371-bernhard-was-feitelijk-wel-een-gewezen-nazi.html

  0 likes
 15. [quote name=”Anoniem”]We hebben wel een Bilderberg als dit nodig. Want stel je voor dat we dit niet hadden, zou je dan in vrede kunnen samenleven zoals jij denkt?? Nee nooit, dan zal er telkens oorlog zijn tussen alle landen. Oorlog om grond, grondstoffen of geld. Het is daarom belangrijk dat dit bestaat. Zo kan men afspraken maken tussen landen waar iedereen van de landen tevreden mee kunnen zijn. Blijkbaar kunnen velen van jullie dit niet beseffen. En denken dat het duister en gevaarlijk is. De bilderberg is ook opgericht na de 2e wereld oorlog. Om onder andere een nieuwe oorlog te voorkomen. Nadenken mensen, altijd eerst nadenken voordat je hysterisch begint te gillen en schreeuwen.[/quote]
  Hoe kan je nou zeggen dat we het eens zijn met afspraken als we nog niet eens weten wat voor afspraken het zijn. Als daar afspraken worden gemaakt die invloed hebben op ons moeten wij weten wie dat doet zodat we onze politieke stemming er op af kunnen stemmen. openheid… daar gaat t om

  0 likes
 16. [quote name=”Mischa”][quote name=”Anoniem”]We hebben wel een Bilderberg als dit nodig. Want stel je voor dat we dit niet hadden, zou je dan in vrede kunnen samenleven zoals jij denkt?? Nee nooit, dan zal er telkens oorlog zijn tussen alle landen. Oorlog om grond, grondstoffen of geld. Het is daarom belangrijk dat dit bestaat. Zo kan men afspraken maken tussen landen waar iedereen van de landen tevreden mee kunnen zijn. Blijkbaar kunnen velen van jullie dit niet beseffen. En denken dat het duister en gevaarlijk is. De bilderberg is ook opgericht na de 2e wereld oorlog. Om onder andere een nieuwe oorlog te voorkomen. Nadenken mensen, altijd eerst nadenken voordat je hysterisch begint te gillen en schreeuwen.[/quote]

  Ik moet gillen van het lachen als ik dit lees….[/quote]

  Mnr kat, zijn er nou echt nog mensen die iemand zoals jou nog serieus nemen. Ik denk dat veel mensen jou elke dag nog uitlachen met je waan ideeën.

  0 likes
 17. [quote name=”Anoniem”]We hebben wel een Bilderberg als dit nodig. Want stel je voor dat we dit niet hadden, zou je dan in vrede kunnen samenleven zoals jij denkt?? Nee nooit, dan zal er telkens oorlog zijn tussen alle landen. Oorlog om grond, grondstoffen of geld. Het is daarom belangrijk dat dit bestaat. Zo kan men afspraken maken tussen landen waar iedereen van de landen tevreden mee kunnen zijn. Blijkbaar kunnen velen van jullie dit niet beseffen. En denken dat het duister en gevaarlijk is. De bilderberg is ook opgericht na de 2e wereld oorlog. Om onder andere een nieuwe oorlog te voorkomen. Nadenken mensen, altijd eerst nadenken voordat je hysterisch begint te gillen en schreeuwen.[/quote]

  Die Bilderbergers zijn hele snuggere “poppenspelers”. Dat mag u wel eens in de gaten gaan krijgen (het mag, het hoeft niet). Deze mensen spelen het spelletje “verdeel en heers” al een tijdje.

  0 likes
 18. [quote name=”Anoniem”]We hebben wel een Bilderberg als dit nodig. Want stel je voor dat we dit niet hadden, zou je dan in vrede kunnen samenleven zoals jij denkt?? ……… .[/quote]

  Respect voor ieders mening, maar hoe kunnen we in hemelsnaam een club nodig hebben die er voor zorgen dat de rijken steeds meer krijgen en de armen steeds minder.
  IPV je mening hard maken met een opmerking dat wij het niet beseffen zou ik zelf mijn huiswerk beter doen en kom er achter hoeveel geld de multinatials elk jaar afromen.
  Dat zijn meer nullen dan op een telraam kunnen.

  Ja … we zijn zo goed af in een wereld van het ego.
  Een wereld van macht, verdeel, heers en angst.
  WAKE UP … of bent u misschien 1 van de rijken die nu zo fel tegen nivellering is.

  0 likes
 19. Ik heb er geen complottheorieen voor nodig om te griezelen van bijeenkomsten zoals deze, waarbij machtige mensen anderen betrekken in hun spel en tegelijkertijd monddood maken. Ik voel aan alles dat deze gang van zaken niet deugt en ik baal ervan dat het bestaat c.q. kan bestaan in onze ‘transparante’ wereld.

  0 likes
 20. Veel mensen hier die deze groep mensen schuldig verklaren aan alle ellende van de wereld.

  Daar is minimaal bewijs voor. Waarom houdt niemand rekening met het scenario dat hun zogeheten ‘invloed’ ook positief kan zijn? We weten het gewoon niet.

  0 likes
 21. Kielhalen die Bilderbergers!!

  0 likes
 22. … ‘t kan , simpelweg omdat de mensen druk zijn (gehouden worden) met hun dagelijkse beslommeringen.

  0 likes
 23. [quote name=”mb”]… ‘t kan , simpelweg omdat de mensen druk zijn (gehouden worden) met hun dagelijkse beslommeringen.[/quote]

  Dat is een typische Bilderberstrategie “verdeel en heers”

  0 likes
 24. [quote name=”Killuminati”]Wat een k*tzooi, elke keer als ik “Bilderberg”zie staan is mijn hele dag gelijk verpest. Vuile nazi’s zijn het, pedofielen.[/quote]

  Niets zeggend vulgair geblair! Daar moet het in deze (a)social mediacratie maar eens afgelopen zijn.

  0 likes
 25. Het gaat er niet om wie de schuld heeft, maar wel hoe dit corrupt systeem in stand gehouden wordt. Geld wordt namelijk geleend van privé bankiers! Met andere woorden geld = schuld. Zo worden de rijken rijker en de armen armer. Daarbij laat men de mens graag leven is emotionele afhankelijkheid, in de plaat van bewuste afhankelijkheid, wetende dat alles draait om bewustzijn.
  Slavernij onderdrukt dat ook de menselijke persoonlijkheid.
  Ghandi zei ooit; ” There is enough for everyones need, but not enough for everyones greed!

  0 likes
 26. en vorige keer mocht dat pedante mannetje ook op visite komen. u kent hem wel, van dictators 66

  0 likes
 27. Mijn gevoel/intuïtie zegt hetzelfde als wat de meesten hier denken. Een smerige cult van elitair ongedierte wat zo nu en dan samenzweert om weer eens wat strategieën te bespreken voor de macht e.d.

  Maar.. Wat nu als het eens wel een ‘onschuldige’ samenkomst is. Wat als dat nu juist de plek is waar de grootmachten eens wat kunnen zeggen zonder dat ieder woord aan de grote klok wordt gehangen of in de waagschaal wordt gelegd door de media.

  Maarja… We laten ons massaal door webstites beïnvloeden zoals Niburu en weet ik veel, daar kiezen we zelf voor. Maar ook dat kan desinfo zijn die loop der jaren is ontstaan.

  0 likes
 28. [quote name=”Question”]Mijn gevoel/intuïtie zegt hetzelfde als wat de meesten hier denken. Een smerige cult van elitair ongedierte wat zo nu en dan samenzweert om weer eens wat strategieën te bespreken voor de macht e.d.

  Maar.. Wat nu als het eens wel een ‘onschuldige’ samenkomst is. Wat als dat nu juist de plek is waar de grootmachten eens wat kunnen zeggen zonder dat ieder woord aan de grote klok wordt gehangen of in de waagschaal wordt gelegd door de media.

  Maarja… We laten ons massaal door webstites beïnvloeden zoals Niburu en weet ik veel, daar kiezen we zelf voor. Maar ook dat kan desinfo zijn die loop der jaren is ontstaan.[/quote]

  http://m.youtube.com/#/watch?v=6NMr2VrhmFI&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D6NMr2VrhmFI&gl=NL

  0 likes
 29. [quote name=”roy”][quote name=”Anoniem”]na de 2de wereld oorlog. vietnam, midden-oosten, noord-korea etc. en het ging zeker om brandstof. de eerste- en 2de wereld oorlog is ontstaan door een crisis, nu is de crisis groter dan ooit. en er bestaat al nul-punt energie wat voor ons geheim gehouden word. zonder bilderbergers zijn we zeker beter af.

  excuses voor mijn spelling, ik doe mijn best[/quote]
  Lees maar het geheim dat gehouden wordt:
  http://www.dailysquib.co.uk/index.php?news=3089.
  Ter kennis henry kessinger is een van de blangrijkste leden van Bilderberg

  0 likes
 30. [quote name=”Anoniem”]We hebben wel een Bilderberg als dit nodig. Want stel je voor dat we dit niet hadden, zou je dan in vrede kunnen samenleven zoals jij denkt?? Nee nooit, dan zal er telkens oorlog zijn tussen alle landen. Oorlog om grond, grondstoffen of geld. Het is daarom belangrijk dat dit bestaat. Zo kan men afspraken maken tussen landen waar iedereen van de landen tevreden mee kunnen zijn. Blijkbaar kunnen velen van jullie dit niet beseffen. En denken dat het duister en gevaarlijk is. De bilderberg is ook opgericht na de 2e wereld oorlog. Om onder andere een nieuwe oorlog te voorkomen. Nadenken mensen, altijd eerst nadenken voordat je hysterisch begint te gillen en schreeuwen.[/quote]
  http://www.dailysquib.co.uk/index.php?
  news=3089

  Gefeliciteerd ,door uw reactie is het aantal deelnemers door reactie toegenomen

  0 likes
 31. door met z’n allen te gaan roepen hoe fout ze zijn, bereiken we niets. Ergens zal toch wel een sleutel liggen om bij ze binnen te komen. Hoe oudbollig je het ook vindt klinken, maar ik geloof dat het antwoord in liefde zit, althans dichterbij dan verwijt en haat.

  0 likes
 32. … die ‘werelddictatuur’ is er natuurlijk allang. De politieke en zakelijke elite heerst , en de politiek , belastingregels ea is erop gericht dat zo te houden.

  0 likes
 33. Waar komt toch die angst voor macht vandaan? We hebben het steeds over “empowerment” en de macht van het volk, maar zodra iemand ook idd die macht pakt zijn we als de dood dat daar verkeerde dingen mee gedaan worden. Alsof dat de enige mogelijkheid is….
  Niemand ooit gedacht dat men (o.a. daar) zn macht kan gebruiken om anderen óók te verheffen en uit het slop te trekken? Dát is de betekenis van “noblesse oblige” en degenen die daar zitten zijn in zekere zin de nieuwe adel.

  En dat we niet weten wat ze daar zeggen, komt ook omdat, als je wel alle plannen meteen naar buiten brengt, iédereen daar een mening over heeft en meent dat het anders moet, dan gebeurt er nooit echt iets om de wereld te verbeteren.

  Ik heb vertrouwen in mijn medemens en dat is eigenlijk nog bijna nooit beschaamd.

  0 likes
 34. [quote name=”jeff”]door met z’n allen te gaan roepen hoe fout ze zijn, bereiken we niets. Ergens zal toch wel een sleutel liggen om bij ze binnen te komen. Hoe oudbollig je het ook vindt klinken, maar ik geloof dat het antwoord in liefde zit, althans dichterbij dan verwijt en haat.[/quote]

  Op die manier is liefde een ander aspect van haat….m.a.w. het is nog steeds ‘afkeer’. Maar dan met een ander gezicht.

  Erken de macht van de elite niet. Door gewoonweg je eigen gang te gaan. Zonder mee te gaan in de propaganda van hun multinationals en de politici.

  0 likes
 35. Ja, misschien…Maar aan deze uitspraak hebben we natuurlijk niks! En daar voel ik mij ook niet beter door. Het feit is en blijft dat het bestaat, dat er dingen voor ons achter gehouden wordt zoals de nulpunt energie, waar iedereen profijt van kan hebben. Maar wat kan ik (kunnen wij) er aan doen om dit te stoppen?! Alleen red je het gewoon niet. Maar niemand lijkt het te interesseren! Totdat men niet meer in staat is om zich in 1 van de eerste levensbehoeften te voorzien. Dan wordt men ineens wakker. Maar over het algemeen worden de mensen zover kaalgeplukt dat men nog net alles kan betalen en misschien nog met vakantie kunnen gaan. Dus mogen we niet klagen toch?!

  Hier op aarde zijn ze misschien de grotse, maar later in de geestelijke wereld zijn hun de kleinste……dan lachen ze niet meer………[/quote]

  0 likes
 36. Ik moet gillen van het lachen als ik dit lees….[/quote]

  Mnr kat, zijn er nou echt nog mensen die iemand zoals jou nog serieus nemen. Ik denk dat veel mensen jou elke dag nog uitlachen met je waan ideeën.[/quote]

  Ehm,er zijn meer mensen op de wereld die Mischa heten hoor….Mnr Kat…LOL!

  0 likes
 37. [quote name=”mischa”]Ik moet gillen van het lachen als ik dit lees….[/quote]

  Mnr kat, zijn er nou echt nog mensen die iemand zoals jou nog serieus nemen. Ik denk dat veel mensen jou elke dag nog uitlachen met je waan ideeën.[/quote]

  Ehm,er zijn meer mensen op de wereld die Mischa heten hoor….Mnr Kat…LOL![/quote]
  Wel lekker onderbouwde argumentatie…… Maar dream on.

  0 likes
 38. [quote name=”Herman de Graaf”][quote name=”Question”],,,,,,er eens wat strategieën te bespreken voor de macht e.d.

  Maar.. Wat nu als het eens wel een ‘onschuldige’ samenkomst is. Wat als dat nu juist de plek is waar de grootmachten eens wat kunnen zeggen zonder dat ieder woord aan de grote klok wordt gehangen of in de waagschaal wordt gelegd door de media.

  ,,,,,, we zelf voor. Maar ook dat kan desinfo zijn die loop der jaren is ontstaan.[/quote]

  http://m.youtube.com/#/watch?v=6NMr2VrhmFI&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D6NMr2VrhmFI&gl=NL%5B/quote%5D

  @ herman de site is niet meer te zien helaas.

  0 likes
 39. [quote name=”Alfred”]Ik begrijp niet dat in de journalistiek deze bilderbergers de “Groten der aarde”worden genoemd. Volgens mij zijn het gewoon de “ratten van deze wereld”

  vgl het sprookje “de kleren van de keizer”[/quote]

  Je beledigt wel de ratten op deze wijze en dat verdienen ze niet, die brave beestjes. Zelfs kakkelakken ,,,,,,

  0 likes
 40. [quote name=”dymphna
  @ herman de site is niet meer te zien helaas.[/quote]

  Bij deze een andere link …
  De kijk van korea op onze westerse aggressie:

  http://www.youtube.com/watch?v=6NMr2VrhmFI

  0 likes
 41. Handlangers van de Illuminati zijn die Bilderberggroep.

  0 likes
 42. [quote name=”Herman de Graaf”][quote name=”jeff”]door met z’n allen te gaan roepen hoe fout ze zijn, bereiken we niets. Ergens zal toch wel een sleutel liggen om bij ze binnen te komen. Hoe oudbollig je het ook vindt klinken, maar ik geloof dat het antwoord in liefde zit, althans dichterbij dan verwijt en haat.[/quote]

  Op die manier is liefde een ander aspect van haat….m.a.w. het is nog steeds ‘afkeer’. Maar dan met een ander gezicht.

  Erken de macht van de elite niet. Door gewoonweg je eigen gang te gaan. Zonder mee te gaan in de propaganda van hun multinationals en de politici.[/quote]
  Ik accepteer het ook niet Herman en ga er al helemaal niet in mee. Ik weiger het alleen om een oorlog in mijzelf te ontketenen en haat te prediken. Dank voor je reactie man.

  0 likes
 43. [quote name=”days of our lives”]Veel mensen hier die deze groep mensen schuldig verklaren aan alle ellende van de wereld.

  Daar is minimaal bewijs voor. Waarom houdt niemand rekening met het scenario dat hun zogeheten ‘invloed’ ook positief kan zijn? We weten het gewoon niet.[/quote]
  Als hun invloed positief zou zijn en zij het beste met ons voorhebben, dan zou er volledige openheid van zaken zijn. Dan zouden we deze bijeenkomsten live kunnen volgen op tv en internet. En zouden de media ook al het besprokene openbaar maken; nieuwsberichten, kranten, etc. Voor iedereen in te zien.

  0 likes
 44. Ehm,er zijn meer mensen op de wereld die Mischa heten hoor….Mnr Kat…LOL![/quote]
  Wel lekker onderbouwde argumentatie…… Maar dream on.[/quote]

  Dream on??Moet straks ook iedereen die hier post en Mark heet ook uit gaan leggen dat hij niet Mark Rutte is dan??

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

rutte

Wilders: ‘Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!’

Premier Mark Rutte zat vrijdag aan het ...

friesland

Friesland vol met spandoeken tegen coronamaatregelen: ‘Media = vergif’

Actiegroepen De Buren en Vrij Normaal hebben ...