Buitenland

Verhaal over aanval op echtgenoot Nancy Pelosi krijgt bizarre wending

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Vrijdag meldden de media dat iemand de woning van voorzitter Nancy Pelosi van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden in San Francisco was binnengedrongen en haar man Paul had aangevallen.

Op beelden was te zien dat een glazen deur bij het huis was ingeslagen. Paul is geopereerd aan een schedelbreuk en zware verwondingen aan zijn rechterarm en beide handen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens mediaberichten gelooft de dader ‘in complottheorieën die met name de ronde doen in rechts-extremistische kringen’.

Gefactcheckt door Elon Musk

Viroloog Marc Van Ranst was er als de kippen bij om zijn afschuw uit te spreken. “De onzin die complotaanhangers zoals de extreemrechtse Thierry Baudet of de extreemrare Willem Engel online spuien, kan hun aanhangers aanzetten om ‘de elite’, ‘de reptielen’, of ‘de vaccinmisdadigers’ in de echte wereld te belagen. Gevaarlijk,” twitterde Van Ranst.

Ook voormalig presidentskandidaat Hillary Clinton liet zich in soortgelijke bewoordingen uit. Ze schreef op Twitter dat de Republikeinse Partij geregeld haat en krankzinnige complottheorieën verspreidt. “Het is schokkend, maar niet verrassend, dat geweld het resultaat is. Als burgers moeten we ze verantwoordelijk houden voor hun woorden en de acties die erop volgen,” zei Clinton.

Ze werd gefactcheckt door niemand minder dan Elon Musk, de nieuwe baas van Twitter. Hij verwees naar een artikel getiteld: ‘De akelige waarheid: Paul Pelosi was weer eens dronken en had op de vroege vrijdagochtend ruzie met een mannelijke prostituee’. Musk heeft de tweet inmiddels weer verwijderd.

Heel erg links

Buren beschreven de dader als een dakloze verslaafde die tot voor kort links was. “Wat ik weet over de familie is dat het zeer radicale activisten zijn,” zei een buurvrouw genaamd Trish. “Ze zijn heel erg links. Ze zijn vol van de Black Lives Matter-beweging. Gay pride. Maar totaal losgezongen van de werkelijkheid.”

Paul Pelosi werd veroordeeld tot vijf dagen celstraf voor een misdrijf wegens rijden onder invloed van alcohol nadat hij in mei betrokken was geraakt bij een auto-ongeluk. Toen zou er ook een jongeman bij hem zijn geweest.


[Zero Hedge]

4.9 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tom Poes
Tom Poes
1 jaar geleden

Verbaast mij totaal niet. De democraten zijn leugenaars en volksverraders.

Marc
Marc
1 jaar geleden

Wederom een pre-midterms false flag om de republikeinen zwart te maken.
Allemaal te toevallig om toevallig te zijn, maar steeds meer mensen prikken hier doorheen.
De democraten zullen naar de midterms-verkiezingen toe toch met zwaarder geschut moeten komen om de republikeinen in een kwaad daglicht te zetten. Gaat ze niet lukken.
Dat wordt weer feest op tv en internet als blijkt dat de linksdemocraten op hun sodemieter gaan krijgen. Heerlijk om al die zure agressieve haatdragende discriminerende tolerante inclusieve diversiteitslievende koppen te zien.

!!!strijder!!!
!!!strijder!!!
1 jaar geleden

Marc je bent ook zo een reptiel..waarheid is waarheid

Frits
Frits
1 jaar geleden

Hoe die man zich wenst te vermaken zal mij een zorg zijn, maar om meteen weer complotdenkers en rechts radicalen de schuld te geven zonder eerst na te gaan hoe het werkelijk zit is zeer kwalijk. Het is alleen bedoeld om eerlijke mensen zoals Baudet en Willem Engel in discredit te brengen. Van Ramst is een smeerlap van het ergste soort.

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x