Mens en Dier

D66, CDA en SP beschuldigen Van Houwelingen van vooringenomenheid: ‘Met verbazing zitten kijken’

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!

Sinds 2021 is er sprake van een onverklaarbare oversterfte. FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen wil dat grondig wordt onderzocht of de vaccinatiecampagnes van de overheid hierin een rol spelen. In de Tweede Kamer beschuldigden Hijink (SP), Van den Berg (CDA) en Paulusma (D66) hem van vooringenomenheid.

Van den Berg en Paulusma verwezen naar onderzoeken die zijn aangehaald door RIVM-baas Jaap van Dissel, waaruit zou blijken dat het vaccin veilig is. Van Houwelingen zei het onbegrijpelijk te vinden dat er geen onderzoek wordt gedaan naar de correlatie tussen de vaccinaties en oversterfte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij krijgt veel bijval, onder meer van moleculair bioloog Peter Borger. “Met verbazing zitten kijken naar de onbenulligheid van de politici met betrekking tot wetenschap,” reageert hij. “Beste politici, wetenschap werkt met hypothesen en met nulhypothesen. De nulhypothese is hier: ‘Oversterfte wordt veroorzaakt door vaccinatie’. Die werd niet verworpen!”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Van het beeldscherm spat

“Het enige waar het in de wetenschap om gaat, is het verwerpen van de nulhypothese. De data die het RIVM toonde, weerleggen de nulhypothese niet. Die is dus nog steeds geldig. Overigens, de enige die toonde dat hij iets van wetenschap begrijpt, is Van Houwelingen.”

Het FVD-Kamerlid krijgt ook steun van neuroloog Jan Bonte. “Wat was het schattig hoe Paulusma, Hijink en Van den Berg Van Houwelingen van vooringenomenheid betichten, terwijl hun eigen vooringenomenheid werkelijk van het beeldscherm spat,” schrijft hij op Twitter.

Enorme koppigheid

“Wat Van Houwelingen zegt, klopt gewoon,” vervolgt Bonte. “Als er iets is wat ik geleerd heb in mijn 20 jaar als neuroloog, dan is het dat je soms een hypothese moet bedenken op basis van directe aanwijzingen. Dat heet redeneren volgens Bayes. Bij die denktrant weeg je elk afzonderlijk beschikbaar deel van het bewijs, ook al is het indirect, en probeer je te bedenken wat het meest waarschijnlijk is.”

“Ik heb de afweging gemaakt, en ja, ik denk dat de vaccinaties op zijn minst een bijdrage leveren aan de oversterfte. Jullie willen daar in jullie enorme koppigheid en vooringenomenheid niet aan, waarschijnlijk enkel en alleen omdat Van Houwelingen niet de juiste en gewenste politieke kleur heeft. Toch?”

4.9 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caatje
Caatje
1 jaar geleden

Precies

Mar
Mar
1 jaar geleden

dat weten ze zelf ook wel maar ze moeten wat doen om die judaspenningen van klaus te ontvangen, is gewoon hypocriet stelletje tuig

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

degenen die zichzelf geen houding weten te geven bij aanhoren van de keiharde waarheid is alleszeggend en voor de eeuwigheid geregistreerd

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Die hele Operatie-Depopulatie-Dark-Winter-Event-201-COVID-1984 was gebaseerd op ÉÉN GROTE LEUGEN….dus het is voor de heer P. van Houwelingen dan ook een koud kunstje om de Waarheid boven tafel te krijgen als alle documenten boven tafel komen…En anders moet een Nationaal Militair Tribunaal er maar voor zorgen dat die papieren boven water komen!!!

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x