Propaganda

Hoe onze samenleving van binnenuit kapot wordt gemaakt om de weg vrij te maken voor een wereldregering. Groene baret komt met waarschuwing

Help anderen door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De mainstream media proberen de samenleving uit elkaar te trekken en een wereldregering af te dwingen. Dat heeft de gepensioneerde Amerikaanse groene baret Jeremiah Johnson (schuilnaam) gezegd.

Hij voegde toe dat we al een aardig eind op weg zijn. Het gezin als hoeksteen van de samenleving verkruimelt en maakt plaats voor een ‘cultuur’ van drugsgebruik, pornografie en luiheid, klinkt het.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Er wordt tegenwoordig niet meer gesproken van ‘huishouden’, maar van ‘consumer units’.

Agenda

Gemeenschappen, waarbij individuen en gezinnen bijdragen aan het welzijn van elkaar en de omgeving, bestaan vrijwel niet meer, zegt Johnson, die zich vooral op de situatie in Amerika richt.

De media gebruiken ieder wapen in hun arsenaal om een gezamenlijke mindset op te dringen.

Kwaadaardige individuen die zich voordoen als ‘journalisten’, ‘redacteuren’ en ‘columnisten’ doen niets anders dan groepen tegen elkaar opzetten (denk aan de Zwarte Piet-discussie).

Achter iedere voorpagina en ieder artikel schuilt een agenda, benadrukt hij.

Abnormaal gedrag

De feiten worden verdoezeld om het menselijk brein te kneden. Je bent onderdeel van een groep en als je iets doet als individu, dan word je gestraft, verstoten of verbannen.

De media willen geen ‘goede’ samenleving, ze willen een verdorven samenleving waarin iedereen braaf luistert.

De media laten mensen zien wat ze willen zien: zichzelf. Doelbewust hebben ze de normen verlaagd.

Ze zenden allerlei programma’s uit over abnormaal gedrag (te veel om op te noemen) waardoor de sociale structuur wordt vernietigd. Het einddoel is een overheid die de oplossing is voor alle problemen.

Totalitaire samenleving

Wat Aleksandr Solzjenitsyn tientallen jaren geleden al schreef, gebeurt nu voor onze ogen: de omslag naar een communistische totalitaire samenleving.

De media zijn er om alles erger te maken, door feiten te verdraaien en propaganda te verspreiden, besluit Johnson. En dat alles om de samenleving te transformeren en de weg vrij te maken voor een wereldregering.

[Zero Hedge]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pim
Pim
5 jaren geleden

In Nederland zie dit dagelijks in de kranten en op TV.
Regio krant De Gelderlander censureert alles wat kritiek op de islam, vluchtelingen en linkse partijen heeft, men kan niet eens reageren terwijl men wel op alle andere artikelen reageren kan.
Op TV zie je die vreselijke deug kliek dagelijks mensen met andere meningen schofferen en kraken alles af wat met Trump te maken heeft.
Die vet betaalde graaiers bepalen wat wij wel of niet mogen denken en indoctrineren onze kinderen als het om het Sinterklaasfeest gaat met hun nazistische gedachtengoed.

JanB
JanB
5 jaren geleden

Deze orde onderschat de macht van de lokale bevolking, als die eenmaal georganiseerd is achter één doel. Net zoals in de periode 2000-2002 toen de gevestigde orde niet kon bedenken dat er een nieuwe partij zou onstaan met ineens 25 zetels. Ook nu is dit weer een goede mogelijkheid:
https://www.youtube.com/watch?v=xep2jQgVfSc

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

De centrale banken spelen een absolute hoofdrol in dit hele door en door kunstmatig gecreëerde mondiale, geesteszieke spektakel en kunnen deze beurzen gecontroleerd laten stijgen en daarna in een kunstmatig aangewakkerde hysterische paniekaanval onderuit halen. Ze laten daarbij de schuldenberg bij banken, overheid en burgers dermate ongecontroleerd hoog oplopen, dat er daarna (kan reeds vanaf volgend jaar realiteit worden) geen enkele uitweg meer bestaat dan deze totaal failliet te verklaren en vanaf daar een ander, gecontroleerd systeem te starten, waarbij je de keus krijgt om mee te doen in dit nieuwe systeem, incl. chip geïmplanteerd of te weigeren. Weigeren is dan simpelweg, sterven, omdat het systeem geen weigeraars zal ondersteunen of zelfs gaat achtervolgen tot de dood er op volgt.

De (nood)wetten die dan bij een totale crash en diepe recessie in werking treden zullen ook de weg naar één wereldregering vrij maken.

Lees net dat banken meer risico’s moeten nemen bij het verstrekken van kredieten aan ondernemingen. Klinkt voor ondernemers prachtig, maar is dramatisch te noemen, omdat het wederom ook weer een onderdeel is van het kunstmatig opblazen van de economie, de beurzen en schuldenberg.

Je ziet het ook bij de verschillende overheden en departementen die rijkelijk mogen strooien met geld. Ze subsidiëren allerlei onzin clubjes en onzin baantjes, rollen de rode loper uit voor vreemdelingen die alles gratis en veel toe krijgen, alsof het een lieve lust is. Dit alles is een opmaat naar een totale crash en richting ondergang van het laatste stukje van de soevereine mens, naar totale slavernij.

En wie gelooft dat met goud of andere investeringen men goed zit bij een totale collaps, zal ruw wakker worden geschud als de noodwetten in werking treden.

krikke
krikke
5 jaren geleden

jaja pimmetje geef de moslims maar weer de schuld

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x