CoronaBinnenland

VNO-NCW en MKB-Nederland pleiten voor een coronatoegangsbewijs: ‘Schokkend dit’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Het ministerie van Volksgezondheid werkt aan een wetsvoorstel om de Wet publieke gezondheid (Wpg) aan te passen met als doel ‘een versterkte pandemische paraatheid’. “Het creëert een structureel wettelijk kader voor de bestrijding van infectieziekten met pandemisch potentieel, waarbij de betrokkenheid van beide Kamers en de bescherming van grondrechten wettelijk is verankerd,” aldus het ministerie.

Het was mogelijk om op het wetsvoorstel te reageren. Onder meer VNO-NCW en MKB-Nederland maakten van die mogelijkheid gebruik. “Wij juichen het toe, dat de voorgestelde eerste tranche van de Wet publieke gezondheid een structurele grondslag creëert voor collectieve, verplichtende maatregelen voor infectieziektebestrijding van A-ziekten in het algemeen (waaronder Covid-19),” schrijft een senior legal counsel namens de twee organisaties.

Fraai is dat

En nu komt het: “Wij pleiten er echter voor om in deze eerste tranche ook te voorzien in een mogelijkheid om een coronatoegangsbewijs voor te schrijven voor bepaalde locaties om de verspreiding van een virus te remmen.”

Jurist Stan Baggen reageert: “Ondertussen in ondernemend Nederland: VNO-NCW en MKB-Nederland juichen in hun reactie het wetsvoorstel toe en pleiten in het bijzonder voor een coronatoegangsbewijs. Fraai is dat.”

Onacceptabel

“Schokkend dit,” voegt arts Jona Walk toe. “We moeten ons niet laten verdelen door een incompetente regering die probeert te verbergen dat het geen echte oplossingen voor de onderliggende problemen heeft. Samen is de enige manier dat we sterk genoeg staan.”

En niet te vergeten, het wetsvoorstel verwijst gewoon naar de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen mensen op basis van vaccinatiestatus. Opnieuw een coronatoegangsbewijs. Onacceptabel, zegt Walk.

4.8 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
205 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MdeFilosoof
MdeFilosoof
6 maanden geleden

Ze pleiten maar een eind heen. Ze mogen aansluiten in een lange rij van volksverlakkers en professionele parasieten van de goedheid van de mens. GEEN qr fascisme geen mondkap nooit niet. Gebruik je IQ in plaats van je QR. Mensen zijn geen QR codes. Dingen hebben een QR misschien. De schepping en de mens hebben een naam.

Peter
Peter
6 maanden geleden

Dat zal de doodsteek worden van veel mkb bedrijven.

Steeds meer gevaccineerden sterven en ongevaccineerden zullen deze nsb ondernemingen NOOIT vergeven en hen mijden als de pest.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

Luister we zijn inmiddels al minstens 500 jaar geïnfiltreerd & overgenomen door die Elite-Parasieten….ELKE TOP-POSITIE binnen elke Organisatie van ÉNIGE Betekenis staat VOLLEDIG onder Controle van de Cabal…waarom zou dat dan voor VNO-NCW en MKB-Nederland ineens anders zijn…We hebben gewoon een zéér Grondige Speciale Burgerlijke Schoonmaak-Operatie nodig hier in Nederland…

Bep
Bep
6 maanden geleden

Het probleem, mijn gevaccineerde kennis zijn zo ziek van de corona, want zo noemen ze het nog steeds. Er liggen mensen met bloedingen in het ziekenhuis. Een nieuwe pandemie van gevaccineerden en weer moeten de ongevaccineerden het beboeten.
Dr v.d. Bosche heeft dit al voorspeld dat dit ging gebeuren. Alles gaat los voor het WEF kartel gekker kan het niet worden. Zou je denken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

205
0
We lezen graag je reactie!x