CoronaBinnenland

VNO-NCW en MKB-Nederland pleiten voor een coronatoegangsbewijs: ‘Schokkend dit’

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!

Het ministerie van Volksgezondheid werkt aan een wetsvoorstel om de Wet publieke gezondheid (Wpg) aan te passen met als doel ‘een versterkte pandemische paraatheid’. “Het creëert een structureel wettelijk kader voor de bestrijding van infectieziekten met pandemisch potentieel, waarbij de betrokkenheid van beide Kamers en de bescherming van grondrechten wettelijk is verankerd,” aldus het ministerie.

Het was mogelijk om op het wetsvoorstel te reageren. Onder meer VNO-NCW en MKB-Nederland maakten van die mogelijkheid gebruik. “Wij juichen het toe, dat de voorgestelde eerste tranche van de Wet publieke gezondheid een structurele grondslag creëert voor collectieve, verplichtende maatregelen voor infectieziektebestrijding van A-ziekten in het algemeen (waaronder Covid-19),” schrijft een senior legal counsel namens de twee organisaties.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Fraai is dat

En nu komt het: “Wij pleiten er echter voor om in deze eerste tranche ook te voorzien in een mogelijkheid om een coronatoegangsbewijs voor te schrijven voor bepaalde locaties om de verspreiding van een virus te remmen.”

Jurist Stan Baggen reageert: “Ondertussen in ondernemend Nederland: VNO-NCW en MKB-Nederland juichen in hun reactie het wetsvoorstel toe en pleiten in het bijzonder voor een coronatoegangsbewijs. Fraai is dat.”

Onacceptabel

“Schokkend dit,” voegt arts Jona Walk toe. “We moeten ons niet laten verdelen door een incompetente regering die probeert te verbergen dat het geen echte oplossingen voor de onderliggende problemen heeft. Samen is de enige manier dat we sterk genoeg staan.”

En niet te vergeten, het wetsvoorstel verwijst gewoon naar de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen mensen op basis van vaccinatiestatus. Opnieuw een coronatoegangsbewijs. Onacceptabel, zegt Walk.

4.8 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

205 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 jaar geleden

Ze pleiten maar een eind heen. Ze mogen aansluiten in een lange rij van volksverlakkers en professionele parasieten van de goedheid van de mens. GEEN qr fascisme geen mondkap nooit niet. Gebruik je IQ in plaats van je QR. Mensen zijn geen QR codes. Dingen hebben een QR misschien. De schepping en de mens hebben een naam.

Peter
Peter
1 jaar geleden

Dat zal de doodsteek worden van veel mkb bedrijven.

Steeds meer gevaccineerden sterven en ongevaccineerden zullen deze nsb ondernemingen NOOIT vergeven en hen mijden als de pest.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Luister we zijn inmiddels al minstens 500 jaar geïnfiltreerd & overgenomen door die Elite-Parasieten….ELKE TOP-POSITIE binnen elke Organisatie van ÉNIGE Betekenis staat VOLLEDIG onder Controle van de Cabal…waarom zou dat dan voor VNO-NCW en MKB-Nederland ineens anders zijn…We hebben gewoon een zéér Grondige Speciale Burgerlijke Schoonmaak-Operatie nodig hier in Nederland…

Bep
Bep
1 jaar geleden

Het probleem, mijn gevaccineerde kennis zijn zo ziek van de corona, want zo noemen ze het nog steeds. Er liggen mensen met bloedingen in het ziekenhuis. Een nieuwe pandemie van gevaccineerden en weer moeten de ongevaccineerden het beboeten.
Dr v.d. Bosche heeft dit al voorspeld dat dit ging gebeuren. Alles gaat los voor het WEF kartel gekker kan het niet worden. Zou je denken.

Back to top button
205
0
We lezen graag je reactie!x