Mens en DierCorona

Ministers: Wij laten ons NIET als eerste vaccineren tegen corona

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Miljardair Bill Gates heeft op een persconferentie gezegd dat corona de voortgang in de strijd tegen ziektes heeft verstoord. Hij zei dat de wereldwijde vaccinatiegraad is teruggevallen tot het niveau van de jaren negentig. “Dat zette de wereld 25 jaar terug in 25 weken,” aldus de Microsoft-oprichter.

Hij stelt daarom samen met zijn vrouw Melinda voor om wereldwijd de pandemie te bestrijden. Maar dan moeten alle coronavaccins volgens hem wel over de hele wereld verdeeld worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bij proeven met het coronavaccin werd één van de deelnemers enkele dagen geleden ernstig ziek. Vaccinmaker AstraZeneca heeft de tests in Groot-Brittannië inmiddels hervat, terwijl ze in de Verenigde Staten nog stilliggen.

De proefpersoon had ‘zwakte in de armen en benen’, zei de farmaceut, die geen verdere details bekend wilde maken. Nederland heeft samen met andere landen honderden miljoenen doses van dit vaccin ingekocht.

Daar heb ik me nog niet voor durven aanmelden

Minister Hugo de Jonge zegt vaak dat dit vaccin de enige weg uit de crisis is. Je zou verwachten dat onze ministers het goede voorbeeld geven en zich als eerste laten inenten. Ministers Eric Wiebes (VVD) en Wopke Hoekstra (CDA) lieten afgelopen week aan tafel bij Jinek weten dat zij dat niet zullen doen.

Jinek vroeg de ministers of ze bij de eerste lichting zitten die gevaccineerd wordt tegen corona. Wiebes antwoordde: “Daar heb ik me nog niet voor durven aanmelden, want ik denk dat er een heleboel mensen zijn die misschien nog wel meer behoefte hebben aan zo’n vaccin dan ik.”

Wiebes zei het eerste vaccin liever aan iemand anders te geven. “Ik ook,” voegde Hoekstra toe.

3 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jack
jack
3 jaren geleden

hoe noemt men het ook weer.??? voorbeeld function. maar niet voor deze hypocrite. zal wel een deer betrouwbaar vacin zijn.?

Tony
Tony
3 jaren geleden

Ministers geven dus toe toe dat zij de gevaren van inentingen kennen en hebben er dus zelf geen vertrouwen in. Dan hebben zij informatie die het meerendeel van de bevolking is onthouden. Liegen is een populaire sport in de politiek.

Dun Jos
Dun Jos
3 jaren geleden

Gates kon zijn Windows nog niet eens goed werkend en virusvrij houden. Laat staan de wereldbevolking,die hij uitmoord met zijn vaccinaties (mijoenen doden in Afrika).
Enkele ministers kunnen toch nog zelf nadenken. Waarom laten Rutte, de Jong en Grappenkoekwous zich zelf niet inspuiten.
Ook in de teststraten zit bijna geen hond omdat bijna niemand nog geloofd dat er een virus is.
Kijk ook eens op wakkeremensen.nl

koddebeier
koddebeier
3 jaren geleden

Eerst dit kabinet inenten, dan de bevolking.
Ze moeten tenslotte wel het goede voorbeeld geven !!!!
Wat een stel huichelaars!

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x