Homepagina » Binnenland » D66-fractievoorzitter liket tweet waarin FvD’ers corona toegewenst krijgen. ‘Echt te schandalig voor woorden’
coronavirus

D66-fractievoorzitter liket tweet waarin FvD’ers corona toegewenst krijgen. ‘Echt te schandalig voor woorden’

Mocht ik besmet raken met het coronavirus dan ga ik naar elke FvD- én PVV-bijeenkomst, tweette Arjan Harlaar afgelopen week.

De tweet werd vervolgens geliket door onder andere Annemarie den Daas (fractievoorzitter D66 Hilversum), Niels Jeurink (raadslid GroenLinks Kampen) en Cees Pille (VVD-wethouder in Goes).

Ze steken hun haat tegen onwelgevallige partijen inmiddels niet meer onder stoelen of banken.

Slecht volk

De tweet zorgde voor reuring op social media.

“Wat een slecht volk die GroenLinks’ers en D66’ers. Met deze mentaliteit een land (willen) besturen,” schreef Toon Sesink.

Don Henrique da Holanda voegde toe: “Hierbij het niveau van D66-‘bestuurders’. De kleuterklas nauwelijks ontsnapt wensen ze mensen met een andere politieke voorkeur corona toe. ‘Democraten 66’.”

Te schandalig voor woorden

BenjaminS zei: “Zielige figuren. Je bent wel heel diep gezonken wanneer je anderen een ziekte toewenst. Dit treurige volkje laat zich steeds weer van hun slechtste kant zien. Meelijwekkend dat een verschillende mening tot dergelijke ongezonde rivaliteit kan leiden.”

“Het is echt te schandalig voor woorden die extreemlinkse D66 en GroenLinks! Waar blijven Rob Jetten en Jesse Klaver nu met een reactie?” vroeg BTC.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Louise schreef:

  Goh, is de kanker op……..Kun je nagaan wat een ongelofelijk dom volk er is voort gebracht ,, wanstaltig en dat wil dan het volk vertegenwoordigen …..
  Nog erger, ze krijgen nog een kans ook, dat is Nederland in 2020….. Gelukkig hebben ze hun karma nog het leven is net een boemerang ….Totaal zinloze nutteloze figuren, idioten.. Vroeger hadden we een woord,, Schaamte,, nooit van gehoord natuurlijk….

  50 likes
  • Willem schreef:

   Het zijn “mensen” zonder ziel, je kent ze wel, helemaal vol van zichzelf zodat er geen ruimte meer is voor een ziel of enig gezond verstand.

   38 likes
   • Louise schreef:

    @ Willem , pffff ik ben/ was even boos.. Begint dat kinderlijke gezeik alweer, ik heb Pim nog op m’n netvlies staan….. Zijn dit nou dezelfde onnozele sujetten die hysterisch over het klimaat jengelen, en intussen het levens klimaat vergiftigen met hun ondeskundigheid en onwetendheid .. Wel door ons betaald ( belasting )…….

    26 likes
    • Willem schreef:

     Ja we zijn Pim niet vergeten Louise, dat was echt een klap en het sindsdien alleen maar slechter geworden, dit moet stoppen en het stopt ook, het kan zo niet door gaan.

     9 likes
     • vladi schreef:

      ondeskundigheid?onwetendheid?

      nee beste,wij vechten tegen het bewuste en zeer intelligent kwaad.
      we vechten tegen afgeroomde kennis.

      het coronavirus is Fear based Mind Control.
      het is 5G.
      een frequentie wapen waarmee alles wat frequentie,trilling of energie is,gemanipuleerd en/of vernietigd kan worden.

      er is maar 1 oplossing.
      en dat is een geweldadige revolutie.
      een gevecht voor een vrij bestaansrecht.

      fff

      5 likes
   • Aad schreef:

    Demonen 66

    24 likes
   • PREDATOR schreef:

    Kunnen we niet die hele zooi opblazen?
    Het gaat van kwaad tot erger…kinderachtig erger.
    Dit moet stoppen en zeker niet de leiding krijgen hier..Word er bang van……en bange mensen doen wel eens dingen…

    18 likes
    • vladi schreef:

     ik schreef het al eerder.
     als het geweldsmonopolie zich niet achter het volk schaart zal er in de toekomst veel bloed vloeien.
     ik bloed wel,geen probleem.

     fff

     1 likes
  • lammert schreef:

   Ha louise, begrijpelijk je reactie en toch:

   hoe zou je het vinden om ook deze mensen alle liefde in jou te sturen vanuit diep weten, dat:

   iedereen gelukkig wil zijn, en een ander toewenst wat hij/zij zichzelf gunt/toewenst??

   Ik wens je een gelukkig en fijn leven en zend je dit bericht vanuit liefde…………hartegroet

   6 likes
   • Louise schreef:

    Hi @ lammert, in principe stuur ik naar iedereen liefde… Maar Pim Fortuyn is niet uit liefde vermoord…Je zou dus verwachten dat men met wat meer respect elkaar zou bejegenen in die politiek, maar nu begint het demoniseren weer…..En ook gelijk allemaal publiekelijk…..
    Onwetendheid = is de moeder der Hoogmoed..
    Onwetendheid = is de bron van alle kwaad…..
    Kijk ik heb heel veel ervaring, vroeger ging je elkaar te lijf op basis van argumenten …..
    En respect en natuurlijk waren er mensen die boos waren en dat mag…….
    Maar in de huidige tijd mag je geen eigen of andere mening meer hebben, anders ben je een racist of een klimaat ontkenner,, ik roep maar wat, je wordt gelijk de mond gesnoerd en dat is heel zorgelijk… Liefde heeft soms een strenge hand nodig.

    14 likes
 • H.J. schreef:

  Dit toont de ware aard van het beestje.
  Soms vinden zij (de ondersteuners van Links oa het Ruttekartel) het nodig om personen met een andere zienswijze, van het leven te beroven (Pim Fortuyn).
  Na het demoniseren en het CordonSanitair, zijn deze verwensingen vanuit de hoek van Linkse Ruttekartel, de uitslag van de optelsom.

  34 likes
 • marcus1968 schreef:

  Ik denk dat dit alles zegt, hoe het heersende establishment de adem van de oprukkende, rechtse (*) partijen de in nek voelt hijgen.

  (*) ‘Rechts’; Wat een naar woord, eigenlijk… Zelf beschouw ik mezelf niet als ‘rechts’ of ‘links’, maar vooral als kritisch.
  Het schijnt ook dat de oude zuilen als links en rechts tot het verleden behoren. Bij de Franse gele hesjes schijnt zich ook zowel links als rechts, en alles daar tussenin, te bevinden.
  Zie ook dit recent interview ‘Begrippen links-rechts zijn verwarrend en kunnen afgeschaft: Karel van Wolferen en Kees v/d Pijl’: https://www.youtube.com/watch?v=21BRtmnCajs

  30 likes
  • Rob schreef:

   @marcus1968. Dat hele politieke macht spel is gewoon voor de bevolking. Het verdeeld het volk in groepen en daardoor hebben de werkelijke machthebbers, de kapitalisten, overal de macht. De politiek bepaalt helemaal niets, die voeren alleen de kapitalistische agenda uit. De zogenaamde oppositie valt ook gewoon onder de macht van de kapitalisten. Als het hen te ver zou gaan wat Baudet e aankaart dan zou Baudet net zo eindigen als Pim Fortuin. Feit is dat Baudet gewoon leeft. Links en rechts, het is gewoon verdeel en heers tactiek. Het houdt pas op als het volk er niet meer aan mee doet, niet meer zijn stem weg geeft aan een ander en het volk zich als een menselijk geheel gaat gedragen in plaats van zich te laten verdelen. Helaas lopen er nog veel te veel rond die dat niet zien dus voorlopig zit het er niet in. Het gros is nog steeds bespeelbaar. Vooral de jeugd, die nog niet weet hoe de wereld werkt, wordt flink bespeeld. Maar ook ouderen, die door de ervaring intussen toch zouden moeten weten wat een leugenachtig gaaies er in het Binnenhof zit, geven hun stem nog steeds aan dat gespuis geven zijn nog steeds niet wakker. Het macht spel niet meer meespelen is de enige manier om (van binnenuit) iets te veranderen. Als niemand meer naar de stembus gaat (de bus waar je je stem in doet zodat je niet meer kunt spreken. De letterlijke betekenis om het volk de mond te snoeren) dan zal je veel meer reactie krijgen dan wanneer je de strijd aan gaat met dat gaaies. Met strijd krijg je met hun bescherming te maken: de politie en het leger. Die maken ons niets als niemand meer naar de stembus gaat.

   7 likes
 • Peter schreef:

  Prima gezegd Marcus’. Eindelijk iemand die breder kan kijken dan ‘links en rechts’.
  Links staat voor klimaathysterie, referendum afschaffen, verenigd Europa, etc….
  Rechts staat voor ouderen uitknijpen, zorg uithollen, kloof rijk en arm vergroten(massaal ontstaan voedselbanken).

  Het volk moet zich net als in Frankrijk verenigen en niet zoals hier, tegen elkaar laten uitspelen als domme ‘zombies’.

  Mensen zoals Fortuin en Baudet zijn niet links of rechts, vandaar de snelle groei van deze partijen. Dit is naar mijn mening de toekomst.

  27 likes
 • Neeltje schreef:

  Het zijn en blijven net kleine kinderen die zich misdragen als ze hun zin niet krijgen!(elkaar ziektes toewensen)
  Dat noemt zich volwassen politicus, met “laagdrempelig” taalgebruik.
  Helaas is het een zieke wereld!

  20 likes
 • Peter schreef:

  Het zijn vast vrienden van Marc de Hond.
  Dezelfde mentaliteit.

  14 likes
 • IIS schreef:

  Al deze politieke stinkende smeerlappen zijn verantwoordelijk voor het onveilig maken van onze straten en leven en het verdwijnen van vrijheden die eerder zo normaal leken.

  Ze zijn verantwoordelijk voor het onbetaalbaar en onleefbaar maken van ons Nederland en al deze stinkende smeerlappen en landverraders zouden daarom opgesloten moeten worden voor het plegen van misdaden tegen de menselijkheid.

  Al deze stinkende smeerlappen hebben er voor gezorgd dat met steun van hun verraad en van ons geroofd geld er in het Midden-Oosten oorlog heerst en de stabiliteit daar met geweld en oorlog kapot is gemaakt.

  Al deze stinkende smeerlappen hebben de grenzen ver voorbij Afrika geopend om daarmee een exodus aan vooral kanslozen naar Nederland te bevorderen en dat alles voor eigen financieel gewin en het eindeloos kunnen bevredigen en botvieren van hun seksuele afwijkingen met hun voorkeur aan ‘exoten’ met grote geslachtsdelen.

  De politieke stinkende smeerlappen en landverraders gaan zelfs over de ruggen van hun schijnbaar masochistische electoraat, een electoraat wat daarbij zo dom, zo achterlijk en zo geestelijk ziek is dat ze telkenmale weer op deze anti-eigen volkspartijen blijven stemmen, alsof ze willen zeggen: “dood aan ons en weg met ons”.

  Nederland gaat ten onder aan -eigen- verraad, leugens, arrogantie, agressie, exotische harddrugs gerelateerde geilheid en totale psychopatische zwakbegaafdheid en het belonen van criminaliteit en misdaden en straffen van onschuldigen, slachtoffers en uitzuigen van sparend en werkend Nederland.

  Het wordt eindelijk tijd dat alle polizieke partijen worden gecontroleerd op cocaïnegebruik en er geen alcohol meer voor politici wordt geschonken (op kosten van de belastingbetaler) en ze worden onderworpen aan psychologische testen.

  Verder is het natuurlijk prachtig dat de gevestigde politiek zich laat zien van z’n ware kant en eindelijk het masker laat vallen uit pure wanhoop en frustratie en het demoniseren en aanzetten tot haat a la Pim Fortuyn er nog steeds is en we de judassen krijgen te zien voor wat ze waard zijn.

  De landverraders hebben niets geleerd van de politieke moord op Fortuyn, in tegendeel zelfs, het wordt alleen maar erger en gaat het aanvallen op vrije- en andersdenkenden in de overtreffende trap. Mooi en prachtig deze keus van de slinkse ratten en zo zelf weer het bewijs leveren van hun grote mentale verrotheid.

  10 likes
  • salvar schreef:

   @IIS
   ik kan helemaal met je mee voelen en begrijp dat we er jaren zijn ingestonken.
   ik heb het gevoel dat we te laat zijn omdat de jeugd totaal is verdooft en als zombies rondlopen.
   ik zou willen dat ik een jaar of veertig jonger was , maar helaas gaan de jaren tellen en wordt je soms de moed ontnomen om iets te doen.
   de rottigheid heerst in den haag.

   4 likes
 • Janssen schreef:

  Wanneer je het in de Middeleeuwen niet eens was met de geldende DEUG-religie moest je ook op het schavot of op de brandstapel.

  9 likes
 • Exegese schreef:

  Links deugt niet, alleen weten ze dat zeer sluw te verbergen onder hun socialistische mantel. Een communistische dictator is in principe ook hardstikke links, die deugen ook niet. Links valt steeds harder door de mand. In feite is de VVD ook hardstikke links. Links pretendeert progressief te zijn en verwijt het zogenaamde rechts conservatief te zijn, links pretendeert goed te zijn en verwijt rechts slecht te zijn. Iedereen zou nu onderhand moeten weten dat dat een illusie is net als democratie.

  8 likes
  • Tante Maart schreef:

   U gebruikt het woord communisme maar u heeft waarschijnlijk nog nooit een boek van Marx gelezen. Even dom als Rutte, Wilders en Jetten, zullen we maar zeggen. Want die hebben Marx ook niet gelezen.

   2 likes
   • Exegese schreef:

    @Tante Maart, je bedoelt dat Marx de wijsheid van de ideale maatschappij in pacht heeft of liever gezegd had ? Zo’n beetje alles wat op isme eindigt is ooit verzonnen om de mensheid onder valse voorwendselen onder de knoet te houden . Volgens mij kun je Marx lezen tot je een ons weegt, het zal je geen steek verder brengen zo leerde de geschiedenis ons.

    13 likes
    • IIS schreef:

     @Exegese

     Volledig met je eens, het volkeren (met geweld of dwang) met waan- en geloofboekjes en grote leiders in gezalfde bullshit persen in stromingen, politieke ideologieën en achterlijke religies (geloven in een soort god van-het-goede-leven staat daar los van) heeft maar één doel en dat is namelijk sturen en onderdrukken van de massa, waarbij het individu, de vrijheid en hebben van zelfbeschikking en baas zijn over eigen bezittingen en leven volledig kapot gemaakt wordt.

     Kliein voorbeeld van dit moment zie je linkse zio gek Pikkety als zogenaamde goeroe van de armen weer opstijgen uit de zwaveldampen van de hel als meester van de satanische wijzen zijn boeken verkopen en daarmee massa’s gek maken en eigen zak vullen.

     Voor mij is er maar één ding oprecht de goede kant willen opzoeken namelijk via vrijdenken en het libertarisme en is zelfs in lijnen het boeddhisme een grote leidraad naar vrede. Niet dat ik een volger ben, maar het is ter ondersteuning van mijn sterk ontwikkelde intuïtie en eigen verstand volgen zonder daarbij anderen te schaden is voor mij de weg naar jezelf en rust.

     Het non agressie principe is daarbij een simpel te volgen gebod, veel meer heb je volgens mij niet nodig om te komen tot verlichting en het zijn van een slecht-goed mens in balans en vrede met zichzelf en de wereld.

     .

     3 likes
     • vladi schreef:

      er zijn vele wegen naar de top van de berg,maar uitzicht blijft hetzelfde.

      ik ben voor vuur met vuur bestrijden.

      fff

      1 likes
   • vladi schreef:

    ik heb u nog nooit gelezen.
    u bent communisme kenner?

    ik ben de free man of the living land kenner.

    fff

    1 likes
 • Jeff schreef:

  Hoe harder ze roepen, hoe beter het is; dan kan de naïeve stemmer ook is zien/horen hoe die klanten werkelijk zijn op wie ze stemmen. Het maakt de discussie al met al, wat makkelijker te voeren … ook binnen je eigen kringen.

  7 likes
 • ABN schreef:

  Nou, wat een humor:
  Als ik verkouden ben ga ik lekker iedereen aansteken.

  Ook een sneeuwvlokjesreactie daarop. Iemand zegt dat ie me verkouden gaat maken. Schandaal!

  Nogal flauw van alle kanten, maar ja, politiek is net een schoolplein he.

  5 likes
 • salvar schreef:

  ik heb geen goed woord voor deze gasten over.
  ten eerste hoop ik dat deze partijen weggevaagd worden.
  ten tweede hoop ik dat wat ze ander toewensen zelf kriijgen en wel in sterke mate.
  ten derde moeten ze deze gasten alle rechten afpakken.

  rutte je kan nu deze gasten een rotschop geven wat je altijd wil, ikzou zeggen ga je gaan.
  deze zogenaamde volksvertegenwoordigers moeten achter de tralies en zeer veroordelen en weg.
  als iemand een vraag stelt minder minder en sinds 2014 ermee achtervolgd door de rechtbank wat moet dit dan nu wordeen met hen.

  4 likes
 • nou en! schreef:

  maar goed dat vvd66 niet besmettlijk is!

  4 likes
 • Petrus schreef:

  Deze politici vertellen een heleboel over wie ze zijn, zonder het in de gaten te hebben.
  De hangjassen zoals Marc de Hond!

  4 likes
 • Pjotr De Snotter schreef:

  Mensen die iemand een of andere ziekte toewensen denken dat ze op ‘A’sociale media zitten ipv op sociale media.

  4 likes
 • Karel schreef:

  Die achterlijke liberalen zijn al besmet met een nog veel erger virus, n.l het DEUG virus.
  Je hersens worden week als pus achtig pap en je heult met alle winden mee, tenminste, als het in jouw straatje past.
  Ooit komen deze sektarische smeerlappen hun waterloo wel tegen., let op mijn woorden….

  2 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Ik wens mensen altijd het dubbele van wat ze mij toewensen maar in dit geval hoop ik op hetzelfde

  1 likes
 • Plurpie schreef:

  Hoe walgelijk ben je dan…….

  Dit soort acties vind ik persoonlijk aanleiding genoeg om dit soort figuren preventief in quarantaine te zetten.
  Liefst voor een jaartje of 3.

  Bah!

  0 likes
 • x

  Check Also

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  victoria

  Compleet doorgeslagen: Victoria wil wet om ‘complotdenkers’ te kunnen arresteren

  In de Australische deelstaat Victoria wordt deze ...

  >