Homepagina » Binnenland » D66-fractievoorzitter liket tweet waarin FvD’ers corona toegewenst krijgen. ‘Echt te schandalig voor woorden’
coronavirus

D66-fractievoorzitter liket tweet waarin FvD’ers corona toegewenst krijgen. ‘Echt te schandalig voor woorden’

Mocht ik besmet raken met het coronavirus dan ga ik naar elke FvD- én PVV-bijeenkomst, tweette Arjan Harlaar afgelopen week.

De tweet werd vervolgens geliket door onder andere Annemarie den Daas (fractievoorzitter D66 Hilversum), Niels Jeurink (raadslid GroenLinks Kampen) en Cees Pille (VVD-wethouder in Goes).

Ze steken hun haat tegen onwelgevallige partijen inmiddels niet meer onder stoelen of banken.

Slecht volk

De tweet zorgde voor reuring op social media.

“Wat een slecht volk die GroenLinks’ers en D66’ers. Met deze mentaliteit een land (willen) besturen,” schreef Toon Sesink.

Don Henrique da Holanda voegde toe: “Hierbij het niveau van D66-‘bestuurders’. De kleuterklas nauwelijks ontsnapt wensen ze mensen met een andere politieke voorkeur corona toe. ‘Democraten 66’.”

Te schandalig voor woorden

BenjaminS zei: “Zielige figuren. Je bent wel heel diep gezonken wanneer je anderen een ziekte toewenst. Dit treurige volkje laat zich steeds weer van hun slechtste kant zien. Meelijwekkend dat een verschillende mening tot dergelijke ongezonde rivaliteit kan leiden.”

“Het is echt te schandalig voor woorden die extreemlinkse D66 en GroenLinks! Waar blijven Rob Jetten en Jesse Klaver nu met een reactie?” vroeg BTC.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Dit toont de ware aard van het beestje.
Soms vinden zij (de ondersteuners van Links oa het Ruttekartel) het nodig om personen met een andere zienswijze, van het leven te beroven (Pim Fortuyn).
Na het demoniseren en het CordonSanitair, zijn deze verwensingen vanuit de hoek van Linkse Ruttekartel, de uitslag van de optelsom.

marcus1968
marcus1968
1 jaar geleden

Ik denk dat dit alles zegt, hoe het heersende establishment de adem van de oprukkende, rechtse (*) partijen de in nek voelt hijgen.

(*) ‘Rechts’; Wat een naar woord, eigenlijk… Zelf beschouw ik mezelf niet als ‘rechts’ of ‘links’, maar vooral als kritisch.
Het schijnt ook dat de oude zuilen als links en rechts tot het verleden behoren. Bij de Franse gele hesjes schijnt zich ook zowel links als rechts, en alles daar tussenin, te bevinden.
Zie ook dit recent interview ‘Begrippen links-rechts zijn verwarrend en kunnen afgeschaft: Karel van Wolferen en Kees v/d Pijl’: https://www.youtube.com/watch?v=21BRtmnCajs

Louise
Louise
1 jaar geleden

Goh, is de kanker op……..Kun je nagaan wat een ongelofelijk dom volk er is voort gebracht ,, wanstaltig en dat wil dan het volk vertegenwoordigen …..
Nog erger, ze krijgen nog een kans ook, dat is Nederland in 2020….. Gelukkig hebben ze hun karma nog het leven is net een boemerang ….Totaal zinloze nutteloze figuren, idioten.. Vroeger hadden we een woord,, Schaamte,, nooit van gehoord natuurlijk….

Neeltje
Neeltje
1 jaar geleden

Het zijn en blijven net kleine kinderen die zich misdragen als ze hun zin niet krijgen!(elkaar ziektes toewensen)
Dat noemt zich volwassen politicus, met “laagdrempelig” taalgebruik.
Helaas is het een zieke wereld!

x

Check Also

klaver

Harde uithaal naar Jesse Klaver: ‘Jullie zaaien angst, net als de fascisten uit de dertiger jaren’

De problemen stapelen zich op doordat het ...

trudeau

Justin Trudeau: vaccinpaspoort draait om het belonen van mensen ‘die het juiste doen’

De Canadese premier Justin Trudeau legde vlak ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x