BinnenlandCorona

D66-fractievoorzitter liket tweet waarin FvD’ers corona toegewenst krijgen. ‘Echt te schandalig voor woorden’

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mocht ik besmet raken met het coronavirus dan ga ik naar elke FvD- én PVV-bijeenkomst, tweette Arjan Harlaar afgelopen week.

De tweet werd vervolgens geliket door onder andere Annemarie den Daas (fractievoorzitter D66 Hilversum), Niels Jeurink (raadslid GroenLinks Kampen) en Cees Pille (VVD-wethouder in Goes).

Ze steken hun haat tegen onwelgevallige partijen inmiddels niet meer onder stoelen of banken.

Slecht volk

De tweet zorgde voor reuring op social media.

“Wat een slecht volk die GroenLinks’ers en D66’ers. Met deze mentaliteit een land (willen) besturen,” schreef Toon Sesink.

Don Henrique da Holanda voegde toe: “Hierbij het niveau van D66-‘bestuurders’. De kleuterklas nauwelijks ontsnapt wensen ze mensen met een andere politieke voorkeur corona toe. ‘Democraten 66’.”

Te schandalig voor woorden

BenjaminS zei: “Zielige figuren. Je bent wel heel diep gezonken wanneer je anderen een ziekte toewenst. Dit treurige volkje laat zich steeds weer van hun slechtste kant zien. Meelijwekkend dat een verschillende mening tot dergelijke ongezonde rivaliteit kan leiden.”

“Het is echt te schandalig voor woorden die extreemlinkse D66 en GroenLinks! Waar blijven Rob Jetten en Jesse Klaver nu met een reactie?” vroeg BTC.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Dit toont de ware aard van het beestje.
Soms vinden zij (de ondersteuners van Links oa het Ruttekartel) het nodig om personen met een andere zienswijze, van het leven te beroven (Pim Fortuyn).
Na het demoniseren en het CordonSanitair, zijn deze verwensingen vanuit de hoek van Linkse Ruttekartel, de uitslag van de optelsom.

marcus1968
marcus1968
2 jaren geleden

Ik denk dat dit alles zegt, hoe het heersende establishment de adem van de oprukkende, rechtse (*) partijen de in nek voelt hijgen.

(*) ‘Rechts’; Wat een naar woord, eigenlijk… Zelf beschouw ik mezelf niet als ‘rechts’ of ‘links’, maar vooral als kritisch.
Het schijnt ook dat de oude zuilen als links en rechts tot het verleden behoren. Bij de Franse gele hesjes schijnt zich ook zowel links als rechts, en alles daar tussenin, te bevinden.
Zie ook dit recent interview ‘Begrippen links-rechts zijn verwarrend en kunnen afgeschaft: Karel van Wolferen en Kees v/d Pijl’: https://www.youtube.com/watch?v=21BRtmnCajs

Louise
Louise
2 jaren geleden

Goh, is de kanker op……..Kun je nagaan wat een ongelofelijk dom volk er is voort gebracht ,, wanstaltig en dat wil dan het volk vertegenwoordigen …..
Nog erger, ze krijgen nog een kans ook, dat is Nederland in 2020….. Gelukkig hebben ze hun karma nog het leven is net een boemerang ….Totaal zinloze nutteloze figuren, idioten.. Vroeger hadden we een woord,, Schaamte,, nooit van gehoord natuurlijk….

Neeltje
Neeltje
2 jaren geleden

Het zijn en blijven net kleine kinderen die zich misdragen als ze hun zin niet krijgen!(elkaar ziektes toewensen)
Dat noemt zich volwassen politicus, met “laagdrempelig” taalgebruik.
Helaas is het een zieke wereld!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

38
0
We lezen graag je reactie!x