StralingCorona

Belgische huisarts: Mogelijk link tussen coronavirus en 5G. Dit artikel werd snel ingetrokken

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Belgische huisarts Kris Van Kerckhoven verzet zich tegen de uitrol van 5G. Internationale studies laten zien dat de straling van deze draadloze technologie gevaarlijk is voor de mens en dat bepaalde ziektes en aandoeningen het gevolg zijn van blootstelling aan straling, zegt hij.

“Er is voldoende wetenschappelijk bewijs dat de uitrol van 5G schadelijk is, maar niemand die het weet,” stelt de huisarts.

Hij zegt als arts mensen te willen waarschuwen. Daarnaast hoopt hij dat politici de volksgezondheid boven financieel gewin verkiezen.

Honderden artsen

Er zijn inmiddels al honderden artsen die pleiten tegen de uitrol van 5G, zo blijkt uit een petitie die rondgaat.

Van Kerckhoven raadt mensen aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van kabels en wifi uit te schakelen.

Bij een patiënt heeft hij ‘duidelijk kunnen aantonen dat de klachten veroorzaakt zijn door straling’.

Coronavirus

“In het begin zie je complottheorieën,” vertelt hij. “Maar gaandeweg vond ik het toch steeds alarmerender worden en ben ik me erin gaan verdiepen.”

Van Kerckhoven sluit bovendien een link tussen 5G en het nieuwe coronavirus niet uit.

Ingetrokken

“Feit is dat het virus uitbrak in de stad Wuhan en er sinds 26 februari 2019 een honderdtal 5G-zendmasten zijn gebouwd in en rond Wuhan,” zei hij. “Het is mogelijk een link met de actualiteit.”

Het artikel over huisarts Van Kerckhoven werd enkele uren na publicatie ingetrokken. Er kwam een ‘gematigde, sussende boodschap’ voor in de plaats, aldus een oplettende lezer, die het artikel nog snel had weten te kopiëren:

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wysiwygman
wysiwygman
2 jaren geleden

origineel artikel
https://www.verminder-electrosmog.nl/huisarts-waarschuwt-voor-gevolgen-5g-en-de-krant-pleegt-censuur/

vervangend artikel
https://www.hln.be/in-de-buurt/wilrijk/zijn-er-risico-s-aan-5g-vier-vragen~adc064c0/?fbclid=IwAR2pEbMwwhE6YX3L60YnSnnFa0AnftCQ2GbmsCCL5h7j9NJWWWq5qJyI5W8

Persoonlijk hecht ik geen belang aan 5G vs dit specifieke coronavirus, het coronavirus is gewoon afkomstig van een van de zoveel degoutante dierenmarkten in Wuhan. China heeft intussen al bijna 90.000 5G masten uitgerold, niet enkel die 300 stuks in Wuhan he.

Henk
Henk
2 jaren geleden

Politicie de volksgezondheid boven financieel gewin zullen verkiezen , wat denk je zelf . Dacht je dat , de zakkenvullers zullen on herroepelijk voor poen kiezen geld stinkt niet . Als daarbij mensen ziek worden door allerlei straling interesseert ze dat geen drol .

Willem
Willem
2 jaren geleden

Dat wat ons beheerst (buiten ons zichtveld) krijgt steeds meer controle over ons denken en doen, daarom heb je ook die waanzin aangaande windmolens en zonnepanelen en onderdrukking en migratie. Alles moet kapot, noem het Archonten, Draconiers, Demonen maakt niet uit, ze komen in ieder geval niet van hier en dat is wel duidelijk, we zitten opgesloten zonder het te beseffen en de cellen worden steeds kleiner.

't Roode Vaan
't Roode Vaan
2 jaren geleden

Er is inmiddels een pandemie aan het ontstaan ten gevolge van het coronavirus.
Ondanks de ernst van de situatie laat een deel van het onnozele volk zich voor het karretje spannen van pseudo-wetenschappelijke complottheoretici van rabiaat provocatief genre.
Deze lieden zijn er op uit allerlei zaken waar ze politiek tegenstander van zijn te linken aan dat virus.
Zonnepanelen, windmolens, migratie, open grenzen, 5G, zijn hoegenaamd allemaal oorzaken van een wereldwijde bedreiging.
In plaats van angst, paniek en chaos te veroorzaken, zou men eigenlijk de internationale Pharma-maffia moeten dwingen zo spoedig mogelijk een vaccin te ontwikkelen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x