Homepagina » Straling » Belgische huisarts: Mogelijk link tussen coronavirus en 5G. Dit artikel werd snel ingetrokken
5g

Belgische huisarts: Mogelijk link tussen coronavirus en 5G. Dit artikel werd snel ingetrokken

De Belgische huisarts Kris Van Kerckhoven verzet zich tegen de uitrol van 5G. Internationale studies laten zien dat de straling van deze draadloze technologie gevaarlijk is voor de mens en dat bepaalde ziektes en aandoeningen het gevolg zijn van blootstelling aan straling, zegt hij.

“Er is voldoende wetenschappelijk bewijs dat de uitrol van 5G schadelijk is, maar niemand die het weet,” stelt de huisarts.

Hij zegt als arts mensen te willen waarschuwen. Daarnaast hoopt hij dat politici de volksgezondheid boven financieel gewin verkiezen.

Honderden artsen

Er zijn inmiddels al honderden artsen die pleiten tegen de uitrol van 5G, zo blijkt uit een petitie die rondgaat.

Van Kerckhoven raadt mensen aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van kabels en wifi uit te schakelen.

Bij een patiënt heeft hij ‘duidelijk kunnen aantonen dat de klachten veroorzaakt zijn door straling’.

Coronavirus

“In het begin zie je complottheorieën,” vertelt hij. “Maar gaandeweg vond ik het toch steeds alarmerender worden en ben ik me erin gaan verdiepen.”

Van Kerckhoven sluit bovendien een link tussen 5G en het nieuwe coronavirus niet uit.

Ingetrokken

“Feit is dat het virus uitbrak in de stad Wuhan en er sinds 26 februari 2019 een honderdtal 5G-zendmasten zijn gebouwd in en rond Wuhan,” zei hij. “Het is mogelijk een link met de actualiteit.”

Het artikel over huisarts Van Kerckhoven werd enkele uren na publicatie ingetrokken. Er kwam een ‘gematigde, sussende boodschap’ voor in de plaats, aldus een oplettende lezer, die het artikel nog snel had weten te kopiëren:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Willem schreef:

  Dat wat ons beheerst (buiten ons zichtveld) krijgt steeds meer controle over ons denken en doen, daarom heb je ook die waanzin aangaande windmolens en zonnepanelen en onderdrukking en migratie. Alles moet kapot, noem het Archonten, Draconiers, Demonen maakt niet uit, ze komen in ieder geval niet van hier en dat is wel duidelijk, we zitten opgesloten zonder het te beseffen en de cellen worden steeds kleiner.

  22 likes
 • Tjeerd schreef:

  Google even op 5G/6oGhz oxygen. 5G veroorzaakt dezelfde symptomen als het zogenaamde coronavirus.. Wuhan heeft sinds 31-10-2019 zo’ n netwerk. In Nederland zijn de meeste gevallen in Rotterdam en Amsterdam wat G5 testgebieden zijn.

  19 likes
  • Elise schreef:

   Dat schrijf ik hier al jaren. Langdurige druk/frequentie op een stof, kan een stof doen veranderen in een andere stof. Zuurstof verandert dan bv. in giftige zuurstof.(bestaat ook).
   Ook gezonde mensen krijgen last van hyper gevoel, omdat men constant “aan” staat. Als het ware kan het lichaam niet meer op een natuurlijke weg ontspannen.
   In de ether kun je te maken krijgen met onverklaarbare explosies.
   Van mij mag wifi(satan) helemaal weg.

   14 likes
   • Tjeerd schreef:

    In het geval van 5G/60 Ghz straling wordt geen of onvoldoende zuurstof opgenomen in het bloed waardoor ademhalingsproblemen of zelfs dood neervallen zoals in Wuhan kan optreden. Het kan zijn dat er een combi van slachtoffers van een corona virus (met besmettingen) en door G5 straling (in testgebieden wereldwijd) heerst. Beiden hebben dezelfde symptomen te weten ademhalingsproblemen, droge hoest (zonder slijmvorming)

    7 likes
  • Willem schreef:

   Toeval bestaat niet inderdaad Tjeerd, goed gezien.

   9 likes
  • Tjeerd schreef:

   Google op 5G/60Ghz oxygen; Zie voor video: https://gumshoenews.com/2020/02/27/dana-ashlie-debates-mask-vs-60ghz-more-discussion-on-covid-19/ Kijk ook bij Martin Vrijland. Maar die denkt het beter te weten dan Dana Ashlie wiens naam hij ook verkeerd spelt overigens door haar ook op een hoop met Trump te gooien..

   3 likes
 • Henk schreef:

  Politicie de volksgezondheid boven financieel gewin zullen verkiezen , wat denk je zelf . Dacht je dat , de zakkenvullers zullen on herroepelijk voor poen kiezen geld stinkt niet . Als daarbij mensen ziek worden door allerlei straling interesseert ze dat geen drol .

  13 likes
  • Rob schreef:

   @Henk. Het interesseert ze inderdaad geen zak. Sterker nog, ze krijgen steeds meer haast om die shit uit te rollen naarmate er steeds meer informatie over aan het daglicht komt. Dat zou moeten betekenen dat ze gaan zien dat het volk steeds meer door krijgt. Om dan te voorkomen dat het voor hen straks een keer een punt nadert waarop ze zouden moeten stoppen met die technologie uit te rollen maken ze er haast bij om dat punt te vermijden. Ze zullen dan waarschijnlijk in ieder geval zover proberen te gaan dat ze kunnen liegen dat het al zo ver is dat er geen weg terug meer is.

   5 likes
 • wysiwygman schreef:

  origineel artikel
  https://www.verminder-electrosmog.nl/huisarts-waarschuwt-voor-gevolgen-5g-en-de-krant-pleegt-censuur/

  vervangend artikel
  https://www.hln.be/in-de-buurt/wilrijk/zijn-er-risico-s-aan-5g-vier-vragen~adc064c0/?fbclid=IwAR2pEbMwwhE6YX3L60YnSnnFa0AnftCQ2GbmsCCL5h7j9NJWWWq5qJyI5W8

  Persoonlijk hecht ik geen belang aan 5G vs dit specifieke coronavirus, het coronavirus is gewoon afkomstig van een van de zoveel degoutante dierenmarkten in Wuhan. China heeft intussen al bijna 90.000 5G masten uitgerold, niet enkel die 300 stuks in Wuhan he.

  9 likes
  • King of Light schreef:

   “het coronavirus is gewoon afkomstig van een van de zoveel degoutante dierenmarkten in Wuhan.”

   Ik geloof dat je het niet helemaal goed volgt. Als je goed de zaken had gevolgd had je geweten dat het een gemaakt virus is welke HIV en SARS elementen bevat. Dat is bevestigd door sowieso 3 instanties (India als eerste, Frankrijk en China zelf). Kortom het is een BIO wapen uit een lab in Wuhan of er zit een andere duistere zaak achter. Bijvoorbeeld om de Chinese economie hard te raken.

   28 likes
  • Henk Azie schreef:

   Ja en op die dierenmarkten zijn ze in staat om er een HIV string aan toe te voegen. Overigens is Milaan ook een 5G stad.
   5G tast het weerstands vermogen aan in mens en dier.

   24 likes
  • Gea Breuker schreef:

   Dus volgens jou, heeft een vleermuis op de dierenslachtmarkt HIV bij zich gedragen? Onwetende, ben je een trol?
   Wuhan is hét testbed voor 5G in China, de stad is er voor uitgekozen, het als Padova trouwens in Italie.
   Wuhan had minimaal 19,000 kleine antennes, 3,000 grotere voor de relays, en trouwens de Wuhanezen vinden 4G veel beter, goedkoper. Onwetende..

   Maar goed, je hebt recht op een mening, ook al is die niets waard.

   13 likes
  • Marieke schreef:

   Dank je wel.
   Het orginele artikel op de Facebookpagina van To Baaten is niet meer te lezen.
   Was waarschijnlijk niet opgeslagen.

   2 likes
 • Henk Azie schreef:

  Italian Governor Zaia from the Veneto region said:

  “80% of all sick people heal by themselves, 15% need medication and 5% need to have hospital attention. All 17 people who died already, had advanced health issues. No healthy person who caught the coronavirus has died. It’s an alarm with no foundation. In the beginning they reacted the way they did because they didn’t have any real information about the virus. But after seeing what it is, the information is too exaggerated

  6 likes
 • Ron schreef:

  Ir. Piet Tummers formuleerde tijdens de Truth Convention op zondag 26 januari in Hoevelaken de volgende interessante hypothese: dat er enige opwarming optreedt binnen een als geheel afkoelende atmosfeer komt door de straling van draadloze netwerken.
  Tummers illustreerde deze hypothese met de onderstaande grafiek. Je ziet daarin dat de temperatuur bij iedere introductie van een nieuwe generatie mobiele telefonie (1G, 2G, 3G, enzovoort) een sprongetje maakt. Opwarming en afkoeling in één.
  Dit is een verrassende, nieuwe gedachte, die schijnbaar onverenigbare tendenzen harmonisch met elkaar verbindt: ja, er is opwarming, zij het maar een klein beetje en niet door CO2. En ja, er is afkoeling. De lange termijn grafiek laat – inclusief de opwarmingssrongetjes – immers een dalende tendens zien.
  Zoem je in op een beperkte periode dan zie je alleen de opwarming. Zoem je in op de hele lange termijn dan zie je alleen de afkoeling.
  Testopstelling
  De vraag die nu verder beantwoord moet worden is hoe draadloze straling de atmosfeer opwarmt en of dit effect ook meetbaar is.
  Je zou dit misschien in een testopstelling kunnen doen met een proef-atmosfeer. Wat doet 24 uur 4G- of 5G-straling met de temperatuur binnen een afgesloten ruimte, vergeleken met een identieke ruimte die van deze straling is afgeschermd?
  Een mooie kluif voor wetenschappers met een open geest!
  Hieronder de video-registratie van de presentatie die Tummers op 26 januari gaf (kijk met dank aan Frank Bonte van nulpuntenergie.net voor de opname).
  PS Wetenschappers beloven dat ze uw lichaamstemperatuur met niet meer dan 1 graad celcius gaan verhogen door de straling met 5G of hoe we stilaan leven in een globale magnetron.

  6 likes
 • Ron schreef:

  Virus afkomstig van de vismarkt? Een andere hypothese las ik in een boek van 1981 jawel 1981 dus vorige eeuw. Het boek heet The eyes of darkness geschreven door Dean Koontz blz 255-256 jaartal aard van het virus en plaats van uitbraak. Toeval? Een stukje uit de tekst.“To understand that,” Dombey said, “you have to go back twenty months. It was around then that a Chinese scientist named Li Chen defected to the United States, carrying a diskette record of China’s most important and dangerous new
  biological weapon in a decade. They call the stuff ‘Wuhan-400’ because it was
  developed at their RDNA labs outside of the city of Wuhan, and it was the fourhundredth viable strain of man-made microorganisms created at that research
  center.
  “Wuhan-400 is a perfect weapon. It afflicts only human beings. No other
  living creature can carry it. And like syphilis, Wuhan-400 can’t survive outside a
  living human body for longer than a minute, which means it can’t permanently
  contaminate objects or entire places the way anthrax and other virulent
  microorganisms can. And when the host expires, the Wuhan-400 within him
  perishes a short while later, as soon as the temperature of the corpse drops below
  eighty-six degrees Fahrenheit. Do you see the advantage of all this?”

  5 likes
 • salvar schreef:

  het enigste wat je kan doen is de shit (5G) kapot maken.
  dan gaan we kijken wie de langste billen heeft.

  5 likes
 • Jeff schreef:

  Wat de oorzaken ook mogen zijn, ik ben benieuwd hoe onze overheid dit oppakt om ons verder te ketenen. Ook dit gaat weer in hun voordeel uitpakken, als dat niet al de bedoeling was.

  4 likes
 • 't Roode Vaan schreef:

  Er is inmiddels een pandemie aan het ontstaan ten gevolge van het coronavirus.
  Ondanks de ernst van de situatie laat een deel van het onnozele volk zich voor het karretje spannen van pseudo-wetenschappelijke complottheoretici van rabiaat provocatief genre.
  Deze lieden zijn er op uit allerlei zaken waar ze politiek tegenstander van zijn te linken aan dat virus.
  Zonnepanelen, windmolens, migratie, open grenzen, 5G, zijn hoegenaamd allemaal oorzaken van een wereldwijde bedreiging.
  In plaats van angst, paniek en chaos te veroorzaken, zou men eigenlijk de internationale Pharma-maffia moeten dwingen zo spoedig mogelijk een vaccin te ontwikkelen.

  2 likes
 • Margie schreef:

  De corona-psychose 🐝 Dr. Bergman…

  https://www.youtube.com/watch?v=HIWuAtinhsU

  2 likes
 • remi schreef:

  hm had laatst een 2e wortelkanaal behandeling, precies naast een andere kies, in mijn geval linksboven.
  waarvan ik me opene bedacht, hm dat is waar ik mijn nokia altijd klemde of hield, tijdens telephoneren.
  vraag me wel af of dit toeval is of bij veel meer mensen het geval is, bij mij dus links omdat ik links ben.

  wat ik ook raar vindt is dat ik me nog goed kan herrineren, dat vroeger griepvirrusen je ongeveer een week lang last veroorzaakten, dan was het weer over, tegenwoordig kan je er maanden last van hebben, zou het met de opkomst van al die draadlose technologie, en zendmasten te maken kunnen hebben.

  het is natuurlijk altijd moeilijk om dit soort verbanden hard te maken, maar het sluit wel aan.
  het amerikaanse leger was in 1956 al betrapt met het uitstooien van bacterien en virussen over stedelijke gebieden, genoeg virologen hebben ook al aangegeven dat, een heleboel virussen niet door natuurlijk mutaties tot stand zijn gekomen, de plagen van enlil, oorlogen, hongersnoden, en ziekten.

  er is een groot probleem, en dat is het grote galactisch jaar van 25.920 jaar waarin we wel aan de galactische dag zijn begonnen van 12.960 jaar maar aan het begin daarvan overgang ijzer naar brons.
  het is nu 70% magnetisch, en 30% elektrisch, wat betekend dat het negatieve gedachtengoed nu 70% kracht heeft, waardoor het kwade de hele tijd wint, en als je goed en eerlijk bent 30% je gestraft word.

  hoe wreed het ook moge zijn, willen we dit kwaad opruimen, zullen we light warriors moeten zijn, want dat is 30% plus 70%, en dan pas zullen we winnen, want de andere kant kan die 30% procent niet aanspreken i.v.m. een genetisch afwijking, het psychopaten bewustzijn, oud soemerische bloedlijnen.

  we moeten dus minimaal 80% procent van onze energie inzetten, ieder vanuit zijn eigen kwaliteiten, om ten 1e het spelletje te doorzien, het slapende volk wakker maken, en dan tegenacties te ondernemen.
  en echt waar dit trieste psychopaten bewustzijn is echt niet slim, het enige waar ze ons mee controleren is ons hartsbewustzijn, die zich niet kan voorstellen dat dit soort mensen bestaan, en de aarde in een vergevorderd stadium is van zeer trieste maatschappij verrotting, en het geldsysteem die ons chanteert.

  2 likes
 • Reinhilde Raspoet schreef:

  Diegenen die denken dat Belgie een mooie democratie is waar ze het steeds over hebben zijn werkelijk naief Zien jullie niet dat alle msm media hier altijd op dezelfde nagel kloppen met altijd dezelfde soort mensen die geintervieuwd worden het is zo voor het klimaat het is zo voor 5 G en ook nu voor corona en dit lieve mensen is al lang bezig hier in dit landje Mensen laten maar begaan!!

  Wat zit er achter de Dutroux affaire ???? wat was Poupehan?? Wie gaat er allemaal naar de vergaderingen van de Bilderberg groep bvb ?????
  Dit landje is een sublieme dictatuur de Politici (niet alle)en de overheid kunnen het toch allemaal zo mooi inkaderen zodat we allemaal steeds JA knikken ????

  Ik ben dus absoluut niet verbaasd dat DR Kris Van Kerkhoven zijn artikel niet lang stand hield

  0 likes
 • x

  Check Also

  zweden

  Zweedse arts kondigt aan: ‘Corona is voorbij in Zweden’

  Zoals velen inmiddels zullen weten, ging Zweden ...

  oud-parlementslid

  Oud-parlementslid: ‘Groot deel Vlaamse bevolking écht klaar voor totalitair regime’

  Enkele dagen geleden nam België nieuwe maatregelen ...

  >