Homepagina » Straling » Belgische huisarts: Mogelijk link tussen coronavirus en 5G. Dit artikel werd snel ingetrokken
5g

Belgische huisarts: Mogelijk link tussen coronavirus en 5G. Dit artikel werd snel ingetrokken

De Belgische huisarts Kris Van Kerckhoven verzet zich tegen de uitrol van 5G. Internationale studies laten zien dat de straling van deze draadloze technologie gevaarlijk is voor de mens en dat bepaalde ziektes en aandoeningen het gevolg zijn van blootstelling aan straling, zegt hij.

“Er is voldoende wetenschappelijk bewijs dat de uitrol van 5G schadelijk is, maar niemand die het weet,” stelt de huisarts.

Hij zegt als arts mensen te willen waarschuwen. Daarnaast hoopt hij dat politici de volksgezondheid boven financieel gewin verkiezen.

Honderden artsen

Er zijn inmiddels al honderden artsen die pleiten tegen de uitrol van 5G, zo blijkt uit een petitie die rondgaat.

Van Kerckhoven raadt mensen aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van kabels en wifi uit te schakelen.

Bij een patiënt heeft hij ‘duidelijk kunnen aantonen dat de klachten veroorzaakt zijn door straling’.

Coronavirus

“In het begin zie je complottheorieën,” vertelt hij. “Maar gaandeweg vond ik het toch steeds alarmerender worden en ben ik me erin gaan verdiepen.”

Van Kerckhoven sluit bovendien een link tussen 5G en het nieuwe coronavirus niet uit.

Ingetrokken

“Feit is dat het virus uitbrak in de stad Wuhan en er sinds 26 februari 2019 een honderdtal 5G-zendmasten zijn gebouwd in en rond Wuhan,” zei hij. “Het is mogelijk een link met de actualiteit.”

Het artikel over huisarts Van Kerckhoven werd enkele uren na publicatie ingetrokken. Er kwam een ‘gematigde, sussende boodschap’ voor in de plaats, aldus een oplettende lezer, die het artikel nog snel had weten te kopiëren:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wysiwygman
wysiwygman
7 maanden geleden

origineel artikel
https://www.verminder-electrosmog.nl/huisarts-waarschuwt-voor-gevolgen-5g-en-de-krant-pleegt-censuur/

vervangend artikel
https://www.hln.be/in-de-buurt/wilrijk/zijn-er-risico-s-aan-5g-vier-vragen~adc064c0/?fbclid=IwAR2pEbMwwhE6YX3L60YnSnnFa0AnftCQ2GbmsCCL5h7j9NJWWWq5qJyI5W8

Persoonlijk hecht ik geen belang aan 5G vs dit specifieke coronavirus, het coronavirus is gewoon afkomstig van een van de zoveel degoutante dierenmarkten in Wuhan. China heeft intussen al bijna 90.000 5G masten uitgerold, niet enkel die 300 stuks in Wuhan he.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  wysiwygman
7 maanden geleden

Dus volgens jou, heeft een vleermuis op de dierenslachtmarkt HIV bij zich gedragen? Onwetende, ben je een trol?
Wuhan is hét testbed voor 5G in China, de stad is er voor uitgekozen, het als Padova trouwens in Italie.
Wuhan had minimaal 19,000 kleine antennes, 3,000 grotere voor de relays, en trouwens de Wuhanezen vinden 4G veel beter, goedkoper. Onwetende..

Maar goed, je hebt recht op een mening, ook al is die niets waard.

King of Light
King of Light
Reactie op  Gea Breuker
7 maanden geleden

Gea Breuker

Waar heb je het over en wie is nu de onwetende trol?

Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nCoV spike protein to HIV-1 gp120 and Gag

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.30.927871v2
Download PDF
FF goed lezen “30-01-2020” en nu afgelopen week dezelfde berichten uit China en Frankrijk

Marieke
Marieke
Reactie op  wysiwygman
7 maanden geleden

Dank je wel.
Het orginele artikel op de Facebookpagina van To Baaten is niet meer te lezen.
Was waarschijnlijk niet opgeslagen.

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  wysiwygman
7 maanden geleden

Ja en op die dierenmarkten zijn ze in staat om er een HIV string aan toe te voegen. Overigens is Milaan ook een 5G stad.
5G tast het weerstands vermogen aan in mens en dier.

King of Light
King of Light
Reactie op  wysiwygman
7 maanden geleden

“het coronavirus is gewoon afkomstig van een van de zoveel degoutante dierenmarkten in Wuhan.”

Ik geloof dat je het niet helemaal goed volgt. Als je goed de zaken had gevolgd had je geweten dat het een gemaakt virus is welke HIV en SARS elementen bevat. Dat is bevestigd door sowieso 3 instanties (India als eerste, Frankrijk en China zelf). Kortom het is een BIO wapen uit een lab in Wuhan of er zit een andere duistere zaak achter. Bijvoorbeeld om de Chinese economie hard te raken.

Henk
Henk
7 maanden geleden

Politicie de volksgezondheid boven financieel gewin zullen verkiezen , wat denk je zelf . Dacht je dat , de zakkenvullers zullen on herroepelijk voor poen kiezen geld stinkt niet . Als daarbij mensen ziek worden door allerlei straling interesseert ze dat geen drol .

Rob
Rob
Reactie op  Henk
7 maanden geleden

@Henk. Het interesseert ze inderdaad geen zak. Sterker nog, ze krijgen steeds meer haast om die shit uit te rollen naarmate er steeds meer informatie over aan het daglicht komt. Dat zou moeten betekenen dat ze gaan zien dat het volk steeds meer door krijgt. Om dan te voorkomen dat het voor hen straks een keer een punt nadert waarop ze zouden moeten stoppen met die technologie uit te rollen maken ze er haast bij om dat punt te vermijden. Ze zullen dan waarschijnlijk in ieder geval zover proberen te gaan dat ze kunnen liegen dat het al zo ver is dat er geen weg terug meer is.

Willem
Willem
7 maanden geleden

Dat wat ons beheerst (buiten ons zichtveld) krijgt steeds meer controle over ons denken en doen, daarom heb je ook die waanzin aangaande windmolens en zonnepanelen en onderdrukking en migratie. Alles moet kapot, noem het Archonten, Draconiers, Demonen maakt niet uit, ze komen in ieder geval niet van hier en dat is wel duidelijk, we zitten opgesloten zonder het te beseffen en de cellen worden steeds kleiner.

't Roode Vaan
't Roode Vaan
7 maanden geleden

Er is inmiddels een pandemie aan het ontstaan ten gevolge van het coronavirus.
Ondanks de ernst van de situatie laat een deel van het onnozele volk zich voor het karretje spannen van pseudo-wetenschappelijke complottheoretici van rabiaat provocatief genre.
Deze lieden zijn er op uit allerlei zaken waar ze politiek tegenstander van zijn te linken aan dat virus.
Zonnepanelen, windmolens, migratie, open grenzen, 5G, zijn hoegenaamd allemaal oorzaken van een wereldwijde bedreiging.
In plaats van angst, paniek en chaos te veroorzaken, zou men eigenlijk de internationale Pharma-maffia moeten dwingen zo spoedig mogelijk een vaccin te ontwikkelen.

Tjeerd
Tjeerd
7 maanden geleden

Google even op 5G/6oGhz oxygen. 5G veroorzaakt dezelfde symptomen als het zogenaamde coronavirus.. Wuhan heeft sinds 31-10-2019 zo’ n netwerk. In Nederland zijn de meeste gevallen in Rotterdam en Amsterdam wat G5 testgebieden zijn.

Willem
Willem
Reactie op  Tjeerd
7 maanden geleden

Toeval bestaat niet inderdaad Tjeerd, goed gezien.

Tjeerd
Tjeerd
Reactie op  Tjeerd
7 maanden geleden

Google op 5G/60Ghz oxygen; Zie voor video: https://gumshoenews.com/2020/02/27/dana-ashlie-debates-mask-vs-60ghz-more-discussion-on-covid-19/ Kijk ook bij Martin Vrijland. Maar die denkt het beter te weten dan Dana Ashlie wiens naam hij ook verkeerd spelt overigens door haar ook op een hoop met Trump te gooien..

Elise
Elise
Reactie op  Tjeerd
7 maanden geleden

Dat schrijf ik hier al jaren. Langdurige druk/frequentie op een stof, kan een stof doen veranderen in een andere stof. Zuurstof verandert dan bv. in giftige zuurstof.(bestaat ook).
Ook gezonde mensen krijgen last van hyper gevoel, omdat men constant “aan” staat. Als het ware kan het lichaam niet meer op een natuurlijke weg ontspannen.
In de ether kun je te maken krijgen met onverklaarbare explosies.
Van mij mag wifi(satan) helemaal weg.

Tjeerd
Tjeerd
Reactie op  Elise
7 maanden geleden

In het geval van 5G/60 Ghz straling wordt geen of onvoldoende zuurstof opgenomen in het bloed waardoor ademhalingsproblemen of zelfs dood neervallen zoals in Wuhan kan optreden. Het kan zijn dat er een combi van slachtoffers van een corona virus (met besmettingen) en door G5 straling (in testgebieden wereldwijd) heerst. Beiden hebben dezelfde symptomen te weten ademhalingsproblemen, droge hoest (zonder slijmvorming)

Jeff
Jeff
7 maanden geleden

Wat de oorzaken ook mogen zijn, ik ben benieuwd hoe onze overheid dit oppakt om ons verder te ketenen. Ook dit gaat weer in hun voordeel uitpakken, als dat niet al de bedoeling was.

Henk Azie
Henk Azie
7 maanden geleden

Italian Governor Zaia from the Veneto region said:

“80% of all sick people heal by themselves, 15% need medication and 5% need to have hospital attention. All 17 people who died already, had advanced health issues. No healthy person who caught the coronavirus has died. It’s an alarm with no foundation. In the beginning they reacted the way they did because they didn’t have any real information about the virus. But after seeing what it is, the information is too exaggerated

Margie
Margie
7 maanden geleden

De corona-psychose 🐝 Dr. Bergman…

https://www.youtube.com/watch?v=HIWuAtinhsU

Ron
Ron
7 maanden geleden

Ir. Piet Tummers formuleerde tijdens de Truth Convention op zondag 26 januari in Hoevelaken de volgende interessante hypothese: dat er enige opwarming optreedt binnen een als geheel afkoelende atmosfeer komt door de straling van draadloze netwerken.
Tummers illustreerde deze hypothese met de onderstaande grafiek. Je ziet daarin dat de temperatuur bij iedere introductie van een nieuwe generatie mobiele telefonie (1G, 2G, 3G, enzovoort) een sprongetje maakt. Opwarming en afkoeling in één.
Dit is een verrassende, nieuwe gedachte, die schijnbaar onverenigbare tendenzen harmonisch met elkaar verbindt: ja, er is opwarming, zij het maar een klein beetje en niet door CO2. En ja, er is afkoeling. De lange termijn grafiek laat – inclusief de opwarmingssrongetjes – immers een dalende tendens zien.
Zoem je in op een beperkte periode dan zie je alleen de opwarming. Zoem je in op de hele lange termijn dan zie je alleen de afkoeling.
Testopstelling
De vraag die nu verder beantwoord moet worden is hoe draadloze straling de atmosfeer opwarmt en of dit effect ook meetbaar is.
Je zou dit misschien in een testopstelling kunnen doen met een proef-atmosfeer. Wat doet 24 uur 4G- of 5G-straling met de temperatuur binnen een afgesloten ruimte, vergeleken met een identieke ruimte die van deze straling is afgeschermd?
Een mooie kluif voor wetenschappers met een open geest!
Hieronder de video-registratie van de presentatie die Tummers op 26 januari gaf (kijk met dank aan Frank Bonte van nulpuntenergie.net voor de opname).
PS Wetenschappers beloven dat ze uw lichaamstemperatuur met niet meer dan 1 graad celcius gaan verhogen door de straling met 5G of hoe we stilaan leven in een globale magnetron.

Ron
Ron
7 maanden geleden

Virus afkomstig van de vismarkt? Een andere hypothese las ik in een boek van 1981 jawel 1981 dus vorige eeuw. Het boek heet The eyes of darkness geschreven door Dean Koontz blz 255-256 jaartal aard van het virus en plaats van uitbraak. Toeval? Een stukje uit de tekst.“To understand that,” Dombey said, “you have to go back twenty months. It was around then that a Chinese scientist named Li Chen defected to the United States, carrying a diskette record of China’s most important and dangerous new
biological weapon in a decade. They call the stuff ‘Wuhan-400’ because it was
developed at their RDNA labs outside of the city of Wuhan, and it was the fourhundredth viable strain of man-made microorganisms created at that research
center.
“Wuhan-400 is a perfect weapon. It afflicts only human beings. No other
living creature can carry it. And like syphilis, Wuhan-400 can’t survive outside a
living human body for longer than a minute, which means it can’t permanently
contaminate objects or entire places the way anthrax and other virulent
microorganisms can. And when the host expires, the Wuhan-400 within him
perishes a short while later, as soon as the temperature of the corpse drops below
eighty-six degrees Fahrenheit. Do you see the advantage of all this?”

x

Check Also

UvA

UvA krijgt felle kritiek na reactie op Gezond Verstand: ‘Dit is wat mij betreft de grens’

De Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft laten ...

toprechter

Oud-toprechter over corona: ‘Massahysterie en waanzin’

De overheid heeft de angst voor het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x