Homepagina » Innovatie » Doorbraak: Uitvinder (80) bouwt machine die voor eeuwig uit zichzelf kan blijven voortbewegen
Doorbraak: Uitvinder (80) bouwt machine die voor eeuwig uit zichzelf kan blijven voortbewegen

Doorbraak: Uitvinder (80) bouwt machine die voor eeuwig uit zichzelf kan blijven voortbewegen

De 80-jarige Paramahamsa Tewari uit India heeft eindelijk erkenning gekregen voor zijn levenswerk: een superefficiënte machine die stroom opwekt uit het vacuüm. Dat meldt de Indiase krant The Economic Times.

Een prototype dat door het bedrijf Kirloskar Electric is getest behaalde een efficiëntie van 165 procent, zo zei Murlidhar Rao, een collega van Tewari. Het bedrijf wil het apparaat nu samen met de uitvinder op de markt gaan brengen.

Afgelopen jaar bereikte Tewari, voormalig directeur van het Kaiga Atomic Power Station, een doorbraak toen zijn machine een efficiëntie van 238 procent behaalde. Dat betekent dat de hoeveelheid opgewekte energie 2,38 keer zo groot is als de benodigde energie om de beweging in stand te houden.

Dit is eigenlijk in strijd met de wet van behoud van energie, die in de thermodynamica bekendstaat als de eerste hoofdwet. Volgens deze wet kunnen machines niet meer dan 100 procent efficiëntie behalen.

Doorbraak: Uitvinder (80) bouwt machine die voor eeuwig uit zichzelf kan blijven voortbewegen

Uitvinder Tewari (rechts) heeft erkenning gekregen

Experts hebben de machine bestudeerd en goedgekeurd. Eén van de experts, die anoniem wil blijven, zei dat het apparaat zal worden gebruikt voor een windmolenproject. De machine wordt opgestart met behulp van een accu of het elektriciteitsnet en blijft eenmaal in beweging gezet voor eeuwig uit zichzelf voortbewegen zonder externe stroombron.

Het apparaat onttrekt elektronen aan het vacuüm. “Ruimte is de enige realiteit en heeft de potentie om enorme hoeveelheden stroom te leveren, als je maar de juiste technologie weet te gebruiken,” zei Tewari, die in de VS een internationale octrooiaanvraag heeft gedaan.

“Het probleem van de stijgende stroomconsumptie, met name door de industrie, kan op deze manier worden opgelost,” voegde hij toe. “Conventionele aggregaten halen een rendement van hooguit 90 procent. De mijne meer dan 200 procent.”

Meer informatie: Tewari.org

[The Economic Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • rik schreef:

  En daar komen de complotmensjes weer aan die denken dat al die nieuwe vindingen worden tegengehouden door… Jawel hoor …. De Elite …..

  Als deze vrije energie vindingen er werkelijk zouden zijn dan had dat zijn weg naar het brede publiek al lang gevonden. Al was het maar omdat een afvallige elite er dan enorm rijk van kon worden/blijven.

  Heb vele sessies bijgewoond waarin verteld werd dat ze een “apparaat” hadden dat vrije energie opwekte. Altijd weer bleek tijdens zo’n sessie “We zijn er bijna……”, hebben wel een bijdrage nodig voor verder onderzoek. Heeft mij dus alleen maar tijd en energie gekost want anders zou ik best bereid zijn hierin te investeren.

  Dus beste mensen, kom terug met een werkend en implementabel systeem graag. Dan zorg ik wel dat die rothschildjes en fellers en al die andere machtige elite van jullie geen mogelijkheid hebben dit tegen te houden.

  30 likes
  • Mike schreef:

   Rik, Zou het je graag willen bewijzen dat het bestaat, maar dat kan ik niet.
   Kan wel vele voorbeelden aandragen dat wetenschappers en anderen die wel degelijk werden vermoord door lieden die er kennelijk mee weg komen.
   Kijk eens naar de vele:
   – astronomen die in de afgelopen jaren zijn vermoord (let wel in tweetallen; astronomen die samenwerkten)
   – 25 Marconi moorden
   – microbiologen idem
   – (top)bankiers idem (meer dan 60 in het afgelopen jaar)
   – staatshoofden idem, Kennedy (2x), Raegan (overleefde het), denk aan de getuigenverklaring van de vrouw van Aldo Moro die beweerde dat haar man voor zijn dood is bedreigd door Henry Kissinger als hij zich niet zou conformeren aan het beleid van de NWO, Benhazir Buttho, Olof Palme, de vele Poolse politici die enkele jaren geleden met een vliegtuig zijn neergestort, enz.
   – uitvinders zoals Paul Pantone die jarenlang zijn platgespoten in psychiatrische inrichtingen omdat hij een motor had uitgevonden die op allerlei vloeistoffen kon draaien anders dan fossiele brandstoffen
   – uitvinder van nulpunt energie “Keshe” die beweert vanuit Belgische elitaire kringen met de dood te zijn bedreigd omdat hij zijn technologie openbaar wilde maken
   – journalisten die enkele dagen voor resp. na het publiceren van artikelen over elitaire organisaties / personen zijn vermoord, of journalisten waarvan alle gezinsleden toevallig allemaal zijn vermoord vlak nadat hun artikel was gepubliceerd. Of journalisten zoals Michael Hastings waarvan de auto op onveklaarbare wijze op hol sloeg vlak voordat hij -naar eigen zeggen- wereldschokkend nieuws zou uitbrengen en hierover enkele uren eerder aan een goede vriend had doorggeven dat hij even ging onderduiken omdat hij werd gevolgd door de FBI.

   En dan hebben we nog de lezing van Dr. Judy Wood die in mijn bescheiden ogen toch behoorlijk overtuigend haar theorie kan onderbouwen dat er op 911 gebruik is gemaakt van Energy Beam Weapons op basis van koude fusie / Hutchinson effect. Kijk er gewoon eens naar en oordeel ook dan niet, maar hou het in gedachten: https://www.youtube.com/watch?v=T1NbBxDGSkI

   Het is heel makkelijk om complotdenkertjes weg te zetten als idioten. maar in mijn ogen ben je pas ècht een idioot als je nog steeds probeert vol te houden dat al deze (“zelf-“)moorden op toeval berusten en geen enkele overeenkomst hebben.

   Weet je wat? Snurk lekker door….! Er is “geen patroon” en er zijn “geen belanghebbenden” om voorruitstrevende technologie -waarmee de mensheid zichzelf kan bevrijden van slavernij- te onderdrukken, YEAH RIGHT!!!

   29 likes
  • JevWeazle schreef:

   http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/supressed_inventions/suppressed_inventions.htm

   http://www.whale.to/b/technology.html

   het zou fijn zijn als je iemand bent die openstaat voor een hoop dingen en het geduld kan brengen een heel boek te lezen (de bovenste link, al kijk je alleen wat pagina’s door) over onderdrukte technologie en daarnaast de andere gigantische uitgebreide link van een website die te bestuderen en ik hoop dat je daarna terugkomt op je uitspraak want er zijn vele en vele mensen gestorven die de wereld een betere plek wilde maken en dat werd niet toegestaan door de multi-nationals, de overheden en bankierswereld.

   11 likes
  • het zij zo schreef:

   @rik

   Helemaal en absoluut gelijk. Zo zijn er gekken die beweren dat ze motoren kunnen laten draaien op water!!?? Het is maar goed dat er gestichten zijn waar ze dergelijke idioten opsluiten, ver weg van de gezonde en weldenkende maatschappij waar men braaf iedere dag miljarden liters brandstof in het autootje laat lopen voor het altijd hardnekkig blijvend 1 op 12 rijdende motortje ten behoeve van de grootaandeelhouders van de olieboeren. “….een wonder is geschied, een wonder is geschied, de pruimen zijn nat en het regent niet”….

   6 likes
   • Abel schreef:

    @het zij zo:
    Er zijn inderdaad gekken die beweren dat motoren kunnen draaien op water… En ze hebben gelijk! …op watergas dan, wel te verstaan. verdiep je daar eens in!
    Niet voor niets wordt in industriele processen bij het affakkelen stoom toegevoegd om de verbranding beter te laten verlopen… Waarom? omdat water niet brandt???

    Denk er maar eens aan: Water=2 delen waterstof+1 deel zuurstof; simpel gezegd.
    Men splitst dit af in waterstof, en gooit de zuurstof weg; men bewaart de waterstof en gebruikt vervolgens zuurstof om dit te kunnen verbranden? (je hebt nu eenmaal een brandbare stof, zuurstof en temperatuur nodig voor een brand, danwel een explosie…)
    Zou het niet heel veel eenvoudiger zijn om dit rechtstreeks te doen? (zie ook: browns gas, watergas etc.)

    2 likes
  • Rik schreef:

   Wat kun je tegenwoordig toch veel onzin URL’s bijelkaar zetten in één stuk commentaar en dan voorzien van een nog onzinniger label.

   5 likes
  • Sé Paratist schreef:

   Natuurlijk wordt dit tegengehouden…!!!
   Wat denk je dat er gebeurt met fossiele brandstoffen??
   Die worden overbodig.
   En dat is wel het laatste (naast vrede en gezondheid) wat de elite (zoals jij ze noemt, wil..!!!
   Kijk maar wat er met hennep is gebeurd…. Niet verboden omdat het zo schadelijk is, want dat is het nl niet!!! Verboden ten gunste van de olie industrie (samen met ene mijnheer Clark, van Kimberly Clark).

   De enigen die hier geld aan kunnen verdienen zijn de uitvinder (als ie het tenminste slim heeft aangepakt) en de gehele wereldbevolking en dat is wel het allerlaatste dat de door jou genoemde elite wil..!!!

   2 likes
 • brainstormforum schreef:

  Deze beste man heeft waarschijnlijk zijn eigen doodvonnis getekend. En alles wat er mee te maken heeft zal spoorloos verdwijnen.

  28 likes
  • Arwijn schreef:

   Als hij slim is dan zet hij de ontwerpen vrij beschikbaar op het internet zodat het niet meer verstopt kan worden.

   14 likes
  • FRANS TIMMERMAN schreef:

   Als ik mijn uitvinding bekent maak, die is zo verschrikkelijk eenvoudig is, dat een kind van acht jaar het begrijpt, is dan de hele wereld in gevaar!
   Want ik sta op het punt om mijn uitvinding wereldkundig te maken.
   Als ik er morgen niet meer ben,dan wordt het morgen al wereld nieuws.

   6 likes
  • Rini schreef:

   Nee nee niet als hij er gen geld voor vraagd en de info zo aan de mensen geeft,er in handelen dat gaat niet.
   Het is de kloe om er niet in te handelen en de vrije energie aan de mens voor niets geven zo dat men het zelf kan maken.
   Heb hier met iemand gesproken die verstand heeft met stroom en zei dat wat ik hem heb laten zien(bouwtekening)en zei dat het pinuts was,geen probleem zei hij,allen moest hij nog iemand vinden die op de honderste millimeter kon werken en da komt een 10 kilowat op zoen 1000 €tjes,dus dat valt mee he.
   Grtjessssss

   3 likes
 • Bob de Jong schreef:

  Ik vind het heel goed dat die man erkenning krijgt maar ik zie het als propaganda omdat Nikola Tesla in 1898 vrije energie had uitgevonden wat uit de aarde kwam maar daar hoor je nu nog steeds niets van. Deze energie heeft een enorme dubbele bodem!!

  14 likes
  • JevWeazle schreef:

   haha de overheid heeft minimaal 9000 patenten achter slot en grendel omdat die de totale wereld zouden veranderen zoals we hem kennen. als rotschilds en rockefellers en consorten niet zouden bestaan hadden we voor het jaar 2000 ALLEMAAL in anti-zwaartekracht voortuigen voortbewogen gegenereerd vanuit de energie die in de aether hangt. Nicola Tesla heeft met zijn onderzoeken een goede totale samenhang weten te creeren van de ontwerpen en gedachten van allerlei wetenschappers die voor zijn tijd leefde. ook was hij bekend met de aether en daar waren de indiers 5000 jaar geleden al van bewust.
   er zijn verscheidene handleidingen en manuscripten over het maken en besturen van vliegende objecten die gebruikt werden voor allerlei doeleinden, ook oorlog en dat DUIZENDEN jaren geleden.

   nicola tesla werd trouwens wel gefinancieerd onder andere door rockefellers (misschien vanwege zijn death-ray technologie) dus het kan zijn dat ook hij een duistere kant heeft die velen niet weten. feit is wel dat hij had contact met bewoners niet van deze planeet en er schijnt een theorie de ronde te gaan dat hij mogelijkerwijs een aandeel zou hebben gehad aan het Tunguska event.

   Keep Spreading The Truth

   14 likes
   • steven schreef:

    Nog zo een en het sneeuwt bananen.

    1 likes
   • Nkosi Kwesi schreef:

    ik denk dat je de betekenis van het woord FEIT niet helemaal goed begrijpt

    1 likes
   • peter schreef:

    Tesla werd betaald door JP Morgan. Morgan heeft Tesla uiteindelijk de afvoerput en goot in geduwd toen Tesla op de proppen kwam met vrije energie en draadloze electriciteit. Begrijpelijk vanuit Morgans insteek, onbegrijpelijk echter dat Tesla in zijn autobiografie Morgan niets kwalijk neemt en het zelfs opneemt voor de man. Morgan was volgens Tesla een produkt van diens tijd. Ik kon het nauwelijks geloven toen ik dat las.

    0 likes
   • . schreef:

    Denk je echt dat dat de waarheid is? Contact met aliens haha. Ga aub niet die conspiricy theorien geloven want ze zijn allemaal bedacht door mensen die te veel films kijken. Denk maar eens na, alle theorien die je hoort zijn ook zekerweten in een film voorgekomen

    0 likes
  • peter schreef:

   Ik snap je propaganda redenering niet, maar ook meen ik verder dat de vrije energie van Tesla net zo goed vacuüm/nulpunt energie was.

   5 likes
  • Nkosi Kwesi schreef:

   dat is niet wat propaganda betekend

   0 likes
 • vacuuum schreef:

  Was een vacuüm niet een ruimte waarin zich niets bevindt? Wat doet die elektronen daar dan?
  Als ik ergens moe van wordt, dan is het wel van dit soort wetenschap dat niet met bewijzen komt (of de journalistiek die dit verzaakt uit te leggen).
  Wazige machine zonder enig fatsoenlijk bewijs van erkende bronnen. Laat dat ding eerst een maand of een jaar draaien op het lichtnet en de meters achteruit doen lopen, voordat je met zulke statements komt.

  15 likes
  • vacuuum schreef:

   Als je wel doorklkt op de link van dit artikel, dan vind je een site met net zoveel wazigheden. Onder de titel ‘how it works’ verwacht ik dan eindelijk een zinnige uitleg, maar neen. Er komt een opsomming van bouwsels door de jaren heen. Wel weer een pdf, als je die bestudeerd staat volgens mij; ‘de winst komt uit o.a. het niet veroorzaken van een tegenreaktie op de mechanisch geleverde energie’. Mijn simpele brein zegt mij dat als er geen tegenreactie is, er ook geen energie wordt overgedragen…

   Even helemaal los van dit alles, waarom wordt zo’n intellectuele uitvinding met een stel 4-tons spanbanden bij elkaar gehouden??? Kon daar nou niet even een setje fatsoenlijke montage steunpunten op gezet worden. Het komt mij uitermate knullig en onprofessioneel over.

   De citaten op de site onder de link, ter verhemeling van de kundigeheid der uitvinder, zijn uit de jaren 80 !!! Wat heb je daar nou aan ? Echt hoor, die Indianen moeten toch met meer komen of gewoon ophouden.

   10 likes
  • Peter C. schreef:

   Het vacuum is niet ledig! Denk bijvoorbeeld aan het boson deeltje.
   Het bewijs is niet moeilijk:
   – watergolven planten zich voort omdat er water is.
   – geluidsgolven planten zich voort omdat er lucht (of een ander medium) is.
   – idem voor licht en (andere) elektromagnetische golven, gravitatiegolven, telepatische golven enz…; deze zouden zich niet kunnen voortplanten moest het universum leeg zijn.

   Maar het is niet dat we iets niet kunnen meten of waarnemen dat het er niet is.
   Think.

   3 likes
  • JevWeazle schreef:

   ho sorry foutje….

   maar een vacuum is een ruimte waar totaal geen weerstand is zodat electrisch/energetisch geladen deeltjes zich optimaal kunnen voortbewegen zonder hun energie te verspillen aan de factoren die ervoor zorgen dat energie afneemt…

   0 likes
  • yasmijn schreef:

   vacuüm betekent niet dat zich er niks in bevind er bevind zich simpelweg geen zuurstof maar zeker wel andere moleculen en iedere molecuul heeft elektronen (behalve als het zwaar positief is) dus er bevindt zich in het vacuüm zeker elektronen

   0 likes
 • Bonusje schreef:

  ” een doorbraak toen zijn machine een efficiëntie van 238 procent behaalde. Dat betekent dat de hoeveelheid opgewekte energie 2,38 keer zo groot is als de benodigde energie om de beweging in stand te houden.”

  Onzin met een lucifertje je kachel aansteken geeft al duizenden malen meer energie dan je er in stak

  Dus zit er een bron ergens in …oplichter denk ik dan bij bericht nummer vierduizend uit deze contreien die dan vaak graag lezingen en boeken verkopen tot ook dezen weer betrapt worden.

  Af gezien van spontane materialisaties wat je ook op menig kernsplijtingsfoto kunt zien dat deeltjes uit het niets lijken te komen wat een transformatie van stralingstoestand energie in deeltjes is komt er niets uit een vacuum om de voeten te warmen.

  Het gezwam van vacuum energie is gebaseerd op quantum theorie maar quantum theorie bestaat ook al weer niet en is gewoon verkapt Newtoniaans en is evenals einstein gewoon mystieke joodse pseudowetenschap ter fraude en oplichting bedrog en verhaal van ons allemaal aan de haal.

  6 likes
 • AlfredE. Neuman schreef:

  Volgens mij bewees Simon Stevin al reeds in de 17e eeuw dat een “perpetuum mobile” simpelweg niet kan bestaan oa aan de hand van de 1e wet van de thermodynamica. Een “perpetuum mobile” zou een rendement van 100% moeten hebben, dit apparaat wordt een rendement van >100% toegedicht…iets wat schier onmogelijk is.

  11 likes
 • Yoop schreef:

  Ik blijf zoiets een vaag verhaal vinden omdat men weer op basis van elektriciteit bezig is binnen een gesloten systeem, dus de 1e hoofdwet der thermodynamica blijft van toepassing.
  Dus de claim dat deze strijdig is met de 1e hoofdwet betwijfel ik ten zeerste.
  Daarbij is het onmogelijk om binnen een gesloten systeem meer output dan input te genereren daar anders de elektrische circuit doorbrandt op langere termijn, de overtollig gegenereerde energie kan immers niet afvloeien, statisch circuit versus een dynamische opgewekte energie.
  Wat mij echt de wenkbrauwen doet fronsen in dat men zegt de energie uit een vacuum op te wekken? Huh? Dat in een hoog vacuum(hyper ruimte, op aarde onmogelijk wegens technische beperkingen)er vanzelf quarks ontstaan is een bekend fenomeen, een ruimte kan immers niet leeg zijn.
  Quarks ontstaan in paren quark & anti-quark & door de verschillen in polariteit zullen ze elkaar bij het ontstaan per direct vernietigen, dit gaat hem dus ook niet worden.
  Alles bij elkaar opgeteld heb ik zo het idee dat dit het zoveelste broodje aap verhaal is.

  8 likes
 • Easy S schreef:

  Hmmmmm, ik ben altijd sceptisch met dit soort dingen. Volgens mij werkt meneer met vliegwielen voorzien van magneten die elk in een spoel ronddraaien. Het eerste vliegwiel wordt door de elektromotor in beweging gebracht en levert dmv de spoel energie om het tweede vliegwiel te laten draaien, etc. Afhankelijk van de wrijving in de lagers kan dit zichzelf best een tijdje in stand houden.
  En die factor 2,38 qua opgewekte energie is helemaal niet zo uitzonderlijk; een beetje airconditioningssysteem heeft een COP van 4 à 5 wat wil zeggen dat er voor elke kW aan gebruikte stroom er 4 à 5 kW aan koelvermogen geleverd wordt. Deze meneer haalt slechts een COP van 2,38…..

  4 likes
 • Dit heet ook wel Rutten techniek, die beloofd ook van alles maar gebeurt niks mee.

  4 likes
 • Sean schreef:

  Ik hoop van ganser harte dat hij niet de zoveelste ‘zelfmoord’ wordt.
  Het begint onderhand toch wel heel erg op te vallen dat de mensen die super inventieve -en kostenbesparende uitvindingen realiseren na hun bekendmaking opeens zijn gaan hemelen.
  Oorzaak is dan meestal ongeluk/zelfmoord/whatever. Dat gelooft toch geen enkel weldenkend mens meer? Heel toevallig blijkt vaak ook dat alle research van deze pioniers is ‘verdwenen’.
  Wie houdt wie nou voor de gek?

  Sean.

  3 likes
 • sidje schreef:

  Het is zelf te maken, een magneet in het midden die plus is, met daarom heen minnen, dus een cirkel met aan de buitenkant magneten en aan de binnenkant een dynamomagneet.
  Zodra je die aan het draaien zet en de magneten elkaar oneindig blijfven afstoten heb je al nulpunt energie.
  WIE KENT HET NIET 2 MAGNETEN DIE JE MAAR NIET TEGEN ELKAAR KAN AANDRUKKEN. ONZICHTBARE ENERGIE:)))
  Simpelweg een cirkel met afstoters en in het midden de magneet die maar blijft afstoten, zodra die in beweging is draait die eeuwig door.
  Voor de slimmerds bouw het eens zelf, koperen draden om de dynamo en voila energie.
  In groten lijnen is dat de nulpunt theorie.
  Of geloof je niet dat als je 2 magneten tegen elkaar aan houd dat ze blijven afstoten door middel van iets onzichtbaar, dan heb je nog nooit een magneet in handen gezien, deze raken namelijk nooit op.

  0 likes
  • steven schreef:

   Misschien moet je maar eens een les fysica volgen van het eerste leerjaar.

   3 likes
  • Easy_S schreef:

   Ik denk dat je zelf maar eens zo’n magneetwiel moet bouwen. Dan zal je zien dat het niet werkt…..heb ‘t zelf nl al eens geprobeerd. Het systeem vindt uiteindelijk altijd een equilibrium, een evenwichtstoestand……het stopt met draaien.

   0 likes
  • Dick schreef:

   Ook al zou je magneet blijven draaien, dan zou de machine zinloos zijn, omdat er geen energie mee kan worden opgewekt.

   0 likes
 • wtf schreef:

  Ik wil graag een degelijk onafhankelijk bewijs.
  Van de TU delft of iets dergelijks…..moet toch reeteintressant voor die lui zijn!
  Ik vind nergens iets met een echt bewijs. Het blijft een beetje de slager die zijn eigen vlees keurt!

  3 likes
  • Peter C. schreef:

   Het schoonste bewijs is dat het werkt; met de theorie alleen zou je zeggen “eerst zien en dan geloven”.
   Een machine die eeuwig zou kunnen draaien mits dat de bouwelementen het uithouden en niet verslijten, daar is niets bijzonders aan: de elektronen rond de atoomkernen zijn toch ook eeuwig in beweging. Wie drijft dat aan?
   Maar wil je een theoretische uitleg van de grootste geleerde ter zake dan raad ik je Tom Bearden aan:
   http://www.cheniere.org/

   0 likes
   • Easy_S schreef:

    Ja, klinkt leuk maar even serieus; als zulke vindingen echt zouden werken dan zouden ze toch allang gemeengoed zijn? Dan had iemand bij een of andere grote multinational toch allang een manier gevonden om er geld aan te verdienen? Of ben ik nu erg naïef?

    0 likes
 • redice schreef:

  als dat verhaal echt is, dan sterft de man binnen de kortste tijd en verdwijnt deze technologie ergens in een amerikaanse ondergrondse faciliteit zodat zij er wapens kunnen van maken…

  en als het waar is, verspreid dan onmiddellijk de plannen van deze machine!!

  En toch straf dat je dit niet zult zien in het mainstream-nieuws??

  2 likes
 • Ferry schreef:

  indien dit waar is maar ik blijf ten allen tijde kritisch, dan verdwijnt het inderdaad ergens in een eeuwige rustplaats tot alle energiebronnen op deze planeet uitgemolken zijn.
  En als het zo eenvoudig te maken valt dan wordt dit zeer vlug nagemaakt en via allerlei parallelle kanalen op de markt gegooid en dat is niet wat de oliebaronnen leuk zullen vinden, ik zeg wel ALS.

  2 likes
 • Peter C. schreef:

  Aan al de sceptici, debunkers en pseudo-wetenschappers die de nulpunt- of energie uit het vacuüm ontkennen, volgende boodschap:
  Duik erin en verdiep je in deze materie vooraleer je een negatief commentaar plaatst.
  Deze energievormen zijn echt en dat ze nog niet doorgedrongen zijn is vooral EEN POLITIEKE KWESTIE.
  En wie beweert dat er geen wetenschappelijke bewijzen zijn heeft geen onderzoek gedaan.
  Maar de uitvinders of ontwerpers zijn geen fabrikanten en dus aangewezedn op ondernemers die, om productielijnen te kunnen maken geld nodig hebben van de bankiers die niet in zulke projecten geloven. Bovendien moeten de lopende bestellingen van vervuilende centrales en horizon-vervuilende windmolens doorgaan gelijk een rijdende trein die niet te stoppen is.
  Toch is er een zekere Hongaarse prof die na meer dan twintig jaar onderzoek en studie in teamverband, een generator ter productie aanbiedt. Je moet dan wel een ernstige firma zijn met ISO certificaat en bewijs van vakmanschap. Dus niet voor klommelaars.
  Te bespreken in Budapest. Een uitnodiging voor manufacturers.
  Ja, waar blijven onze politici? Voor hen is economie -hoe kom ik aan andemans geld?-
  Voor kandidaten: http://www.gammamanager.com

  0 likes
  • Yoop schreef:

   Ik heb het geheel bestudeerd & kwam tot de conclusie dat het onmogelijk is om een hoog vacuum te creeren hier op aarde & de daarmee het spontane ontstaan van quarks, wegens de technische beperkingen.
   Je kunt geen 0,001 microPascal aan onderdruk opbouwen, deze is alleen voorhanden in de interstellaire ruimte, dus het hele verhaal gaat vanaf dit punt al de mist in…
   Ja, een prof? wat is zijn afstudeerrichting?
   Een bedrijf met een iso certificaat? Een iso certificaat zegt niks meer of minder over een bedrijf dat het zijn productie procedures op schrift vastgelegd heeft & volgens deze procedures handelt.
   Het vakmanschap is in deze niet ter zake doende daar het kwaliteitsniveau niet vastgelegd is.
   Ik ga niet naar Budapest, ik blijf vooral verre van deze charlatans…

   1 likes
   • Peter C. schreef:

    Men zoekt constructeurs, niet meer en niet minder, voor een op punt gesteld systeem dat scaleable is, dus onbeperkt in grootte zodat het als huisgenerator kan dienen en ook de windturbines kan vervangen.
    Interessant aan dat concept is dat er geen permanente magneten gebruikt worden maar elektromagneten om de magnetische flux op te wekken, als ‘brandstof’. Debunkers beweren anders namelijk dat er enkel de energie uitkomt die in de magneten voorhanden is. Naast de solid-state generator, die geen bewegende delen heeft, is dit het meest interessante toestel voor stroomopwekking. De QEG daarentegen is voorzien van permanente magneten.

    0 likes
  • Bonusje schreef:

   Energiecentrales werden ontwikkeld die ALLES BRANDEND zijn en die NUL vervuiling leverden! gesaboteerd en verzwegen.

   Vuilophaling ongescheiden experiment te Groningen geslaagd en gesaboteerd omdat dit de budgets een deukje wegens kostenvermindering zou leveren.

   Hád zó mooi die Centrale in gedouwd kunnen worden.

   Waterstoftechnologie van begin gesaboteerd door eeuwig voor uitschuiven waarbij als men Water Ontleedt met de Waterstofwinsten kan verdubbelen door ten ene Waterstof met Atmosferische lucht te gebruiken en ten tweede de zuivere Zuurstof op zich zelf een Brandstof is wat Alles Brandend met elke stof brandt zelfs metaal en beton zo als snijbranders ook op zuivere zuurstof werken en geweldige hitte leveren. Oude Gasvelden kunnen Waterstof opslaan en ook met Aardgas mixen.

   En nog eens Schoon Drinkwater.

   Als men opslag in Zee voor zuurstof en waterstof verkiest op 4 á 5 kilometer diepte voorbij het dauwpunt kan men deze gassen onmiddelijk vloeibaar winnen en opslaan in Silos met wanden van colablikdikte wegens de reeds aanwezige druk van Zeewater.

   Dan worden Molen en Zonnencelvelden voor de Kust Wél Interessant!

   Het is helaas dat de politiekindustriele terreurindustrie meer parasiteert en profiteert van voortzetting en zelfs verergering en vermeerdering van problemen en dezen ook kunstmatig aanlegt incluis ook uw pijnlijke kankers Armoeden en ziekten.

   1 likes
   • Bonusje schreef:

    Btw kankers Armoeden en ziekten….al in Belgie is de Zorg Verzekering VIERMAAL LAGER dan hiér!!!

    Betalen We voor medicijnen 37 tot 100 MAAL meer dan waarvoor die in India verkocht(en ook gemaakt) worden!!!!

    0 likes
 • Henk schreef:

  Dit is bepaald niet nieuw. En er zijn genoeg onderbouwde claims waarvan de ontdekkers/uitvinders nog alive and kicking zijn. Check bijvoorbeeld dit artikel en de vele links onderaan:
  http://wayra.nl/nl/de-spoeling-wordt-dikker-de-energierevolutie-is-open-source/

  Over het waarheidsgehalte mag iedereen zelf oordelen, bij voorkeur door zelf zo’n ding in elkaar te McGyveren.

  0 likes
  • Yoop schreef:

   Heb net het schema bekeken, maar het is een afgeleide van wat de uitvinder in dit artikel probeert te bewerkstelligen. Lauw kans dat dit ooit een perpetuum mobile wordt.

   2 likes
  • Bonusje schreef:

   We hebben globaal dus Wereldwijd alleen al genoeg Geothermische Energie om geheel de Mensheid 130.000 jaar Voor Uit te Helpen en wordt sinds ontdekking alle tijd al verzwegen ten gunste van uitbating olie en gaswinsten die allen aan ons voorbij gaan van begin… ze saboteren zelfs alle Isolatie en Zelf Behulpzaamheid oa door Armoeden aanleggen en prijs opdrijvingen incluis vijandige regel en wetgevingen tgv hun penosewinsten wat met elk Cent naar de buitenlanden verdwijnt tot nooit weerziens tenzij als terugkomend investment kapitaal om ons als onteigende schuldige Slaven er in te gebruiken

   Zelfs de ontwikkeling van atoomenergie is gesaboteert voor ontwikkeling wapenindustrien en kunstmatige koude oorlog en boobytrappen Wereld voor een sinister oud plan ná plunder van geheel Westerse Wereld..dus de Veilige Methoden van begin buiten Beeld gehouden.

   0 likes
 • Kalki schreef:

  Valt deze uitvinding nu onder de Vrije Energie?

  2 likes
 • pascal schreef:

  Goed zeg ! Dus kortom, het energieprobleem is vanaf vandaag opgelost ? Gratis energie voor iedereen ? Waar kan ik dit apparaat kopen ?

  0 likes
 • Nkosi Kwesi schreef:

  ik zie veel rare reacties
  de man heeft een uitvinding gedaan
  en nu gaat hij dat verkopen.
  Dat mag, hij heeft hier waarschijnlijk zeer veel tijd in gestoken.
  En nu moet hij het WEGGEVEN ! ! ! !
  als wat hier wordt beweerd klopt
  dan moeten wji zijn voeten kussen
  en hem smeken of we zijn uitvinding mogen gebruiken
  #TakeMyMoneyPlease

  1 likes
 • zeebee schreef:

  wet van behoudt van energie gaat gewoon op voor zijn apparaat want zo staat er ook hij gebruikt wel degelijk een energiebron maar geen alledaagse het rendement van +/+ 100% is natuurlijk kul

  in feite heeft hij dus een apparaat ontwikkeld die een niet eerder geraadpleegde (althans niet commercieel) energiebron gebruikt ik zeg kom maar op met dat ding !

  1 likes
 • 88LOLZZ88 schreef:

  Brr…

  1 likes
 • Michael Jacobs schreef:

  Meneer Tewari doet aan zelf-ontkenning. Hij lijkt het waarnemer-effect oftewel het onzekerheids-principe van Heisenberg te negeren.

  0 likes
 • Boerenkool schreef:

  Niets bestaat niet, want ook in het vacuüm van de ruimte is iets.
  Elektromagnetisme (energie) is overal, het is wat jouw atomen én al het andere bij elkaar houd. Ik vindt het een goede uitvinding, maar vrees dat het snel ondergeschoffeld gaat worden.

  0 likes
 • Dick schreef:

  ik heb altijd gehoord dat dit onmogelijk is. Voorlopig ga ik er dan ook vanuit dat het een grap is. Punt.

  0 likes
 • […] Vertaling: https://www.ninefornews.nl/doorbraak-uitvinder-80-bouwt-machine-die-voor-eeuwig-uit-zichzelf-kan-blij… […]

 • x

  Check Also

  gates

  Heeft de Gates Foundation honderdduizenden meisjes gesteriliseerd in India?

  Mikki Willis, de regisseur van de documentaire ...

  wtc7

  Dankzij nieuwe studie weten we 19 jaar na dato wat er echt is gebeurd met WTC7

  Een groep ingenieurs en architecten eist dat ...

  >