Innovatie

Doorbraak: Uitvinder (80) bouwt machine die voor eeuwig uit zichzelf kan blijven voortbewegen

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 80-jarige Paramahamsa Tewari uit India heeft eindelijk erkenning gekregen voor zijn levenswerk: een superefficiënte machine die stroom opwekt uit het vacuüm. Dat meldt de Indiase krant The Economic Times.

Een prototype dat door het bedrijf Kirloskar Electric is getest behaalde een efficiëntie van 165 procent, zo zei Murlidhar Rao, een collega van Tewari. Het bedrijf wil het apparaat nu samen met de uitvinder op de markt gaan brengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Afgelopen jaar bereikte Tewari, voormalig directeur van het Kaiga Atomic Power Station, een doorbraak toen zijn machine een efficiëntie van 238 procent behaalde. Dat betekent dat de hoeveelheid opgewekte energie 2,38 keer zo groot is als de benodigde energie om de beweging in stand te houden.

Dit is eigenlijk in strijd met de wet van behoud van energie, die in de thermodynamica bekendstaat als de eerste hoofdwet. Volgens deze wet kunnen machines niet meer dan 100 procent efficiëntie behalen.

Doorbraak: Uitvinder (80) bouwt machine die voor eeuwig uit zichzelf kan blijven voortbewegen
Uitvinder Tewari (rechts) heeft erkenning gekregen

Experts hebben de machine bestudeerd en goedgekeurd. Eén van de experts, die anoniem wil blijven, zei dat het apparaat zal worden gebruikt voor een windmolenproject. De machine wordt opgestart met behulp van een accu of het elektriciteitsnet en blijft eenmaal in beweging gezet voor eeuwig uit zichzelf voortbewegen zonder externe stroombron.

Het apparaat onttrekt elektronen aan het vacuüm. “Ruimte is de enige realiteit en heeft de potentie om enorme hoeveelheden stroom te leveren, als je maar de juiste technologie weet te gebruiken,” zei Tewari, die in de VS een internationale octrooiaanvraag heeft gedaan.

“Het probleem van de stijgende stroomconsumptie, met name door de industrie, kan op deze manier worden opgelost,” voegde hij toe. “Conventionele aggregaten halen een rendement van hooguit 90 procent. De mijne meer dan 200 procent.”

Meer informatie: Tewari.org

[The Economic Times]

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bob de Jong
Bob de Jong
8 jaren geleden

Ik vind het heel goed dat die man erkenning krijgt maar ik zie het als propaganda omdat Nikola Tesla in 1898 vrije energie had uitgevonden wat uit de aarde kwam maar daar hoor je nu nog steeds niets van. Deze energie heeft een enorme dubbele bodem!!

brainstormforum
brainstormforum
8 jaren geleden

Deze beste man heeft waarschijnlijk zijn eigen doodvonnis getekend. En alles wat er mee te maken heeft zal spoorloos verdwijnen.

Bonusje
Bonusje
8 jaren geleden

” een doorbraak toen zijn machine een efficiëntie van 238 procent behaalde. Dat betekent dat de hoeveelheid opgewekte energie 2,38 keer zo groot is als de benodigde energie om de beweging in stand te houden.”

Onzin met een lucifertje je kachel aansteken geeft al duizenden malen meer energie dan je er in stak

Dus zit er een bron ergens in …oplichter denk ik dan bij bericht nummer vierduizend uit deze contreien die dan vaak graag lezingen en boeken verkopen tot ook dezen weer betrapt worden.

Af gezien van spontane materialisaties wat je ook op menig kernsplijtingsfoto kunt zien dat deeltjes uit het niets lijken te komen wat een transformatie van stralingstoestand energie in deeltjes is komt er niets uit een vacuum om de voeten te warmen.

Het gezwam van vacuum energie is gebaseerd op quantum theorie maar quantum theorie bestaat ook al weer niet en is gewoon verkapt Newtoniaans en is evenals einstein gewoon mystieke joodse pseudowetenschap ter fraude en oplichting bedrog en verhaal van ons allemaal aan de haal.

Michael Jacobs
Michael Jacobs
8 jaren geleden

Meneer Tewari doet aan zelf-ontkenning. Hij lijkt het waarnemer-effect oftewel het onzekerheids-principe van Heisenberg te negeren.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x