Het Complot

“Klimaatverandering is complot bedacht door de VN om nieuwe wereldorde te creëren”

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Klimaatverandering is een verzinsel dat door de Verenigde Naties wordt gebruikt om een nieuwe wereldorde te creëren. Het doel van dat complot is tot een ‘concentratie van de politieke macht’ te komen. Dat stelt één van de belangrijkste adviseurs van de Australische premier Tony Abbott.

“De opwarming van de aarde is een illusie,” schrijft Maurice Newman, voorzitter van de economische adviesraad van Abbott, in een opiniestuk dat door de krant The Australian werd gepubliceerd. “Het is een goed bewaard geheim, maar 95 procent van de klimaatmodellen die een verband tussen de CO2-uitstoot en de opwarming van de aarde moeten aantonen blijkt na twee decennia van stabiele temperaturen verkeerd te zijn.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Extreme weersomstandigheden werden gelinkt aan de opwarming van de aarde, maar dat houdt geen stand meer, aangezien hun frequentie en intensiteit afneemt,” beweert Newman. Hij beschuldigt de VN ervan het thema klimaatverandering te gebruiken om democratie opzij te schuiven ten voordele van communisme.

“Het gaat niet om feiten of logica, maar om de creatie van een nieuwe wereldorde onder controle van de VN,” luidt het verder in het artikel. “Die verzet zich tegen het kapitalisme en tegen de vrijheid en heeft van milieucatastrofisme een dagelijks onderwerp gemaakt om dat doel te bereiken.”

Newman publiceerde zijn stuk op het moment dat VN-klimaatonderhandelaar Christiana Figueres een bezoek aan Australië brengt. Vanwege de steenkoolindustrie is Australië het land met de grootste CO2-uitstoot ter wereld. De Australische minister van Milieu Greg Hunt heeft zich gedistantieerd van de uitlatingen van Newman.

[DeMorgen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob B
Rob B
9 jaren geleden

Inhoudelijk is het stuk correct, echter “klimaatverandering is een verzinsel” is onzin omdat gedurende het gehele bestaan van de Aarde er sprake is en was van klimaatverandering.
Het klimaat verandert namelijk doorlopend.

Bas
Bas
9 jaren geleden

Inhoudelijk slaat het stuk nergens op, want democratie heeft met politiek te maken en communisme met economie

Sergeant Yves
Sergeant Yves
9 jaren geleden

Het probleem is eerst de uitstoot van C02 maar dat is nu eenmaal zo en ik denk dat we nog heel veel tijd zullen nodig hebben om dit te veranderen gezien de onwil of onkunde om milieuvriendelijke maar economisch onvriendelijke energie te lanceren, toch zou er nog iets relatief eenvoudig kunnen gedaan worden wat niet gedaan wordt, men zou kunnen herbebossen op grote schaal er zijn genoeg lege en troosteloze vlakten te vinden vooral hier in Vlaanderen en Nederland en in de rest van de wereld ook wel geloof ik, men kan bv fabrieksterreinen verplichten een zeker aantal bebossing per oppervlakte te voorzien waar men nu niet zelden enorme open vlakten braakliggende terreinen aantreft. Nu betaald de burger wel alle soorten milieubelastingen maar wat wordt er mee gedaan ? Ik wacht nog altijd op de eerste gemeente die een deel van zijn grondgebied annexeert om er een bos van te maken die de moeite waard is natuurlijk, mar ja men verkaveld liever dat brengt geld op en vooral persoonlijk gewin voor de betrokken politieke verantwoordelijken die op het juiste moment op de goede plaats zich bevinden en geloof me dat is een van de grooste problemen op de wereld of het nu gaat om grote projecten of een klein stukje grond want iemand zal zich altijd benadeeld voelen als men zijn stukje of groot stuk grond opvordert om er een bos neer te planten !

eNdEmiOn
eNdEmiOn
9 jaren geleden

Is altijd wel erg makkelijk. Geen klimaatverandering dus kop in het zand en lekker doorgaan met al die troep de lucht in spuien. Smog bestaat namelijk ook niet, dat is gewoon mist met een ander kleurtje…

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x