Homepagina » Het Complot » “Klimaatverandering is complot bedacht door de VN om nieuwe wereldorde te creëren”
"Klimaatverandering is complot bedacht door de VN om nieuwe wereldorde te creëren"
Klimaatverandering is een verzinsel dat door de VN wordt gebruikt om een nieuwe wereldorde te creëren. De stelt een topadviseur van de Australische premier.

“Klimaatverandering is complot bedacht door de VN om nieuwe wereldorde te creëren”

Klimaatverandering is een verzinsel dat door de Verenigde Naties wordt gebruikt om een nieuwe wereldorde te creëren. Het doel van dat complot is tot een ‘concentratie van de politieke macht’ te komen. Dat stelt één van de belangrijkste adviseurs van de Australische premier Tony Abbott.

“De opwarming van de aarde is een illusie,” schrijft Maurice Newman, voorzitter van de economische adviesraad van Abbott, in een opiniestuk dat door de krant The Australian werd gepubliceerd. “Het is een goed bewaard geheim, maar 95 procent van de klimaatmodellen die een verband tussen de CO2-uitstoot en de opwarming van de aarde moeten aantonen blijkt na twee decennia van stabiele temperaturen verkeerd te zijn.”

“Extreme weersomstandigheden werden gelinkt aan de opwarming van de aarde, maar dat houdt geen stand meer, aangezien hun frequentie en intensiteit afneemt,” beweert Newman. Hij beschuldigt de VN ervan het thema klimaatverandering te gebruiken om democratie opzij te schuiven ten voordele van communisme.

“Het gaat niet om feiten of logica, maar om de creatie van een nieuwe wereldorde onder controle van de VN,” luidt het verder in het artikel. “Die verzet zich tegen het kapitalisme en tegen de vrijheid en heeft van milieucatastrofisme een dagelijks onderwerp gemaakt om dat doel te bereiken.”

Newman publiceerde zijn stuk op het moment dat VN-klimaatonderhandelaar Christiana Figueres een bezoek aan Australië brengt. Vanwege de steenkoolindustrie is Australië het land met de grootste CO2-uitstoot ter wereld. De Australische minister van Milieu Greg Hunt heeft zich gedistantieerd van de uitlatingen van Newman.

[DeMorgen]


Vind je dit artikel waardevol? Deel het dan met je vrienden op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Inhoudelijk is het stuk correct, echter “klimaatverandering is een verzinsel” is onzin omdat gedurende het gehele bestaan van de Aarde er sprake is en was van klimaatverandering.
  Het klimaat verandert namelijk doorlopend.

  16 likes
  • True.. maar in het Engels is “Climate change” synoniem voor het door mensen veroorzaakte broeikaseffect.

   In het Nederlands is klimaat verandering meer letterlijk te nemen, dan in bijvoorbeeld the US, Canada en Australia.

   3 likes
  • Wellicht heeft Newman ´man made climate change´ gezegd of in ieder geval bedoeld, maar is dat cruciale ‘man made’ weggevallen.

   Daar zit hem n.l. de kneep! De VN en alle alarmisten vertellen ons dat de mens oorzaak is van de ‘opwarming’, oh pardon, dat was al veranderd in ‘verandering’.

   2 likes
 2. Is altijd wel erg makkelijk. Geen klimaatverandering dus kop in het zand en lekker doorgaan met al die troep de lucht in spuien. Smog bestaat namelijk ook niet, dat is gewoon mist met een ander kleurtje…

  16 likes
 3. Het probleem is eerst de uitstoot van C02 maar dat is nu eenmaal zo en ik denk dat we nog heel veel tijd zullen nodig hebben om dit te veranderen gezien de onwil of onkunde om milieuvriendelijke maar economisch onvriendelijke energie te lanceren, toch zou er nog iets relatief eenvoudig kunnen gedaan worden wat niet gedaan wordt, men zou kunnen herbebossen op grote schaal er zijn genoeg lege en troosteloze vlakten te vinden vooral hier in Vlaanderen en Nederland en in de rest van de wereld ook wel geloof ik, men kan bv fabrieksterreinen verplichten een zeker aantal bebossing per oppervlakte te voorzien waar men nu niet zelden enorme open vlakten braakliggende terreinen aantreft. Nu betaald de burger wel alle soorten milieubelastingen maar wat wordt er mee gedaan ? Ik wacht nog altijd op de eerste gemeente die een deel van zijn grondgebied annexeert om er een bos van te maken die de moeite waard is natuurlijk, mar ja men verkaveld liever dat brengt geld op en vooral persoonlijk gewin voor de betrokken politieke verantwoordelijken die op het juiste moment op de goede plaats zich bevinden en geloof me dat is een van de grooste problemen op de wereld of het nu gaat om grote projecten of een klein stukje grond want iemand zal zich altijd benadeeld voelen als men zijn stukje of groot stuk grond opvordert om er een bos neer te planten !

  12 likes
 4. Tja, “Ze” creeeren een nieuwe vijand voor Europa en dat is Rusland dus “ze” willen nu een Europees Leger ipv een leger van elk land die alleen gecoordineerd werken wat dat loopt niet lekker.(daar zorgen ze wel voor)

  “Ze” creeeren een wereldwijde economische malaise dus er moet 1 wereldmunt komen en 1 globale bank zeg maar.

  “Ze” creeeren een wereldwijd probleem genaamd klimaatverandering dmv CO2 uitstoot en uiteraard kan dat alleen maar opgelost worden als er 1 wereldmacht komt en dat terwijl de grootste vervuilers China en Amerika het Kyoto akkoord nooit hebben ondertekend, en gisteren konden we horen dat de arme chineesjes niet meer mogen barbequenen in Peking vanwege de hevige smog, het is toch ronduit lachwekkend en tegelijkertijd triest.

  “Ze” creeeren NAFTA en TTIP etc.. etc.. om bedrijven rijker te maken dan landen en slaafjes zoals wij kunnen en mogen niet stemmen op de “leiders” van die bedrijven die veel meer invloed en macht hebben op ons leven en vooral de toekomst.

  “Ze” creeeren een Europese Unie met Brussel als machtscentrum en geen enkele Europeaan kan stemmen op wie daar de president ervan word, die kiezen “ze” zelf, dus democratie is ver te zoeken.

  De Europese landen moeten elk jaar hun boekhouding overhandigen aan Brussel en als het niet klopt dan krijg je een boete.

  Wat heeft Mark Rutte of feitelijk de gehele politiek nog voor invloed op mijn leven ???

  Gezondheidszorg is geprivatiseerd.
  Openbaar vervoer is geprivatiseerd.(10 openbaar vervoer bedrijven in ons piepkleine landje ofzo)
  Banken zijn privaat bezit en kunnen onze economie laten klappen in een dag en daar kan de politiek geen invloed op uitoefenen behalve de bank “te redden” als het slecht gaat met hun door eigen wangedrag.
  Medicijn fabrikanten zijn privaat bezit dus daar hoef je echt niet van te verwachten dat ze een pilletje voor alle ziektes maken en dat we in 1 klap allen gezond zijn, nee, ze maken winst op zieke mensen dus ze zijn gebaat bij zieke mensen, dat is een feit en uiteindelijk ook logisch vanuit hun oogpunt.
  Pensioenfondsen gokken met ons geld in het casino genaamd “de beurzen” en daar blijft dus niks van over.

  Must I go on ???

  De NWO is er eigenlijk al lang, als je uiteindelijk kijkt wie de grote geldschieters zijn voor de instantie cq bedrijven die ik hierboven heb genoemd dan kom je altijd weer uit bij een paar bankiers cq families.
  Nog een paar wereldwijde rampjes en dan stemmen we allen zwijgzaam toe voor die ene entiteit.

  May the odds be ever in your favor !!!

  10 likes
  • De cabal heeft zich die macht en al dat geld toe ge-eigent. En draaien het nu loud & clear in de media zo, dat elke uitkeringsgerechtigde een paria is. Ze draaien alles om. De werkelijke paria’s zijn de kleine club psychopaten aan het hoofd van de wereld. Dat systeem kan alleen blijven duren als al hun ondergeschikten in dat systeem geloven. Ik ben de biografie van Lady Edwina Mountbatten aan het lezen, zeg maar de Lady Di van rond WW1 en WW2. Shocking! hoe deze familie’s toen al de wereld leegzogen, in oorlog handelden, landen leegroofden en zelfs een keer een baby leeuwtje doodschoten om op te zetten, een zeer decadente life style er op na houdend. Dat mens reisde zelfs een keer 2 jaar met haar minnaar de wereld rond, haar man en twee kinderen achterlatend. Zichzelf op de troon hesen en zich als een soort koningspaar in liet wijden. Met Staatsportretten en al. En op Staatsbezoek in het leeggezogen India handjes schudden, naar het gepeupel wuiven alsof ze Jesus en Maria waren. Maar het staat op wankelen, de scheuren zijn overal zichtbaar.

   1 likes
 5. Klimaatverandering is iets totaal anders als global warming.
  Die laatste term werd pontificaal gebruikt als mindcontrol,de laatste jaren dus climate change.

  De eerste is totale onzin,aangezien velen al hebben aangetoond dat sinds 1998 de aarde afkoelt.
  De correlatie met CO2 als veroorzaker van die voorgewende opwarming is een leugen,aangezien die nog steeds stijgt en de gemiddelde temperatuur daalt.

  De laatste is wel kloppend en een doorlopend natuurlijk,dus niet manmade, proces.
  En word veroorzaakt door kosmische en solaire invloeden.
  Energieen van buiten ons zonnestelsel, of van binnen, door de zonactiviteit ( flares,filamenterupties,coronal holes ) of juist gebrek aan die activiteit.

  Laatste is op moment extreem gaande; steeds minder erupties qua aantallen en kracht.
  Verwacht word een solar magnetic shutdown komende decennia en kans op een nieuwe ijstijd.

  Daarnaast is ons magnetisch veld met zo’n 20 tot 25% afgenomen in sterkte en laat dus veel meer van die kosmische energieen door in onze atmosfeer.
  Wat weer meer aardbevingen en vulkaanuitbarstingen tot gevolg heeft, veranderingen in golfstromen etc
  En daar heb je dus de werkelijke oorzaken van klimaatveranderingen in algemeen en huidige in bijzonder.

  1 likes
  • En daar is Agenda21 op gebaseerd. Door natuurlijke klimaatveranderingen/natuurrampen krijg je plekken waar het heel droog is en op andere plekken weer te nat. Mensen krijgen ruzie om water en gaan dan migreren. Mensen gaan migreren, omdat teveel water niet leefbaar is. Aardbevingen zorgen voor migratie. Die hele agenda is bedoeld om orde te houden en de aarde weer zoveel mogelijk in oude staat terug te brengen. Het laat nu vooral het tegengestelde zien. Maar die climax moet weer voor een oplossing zorgen. Het einddoel heiligt alle middelen. Frappant is dat de Games of Thrones spreekt over Winter is coming. Ik krijg toch het idee dat geoengenering bedoeld is om heftig klimaat(natuurlijk van oorsprong) te voorkomen/op te schuiven en om machtposities te blijven te behouden. Waar men geen rekening mee heeft gehouden is dat het ook tegen je kan werken. Natuur zoekt nu eenmaal zijn eigen balans. Het werkt als een boemerang en wordt explosiever. Of men neemt dit voor lief. Blijft de vraag over: Waarom mensen in de virtuele wereld worden getrokken.(mindcontrol) Absolute controle om mega chaos te voorkomen? Men wil het langzaam/gestructureerd opbouwen en afbreken onder controle. Aan die agenda 21 zitten dus voor en nadelen. Aan alle systemen, menselijke/natuurlijke enz. zitten meerdere kanten en aan menselijke systemen komt altijd een keer een eind. Altijd al zo geweest.
   Ik zit er niet meer mee. Als het komt, dan komt het. Je past je dan aan/overleeft het of je gaat dood.
   Ik denk dat het tijd wordt om me te focussen met dingen dichterbij. Ik krijg behoefte om zelf iets met mijn handen te maken/te doen. Het grotere plaatje ken ik nu wel. Dus mensen, als je me niet meer zo vaak tegenkomt of helemaal niet meer, dan weet je waar ik mee bezig ben.
   Veel liefs, filosofantje.(mag idd. wel wat afvallen haha)

   1 likes
   • Gelukkig hebben we ook agenda 999 waarbij de 15 jaar oude agenda 21 in het niet valt.

    Maar agenda 999 komt niet vrij op Internet beschikbaar want het blijkt dat bij dit soort vernieuwingen er altijd vele psychiatrische patiënten zijn die een volledig foutieve uitleg geven en volledig in ANGST geraken.

    Met agenda 999 gaan we een mooi gouden tijdperk van Aquarius tegemoet

    Wie deze ronde niet mee kan, mag gerust in een 3D omgeving blijven om eerst meer ervaring op te doen in een vorm van aardse dualiteit.

    4 likes
 6. Klimaat veranderings ontkenners zijn evenzo óók maar mensen met HUN soort van zakelijke belangen door alle menselijke invloed op onze atmosfeer maar te blijven ridiculiseren en ontkennen .. Ik heb deze ontkennings discussie jaren geleden al , herhaaldelijk ontkracht , klimaat verandering word 99,9 procent door mensen veroorzaakt , en daar zit geen woord spaans (economisch belang) bij . Dit is een wereld die enorme hoeveelheden natuur vreemde chemische troep de atmosfeer in blaast .

  3 likes
 7. ook de combinatie met h a a r p niet te vergeten!
  gemanipuleer in de atmosfeer
  dat doet de aarde zeer
  er worden met feiten en ficties om de oren heen gesmeten
  kijk elke dag omhoog met je blote oog en ZIE meer heb je niet nodig om te geloven
  de hele helse heksenketel van de n w o komt binnenkort helemaal plat te liggen

  desnoods : leer om in de zon te kijken zoals Ron van Dijen

  3 likes
  • Geweldig voor ik op de link had geklikt en ook maar iets gelezen had dacht ik precies hetzelfde.

   Blijf altijd open staan voor de mogelijkheden en sluit niks uit.

   Kennis is macht en vrijdenken is macht over kennis!

   1 likes
 8. Dat weet ik al jaaaaaren.
  Het maakt niet uit wat waar of niet waar is.
  Zij, die de massamedia in handen hebben, gaan onverdroten voort met de NWO agenda.

  3 likes
 9. Leuke gedachte maar het gaat natuurlijk niet alleen om CO2. Er komen ook tal van andere giftige stoffen vrij bij al die verbranding van fossiele brandstoffen. En smog is ook geen probleem zeker!? En dan heb je ook nog dat de longen vd aarde (regenwoud) met zo’n 58.000 km² per jaar gereduceerd worden. Oh en wat dacht je van de gevolgen voor de ozonlaag? De hoeveelheid methaan neemt ook sterk toe in de atmosfeer.

  Ja het ligt allemaal niet zo eenvoudig en is ook zeker niet zwart-wit.

  2 likes
 10. Inhoudelijk slaat het stuk nergens op, want democratie heeft met politiek te maken en communisme met economie

  0 likes
 11. Eigenlijk slaan alle milieudiscussies nergens op, als je een aantal andere dingen buiten beschouwing laat. Bijv. de precessie van de aardas, daardoor tolt de aarde steeds heen en weer. Dat totale proces duurt zo’n slordige 26000jaar, maar op de lange duur worden winters warmer en zomers kouder, vanwege de veranderende stand van de aarde ten opzichte van de zon. Daarbij hebben we een periode van verhoogde zonneactiviteit achter de rug, waardoor het tijdelijk in ons hele zonnestelsel warmer werd. Ook op mars, Venus en Jupiter b.v.
  Ik hoef geen astroloog te zijn om te begrijpen dat al die factoren ook invloed hebben op de temperatuur hier op aarde.

  0 likes
 12. Hoe meer co2 Hoe harder de planten groeien…dus wat nou co2 uitstoot

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Nog een klimaatstudie waar de MSM liever geen aandacht aan besteden; dit is de reden

Nog een klimaatstudie waar de MSM liever geen aandacht aan besteden; dit is de reden

Vele studies hebben inmiddels laten zien dat ...

Vliegreisjes royals ontmaskeren stuitende hypocrisie groene elite. Hoe 'eco-strijders' Harry en Meghan zwaar onder vuur kwamen te liggen

Vliegreisjes royals ontmaskeren stuitende hypocrisie groene elite. Hoe ‘eco-strijders’ Harry en Meghan zwaar onder vuur kwamen te liggen

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.