Homepagina » Buitenland » Dag des oordeels nabij voor Clinton? Analist legt uit waarom ze mogelijk snel achter de tralies zal belanden
Dag des oordeels nabij voor Clinton? Analist legt uit waarom ze mogelijk snel achter de tralies zal belanden

Dag des oordeels nabij voor Clinton? Analist legt uit waarom ze mogelijk snel achter de tralies zal belanden

Terwijl er geruchten rondgaan dat Hillary Clinton opnieuw een gooi zal doen naar het presidentschap, zijn conservatieven vastbesloten haar op te sluiten.

Wall Street-analist en onderzoeksjournalist Charles Ortel legt uit waarom de dag des oordeels voor de Clinton Foundation weleens spoedig kan aanbreken.

Ortel noemt de Clinton Foundation ook wel de grootste zwendel ooit rond liefdadigheidsorganisaties.

100 miljard

Hij merkte op dat Steve Stockman, een Amerikaans oud-congreslid, onlangs is veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf wegens fraude met goede doelen en corruptie.

Eerder kreeg het Amerikaanse congreslid Corrine Brown een celstraf van vijf jaar wegens fraude met goede doelen.

Ortel heeft zelf onderzoek gedaan naar de Bill, Hillary and Chelsea Clinton Foundation (BHCCF).

Officieel is daar voor drie miljard dollar aan donaties binnengekomen, maar volgens Ortel staat een groot deel van het geld niet in de boeken en komt het werkelijke bedrag meer in de buurt van 100 miljard dollar.

Meer vragen

Hij wees erop dat de BHCCF sinds 1997 nooit echt is gecontroleerd en dat buitenstaanders niet precies weten hoeveel geld er mogelijk gestolen is of is gebruikt voor illegale doeleinden.

Daar kan spoedig verandering in komen omdat een federale rechter heeft geoordeeld dat Hillary Clinton meer vragen moet beantwoorden over haar e-mailserver.

Rookgordijn

De geruchten over de deelname van Hillary aan de volgende presidentsverkiezingen zijn volgens Ortel niets meer dan een rookgordijn.

Enkele dagen nadat het gerucht naar buiten werd gebracht, moesten de Clintons hun financiën openbaar maken, met het oog op zeer verdachte illegale operaties van de Clinton Foundation, aldus Ortel.

Het gerucht was dus een afleidingsmanoeuvre, zei hij.

Foto: Raeky Wikimedia Commons

[Sputnik]


Vind je deze info leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Ik denk dat dat niet gaat gebeuren. Dan vallen er zoveel kopstukken, dat het niet te behappen is. Ze zal hooguit betalen en er wordt maar heel weinig naar buiten gebracht. De macht daarachter is gewoon te groot. Zelfs Trump zit daar al dan niet bedoeld, middenin. Dit wordt gewoon in den minne geschikt.

  18 likes
  • Trump is zelf aangeklaagd wegens misbruik van gelden van zijn charitatieve instelling. Hij kocht nota bene een portret van zich zelf met charitatief geld omdat verder niemand het wilde hebben.

   10 likes
  • je weet het nooit bij trump.
   hij heeft tot nog toe meer voor elkaar gekregen dan al de andere presidenten bij elkaar.
   niets is wat het lijkt.

   13 likes
   • To Peter Snijder

    Jij bedoeld goede zaken zoals:

    – Zonder veranderingen het klakkeloos vernieuwen van de FISA act, Patriot Act I en II. Ik neem aan dat verdere uitleg overbodig is omtrent deze fascistische NWO wetgeving.

    Zijn “executive order” voor het schrappen van de Dodd Frank Act, waarmee hij het kleine beetje regelgeving wat er nog was voor Wallstreet/banken de nek heeft omgedraaid. Om die vervolgens te vervangen met het vod wat de “ Financial Choice Act” (waarin financiële risicovolle rommel producten gewoon zijn toegestaan) is, uiteraard is al dit moois op verzoek van Wallstreet en de overige multinationals. Overigens is daar ook in opgenomen dat men alle (semi) overheidswaakhonden (wat er nog van over is) zonder enig overleg hun financiering verminderd kan worden, of worden afgepakt. Dat is natuurlijk wel zo handig, dat de waakhonden echt compleet vleugellam zijn.

    – Hij geprobeerd heeft het presidentschap de macht te geven om de director van de “ The Consumer Financial Protection Bureau” zonder enige reden te kunen ontslaan. En vervolgens de desbetreffende zittende president zomaar nieuwe mensen kan aanstellen, aangezien elke president gekocht is (inclusief deze volksheld) weet je al waar die personen vandaan gehaald zullen worden. Wat een ontzettende zware klap zou zijn voor de strijd tegen gmo´s, betaalbare en goede medicijnen; maar ook om bedrijven te dwingen om te vermelden wat er in hun producen zit. Dan laat ik de verwoestende uitwerking op andere standaarden nog maar even buiten beschouwing. Uiteraard was dit ook op verzoek van de financiële wereld en andere multinationals, maar met name door de twee grootste hypotheek verstrekkers/oplichters Fanny Mae en Freddie Mac. Er moet natuurlijk wel geld geleend blijven worden.

    Er was al weinig bescherming voor consumenten, maar het beetje wat er nog was vond hij geen enkel probleem om dat te vernietigen. Gelukkig heeft de “United States Court of Appeals for the District of Columbia Circuit” dit tegen gehouden omdat het tegen de Amerikaanse Grondwet ingaat. Al is het niet de eerste keer dat patriot Trump zijn achterste afveegt met de grondwet die hij zogenaamd zo hoog in het vaandel heeft staan.

    – Er nog steeds geen spoor te bekennen is. van een klein begin om er voor te zorgen dat er een moderne variant van de “Glass Steagall Act” komt. De wet die banken echt in toom hield.

    – Hij geen poging doet om de afschaffing van de “Smith Mundt act” terug te draaien. De wet die het de (federale) overheid verbood om propaganda te gebruiken op de eigen bevolking, ondertussen natuurlijk wel lekker zeuren over nep nieuws en lepeltje lepeltje liggen met Fox.

    – Hij stilletjes het aantal Amerikaanse troepen aantal verspreid over de hele wereld heeft uitgebreid, waarbij het einde voorlopig nog niet in zicht is.

    – De aangekondigde investeringen in defensie (inclusief zijn Space Force), terwijl er nog tig Amerikanen op voedselbonnen leven. Er steden zijn die compleet failliet zijn, en waar grote problemen zijn rondom om schoon (drink) water (ook voor burgers die nog in staat waren om hun rekening te betalen), riolering etc etc. Waarbij daarnaast is de (energie) infrastructuur nog steeds in erbarmelijk staat verkeerd, en er geen enkel uitzicht is op enige verbetering in de toekomst. Overigens moet een groot gedeelte van dit geld geleend worden en weggehaald worden bij publieke voorzieningen.

    – Hij met een soort gelijke truc bezig is, zoals men in Europa heeft gedaan met de Europese Grondwet/Verdrag van Lissabon, om toch NAFTA in stand te houden. Naampje en wat punten en komma´s veranderen en je hebt een goed handelsverdrag.

    – Hij besloten heeft om veel voorwaarden om dodelijke drone acties uit te voeren afgeschaft heeft, en daarbij de CIA weer stevig in het “drone zadel” heeft gezet. En deze vredelievende organisatie nu geen enkel overzicht meer heeft als het gaat om het “drone” programma. Waarbij het nu dus legaal is om overal ter wereld acties uit te voeren, inclusief tegen de eigen bevolking en/of op Amerikaans grondgebied.

    – Zijn belastingverhoging voor online ondernemers, die zeer nadelig uitpakken voor het midden en klein bedrijf, uiteraard waren deze belastingverhogingen ook op verzoek van de multinationals.

    – Hij geen mallemoer doet voor het midden en kleine bedrijf die geterroriseerd worden door de meeste belachelijke patenten.

    Zo kan ik nog wel even doorgaan, ik had serieus niet voor mogelijk gehouden dat de “cognitive dissonance” bij zovelen zogenaamde “ontwaakte” mensen nog zo groot zou zijn. Hij werkt inderdaad hard ja; voor zijn zionistische overlords, velen staat nog een “rude awakening” te wachten.

    1 likes
  • In dat geval komt men zelfs terecht bij de melkboer om de hoek, die de melk aanvult met water.

   3 likes
 2. Postcodeloterij heeeft geld gedoneerd aan deze maffia organisatie. Dan weten de goedgelovige gokkers, die nooit iets zullen winnen, aangezien ook dit piramidespel gemanipuleerd wordt, waar hun geld naar toe gaat.

  Denk ook niet dat dit stuk onmens achter de gesloten deuren verdwijnt, aangezien ze een zio Rothschild sektelid is.

  30 likes
 3. Kul bericht, men roept dit al een jaar en wie ziet er vooruit gang hierin? Niemand dus.
  Ze hebben zoveel macht die lui, dat niks hen zal treffen.
  Zie bv Engeland daar is veel boven water gekomen met naam en al en niemand is daadwerkelijk aangepakt.

  13 likes
  • To Ster

   Inderdaad, het is ook “wishfull thinking” van de mensen die denken dat Trump of het populisme echt onafhankelijke mensen zijn die het beste voor hebben met de eigen bevolking/mensheid. Wanneer je verder kijkt dan de vakkundig gecreëerde teflon laag (inclusief die zogenaamde heksenjacht op links of rechts/populisme) van de msn en hun eigen (fan) kanalen; zie je zoveel zaken die haaks staan op hetgeen ze graag voor de camera´s verkondigen. Tel daarbij op dat zo´n beetje overal ter wereld men er weer geslaagd is om mensen in de oude vertrouwde “links vs rechts. religie vs religie en ras vs ras” hokjes te doen plaatsnemen zegt ook genoeg. Het zal niet lang meer duren voordat de val helemaal in het slot valt.

   1 likes
 4. HRC zegt dat ze gaat voor het presidentschap omdat ze dan kan roepen dat Trump zijn politieke tegenstanders uitschakelt…
  Ondertussen stond Haïti gister weer in brand. Een intressante ontwikkeling. Op Haïti kunnen ze haar bloed wel drinken.

  11 likes
 5. Heeft iemand ooit al eens onderzoek gedaan naar de postcodeloterijwinnaars? Ze bestaan helemaal niet. gewoon fake reportages.

  11 likes
 6. PURE Leugens,ze berichten dit al 2j LEUGENS PUR SANG
  ondertussen wilt clinton toch mss 2020 opnieuw zich kandidaat stellen als president VS

  Gans die alternatieve media + Q + Trump LIEGEN dat clinton ooit zal opgesloten worden

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/voormalig-adviseur-clintons-hillary-gaat-opnieuw-voor-presidentschap-in-2020~abf5f69d/

  5 likes
  • alleen al die moord op Seth Ritch en die clinton foundation kunnen die trut voor 100j veroordelen, al dat geld van Haiti heeft clinton gestolen EN DIE IS NIET GEARRESTEERD,
   in de VS GOOIDE clinton visje om te zien hoe ze daar zouden reageren.
   Democraten zijn ze reddeloos dat ze visje clinton gooiden als test om te zien hoe men zou reageren, om dan nu deze LEUGENS hierboven te schrijven
   DIE WORD NOOIT GEARRESTEERD NOOIT!

   5 likes
 7. Ik denk wel dat dit goed gaat komen maar dat kost tijd..

  8 likes
 8. Ik ging ooit voor minder de bak in. En bij mij duurde het ook niet zolang. Past boem! Was zo gedaan.

  8 likes
 9. Justice at once

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

We gaan er allemaal aan! Zien: Trump steekt op briljante wijze de draak met mensen die in global warming geloven

Tijdens een bijeenkomst in Hershey in de ...

Ze is vermoord! Geschokte reacties na dood bestsellerschrijfster die 'corruptie binnen vaccinatie-industrie ontmaskerde'

Ze is vermoord! Geschokte reacties na dood bestsellerschrijfster die ‘corruptie binnen vaccinatie-industrie ontmaskerde’

Bestsellerschrijfster Jennifer Jaynes, die onder meer schreef ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.