Homepagina » Mens en Dier » ‘Dat gevaccineerden straks misschien meer mogen, vind ik echt van een totalitaire orde die niet past bij Nederland’
vaccin
Foto: MDGovpics CC BY 2.0

‘Dat gevaccineerden straks misschien meer mogen, vind ik echt van een totalitaire orde die niet past bij Nederland’

Mensen denken dat het nu voorbij is, maar deze winter begint het pas, zeiden de bezorgde oprichters van BLCKBX Flavio Pasquino en Café Weltschmerz Max von Kreyfelt aan tafel bij omroep ON!

Op de vraag of hij en zijn vrouw hetzelfde denken over wel of niet vaccineren, antwoordde Pasquino: “In ieder geval wel over de ethische vraagstukken of dat gedwongen zou moeten zijn, of dat het een vrije keuze is en of jouw burgerrechten om deel te nemen aan de samenleving zoals hij was daarvan afhangen.”

“Ik vind dat een grote ongeciviliseerde schande,” benadrukte hij. “Ik vind dat echt iets wat niet thuishoort in een land als Nederland, dat jij straks misschien dingen mag omdat je wel of niet gevaccineerd bent. Dat vind ik echt van een totalitaire orde die niet past bij een ontwikkeld land als Nederland.”

Regelrechte aanval op de mensheid, op de mensenrechten

Dat maakt Pasquino heel boos. “Ik ben boos omdat de ethici en de wetenschappers niet massaal opstappen. Dat de hoogleraren niet opstappen. Dat ze gewoon op hun plek blijven zitten omdat ze hun baantje willen behouden. Ik vind het laaghartig en laf.”

Echt ongelooflijk dat mensen zoals ik en Max nu moeten opstaan […] om mensen erop te wijzen dat dit een regelrechte aanval is op de mensheid, op de mensenrechten, aldus Pasquino. “Ik vind het ongekend. Het maakt me ziedend af en toe.”

Misdaad

“Als ik naar die tv-programma’s kijk, zie ik allerlei zogenaamde ‘ethici’ een valse morele discussie voeren over de vraag ‘ja, het is eigenlijk niet ethisch dat er gezinnen zijn die nog niet gevaccineerd zijn en dus nog niet op vakantie kunnen’, en dan denk ik: dat is de verkeerde ethiek. De echte ethiek is: hoezo moet je gevaccineerd zijn om op vakantie te kunnen? Die vraag stellen ze niet. Voor mij is het af en toe een twilight zone.”

Von Kreyfelt reageerde: “Ik heb er echt niets aan toe te voegen. Ik vond het prachtig wat je zei.” Hij voegde er nog wel aan toe dat hij het een ‘misdaad’ vindt.

Bekijk hier de hele uitzending.

4.9 47 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
5 maanden geleden

Ik vraag me af wanneer iedereen gaat snappen dat Gevaccineerden-Privileges er ENKEL & ALLEEN ZIJN om de Ongevaccineerden onder GROTE DRUK te zetten zich dan ook maar TE LATEN VACCINEREN….GROEPSDRUK & KUDDEGEDRAG….

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Yep, het is gewoon oorlog.
Een oorlog dat het volk wil gelet op hun stemgedrag.
Je kunt alleen maar gaan hamsteren en heupen dat er geen pseudovaccinazirazzia komt.

Jerrel
Jerrel
5 maanden geleden

Satanisten doen alles omgekeerd. Daarom laat onze gekaapte overheid ook bewust de verkeerde ethiek voeren. Ondanks dat talloze artsen het van de daken schreeuwen dat een gevaccineerde een “spike proteine” verspreider is en juist een gevaar is voor de niet-gevaccineerden. In de VS hebben inmiddels 31 staten de Corona leugen verboden. Dus nog maar 19 staten over met Coronamaatregelen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
5 maanden geleden

Al deze maatregelen vallen onder DWANG! Waar blijft die Zogenaamde VRIJWILLIGE VACCINATIE? Het Vierde Rijk van FÜHRER RUTTLER komt steeds een stapje dichterbij….

x

Check Also

de jonge

De Jonge over ongevaccineerden: ‘We weten waar ze wonen’

Zorgminister Hugo de Jonge zei dinsdag in ...

hoog

‘Twintigers hebben een 7 keer zo hoog overlijdensrisico na vaccinatie dan door COVID-19’

Bij ouderen en zorgmedewerkers is in vergelijking ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

85
0
We lezen graag je reactie!x