Mens en Dier

‘Dat gevaccineerden straks misschien meer mogen, vind ik echt van een totalitaire orde die niet past bij Nederland’

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen denken dat het nu voorbij is, maar deze winter begint het pas, zeiden de bezorgde oprichters van BLCKBX Flavio Pasquino en Café Weltschmerz Max von Kreyfelt aan tafel bij omroep ON!

Op de vraag of hij en zijn vrouw hetzelfde denken over wel of niet vaccineren, antwoordde Pasquino: “In ieder geval wel over de ethische vraagstukken of dat gedwongen zou moeten zijn, of dat het een vrije keuze is en of jouw burgerrechten om deel te nemen aan de samenleving zoals hij was daarvan afhangen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik vind dat een grote ongeciviliseerde schande,” benadrukte hij. “Ik vind dat echt iets wat niet thuishoort in een land als Nederland, dat jij straks misschien dingen mag omdat je wel of niet gevaccineerd bent. Dat vind ik echt van een totalitaire orde die niet past bij een ontwikkeld land als Nederland.”

Regelrechte aanval op de mensheid, op de mensenrechten

Dat maakt Pasquino heel boos. “Ik ben boos omdat de ethici en de wetenschappers niet massaal opstappen. Dat de hoogleraren niet opstappen. Dat ze gewoon op hun plek blijven zitten omdat ze hun baantje willen behouden. Ik vind het laaghartig en laf.”

Echt ongelooflijk dat mensen zoals ik en Max nu moeten opstaan […] om mensen erop te wijzen dat dit een regelrechte aanval is op de mensheid, op de mensenrechten, aldus Pasquino. “Ik vind het ongekend. Het maakt me ziedend af en toe.”

Misdaad

“Als ik naar die tv-programma’s kijk, zie ik allerlei zogenaamde ‘ethici’ een valse morele discussie voeren over de vraag ‘ja, het is eigenlijk niet ethisch dat er gezinnen zijn die nog niet gevaccineerd zijn en dus nog niet op vakantie kunnen’, en dan denk ik: dat is de verkeerde ethiek. De echte ethiek is: hoezo moet je gevaccineerd zijn om op vakantie te kunnen? Die vraag stellen ze niet. Voor mij is het af en toe een twilight zone.”

Von Kreyfelt reageerde: “Ik heb er echt niets aan toe te voegen. Ik vond het prachtig wat je zei.” Hij voegde er nog wel aan toe dat hij het een ‘misdaad’ vindt.

Bekijk hier de hele uitzending.

4.9 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ik vraag me af wanneer iedereen gaat snappen dat Gevaccineerden-Privileges er ENKEL & ALLEEN ZIJN om de Ongevaccineerden onder GROTE DRUK te zetten zich dan ook maar TE LATEN VACCINEREN….GROEPSDRUK & KUDDEGEDRAG….

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Yep, het is gewoon oorlog.
Een oorlog dat het volk wil gelet op hun stemgedrag.
Je kunt alleen maar gaan hamsteren en heupen dat er geen pseudovaccinazirazzia komt.

Jerrel
Jerrel
2 jaren geleden

Satanisten doen alles omgekeerd. Daarom laat onze gekaapte overheid ook bewust de verkeerde ethiek voeren. Ondanks dat talloze artsen het van de daken schreeuwen dat een gevaccineerde een “spike proteine” verspreider is en juist een gevaar is voor de niet-gevaccineerden. In de VS hebben inmiddels 31 staten de Corona leugen verboden. Dus nog maar 19 staten over met Coronamaatregelen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Al deze maatregelen vallen onder DWANG! Waar blijft die Zogenaamde VRIJWILLIGE VACCINATIE? Het Vierde Rijk van FÜHRER RUTTLER komt steeds een stapje dichterbij….

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x