Financieel

Gigantische prijsstijgingen maken leven onbetaalbaar, maar kabinet heeft andere prioriteiten: ‘Totale waanzin!’

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Ik denk dat we er rekening mee moeten houden dat de koopkracht als geheel niet in stand blijft als we als Nederland met z’n allen wat armer worden, zei minister Karien van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid onlangs op tv.

Ook in 2023 zou de koopkracht volgens haar nog onder druk kunnen staan. Ze zei ‘een slag om de arm te houden’ omdat ze niet weet ‘wat er morgen in Oekraïne gebeurt en wat de effecten daarvan over twee maanden zijn’.

Schandalig

“Weer misbruikt Van Gennip de oorlog in Oekraïne om met veel dedain goed te praten dat er géén echte compensatie komt voor koopkrachtdaling door inflatie,” reageerde PVV-Kamerlid Léon de Jong. “Maar ondertussen wel 60 miljard extra wegsmijten naar klimaat- en stikstofbeleid. Schandalig!”

Ondertussen redden zelfs de middeninkomens het niet meer. De Jong: “Keihard fulltime werken, maar ondertussen niet meer kunnen rondkomen. Bestaanszekerheid gesloopt. Burgers met middeninkomen verzuipen in torenhoge prijzen en worden in de steek gelaten! Dat is het waanzinnig gave land van Rutte en zijn VVD/D66/CDA/CU-bende!”

Totale waanzin

Hulpinstanties zeggen dat het kabinet snel maatregelen moet treffen om te voorkomen dat grote groepen Nederlanders door de fors gestegen prijzen in geldnood raken. Door de dure energie, benzine en boodschappen zijn Nederlanders maandelijks tientallen tot vele honderden euro’s extra kwijt.

“Nederlanders redden het niet meer. Gigantische prijsstijgingen maken het leven onbetaalbaar. Schulden en armoede als gevolg. Maar het kabinet heeft andere prioriteiten: miljarden en miljarden naar klimaat en massa-immigratie. Slopen van pensioen. Woke en cancelcultuur. Totale waanzin!” fulmineert De Jong.

4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jopie
Jopie
7 maanden geleden

Een volk in de armoede is heel goed te onderdrukken, ons kabinet zal zorgen dat we arm worden en blijven !!

Ellis
Ellis
7 maanden geleden

Part of the agenda.. Straks allemaal de schulden kwijt gescholden en basis inkomen.. alle bezittingen in kaart gebracht en dan is het you’ll own nothing but will be happy..

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
7 maanden geleden

Gezien het fanatieke applaus dat zelensky van de kamer kreeg verwacht ik ook actieve deelname in oekraine.
Probeer maar eens te bedenken wat ons dat gaat kosten. In geld, menselijk leed en trauma’s.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
7 maanden geleden

HET EINDE VAN DE NIEUWE WERELDORDE

Het Westen is Klaar! Economisch, Militair & vooral Moreel…de Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie heeft Rusland de Oorlog verklaard…als klap op de vuurpijl gooit Brussel nog wat extra olie op het vuur door Polen, Bulgarije & het liefst héél de EU te laten weigeren hun Russische Energierekening te betalen…En dan vinden ze het gek dat Polen geen gas meer krijgt, in Nederland word je voor zover ik weet, ook gewoon afgesloten van Gas & Electra als je de Energierekening niet betaald…

Operatie-Denazificatie V
https://zaplog.pro/post/29997/operatie-denazificatie-part-v

Operatie-Denazificatie VI
https://zaplog.pro/post/29996/operatie-denazificatie-part-vi

Nederlanders kunnen binnenkort hun energierekening niet eens meer betalen, ook al zouden ze dat willen…dat is het nu eenmaal het Lot van een volgzame Laffe Kudde Hersendode Herkauwende Collaborateurs die niet eens in staat bleken te zijn om hun eigen kinderen te beschermen tegen satanische demonen als Herr Doktor Hugo Mengele & Führer Rüttler….Karma is a bitch!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

118
0
We lezen graag je reactie!x