Homepagina » Het Complot » MSN vestigt aandacht op holle aarde (video)
MSN vestigt aandacht op holle aarde

MSN vestigt aandacht op holle aarde (video)

Wat Niburu.nl al sinds 2003 aangeeft, wordt nu mondjesmaat opgepakt door de media. Onze aarde is hol en wordt bewoond door liefdevolle wezens.

Vele wereldburgers hebben op telepathische wijze contact met onze medebewoners van planeet aarde. Hopelijk wordt ook deze cover-up verder opengebroken en zoeken de mensen hun eigen waarheid.

De theorie van de holle aarde gaat ervan uit dat de aardkern en –mantel grotendeels niet bestaan en dat de aarde in werkelijkheid hol is. In 1692 kwam de beroemde astronoom Edmund Halley met een hypothese dat de aarde bestond uit een holle schil, twee interne schillen en een kern.

Veel mensen raakten geïnteresseerd in de theorie toen Jules Verne het idee gebruikte voor zijn roman Naar het middelpunt van de aarde.

In 1947 leidde de Amerikaanse admiraal Richard Byrd een expeditie naar de Zuidpool die werd gefinancierd door de Amerikaanse marine. De expeditie werd al na twee maanden afgebroken. Byrd verklaarde tegenover het Amerikaanse Congres dat zijn manschappen schotelvormige objecten hadden gezien die met ongelooflijke snelheid van pool naar pool konden vliegen.

MSN vestigt aandacht op holle aarde

Bron: MSN.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Henk001 schreef:

  Daar gaan we weer: de Aarde heeft een massa van afgerond 6. 10^24 kg en een volume van ca 11. 10^21 m^3. Daaruit volgt een gemiddelde dichtheid van 5,5 . 10^3 kg/m^3
  De dichtheid van de korst en het mantelmateriaal is in de orde van grootte van 2 à 3 . 10^3 kg/m^3. Conclusie: de rest van de bol kan niet hol zijn, want dan zouden we 95% van de massa kwijt zijn. Er moet zelfs materiaal in zitten met een aanzienlijk grotere dichtheid om aan dat gemiddelde te komen. En dan heb ik het nog niet over de talloze andere (seismische) metingen aan het inwendige van de Aarde die op een structuur van vaste binnenkern, vloeibare buitenkern, plastische mantel en korst hebben geleid.
  Newton toonde overigens al aan dat in een holle bol alle gewichtloos is. Dus in een holle Aarde zweeft alles en iedereen.
  Halley’s hypothese was gebaseerd op een foutieve schatting van Newton van de massa van de maan, gebaseerd op een zeer onnauwkeurige meting van het verschil tussen de waterhoogtes bij springtij en doodtij. Hij kwam op ongeveer 9 voor de maan (in plaats van de nu bekende 3) en Halley trok de conclusie — er van uitgaand dat aarde en maan uit hetzelfde materiaal bestaan — dat de Aarde dan misschien wel hol was. Nou niet dus.

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  aha, ‘t komt op MSN, dus moet ‘t wel waar zijn. Eindelijk bewijs dat ik kan aannemen.

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  dus geen buitenaardsen maar binnenaardsen? of binnenstebuitenaardsen,,wat is het nou!

  0 likes
 • MK schreef:

  Idd. Als MSN het al zegt, dan ben ik om.

  Wat is er eigenlijk met de expeditie van afgelopen juli gebeurd, die in januari hier aangekondigd werd?(https://www.ninefornews.nl/bewustzijn/4265-expeditie-naar-holle-aarde-gepland-voor-juli)
  Lijkt me toch dat er na 5 maanden zoektocht een ingang (die er niet is) gevonden had moeten worden, of?

  Maar zoals altijd: Eerst altijd hard roepen, daarna geen updates, alleen maar meer hoaxes. 1 grote lariekoek dit verhaal. Henk001 verklaart het uitstekend.

  Het probleem met deze site: af en toe komt er wat bruikbaars langs.
  Probeer maar eens met mensen die hier nooit komen in discussie te gaan over chemtrails, holle aarde, planeet x, reuzen etc. Die mensen verklaren je voor gek. Pure comedy deze larie. Dank jullie wel!

  0 likes
 • kees kontvlees schreef:

  hee Henkie 🙂

  wie zegt dat? ben je er geweest?

  vroeger dacht men de aarde plat was en de zon om de aarde draaide kortom we denken veel te weten maar weten eigenlijk niks, zelfs nu!

  Vroeger boorden ze een gaatje in je schedel tegenwoordig wordt je vol gegooid met chemicaliën

  We snappen zelfs nog niks van quantum wiskunde we komen net om de hoek kijken

  Of je hebt gelijk of niet maar bewijs heb je niet ja based op wat een ander zogenaamd voor jou heeft ontdekt, zelfde als iemand die claimt dat de aarde hol is

  dus zeg niet dat je het weet, want dat weet je niet! of ben je bang voor iemand die anders denkt dan jij 😛 🙂

  hoe dan ook op een dag gaan we hier om lachen of het waar is of niet.

  ps excuus voor taal fouten maar aan de andere kant als je maar kan lezen wat ik bedoel OOOOH 🙂

  0 likes
 • Abraxas schreef:

  [quote name=”Henk001″]Daar gaan we weer: de Aarde heeft een massa van afgerond 6. 10^24 kg…[/quote]

  joh? En wanneer precies hebben we de aardbol op een weegschaal gelegd? Kunnen we niet, en de massa van de aarde is gebaseerd op newtoniaanse berekeningen die de baan van de aarde rond de zon gebruikt. (http://www.enchantedlearning.com/subjects/astronomy/planets/earth/Mass.shtml)

  De aanname die je hier moet maken, is dat er alleen zwaartekracht aan het werk is om de planeet op zijn plek te houden. Dan heb je inderdaad die enorme massa nodig en een enorm compacte kern, anders past het allemaal niet.

  Maar dat is wetenschap van 100 jaar oud.. Ik heb nog maar 1325 tekens te gaan, dus ik ga hier wijzen op een te googlen term : Electric Universe voor verdere gedachtevoer. Bottomline is dat het universum op alle niveaus electro-magnetisch is. Pas dat denken toe op de aardbol, en je kan ontdekken dat we helemaal geen enorme massa nodig hebben om binnen de invloedsfeer van de grootste electromagnetische motor van onze zonnestelsel te blijven. Dat de aarde solide is, is een aanname op basis van kennis die is blijven steken op een puur materialistisch universum en negeert invloeden als electro-magnetisme en sub atomaire straling.

  Lastly, wil ik wijzen op een presentatie van Jan Lamprecht, een onderzoeker naar de holle aarde theorie. Guess what? Zijn propositie verklaard juist heel goed hoe seismische golven door de aarde, en OM een holle ruimte heen vloeien.
  http://www.youtube.com/watch?v=JEgzqAGEHpw

  0 likes
 • Social Memory Comple schreef:

  @Henk001:
  dus we zouden zogezegd exact weten wat de massa is van de Aarde…..
  Niettegenstaande de diepste boring door de mens gemaakt ong. 13 km is, op een bol met een doorsnede van +/- 12500 km.
  wij weten helemaal niks van onze bol.
  uw stelling is té kort door de bocht, sorry.
  we weten nog niet eens hoe onze aardse zwaartekracht in elkaar zit……..
  mijn gevoel is dat we binnenkort al onze ‘kennis’ van Gaia overboor kunnen gooien en opnieuw kunnen beginnen.
  Mitakuye Oyasin

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  Dit is in ieder geval een teken dat er toch steeds meer mensen wakker worden,En openstaan voor de talloze mogelijkheden,die er in de kosmos en zelfs in en om Gaya zijn.De video is in ieder geval een eye opener.de wezens die er in geprojecteerd worden zijn grey,s.dat is niet correct.De mensen die daar leven zijn ongeveer 3.5 meter lang .En liggen 10.000 de jaren voor op het geen de massa kent en weet.De nasa en de cabal weten dit al veel langer Aria 51 is gebouwd op een van de ingangen naar de hollow earth.Nu maar hopen dat de massa gaat inzien,dat er veel meer is dan de bovenkant waar wij op leven.je vind daar dieren die op de oppervlakte uitgestorven zijn.het zijn allemaal vegetatie eters.de stelling daar is je eet toch je vrienden niet op..communicatie gaat via telepathie ook met de dieren.Bloemen en planten hebben een hoogte tot wel 4 meter.En mensen laten het wel uit hun hoofd om ook maar een boom te kappen. eventueel bouwmateriaal is hennep. Steden als Telos Eden porto kolos chamballa en vele anderen zijn schitterend.De gehele natuur is echt de hof van Eden Paradijselijk.En 5 d dimensie wat ons eigenlijke thuis is.waar wij vandaan kwamen, en nu op een punt zijn beland terug te mogen keren.

  0 likes
 • Timmbeau schreef:

  @ Piet snot…

  hahaha made my day! :p lol

  0 likes
 • kengai schreef:

  Henk jij neemt klakkeloos aan wat Newton verteld, maar wat als Newton er helemaal naast zit, het is niet de eerste keer dat onze wetenschappers het volledig fout hebben.
  Of heb jij de aardbol op een weegschaal gehad, want dan geloof ik je onmiddelijk.
  Ik weet niet of er een holle aarde is, maar ik geloof ook niet alles wat een wetenschapper beweert.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Henk001″]Daar gaan we weer: de Aarde heeft een massa van afgerond 6. 10^24 kg en een volume van ca 11. 10^21 m^3. Daaruit volgt een gemiddelde dichtheid van 5,5 . 10^3 kg/m^3
  De dichtheid van de korst en het mantelmateriaal is in de orde van grootte van 2 à 3 . 10^3 kg/m^3. Conclusie: de rest van de bol kan niet hol zijn, want dan zouden we 95% van de massa kwijt zijn. Er moet zelfs materiaal in zitten met een aanzienlijk grotere dichtheid om aan dat gemiddelde te komen. En dan heb ik het nog niet over de talloze andere (seismische) metingen aan het inwendige van de Aarde die op een structuur van vaste binnenkern, vloeibare buitenkern, plastische mantel en korst hebben geleid.
  Newton toonde overigens al aan dat in een holle bol alle gewichtloos is. Dus in een holle Aarde zweeft alles en iedereen.
  Halley’s hypothese was gebaseerd op een foutieve schatting van Newton van de massa van de maan, gebaseerd op een zeer onnauwkeurige meting van het verschil tussen de waterhoogtes bij springtij en doodtij. Hij kwam op ongeveer 9 voor de maan (in plaats van de nu bekende 3) en Halley trok de conclusie — er van uitgaand dat aarde en maan uit hetzelfde materiaal bestaan — dat de Aarde dan misschien wel hol was. Nou niet dus.[/quote]
  Welterusten voor straks.Of slaap je nog steeds.

  0 likes
 • Joe schreef:

  [quote name=”pietsnot”]dus geen buitenaardsen maar binnenaardsen? of binnenstebuitenaardsen,,wat is het nou![/quote]
  En ook geen holle aarde maar dolle aarde 🙂

  0 likes
 • Adrian Reid Navarro schreef:

  [quote name=”Henk001″]Daar gaan we weer: de Aarde heeft een massa van afgerond 6. 10^24 kg en een volume van ca 11. 10^21 m^3. Daaruit volgt een gemiddelde dichtheid van 5,5 . 10^3 kg/m^3
  De dichtheid van de korst en het mantelmateriaal is in de orde van grootte van 2 à 3 . 10^3 kg/m^3. Conclusie: de rest van de bol kan niet hol zijn, want dan zouden we 95% van de massa kwijt zijn. [/quote]

  Ik zeg niet dat ik hier in geloof, maar wat nou als er een soort van kleine ster (zon) binnen in onze aarde zou zijn.
  Dat zou de massa kunnen verlkaren toch? Aangezien de zon ook enorme massa heeft.

  0 likes
 • Carpediem schreef:

  Waar blijft wesley 🙂

  0 likes
 • dymph schreef:

  De oorsprokelike bewoonders van australieen praten er ook over, als je goed naar hen verhalen luistert.

  0 likes
 • dymph schreef:

  Was hier niet een tijdje terug ene grot als ik me niet vergis in Griekenland waar wolken hangen enz, en een eigen weer systeem heeft ? Als men daar nou eens verdoor wandelt wie weet komt er men op uit. Onze zoon zegt dat daar ergens ook en opening is daar naar toe.

  0 likes
 • pietje schreef:

  Misschien dragen ze wel lood jasjes om op de grond te blijven ! Of zijn ze zo ver voor op ons dat ze dit probleem opgelost hebben ! Wat weten wij …..zogoed als niets denk ik maar.

  0 likes
 • eez schreef:

  dit is alleen in een andere dimensie zo

  0 likes
 • Jeroen schreef:

  Onder het mom van eerst zien dan geloven zullen we dit artikel maar weer in de ASV plaatsen

  0 likes
 • Henk001 schreef:

  [quote name=”Adrian Reid Navarro”][quote name=”Henk001″]Daar gaan we weer: de Aarde heeft een massa van afgerond 6. 10^24 kg en een volume van ca 11. 10^21 m^3. Daaruit volgt een gemiddelde dichtheid van 5,5 . 10^3 kg/m^3
  De dichtheid van de korst en het mantelmateriaal is in de orde van grootte van 2 à 3 . 10^3 kg/m^3. Conclusie: de rest van de bol kan niet hol zijn, want dan zouden we 95% van de massa kwijt zijn. [/quote]

  Ik zeg niet dat ik hier in geloof, maar wat nou als er een soort van kleine ster (zon) binnen in onze aarde zou zijn.
  Dat zou de massa kunnen verlkaren toch? Aangezien de zon ook enorme massa heeft.[/quote]
  Sterren hebben een natuurkundig verband tussen massa, afmeting en lichtkracht. De kleinste sterren die nog licht geven (rode dwergen) zijn nog steeds tientallen keren groter dan de Aarde. Nog kleiner en ze geven geen licht meer en dan heten het bruine dwergen, en die zijn nog groter dan Jupiter. Een ster zo zwaar als de zon is ook zo groot als de zon (tenzij je een witte dwerg hebt, dat is het eindstadium van een ster zoals de zon en daarin zit ongeveer een zonsmassa samengeperst in zoiets als de Aarde; maar ja die produceert geen energie meer. Veel groter probleem: we zien nu nog steeds sterren ontstaan uit samentrekkende gaswolken en uit de stofschijf daaromheen zien we planeten ontstaan als een soort restmateriaal. Hoe kan een ster dan in een planeet ontstaan?

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote name=”kees kontvlees”]hee Henkie 🙂

  wie zegt dat? ben je er geweest?

  vroeger dacht men de aarde plat was en de zon om de aarde draaide kortom we denken veel te weten maar weten eigenlijk niks, zelfs nu!

  [/quote]

  heel vroeger, ja. Maar de oude Grieken wisten al dat de aarde een bol is, en één van hen heeft zelfs de omtrek weten te berekenen (en hij zat er niet ver naast). Eratosthenes, 3e eeuw voor Christus…

  Degenen die dacht dat de wereld plat was, waren degenen die niets wisten van wetenschap, of er niet in “geloofden”.

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote name=”Adrian Reid Navarro”][quote name=”Henk001″]Daar gaan we weer: de Aarde heeft een massa van afgerond 6. 10^24 kg en een volume van ca 11. 10^21 m^3. Daaruit volgt een gemiddelde dichtheid van 5,5 . 10^3 kg/m^3
  De dichtheid van de korst en het mantelmateriaal is in de orde van grootte van 2 à 3 . 10^3 kg/m^3. Conclusie: de rest van de bol kan niet hol zijn, want dan zouden we 95% van de massa kwijt zijn. [/quote]

  Ik zeg niet dat ik hier in geloof, maar wat nou als er een soort van kleine ster (zon) binnen in onze aarde zou zijn.
  Dat zou de massa kunnen verlkaren toch? Aangezien de zon ook enorme massa heeft.[/quote]

  en wat zou er dan beletten dat die holle schil rond die zon opgeslokt zou worden door die zon?

  0 likes
 • Henk001 schreef:

  [quote name=”Social Memory Comple”]@Henk001:
  dus we zouden zogezegd exact weten wat de massa is van de Aarde…..
  Niettegenstaande de diepste boring door de mens gemaakt ong. 13 km is, op een bol met een doorsnede van +/- 12500 km.
  wij weten helemaal niks van onze bol.
  uw stelling is té kort door de bocht, sorry.
  [/quote]
  Tja hoe komen we aan de massa van de Aarde? Als volgt: we weten dat massa’s elkaar aantrekken. Niet alleen doordat de gravitatiewet van Newton de bewegingen in ons zonnestelsel, van satellieten rond de Aarde en van ruimtesondes naar andere planeten zo mooi kan verklaren en voorspellen, maar ook doordat we dat met gevoelige meetopstellingen gewoon kunnen meten in het laboratorium. Deze relatie luidt:
  F = G . m1m2/r^2
  in woorden: de aantrekkende kracht is een constante (G) maal de beide massa’s en gedeeld door het kwadraat van de afstand. Nu meten we hoe hard de Aarde aan een kg massa trekt op het Aardoppervlak. Dat is ongeveer 9,8 N.
  Dus 9,8 N = G . 1kg. massa(Aarde)/R^2 met daarin R= straal van de Aarde. Als we nu G ook nog weten kunnen we de massa van de Aarde berekenen. Aan het eind van de 18e eeuw heeft voor het eerst een Engelsman (Cavendish) met zo’n gevoelige laboratoriumopstelling die waarde bepaald en nu kunnen we dat nog iets nauwkeuriger: G=6,67384.10^-11. Vul je voor R 6371000 m in, dan kun je de massa van de Aarde uitrekenen. Geen weegschaal nodig.

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  Oh my oh my NIburu weer door de bocht.. De aarde is niet HOL ! Alleen sommige grotten en Geen holle aarde !

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  [quote name=”pietje bell”]Dit is in ieder geval een teken dat er toch steeds meer mensen wakker worden,En openstaan voor de talloze mogelijkheden,die er in de kosmos en zelfs in en om Gaya zijn.De video is in ieder geval een eye opener.de wezens die er in geprojecteerd worden zijn grey,s.dat is niet correct.De mensen die daar leven zijn ongeveer 3.5 meter lang .En liggen 10.000 de jaren voor op het geen de massa kent en weet.De nasa en de cabal weten dit al veel langer Aria 51 is gebouwd op een van de ingangen naar de hollow earth.Nu maar hopen dat de massa gaat inzien,dat er veel meer is dan de bovenkant waar wij op leven.je vind daar dieren die op de oppervlakte uitgestorven zijn.het zijn allemaal vegetatie eters.de stelling daar is je eet toch je vrienden niet op..communicatie gaat via telepathie ook met de dieren.Bloemen en planten hebben een hoogte tot wel 4 meter.En mensen laten het wel uit hun hoofd om ook maar een boom te kappen. eventueel bouwmateriaal is hennep. Steden als Telos Eden porto kolos chamballa en vele anderen zijn schitterend.De gehele natuur is echt de hof van Eden Paradijselijk.En 5 d dimensie wat ons eigenlijke thuis is.waar wij vandaan kwamen, en nu op een punt zijn beland terug te mogen keren.[/quote]

  5e dimensie heeft niets met de aarde te maken en is zeker niet IN de aarde als zodanig. Er is geen holle aarde alleen caven !

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  [quote name=”pietje bell”][quote name=”Henk001″]Daar gaan we weer: de Aarde heeft een massa van afgerond 6. 10^24 kg en een volume van ca 11. 10^21 m^3. Daaruit volgt een gemiddelde dichtheid van 5,5 . 10^3 kg/m^3
  De dichtheid van de korst en het mantelmateriaal is in de orde van grootte van 2 à 3 . 10^3 kg/m^3. Conclusie: de rest van de bol kan niet hol zijn, want dan zouden we 95% van de massa kwijt zijn. Er moet zelfs materiaal in zitten met een aanzienlijk grotere dichtheid om aan dat gemiddelde te komen. En dan heb ik het nog niet over de talloze andere (seismische) metingen aan het inwendige van de Aarde die op een structuur van vaste binnenkern, vloeibare buitenkern, plastische mantel en korst hebben geleid.
  Newton toonde overigens al aan dat in een holle bol alle gewichtloos is. Dus in een holle Aarde zweeft alles en iedereen.
  Halley’s hypothese was gebaseerd op een foutieve schatting van Newton van de massa van de maan, gebaseerd op een zeer onnauwkeurige meting van het verschil tussen de waterhoogtes bij springtij en doodtij. Hij kwam op ongeveer 9 voor de maan (in plaats van de nu bekende 3) en Halley trok de conclusie — er van uitgaand dat aarde en maan uit hetzelfde materiaal bestaan — dat de Aarde dan misschien wel hol was. Nou niet dus.[/quote]
  Welterusten voor straks.Of slaap je nog steeds.[/quote]
  Weltrusten Pietje Bel .. wordt eens wakker man !

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  [quote name=”Adrian Reid Navarro”][quote name=”Henk001″]Daar gaan we weer: de Aarde heeft een massa van afgerond 6. 10^24 kg en een volume van ca 11. 10^21 m^3. Daaruit volgt een gemiddelde dichtheid van 5,5 . 10^3 kg/m^3
  De dichtheid van de korst en het mantelmateriaal is in de orde van grootte van 2 à 3 . 10^3 kg/m^3. Conclusie: de rest van de bol kan niet hol zijn, want dan zouden we 95% van de massa kwijt zijn. [/quote]

  Ik zeg niet dat ik hier in geloof, maar wat nou als er een soort van kleine ster (zon) binnen in onze aarde zou zijn.
  Dat zou de massa kunnen verlkaren toch? Aangezien de zon ook enorme massa heeft.[/quote]
  Onmogelijk om een kleine zon in onze aarde te hebben en verder is de aarde ook niet hol want dat kan niet. Er zitten in de aardkorst vele holle ruimtes, caven daar zouden evt. mensen en of dieren in kunnen leven mits het niet te warm en te heet is.. In Mexico is er een cave 300m onder de grond met reuze kristallen en daar kan de mens niet meer dan 10 min rondlopen zonder bescherming. Wil men langer lopen dan moeten ze gekoelde pakken dragen ! Naica project zoek maar op !

  0 likes
 • Henk001 schreef:

  [quote name=”Abraxas”][quote name=”Henk001″]Daar gaan we weer: de Aarde heeft een massa van afgerond 6. 10^24 kg…[/quote]

  joh? En wanneer precies hebben we de aardbol op een weegschaal gelegd? Kunnen we niet, en de massa van de aarde is gebaseerd op newtoniaanse berekeningen die de baan van de aarde rond de zon gebruikt. (http://www.enchantedlearning.com/subjects/astronomy/planets/earth/Mass.shtml)

  De aanname die je hier moet maken, is dat er alleen zwaartekracht aan het werk is om de planeet op zijn plek te houden. Dan heb je inderdaad die enorme massa nodig en een enorm compacte kern, anders past het allemaal niet.

  Maar dat is wetenschap van 100 jaar oud.. Ik heb nog maar 1325 tekens te gaan, dus ik ga hier wijzen op een te googlen term : Electric Universe voor verdere gedachtevoer. Bottomline is dat het universum op alle niveaus electro-magnetisch is. Pas dat denken toe op de aardbol, en je kan ontdekken dat we helemaal geen enorme massa nodig hebben om binnen de invloedsfeer van de grootste electromagnetische motor van onze zonnestelsel te blijven. Dat de aarde solide is, is een aanname op basis van kennis die is blijven steken op een puur materialistisch universum en negeert invloeden als electro-magnetisme en sub atomaire straling.

  Lastly, wil ik wijzen op een presentatie van Jan Lamprecht, een onderzoeker naar de holle aarde theorie. Guess what? Zijn propositie verklaard juist heel goed hoe seismische golven door de aarde, en OM een holle ruimte heen vloeien.
  http://www.youtube.com/watch?v=JEgzqAGEHpw%5B/quote%5D
  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread665703/pg1
  http://neutrinodreaming.blogspot.nl/2011/09/electric-universe-theory-debunked.html
  http://www.tim-thompson.com/electric-sun.html
  Om er maar een paar te noemen. EU is 100% pseudowetenschap

  0 likes
 • Henk001 schreef:

  [quote name=”kengai”]Henk jij neemt klakkeloos aan wat Newton verteld, maar wat als Newton er helemaal naast zit, het is niet de eerste keer dat onze wetenschappers het volledig fout hebben.
  Of heb jij de aardbol op een weegschaal gehad, want dan geloof ik je onmiddelijk.
  Ik weet niet of er een holle aarde is, maar ik geloof ook niet alles wat een wetenschapper beweert.[/quote]
  De afgelopen 300 jaar hebben de wetten van Newton hun geldigheid afdoende bewezen. Om maar twee hoogstandjes te noemen: de planeet Neptunus is ontdekt door zijn zwaartekrachtstoringen op de net ontdekte planeet Uranus in 1848. De voyager2 heeft een tocht door het zonnestelsel gemaakt door telkens zo langs een planeet te vliegen dat deze hem een koerswijziging en versnelling te geven (gravity-assist genoemd) eerst langs Jupiter, toen Saturnus, toen Uranus en van daaruit naar Neptunus; allemaal van te voren berekend met de wetten van Newton

  0 likes
 • Sander schreef:

  [quote name=”kengai”]Henk jij neemt klakkeloos aan wat Newton verteld, maar wat als Newton er helemaal naast zit, het is niet de eerste keer dat onze wetenschappers het volledig fout hebben.
  Of heb jij de aardbol op een weegschaal gehad, want dan geloof ik je onmiddelijk.
  Ik weet niet of er een holle aarde is, maar ik geloof ook niet alles wat een wetenschapper beweert.[/quote]

  Nee als de aardbol op een weegschaal gezet zou kunnen worden zou je het nog niet willen geloven. Immers dan zou het zo zijn dat de weegschaal in elkaar gezet zou zijn door de illuminati (of simpelweg omdat het een wetenschapper is, en daarom wel ongelijk zal hebben!) of een dergelijk ”overduidelijk” bewijs voor het tegenovergestelde.

  Mensen zullen altijd redenen blijven verzinnen waardoor ze niet zelf een onderwerp hoeven te onderzoeken. Immers een theorie is veel sneller bedacht dan een daadwerkelijke -door iedereen te controleren- formule.

  0 likes
 • mood schreef:

  [quote name=”pietje bell”][quote name=”Henk001″]Daar gaan we weer: de Aarde heeft een massa van afgerond 6. 10^24 kg en een volume van ca 11. 10^21 m^3. Daaruit volgt een gemiddelde dichtheid van 5,5 . 10^3 kg/m^3
  De dichtheid van de korst en het mantelmateriaal is in de orde van grootte van 2 à 3 . 10^3 kg/m^3. Conclusie: de rest van de bol kan niet hol zijn, want dan zouden we 95% van de massa kwijt zijn. Er moet zelfs materiaal in zitten met een aanzienlijk grotere dichtheid om aan dat gemiddelde te komen. En dan heb ik het nog niet over de talloze andere (seismische) metingen aan het inwendige van de Aarde die op een structuur van vaste binnenkern, vloeibare buitenkern, plastische mantel en korst hebben geleid.
  Newton toonde overigens al aan dat in een holle bol alle gewichtloos is. Dus in een holle Aarde zweeft alles en iedereen.
  Halley’s hypothese was gebaseerd op een foutieve schatting van Newton van de massa van de maan, gebaseerd op een zeer onnauwkeurige meting van het verschil tussen de waterhoogtes bij springtij en doodtij. Hij kwam op ongeveer 9 voor de maan (in plaats van de nu bekende 3) en Halley trok de conclusie — er van uitgaand dat aarde en maan uit hetzelfde materiaal bestaan — dat de Aarde dan misschien wel hol was. Nou niet dus.[/quote]
  Welterusten voor straks.Of slaap je nog steeds.[/quote]

  De waarheid is moeilijk te verkroppen voor Pietje Bell! Wie slaapt hier? man man man man…
  De aarde hol, daar gaan we weer hoor!

  0 likes
 • mood schreef:

  [quote name=”kengai”]Henk jij neemt klakkeloos aan wat Newton verteld, maar wat als Newton er helemaal naast zit, het is niet de eerste keer dat onze wetenschappers het volledig fout hebben.
  Of heb jij de aardbol op een weegschaal gehad, want dan geloof ik je onmiddelijk.
  Ik weet niet of er een holle aarde is, maar ik geloof ook niet alles wat een wetenschapper beweert.[/quote]

  Als Newton er naast had gezeten, had jij niet met het vliegtuig op vakantie gekund! En zo kan ik nog wel even doorgaan!
  Kijk om je heen, alles wat je gebruikt, ziet en hoort is gebaseerd op wetenschap en klopt ook met de wetenschap! Zo niet, had het niet bestaan!

  0 likes
 • karel appel schreef:

  een zon in onze aarde ?
  Niet te verwonderen dat de aarde opwarmt !!!!
  en wij maar extra belasting daarvoor betalen !!
  🙂

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Och ja een berichtje wordt verspreid dat velen doet geloven dat de theorie van de “holle aarde” waar is. Ik geloog er helemaal niks van. Er zijn grotten zat in de aarde maar een holle aarde. Nou nee.

  0 likes
 • Adrian Reid Navarro schreef:

  [quote name=”Henk001″]
  Sterren hebben een natuurkundig verband tussen massa, afmeting en lichtkracht. De kleinste sterren die nog licht geven (rode dwergen) zijn nog steeds tientallen keren groter dan de Aarde. Nog kleiner en ze geven geen licht meer en dan heten het bruine dwergen, en die zijn nog groter dan Jupiter. Een ster zo zwaar als de zon is ook zo groot als de zon (tenzij je een witte dwerg hebt, dat is het eindstadium van een ster zoals de zon en daarin zit ongeveer een zonsmassa samengeperst in zoiets als de Aarde; maar ja die produceert geen energie meer. Veel groter probleem: we zien nu nog steeds sterren ontstaan uit samentrekkende gaswolken en uit de stofschijf daaromheen zien we planeten ontstaan als een soort restmateriaal. Hoe kan een ster dan in een planeet ontstaan?[/quote]

  Interressante dingen schrijf je daar.
  Ik heb nooit gezegd dat een ster in een planeet is ontstaan, of andersom, ik heb geen idee hoe dat zou moeten werken.
  Maar nou heb ik de zelfde vraag voor jou.. Hoezo zijn alle planeten, sterren enz. rond? En Hoe kan de zwaartekracht zo zwaar zijn dat er een kern van ijzer is met een temperatuur van 6000 graden celcius (die zogenaamd vloeibaar is door de enorme druk), en wij op aarde gewoon rechtop kunnen staan ?
  En als laatste.. Hoezoooo kan ik de noord en zuidpool niet fatsoenlijk zien op google maps?!!! Ze kunnen toch gewoon ff een satteliet over de noord en zuidpool laten gaan, of wat ?

  0 likes
 • Ako schreef:

  Hoe was het ook alweer. Ohja, één gek kan meer vragen dan tien wijzen kunnen beantwoorden.

  De waarheid is moeilijk te verkroppen voor Pietje Bell! Wie slaapt hier? man man man man…
  De aarde hol, daar gaan we weer hoor![/quote]

  0 likes
 • hetzalwel schreef:

  er zijn wel in 1x veel wetenschappers hier. aangezien de wetenschap telkens wordt bijgesteld en herzien moet worden omdat het toch weer net even iets anders zit, dan men dacht, en wij het dus ook zo geleerd hebben, en voor waar aangenomen hebben, sluit ik niet uit waarom de aarde geen holle ruimte zou kunnen hebben.

  0 likes
 • Dr.Why schreef:

  [quote name=”Adrian Reid Navarro”]
  Interressante dingen schrijf je daar.
  [/quote]

  dat zijn dingen die je op school zou moeten geleerd hebben. Als je beseft dat zwaartekracht in alle richtingen even hard trekt dan is het niet zo moeilijk om te snappen dat planeten en sterren naar de bolvorm neigen, en dat vierkante sterren en planeten eerder zeldzaam zullen zijn… En hetzelfde verhaal gaat op voor het feit dat wij rechtstaan op aarde.
  Aangezien je wel genoeg massa moet hebben om voldoende zwaartekracht te hebben kunnen kleinere dingen wel willekeurige vormen hebben.

  Wat google maps betreft, waarom zouden ze een map van de noordpool moeten maken? Geen kat die daar rondrijdt. Communicatiesattelieten over de polen lijken me ook al niet zo nuttig, er leeft daar niet zo veel volk.

  En nee, het is niet omdat je de polen niet ziet op google maps, dat dit wil zeggen dat daar een gat zit.

  0 likes
 • pietje schreef:

  Hoezoo Hunter heb je al geprobeert er binnen te komen kan niet hoor want alle polen worden bewaakt door amerika (rarara waarom….) met oorlogsschepen haha die weten zoveel meer en ze willen echt niet dat wij het weten ! Maar de waarheid gaat aan het licht komen en dat duurt niet lang meer ! Ja Hunter we slapen niet meer we zijn wakker aan het worden sommige meer als anderen. Is absoluut niet hatelijk bedoelt .
  Groetjes
  Pietje

  0 likes
 • Redice schreef:

  deze berichten zijn zinloos tenzij er degelijk onderzoek plaatsgevonden heeft ter plekke, zo moeilijk kan dat toch niet zijn zeker?

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”MK”]Idd. Als MSN het al zegt, dan ben ik om.

  Wat is er eigenlijk met de expeditie van afgelopen juli gebeurd, die in januari hier aangekondigd werd?(https://www.ninefornews.nl/bewustzijn/4265-expeditie-naar-holle-aarde-gepland-voor-juli)
  Lijkt me toch dat er na 5 maanden zoektocht een ingang (die er niet is) gevonden had moeten worden, of?

  Maar zoals altijd: Eerst altijd hard roepen, daarna geen updates, alleen maar meer hoaxes. 1 grote lariekoek dit verhaal. Henk001 verklaart het uitstekend.

  Het probleem met deze site: af en toe komt er wat bruikbaars langs.
  Probeer maar eens met mensen die hier nooit komen in discussie te gaan over chemtrails, holle aarde, planeet x, reuzen etc. Die mensen verklaren je voor gek. Pure comedy deze larie. Dank jullie wel![/quote]
  Was dat hetzelfde bericht waarin men opgeroepen werd om geld over te maken, want als ze geld hadden konden ze sponsoren over de streep trekken om het geheel te financieren…. Ook dat bericht was zo krom als wat, sponsoren die afhankelijk zijn van opbrengsten door andere geldschieters.. En niemand die het bericht plaatst die zich achter de oren krabt bij zoveel overduidelijke scams. Het is als vrije energie met apparaatjes voor je auto, veel kabaal, vervolgens verkopen voor teveel geld(duurder dan concurenten), en vervolgens zonder opvolger te hebben een stille dood sterven!

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”Dr. Why”][quote name=”kees kontvlees”]hee Henkie 🙂

  wie zegt dat? ben je er geweest?

  vroeger dacht men de aarde plat was en de zon om de aarde draaide kortom we denken veel te weten maar weten eigenlijk niks, zelfs nu!

  [/quote]

  heel vroeger, ja. Maar de oude Grieken wisten al dat de aarde een bol is, en één van hen heeft zelfs de omtrek weten te berekenen (en hij zat er niet ver naast). Eratosthenes, 3e eeuw voor Christus…

  Degenen die dacht dat de wereld plat was, waren degenen die niets wisten van wetenschap, of er niet in “geloofden”.[/quote]
  Ach je hoeft maar de reacties te lezen en die figuren die nog steeds niet in Echte wetenschap geloven lopen nog steeds rond!
  Dat ze er niet ingeloven ok, maar hoe ze dit vervolgens beargumenteren doet je rollen van het lachen.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  De holle aarde zit op ong 1200 km onder onze voeten dus als je uitgaat van een doorsnede van 12.500km onder en boven zit je met een opening van 1000 km .volgens henk ooo1 Zit dat gat helemaal vol met ijzer .Een bliksem flits er in en wij vliegen met z,n allen de kosmos uit ,maar dan moeten wij niet meer kortsluiting krijgen.En in dit elekctric universum tegen komen,want dan zijn wij al bij voorbaat geroosterd.De gehele kosmos is een grote illusie.Waar letterlijk alles in mogelijk is.In deze matrix worden wij zelf al belazerd door de zon Helios is gewoon een planeet ook hol zo als alle planeten.Wat wij zien is een full proof holografische projectie voor de planeet Helios ter bescherming voor het hogere leven op de planeet.De gehele wetenschap die ons voorgehouden word is gebaseerd op drijfzand.En degene hier die het wel weten lachen zich een breuk ,om die domme massa.En gaan in hun ufo,tje,s gezellig naar de maan of mars.Verder komen zij niet want ze worden gelijk terug gestuurd.Toch maar even alle startrek en stargate sg 1 afleveringen en de film Avatar uit de kast halen. aanwijzingen hoe subtiel ook tot je door laten dringen.De techniek die de massa heeft gekregen is nog niet 1% van wat nasa en de cabal gebruiken.Monitoren van de planeet doen de buiten aardse en hogere meesters al miljoenen jaren iedere milimeter van de planeet hebben zij daar in beeld,maar dan wel met het doel de planeet (Is Heilig) te beschermen.En zo met meerdere technieken,die zij hier hebben gegeven, om het leven op aarde naar een hoger plan te tillen.Maar de uitkomst is bekend.Het word tegen ons gebruikt door de schaduw regering.De eigenlijke macht.Maar de eigen vrije wil mogen zij daar op een hoger plan niet aankomen,ook van de cabal niet .het is dus aan de massa hier om te zeggen stop.En niet verder. maar dan op de manier van Ghandi .De hulp ligt klaar.Wake-up .Meer dan genoeg gezien in honderden uittredingen en 2 bijna dood ervaringen.

  0 likes
 • Dr.Why schreef:

  [quote name=”hetzalwel”]er zijn wel in 1x veel wetenschappers hier. aangezien de wetenschap telkens wordt bijgesteld en herzien moet worden omdat het toch weer net even iets anders zit, dan men dacht, en wij het dus ook zo geleerd hebben, en voor waar aangenomen hebben, sluit ik niet uit waarom de aarde geen holle ruimte zou kunnen hebben.[/quote]

  sommige fundamentele dingen moeten niet zo geweldig herzien worden. Newton’s observaties zijn nog steeds geldig (al is het zo dat ze een speciaal geval zijn van die van Einstein). Het is inderdaad zo dat voor nieuwere dingen we soms radicaal moeten herzien, maar de fundamenten zijn solide.

  En die ganse holle aarde nonsens is in strijd met de meest fundamentele dingen die we weten (die je by the way thuis zelf kunt testen zonder erg duur materiaal), en die we echt niet radicaal zullen hoeven om te gooien. So…

  Misschien zouden meer mensen zich eens moeten bezighouden met fundamentele wetenschap. De wereld zou er heel anders uitzien…

  0 likes
 • Jippiiiiiiiii! schreef:

  ” Onze aarde is hol en wordt bewoond door liefdevolle wezens”

  kom op zeg! Laat me niet lachen!!

  0 likes
 • Adrian Reid Navarro schreef:

  [quote name=”Dr.Why”]

  dat zijn dingen die je op school zou moeten geleerd hebben. Als je beseft dat zwaartekracht in alle richtingen even hard trekt dan is het niet zo moeilijk om te snappen dat planeten en sterren naar de bolvorm neigen, en dat vierkante sterren en planeten eerder zeldzaam zullen zijn… En hetzelfde verhaal gaat op voor het feit dat wij rechtstaan op aarde.
  Aangezien je wel genoeg massa moet hebben om voldoende zwaartekracht te hebben kunnen kleinere dingen wel willekeurige vormen hebben.

  Wat google maps betreft, waarom zouden ze een map van de noordpool moeten maken? Geen kat die daar rondrijdt. Communicatiesattelieten over de polen lijken me ook al niet zo nuttig, er leeft daar niet zo veel volk.

  En nee, het is niet omdat je de polen niet ziet op google maps, dat dit wil zeggen dat daar een gat zit.[/quote]

  Zoals ik al zei geloof ik niet dat de aarde hol is, maar toch sta ik open voor een andere kijk op dingen.
  Op school heb ik helaas niet veel natuurkunde gevolgd, maar je hebt gelijk dat planeten en zonnen naar het bolvormige neigen. Net als een druppel water in de ruimte ja.
  Kijk zo leer je nog eens wat 🙂

  Ik denk gewoon heel kritisch na over alles aangezien we voorturend voorgelogen worden tegenwoordig.
  Maarja wetenschap word bewezen, dus daar kan da weinig mis mee zij, ware het niet dat de wetenschap ook evolueert. Neem een voorbeeld aan quantum mechanics.

  Dus oke, misschien gaat dit over de holle aarde wat te ver…
  Maar aangezien we nog zo weinig weten sluit ik niks uit 😉

  0 likes
 • Adrian Reid Navarro schreef:

  Pietje Bell,

  Zou je me kunnen vertellen hoe je aan al deze info komt? Het klinkt allemaal namelijk te mooi om waar te zijn, maar je hebt wel mijn interesse gewekt!
  Ik wil je graag geloven, maar op je woord zelf geloof ik je natuurlijk niet zoals je kan begrijpen.

  Graag hoor ik meer van je 😉
  Stuur me anders een mailtje naar [email protected] als je zin hebt, het word hier zo een zooitje anders in de comments.

  Groeten,

  Adrian

  0 likes
 • VanChrissun schreef:

  [quote name=”Ako”]Hoe was het ook alweer. Ohja, één gek kan meer vragen dan tien wijzen kunnen beantwoorden.

  De waarheid is moeilijk te verkroppen voor Pietje Bell! Wie slaapt hier? man man man man…
  De aarde hol, daar gaan we weer hoor![/quote]
  nou ja Ako ben jij er dan geweest?
  ik vind het niet zo’n raar idee. bovendien zijn er veel wetenschappers die ook zeggen dat de aarde hol is. Er is met seismisch onderzoek wel op gewezen dat de aardkorst 1000 tot 1200 km dik is omdat de echo van de vaste laag dan terug komt. En dat kan niet als de aarde massief is.
  Helemaal onlogies klinkt dat lang niet.

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  [quote name=”pietje”]Hoezoo Hunter heb je al geprobeert er binnen te komen kan niet hoor want alle polen worden bewaakt door amerika (rarara waarom….) met oorlogsschepen haha die weten zoveel meer en ze willen echt niet dat wij het weten ! Maar de waarheid gaat aan het licht komen en dat duurt niet lang meer ! Ja Hunter we slapen niet meer we zijn wakker aan het worden sommige meer als anderen. Is absoluut niet hatelijk bedoelt .
  Groetjes
  Pietje[/quote]
  OH my oh my … Polen worden bewaakt omdat je er niet in mag komen ? Je kunt er niet in komen want er is geen opening naar een ”holle aarde” de aarde is niet hol ! Houd maar op met je circular reasoning en logical fallacy’s, denk niet dat ik dat niet in de gaten heb ! Ik ga niet eens erop in, zonde van mijn tijd.. maar tegengas moet gegeven worden tegen mensen zoals jij en maffe christenenen met hun leugens..

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote name=”Adrian Reid Navarro”]
  Zoals ik al zei geloof ik niet dat de aarde hol is, maar toch sta ik open voor een andere kijk op dingen.
  Op school heb ik helaas niet veel natuurkunde gevolgd, maar je hebt gelijk dat planeten en zonnen naar het bolvormige neigen. Net als een druppel water in de ruimte ja.
  Kijk zo leer je nog eens wat 🙂
  [/quote]

  het is fijn dat je open staat voor nieuwe dingen. Ik sta er ook voor open. Maar er zijn een heleboel dingen in de wetenschap die behoorlijk zeker zijn, en die keer op keer bevestigd worden. Dus als je nieuwe dingen in dat licht bekijkt, moeten ze al met behoorlijk bewijs komen om die gevestigde dingen te doen wankelen. De holle aarde heeft geen poot om op te staan.

  En let op, iedere wetenschapper zal je vertellen dat er niets vaststaat in de wetenschap. De wetten van Newton zouden kunnen verkeerd zijn, bijvoorbeeld. Maar er is niets in de 400 jaar dat we die kennen dat daarop wijst, en ik verwacht ook niets. Zelfde met de tweede wet van de thermodynamica, reden waarom vrije energie nonsens is (tenzij iemand het tegendeel kan bewijzen, maar dat zal niet gebeuren volgens mij).

  Ah, en ‘t is nog niet te laat om je natuurkundekennis wat op te krikken.

  0 likes
 • Laurens schreef:

  [quote name=”kees kontvlees”]

  vroeger dacht men de aarde plat was en de zon om de aarde draaide kortom we denken veel te weten maar weten eigenlijk niks, zelfs nu!
  [/quote]

  Juist, dus uit het feit dat ze het vroeger niet begrepen volgt automatisch dat ze het nu ook niet begrijpen, en DUS moet de aarde wel hol zijn? Wat is dat voor rare redenering?

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”pietje”]Hoezoo Hunter heb je al geprobeert er binnen te komen kan niet hoor want alle polen worden bewaakt door amerika (rarara waarom….) met oorlogsschepen haha die weten zoveel meer en ze willen echt niet dat wij het weten ! Maar de waarheid gaat aan het licht komen en dat duurt niet lang meer ! Ja Hunter we slapen niet meer we zijn wakker aan het worden sommige meer als anderen. Is absoluut niet hatelijk bedoelt .
  Groetjes
  Pietje[/quote]
  OH my oh my … Polen worden bewaakt omdat je er niet in mag komen ? Je kunt er niet in komen want er is geen opening naar een ”holle aarde” de aarde is niet hol ! Houd maar op met je circular reasoning en logical fallacy’s, denk niet dat ik dat niet in de gaten heb ! Ik ga niet eens erop in, zonde van mijn tijd.. maar tegengas moet gegeven worden tegen mensen zoals jij en maffe christenenen met hun leugens..[/quote]
  T.h hunter de laatste 3 regels van uw commentaar zegt meer dan genoeg over u als persoon.Respectloos.

  0 likes
 • Sparkie schreef:

  Het zal wel een beetje muf ruiken daarbinnen!

  0 likes
 • Sparkie schreef:

  [quote name=”Henk001″]Daar gaan we weer: de Aarde heeft een massa van afgerond 6. 10^24 kg en een volume van ca 11. 10^21 m^3. Daaruit volgt een gemiddelde dichtheid van 5,5 . 10^3 kg/m^3
  De dichtheid van de korst en het mantelmateriaal is in de orde van grootte van 2 à 3 . 10^3 kg/m^3. Conclusie: de rest van de bol kan niet hol zijn, want dan zouden we 95% van de massa kwijt zijn. Er moet zelfs materiaal in zitten met een aanzienlijk grotere dichtheid om aan dat gemiddelde te komen. En dan heb ik het nog niet over de talloze andere (seismische) metingen aan het inwendige van de Aarde die op een structuur van vaste binnenkern, vloeibare buitenkern, plastische mantel en korst hebben geleid.
  Newton toonde overigens al aan dat in een holle bol alle gewichtloos is. Dus in een holle Aarde zweeft alles en iedereen.
  Halley’s hypothese was gebaseerd op een foutieve schatting van Newton van de massa van de maan, gebaseerd op een zeer onnauwkeurige meting van het verschil tussen de waterhoogtes bij springtij en doodtij. Hij kwam op ongeveer 9 voor de maan (in plaats van de nu bekende 3) en Halley trok de conclusie — er van uitgaand dat aarde en maan uit hetzelfde materiaal bestaan — dat de Aarde dan misschien wel hol was. Nou niet dus.[/quote]
  Ik ben het hiermee helemaal eens!

  0 likes
 • Patricia Müller schreef:

  In dit nieuwe video van Ans Hoornweg praat ze onder meer ook over de holle aarde. Ik was eind april dit jaar bij haar in Poortugaal en daar heb ik met haar dit video opgenomen. Samen met andere Nederlandstalige interviews staat het ook als DVD (ParaVideo NL) ter beschikking.Link:

  http://vimeo.com/user6288816/videos/page:1/sort:plays

  0 likes
 • H3CK! schreef:

  Vulkaanuitbarstingen? Lava? Waar komt deze vandaan? Uit speciale, om ons om de tuin te leiden, lavafabrieken in de ‘innerworld? En laten we de regels van de zwaartekracht anders ook even langs ons neerleggen? Een innerworld van deze omvang zo gewoonweg imploderen. Er liggen ook gigantische oceanen boven de innerworld die enorm wegen. Maar onze Aarde is stabiel genoeg dat ze in de innerworld zeker niet moeten vrezen voor overstromingen of dat er plots miljoenen liters water komen binnenstromen. En wat met licht? Geen licht, geen planten, toch? Dream on believers. Het enige wat hol is is uw vermogen tot nadenken.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”H3CK!”]Vulkaanuitbarstingen? Lava? Waar komt deze vandaan? Uit speciale, om ons om de tuin te leiden, lavafabrieken in de ‘innerworld? En laten we de regels van de zwaartekracht anders ook even langs ons neerleggen? Een innerworld van deze omvang zo gewoonweg imploderen. Er liggen ook gigantische oceanen boven de innerworld die enorm wegen. Maar onze Aarde is stabiel genoeg dat ze in de innerworld zeker niet moeten vrezen voor overstromingen of dat er plots miljoenen liters water komen binnenstromen. En wat met licht? Geen licht, geen planten, toch? Dream on believers. Het enige wat hol is is uw vermogen tot nadenken.[/quote]
  Indeed .De pot verwijt de ketel.

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote name=”Sparkie”]Het zal wel een beetje muf ruiken daarbinnen![/quote]

  neenee, via de beide polen is er verluchting, tiens.
  En afkoeling, daarom dat ze die gaten op de polen gezet hebben, natuurlijk. Anders was iedereen daar al lang gekookt natuurlijk. Aangzien de temperatuur normaliter stijgt in iets dat afgesloten is en een warmtebron bevat (en in aanmerking genomen dat aarde en steen nogal goed isoleren)… Enfin, het zou natuurlijk ook wel kunnen dat er een thermostaat zit op die binnenzon, maar dat zal dan wel aanleiding zijn tot veel ruzie tussen diegenen die ‘t rap te warm hebben en de meer kouwelijk aangelegden.

  0 likes
 • sowhat schreef:

  [quote name=”Sparkie”][quote name=”Henk001″]Daar gaan we weer: de Aarde heeft … dus.[/quote]
  Ik ben het hiermee helemaal eens![/quote]

  dat de maan hol is laat staan een natuurlijk hemellichaam is één ding.
  de aarde hol een ander.
  hoe groot moet een “zeer grote grot” zijn opdat je de aarde hol kan noemen ?

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Adrian Reid Navarro”]Pietje Bell,

  Zou je me kunnen vertellen hoe je aan al deze info komt? Het klinkt allemaal namelijk te mooi om waar te zijn, maar je hebt wel mijn interesse gewekt!
  Ik wil je graag geloven, maar op je woord zelf geloof ik je natuurlijk niet zoals je kan begrijpen.

  Graag hoor ik meer van je 😉
  Stuur me anders een mailtje naar [email protected] als je zin hebt, het word hier zo een zooitje anders in de comments.

  Groeten,

  Adrian[/quote]niemand hoeft mij op mijn woord te geloven.In deze eindtijd zal iedereen het te zien en te horen krijgen.Wat zij er mee doen is hun zaak.vrije wil.Laat mij het zo zeggen.Alles wat er in de reacties door mij geplaatst is.Zijn mijn ervaringen met het z,g boven natuurlijke.Wat hier bij de massa niet binnenkomt Ego schijnt dat te heten.Jammer.Zelf 3 keer in de hollow earth, De Akasha bibliotheek en porto kolas levende bibliotheek ook hollow earht geweest.Er zijn geen beschrijvingen voor te geven.De gehele schepping is van uit ons beperkte verstand gezien een groot wonder.Waar je alleen maar stil en dankbaar van kan worden.De planeet aarde is vanuit de ruimte gezien zo ontzettend mooi.En dat kunnen al de gene die in de ruimte zijn geweest beamen.En als je dan ziet hoe er hier mee omgegaan wordt,kan je alleen maar huilen.Over zoveel onbegrip.Een ding is zeker het worden spannende tijden.Er komt zo i zo een interventie.Deze planeet is heilig,en mag niet naar de donder geholpen worden door een stelletje psychopaten.Die nog steeds niet willen opgeven. Dit was bedoeld als dualiteit (leerproces) maar het is een open gevangenis slaven planeet geworden.Als je al het lef heb om dat uit te leggen. krijg je steevast te horen.Ja maar zo voelt het niet.#Adrian als ik een mailtje zou sturen wordt het een boekwerk.van laten we zeggen 500 bladzijden.

  0 likes
 • Zamunda schreef:

  Hoe weten wij of alle binnenaardse bewoners wel willen dat dit bekend wordt? Hebben de leiders van binnenaarde telepatisch contact gezocht of gewone burgers? Wel een belangrijk feitje…

  0 likes
 • Adrian Reid Navarro schreef:

  [quote name=”pietje bell”]

  Ik zou je graag willen geloven, want het klink mij heel geloofwaardig in de oren.
  Maar ik zou het zelf zo ook zo graag verder willen onderzoeken en me er in verdiepen. Zou je me misschien kunnen vertellen hoe het jou is gelukt om deze kennis te vergaren?
  Want als het gaat om je ego laten verdwijnen, ik ben er mee bezig, maar heb natuurlijk nog een lange weg te gaan als ik het zo hoor.
  Ik heb zoveel vragen, dat ik je wel een mail van 1000 bladzijden zou kunnen sturen! :P[/quote]

  Ik wil je in ieder geval bedanken voor het delen van deze waardevolle informatie 🙂
  Want ookal zou het onzin zijn wat je verteld, je bent dan wel een verdomd goede verhalenvertellen haha

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Zamunda”]Hoe weten wij of alle binnenaardse bewoners wel willen dat dit bekend wordt? Hebben de leiders van binnenaarde telepatisch contact gezocht of gewone burgers? Wel een belangrijk feitje…[/quote]
  Wil je de waarheid horen.?Als je echt te weten komt wat de mogelijkheden zijn van de hogere intelligenties,zal je vermoedelijk de eerste 3 dagen met je oren staan te klapperen.Zij kunnen onze werkelijkheid in een adem veranderen.Maar mogen zonder toestemming van de hogere machten niet ingrijpen in een lagere beschaving.Dat is dus wat op dit moment subtiel gebeurd en wel met goddelijke toestemming.Heel wat agarthanen en buitenaardse het zei geîncarneert en of wat wij noemen instappers werken tussen ons en zijn bezig dit hele corrupte systeem in elkaar te laten vallen.En werken samen met de galactische federatie.De komeet Ison is de sleutel naar de volledige ommekeer van slavernij naar vrede vrijheid en welvaart voor iedereen.alles hangt nu af van discloser juist door degene waar je het niet van verwacht.thanks giving is er bijna voor de planeet en al het leven hier .Ga eens naar hollow earht network.com.van billy woodard. 11.5 jaar kolonel geweest in aria 51 .lees ook zijn levens verhaal.

  0 likes
 • H3CK! schreef:

  Kijk Pietje, Er zijn méér dan 500 blz. geschreven over de smurfen. Bestaan ze daarom? Kom met bewijzen, niet met fantaverhalen. Er over jouw ‘interventie’? Salusa (where the hell she may be), kwam dat hier ook al 100x aankondigen maar tot op heden. En als ze dan toch willen interventeren? In Japan lekt er nog steeds radioactieve troep in de occeaan. Werk zat zou ik zeggen.

  0 likes
 • Zamunda schreef:

  Pietje Bell, jij zegt dat je tijdens uittredingen naar verschillende werelden bent geweest en daar wonderen hebt gezien die wij niet kunnen geloven. Ik wil je geloven. Je noemt de Galactische federatie en ook dat een hogere beschaving niet mag ingrijpen in een lagere. Kun je ook vertellen waarom, gezien er zoveel onrecht en vervuiling op de aarde gaande is? Ik lees al jaren over de Galactische federatie op Niburu en de belofte dat er binnenkort grote veranderingen gaan gebeuren. Voor zover heb ik niets gemerkt. Ook noem je ISON die blijkbaar een trigger gaat zijn voor de veranderingen. Waar moeten we op letten en hoe lang gaat het duren voordat de doorsnee burger hier iets van gaat merken? Met alle respect, maar ik ben van eerst zien dan geloven.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Zamunda”]Pietje Bell, jij zegt dat je tijdens uittredingen naar verschillende werelden bent geweest en daar wonderen hebt gezien die wij niet kunnen geloven. Ik wil je geloven. Je noemt de Galactische federatie en ook dat een hogere beschaving niet mag ingrijpen in een lagere. Kun je ook vertellen waarom, gezien er zoveel onrecht en vervuiling op de aarde gaande is? Ik lees al jaren over de Galactische federatie op Niburu en de belofte dat er binnenkort grote veranderingen gaan gebeuren. Voor zover heb ik niets gemerkt. Ook noem je ISON die blijkbaar een trigger gaat zijn voor de veranderingen. Waar moeten we op letten en hoe lang gaat het duren voordat de doorsnee burger hier iets van gaat merken? Met alle respect, maar ik ben van eerst zien dan geloven.[/quote]
  Ten eerste zamunda vertaald is vrede.2 de galactische federatie werkt dag en nacht door met het reinigen van de gehele planeet ,zo ook de straling uit japan wordt geneutraliseerd.De chemtrails idem, maar zolang de mensheid niet collectief om hulp vraagt ,kunnen zij alleen achter de schermen werken.en dat doen zij in liefde voor de schepping.Zo lang wij niet snappen dat wij gezien worden door de macht als koopwaar en slaven.En niet massaal wakker worden.En het stoppen.Zij kunnen pas landen als de discloser bekend gemaakt wordt door de regeringen.Ison brengt licht vanuit de kosmos DE waarheid) mee en samen met de planeet Helios wordt dit naar de aarde gezonden, als een soort van download.zodat de massa ineens uit hun coma komt.En zich af gaat vragen wat gebeurd hier.Niets is wat het lijkt.Zelf samen met mijn hond licht wezens lei- lijnen zie schoonmaken .dat zelfs de hond van verbazing naar de lucht staarde .en via telepathie Zei,oh wat mooi.Een ding wat de meeste hier moeten veranderen is van eerst geloven en dan zien.Naar ik geloof het en je krijgt het op het juiste moment te zien.Er is zoveel meer.Namatè

  0 likes
 • little rascal schreef:

  [quote name=”pietje bell”]
  …….zo ook de straling uit japan wordt geneutraliseerd….[/quote]

  Dan doen doen die aliens niet goed hun werk. De situatie in Fukushima is erger dan in Chernobyl.

  0 likes
 • Realiteit schreef:

  [quote name=”pietje bell”]Dit is in ieder geval een teken dat er toch steeds meer mensen wakker worden,En openstaan voor de talloze mogelijkheden,die er in de kosmos en zelfs in en om Gaya zijn.De video is in ieder geval een eye opener.de wezens die er in geprojecteerd worden zijn grey,s.dat is niet correct.De mensen die daar leven zijn ongeveer 3.5 meter lang .En liggen 10.000 de jaren voor op het geen de massa kent en weet.De nasa en de cabal weten dit al veel langer Aria 51 is gebouwd op een van de ingangen naar de hollow earth.Nu maar hopen dat de massa gaat inzien,dat er veel meer is dan de bovenkant waar wij op leven.je vind daar dieren die op de oppervlakte uitgestorven zijn.het zijn allemaal vegetatie eters.de stelling daar is je eet toch je vrienden niet op..communicatie gaat via telepathie ook met de dieren.Bloemen en planten hebben een hoogte tot wel 4 meter.En mensen laten het wel uit hun hoofd om ook maar een boom te kappen. eventueel bouwmateriaal is hennep. Steden als Telos Eden porto kolos chamballa en vele anderen zijn schitterend.De gehele natuur is echt de hof van Eden Paradijselijk.En 5 d dimensie wat ons eigenlijke thuis is.waar wij vandaan kwamen, en nu op een punt zijn beland terug te mogen keren.[/quote]

  Lijkt me iets teveel op het ” Avatar” verhaal

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Realiteit”][quote name=”pietje bell”]Dit is in ieder geval een teken dat er toch steeds meer mensen wakker worden,En openstaan voor de talloze mogelijkheden,die er in de kosmos en zelfs in en om Gaya zijn.De video is in ieder geval een eye opener.de wezens die er in geprojecteerd worden zijn grey,s.dat is niet correct.De mensen die daar leven zijn ongeveer 3.5 meter lang .En liggen 10.000 de jaren voor op het geen de massa kent en weet.De nasa en de cabal weten dit al veel langer Aria 51 is gebouwd op een van de ingangen naar de hollow earth.Nu maar hopen dat de massa gaat inzien,dat er veel meer is dan de bovenkant waar wij op leven.je vind daar dieren die op de oppervlakte uitgestorven zijn.het zijn allemaal vegetatie eters.de stelling daar is je eet toch je vrienden niet op..communicatie gaat via telepathie ook met de dieren.Bloemen en planten hebben een hoogte tot wel 4 meter.En mensen laten het wel uit hun hoofd om ook maar een boom te kappen. eventueel bouwmateriaal is hennep. Steden als Telos Eden porto kolos chamballa en vele anderen zijn schitterend.De gehele natuur is echt de hof van Eden Paradijselijk.En 5 d dimensie wat ons eigenlijke thuis is.waar wij vandaan kwamen, en nu op een punt zijn beland terug te mogen keren.[/quote]

  Lijkt me iets teveel op het ” Avatar” verhaal[/quote]
  Laat Avatar nu eens heel dicht bij de verborgen waarheden zitten.Er zijn mensen in dit stelsel met een blauwe huidskleur alleen geen staart. En als je de eerste uitgave heb gezien van de film. Op het eind gaat de ziel van jack skuly over in zijn avatar.Instappen heet dat(maar dat hebben ze in de nieuwere versies grotendeels weggelaten.)Ook te zien in een aflevering van ghost whisperer,Als je de film Avatar en pandora echt begrijpt. Weet je hoe ook de aarde als planeet werkt.En alles met elkaar verbonden is.En zeker geen fictie.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”little rascal”][quote name=”pietje bell”]
  …….zo ook de straling uit japan wordt geneutraliseerd….[/quote]

  Dan doen doen die aliens niet goed hun werk. De situatie in Fukushima is erger dan in Chernobyl.[/quote]
  you tube drunvalo melchizedek video 7 de laatste 8 minuten.ook te zien op hollow earth network .com ascentie begins..

  0 likes
 • AwE130 schreef:

  Hier is een pers-foto uit 1923 waar Adm. Byrd wel degelijk naar een gaatje in de noord-pool wijst op een wereldbol? http://www.awe130.com/index.php/11-press-photos-and-media/45-1923-press-photos

  0 likes
 • Zamunda schreef:

  Hallo Pietje, in welke taal betekent Zamunda ‘vrede’? De enige betekenissen die ik kan vinden zijn van de film Coming to America (waar ik de naam vandaan heb) en een familie van krekels.

  Het feit dat de Galactische federatie een openlijk verzoek moet krijgen klinkt mij te abstract, het is 5 voor 12!

  Jij zegt dat we moeten geloven en het komt, dit klinkt als het geloof in God. Als je maar gelooft dat Jezus je red, dan gebeurt dat ook. Heb ik nooit begrepen, er is een God of er is niet een God, of ik geloof doet niet ter zake.

  Wat betreft Avatar vond ik de mooiste uitspraak ‘De aarde geeft je het leven en als je overlijdt dan geef je het leven terug aan de aarde’. Fantastische samenvatting van ons bestaan.

  Ik hoop met hart en ziel dat er wezens zijn die ons willen beschermen, maar die kans acht ik miniem. Laten we nu eerst eens voor elkaar zorgen en geen energie steken in theorieen die wellicht voor altijd theorieen zullen blijven.

  0 likes
 • Henk001 schreef:

  [quote name=”hetzalwel”]er zijn wel in 1x veel wetenschappers hier. aangezien de wetenschap telkens wordt bijgesteld en herzien moet worden omdat het toch weer net even iets anders zit, dan men dacht, en wij het dus ook zo geleerd hebben, en voor waar aangenomen hebben, sluit ik niet uit waarom de aarde geen holle ruimte zou kunnen hebben.[/quote]
  Moderne natuurwetenschap is gebaseerd op waarnemingen en wetmatigheden. De wetten van Newton zijn nog steeds geldig, ook al heeft Einstein aangetoond dat ze een benadering zijn voor niet-relativistische snelheden, ruimtereizen worden er bijv. nog steeds perfect mee uitgevoerd. De wetten van Maxwell voor elektro-magnetisme voldoen nog steeds prima voor alledaagse technologie, ook al heeft de quantum-mechanica aangetoond dat voor extreem kleine afmetingen je andere regels moet hanteren. De harde kern van de Natuurkunde heeft zich ondertussen afdoende bewezen. Vernieuwingen vinden nog steeds plaats, maar altijd aan de randen van de kennis: in het extreem kleine of grote, het extreem snelle, extreem koude of extreem hete, het extreem dichte.

  0 likes
 • little rascal schreef:

  [quote name=”pietje bell”][quote name=”little rascal”][quote name=”pietje bell”]
  …….zo ook de straling uit japan wordt geneutraliseerd….[/quote]

  Dan doen doen die aliens niet goed hun werk. De situatie in Fukushima is erger dan in Chernobyl.[/quote]
  you tube drunvalo melchizedek video 7 de laatste 8 minuten.ook te zien op hollow earth network .com ascentie begins..[/quote]
  Sorry maar een video naar een bekende cointelpro persoon is geen bewijs.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Zamunda”]Hallo Pietje, in welke taal betekent Zamunda ‘vrede’? De enige betekenissen die ik kan vinden zijn van de film Coming to America (waar ik de naam vandaan heb) en een familie van krekels.

  Het feit dat de Galactische federatie een openlijk verzoek moet krijgen klinkt mij te abstract, het is 5 voor 12!

  Jij zegt dat we moeten geloven en het komt, dit klinkt als het geloof in God. Als je maar gelooft dat Jezus je red, dan gebeurt dat ook. Heb ik nooit begrepen, er is een God of er is niet een God, of ik geloof doet niet ter zake.

  Wat betreft Avatar vond ik de mooiste uitspraak ‘De aarde geeft je het leven en als je overlijdt dan geef je het leven terug aan de aarde’. Fantastische samenvatting van ons bestaan.

  Ik hoop met hart en ziel dat er wezens zijn die ons willen beschermen, maar die kans acht ik miniem. Laten we nu eerst eens voor elkaar zorgen en geen energie steken in theorieen die wellicht voor altijd theorieen zullen blijven.[/quote]
  Zamunda is zoeloewees .Er zijn nog te veel mensen die vastzitten in hun ongeloof.Dus landen zonder voor aankondiging .zou grote paniek veroorzaken.Dus discloser door Obama-poetin- en de paus En van de g.f zal velen het vertrouwen geven.Positieve energie doet wonderen verrichten.Jesus -sananda -kumara-toetan chamon-is in die hoedanigheid geincarneerd geweest .En het is hem niet gelukt.nu is er hulp uit alle universum,s en de galactische federatie van lichtplaneten.het tij moet gekeerd worden de aarde was een paradijs ,met als gift de vrije wil.maar niet van wat nu is 13 familie,s die de macht naar zich toegetrokken hebben en bezig zijn alles te vernietigen.Wij zijn allen god en godinnen en hebben dus ook de creatieve macht om alles terug te draaien naar zo als het was.Bedoelt is door de bron.In avatar zag je hoe de mensheid over het leven en de natuur van een andere beschaving dachten.Dit speelt hier idem.Alleen hier tegen hun eigen broeders en zusters.

  0 likes
 • Zamunda schreef:

  Pietje, interessant de betekenis van Zamunda in Zulu. Positieve energie ben ik van overtuigd dat het impact heeft. Ik wacht af…

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  roel coutinho

  Roel Coutinho over coronavaccin: ‘Succes beslist niet gegarandeerd’

  Robert Redfield, directeur van het Amerikaanse Centrum ...

  coronatest

  ‘Coronatest geeft in 91 procent van de gevallen een fout-positieve uitslag’

  De regering van Groot-Brittannië sluit niet uit ...

  >