Mens en Dier

David Icke sleept IND voor de rechter vanwege inreisverbod, petitie al bijna 30.000 keer ondertekend

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

De afgelopen weken is flink wat ophef ontstaan over de komst van David Icke naar Nederland. Hij zou spreken tijdens een demonstratie op de Dam in Amsterdam van Samen voor Nederland. Hij kreeg een inreisverbod opgelegd en daarnaast werd de demonstratie op de Dam verboden.

Icke werd in de media afgeschilderd als Holocaustontkenner en antisemiet, hoewel daar tot op heden geen bewijs voor is geleverd. Op dinsdag is er namens hem een bezwaarschrift ingediend bij de IND.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

‘Aanzienlijke kans’ op succes

Hij had de IND gevraagd dit verzoek uiterlijk donderdag in te willigen. De dienst zei de maximale termijn van zes weken te zullen nemen voor de beoordeling. Tot eind december dus.

Om die reden heeft Icke een kort geding aangespannen. Mordechaï Krispijn van Samen voor Nederland geeft de zaak een ‘aanzienlijke kans’ op succes. Hij stelt dat het inreisverbod juridisch niet houdbaar is.

Streep in het zand

Er is ook een petitie in het leven geroepen getiteld ‘Free David Icke’, die al bijna 30.000 keer is ondertekend. “Dit om te laten zien dat wij gezamenlijk een streep in het zand trekken. Tot hier en niet verder!” zegt Krispijn op Telegram.

De initiatiefnemers schrijven dat Icke onrechtmatig voor twee jaar lang de toegang wordt ontzegd tot 26 Schengenlanden en dat daarmee onder andere artikel 10 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens en artikel 7 van de Nederlandse Grondwet wordt geschonden. Ondertekenen kan hier.

4.9 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mart
Mart
1 jaar geleden

Geweldig, en terecht.

Hamala
Hamala
1 jaar geleden

Super, nu wij nog!

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Top David Icke, Ik heb de petitie al ondertekend en ik roep iedereen op dat ook te doen, zodat de leugenaars in deze regering eens tot de orde worden geroepen. en wat mij betreft voor misinformatie (nepnieuws) worden veroordeeld.

Arie N
Arie N
1 jaar geleden

Ondertekend.
Van mij mag die man naar Nederland toe komen.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x