Mens en Dier

David Icke sleept IND voor de rechter vanwege inreisverbod, petitie al bijna 30.000 keer ondertekend

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!

De afgelopen weken is flink wat ophef ontstaan over de komst van David Icke naar Nederland. Hij zou spreken tijdens een demonstratie op de Dam in Amsterdam van Samen voor Nederland. Hij kreeg een inreisverbod opgelegd en daarnaast werd de demonstratie op de Dam verboden.

Icke werd in de media afgeschilderd als Holocaustontkenner en antisemiet, hoewel daar tot op heden geen bewijs voor is geleverd. Op dinsdag is er namens hem een bezwaarschrift ingediend bij de IND.

‘Aanzienlijke kans’ op succes

Hij had de IND gevraagd dit verzoek uiterlijk donderdag in te willigen. De dienst zei de maximale termijn van zes weken te zullen nemen voor de beoordeling. Tot eind december dus.

Om die reden heeft Icke een kort geding aangespannen. Mordechaï Krispijn van Samen voor Nederland geeft de zaak een ‘aanzienlijke kans’ op succes. Hij stelt dat het inreisverbod juridisch niet houdbaar is.

Streep in het zand

Er is ook een petitie in het leven geroepen getiteld ‘Free David Icke’, die al bijna 30.000 keer is ondertekend. “Dit om te laten zien dat wij gezamenlijk een streep in het zand trekken. Tot hier en niet verder!” zegt Krispijn op Telegram.

De initiatiefnemers schrijven dat Icke onrechtmatig voor twee jaar lang de toegang wordt ontzegd tot 26 Schengenlanden en dat daarmee onder andere artikel 10 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens en artikel 7 van de Nederlandse Grondwet wordt geschonden. Ondertekenen kan hier.

4.9 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mart
Mart
20 dagen geleden

Geweldig, en terecht.

Hamala
Hamala
20 dagen geleden

Super, nu wij nog!

Hugo
Hugo
20 dagen geleden

Top David Icke, Ik heb de petitie al ondertekend en ik roep iedereen op dat ook te doen, zodat de leugenaars in deze regering eens tot de orde worden geroepen. en wat mij betreft voor misinformatie (nepnieuws) worden veroordeeld.

Arie N
Arie N
20 dagen geleden

Ondertekend.
Van mij mag die man naar Nederland toe komen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

92
0
We lezen graag je reactie!x