CoronaBinnenland

Oversterfte onder 65- tot 80-jarigen ‘gaat door het dak’, zeer sterke relatie met vaccinaties

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Bij het vervolgonderzoek naar de oversterfte kunnen onderzoekers toch gebruik gaan maken van persoonsgegevens. Er zijn juridische manieren gevonden om deze gegevens te kunnen gebruiken.

Eind vorig jaar overleden duizenden mensen meer dan verwacht, aan andere oorzaken dan corona. Op verzoek van de Tweede Kamer doen wetenschappers nu extra onderzoek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tweede Kamerlid Wybren van Haga reageert verheugd. “Er moet onderzocht worden of de onverklaarbare oversterfte komt door de coronavaccinaties of door iets anders. Minister Kuipers stelt gelukkig toch data beschikbaar voor het onderzoek naar oversterfte,” zegt hij.

Topprioriteit

Kamerlid Pieter Omtzigt benadrukt dat onderzoek ‘echt topprioriteit’ is. “Het gebeurt elders ook. In Denemarken zijn de data al jaren beschikbaar. In Groot-Brittannië zijn de data over oversterfte, vaccinatie en testen beschikbaar,” schrijft Omtzigt, die ‘hard blijft trekken’ om alle data beschikbaar te krijgen voor onafhankelijk onderzoek.

“Een heel mooi begin!” reageert epidemioloog Eline van den Broek-Altenburg. “Nu kunnen de diverse hypotheses omtrent het effect van vaccinatie op de oversterfte in elk geval onderzocht worden door collega-wetenschappers.”

Uitgestegen boven coronasterfte

Ondertussen blijft de oversterfte onverminderd hoog. Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra wijst erop dat de oversterfte onder 65- tot 80-jarigen ‘door het dak gaat’. Ook de oversterfte onder 80-plussers stijgt. Hij richt zich tot minister Kuipers: “Geen zorgen? Niets onderzoeken?”


“Oversterfte vrijwel uitsluitend ‘onverklaard’. Zeer sterke relatie met vaccinaties,” meldt Steigstra, toevoegende dat de oversterfte nu zo’n 60 per dag bedraagt.

En inmiddels is de onverklaarbare oversterfte uitgestegen boven de coronasterfte. “Lijkt ook gelijk op te lopen met vaccinatie,” aldus de statisticus. “Zien we hier ‘gewoon’ vaccinatieschade of parkeren we dit onder ‘desinformatie’?”

4.9 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

164 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Psa
Psa
1 jaar geleden

De aanhouder wint.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Laten wij er vooral geen doekjes om winden en het beestje “gewoon” bij de naam noemen: de oversterfte in ALLE leeftijdscategorieën KAN alleen maar te maken hebben met de experimentele gentechinjecties.

Wat mij betreft kan daar geen misverstand over bestaan. En DAT is ook precies de reden, waarom mijn man en ik (78 en 73 jaar “jong”) vanaf dag 1 van de uitrol van de zo enthousiast gepushte campagne ons met hand en tand (niet letterlijk hoor) hebben verzet.

Mijn man had al het nodige voorwerk gedaan in 2020 en een aantal kritische artsen wereldwijd aandachtig bestudeerd en kwam daarna maar tot één conclusie en die was: NIET DOEN.

Wij hebben tot op heden nog geen dag spijt gehad van, denk ik wel, één van de meest belangrijke beslissingen in ons hele leven.

Helaas hebben wij onze kinderen niet kunnen overtuigen. Zij geloofden 100% in het opgediste verhaal van een levensgevaarlijk virus en vonden (en waarschijnlijk nog steeds vinden) ons “gek” en “gevaarlijk” dat wij een compleet andere mening hadden.

Inmiddels, ruim anderhalf jaar later, achterhaalt de waarheid de leugen, net zoals in het bekende spreekwoord.

Nu schrijf ik er gelijk bij, dat ik véél liever niet gelijk had gehad. Wat een onbeschrijflijk leed voor AL diegenen, die inmiddels overleden zijn en, zeker niet te vergeten, alle slachtoffers die ernstige lichamelijke schade hebben opgelopen.

Wat er in het begin van de prikcampagne door de tegenstanders al werd gezegd: je doet mee aan een spel, genaamd Russian Roulette: je weet niet of de kogel jou direct treft of op langere termijn.

En dan heeft één van de grootste misdadigers aller tijden, genaamd Bill Gates, het ook nog even bestaan om te praten over “doodseskaders”, die ECHT wel binnenkort moeten worden ingezet om de slachtoffers, die met ernstige gezondheidsproblemen kampen, definitief het “genadeschot” te geven, dit om te voorkomen dat ze veel te veel geld gaan kosten aan de gezondheidszorg.

Dit kan alleen maar voorgesteld worden door iemand, die compleet van God los is geraakt en alleen nog maar in het absolute duister verkeert.

Het zijn barre tijden, zowel voor de mensen die gekozen hebben om overheid en artsen te vertrouwen, als wel ook voor de mensen, die hun eigen pad volgen.

roro 237
roro 237
1 jaar geleden

De oversterfte is al heel lang verklaard door wetenschappers………..maar geen mens wil daar naar luisteren!

johannes
johannes
1 jaar geleden

Dan Lees je ergens een artikel van B20 Bil Gates zegt dat mensen zieker worden en de medische kosten zullen stijgen. Dus oppert hij de door artsen voorgeschreven injectie. Deze man weet meer wat er gaat gebeuren. Genocide in het zicht van iedere burger. We laten dit toe en overheden lopen ermee weg’

Back to top button
164
0
We lezen graag je reactie!x