Buitenland

Twitter-top snoerde in het geheim politieke tegenstanders de mond: ‘Dit zijn fascistische praktijken’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Elon Musk heeft opnieuw een reeks Twitter Files vrijgegeven. Opnieuw laten de mainstream media ze links liggen. Uit onderzoek is gebleken dat Twitter-medewerkers zwarte lijsten opstelden om te voorkomen dat bepaalde tweets trending zouden worden. Ook werd de zichtbaarheid van onwelgevallige accounts of zelfs trending topics beperkt. Dat gebeurde in het geheim, zonder de gebruikers te informeren.

Onder meer professor Jay Bhattacharya, die stelde dat coronalockdowns kinderen zouden beschadigen, werd door Twitter in het geheim op een zwarte lijst gezet waardoor zijn tweets niet trending werden. “Wat een zieke wereld leven we toch,” reageert zanger Tim Douwsma. Orthopedagoog Hans Koppies voegt toe: “Twitter-censuur schaadde kinderen van vlees en bloed.”

Visibility Filtering

Wat veel mensen ‘shadow banning’ noemen, werd door hooggeplaatste Twitter-medewerkers ‘Visibility Filtering’ of ‘VF’ genoemd. Twitter ontkende dat het zich hier schuldig aan maakte.

Op de vraag of kandidaten van politieke partijen in de Verenigde Staten of daarbuiten het slachtoffer zijn geworden van shadow banning, antwoordde Musk: “Ja.”

Ware gezicht

FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff reageert woest: “De Twitter-top snoerde in het geheim politieke tegenstanders de mond. Dit zijn fascistische praktijken.”

“Het ware gezicht van liberalen, socialisten of welke verhullende naam ze zich ook geven, is altijd fascisme,” voegt De Graaff toe.

5 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
3 maanden geleden

Sorry maar wie dat nog niet wist heeft liggen slapen. Trouwens die elon musk wil op deze manier het vertrouwen winnen bij de wereldbevolking maar of hij speelt een 1, 2tje, concurentie met het wef – nwo, we zullen zien.

ralf
ralf
3 maanden geleden

“in het geheim”
maar iedereen wist het

Willem
Willem
3 maanden geleden

“Bammmm….” !!
Hopelijk wordt dit nu ook eindelijk eens binnen onze “correcte” media opgepikt (NPO, dagbladen, etc) en eens benoemd….
Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk dat FvD niet de állergrootste Partij is in de “peilingen” omdat zij álles, maar dan ook álles steeds ontmaskerd hebben en hun gelijk iedere keer weer wordt bewaarheid.
Zolang de elite (WEF samen met de superrijken met het grote geld en alle gesponsorde marionetten) de MSM nog steeds nagenoeg100% (!) in handen heeft zal het nog hard knokken worden….

wolfje168
wolfje168
3 maanden geleden

‘Als oranje kampioen wordt krijgt het land meer vertrouwen, ook in de economie’ meldt NU.nl vandaag. Ga er dus maar weer eens lekker voor zitten voor zitten vanavond. ik heb er tabak van.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

53
0
We lezen graag je reactie!x