Buitenland

Twitter-top snoerde in het geheim politieke tegenstanders de mond: ‘Dit zijn fascistische praktijken’

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Elon Musk heeft opnieuw een reeks Twitter Files vrijgegeven. Opnieuw laten de mainstream media ze links liggen. Uit onderzoek is gebleken dat Twitter-medewerkers zwarte lijsten opstelden om te voorkomen dat bepaalde tweets trending zouden worden. Ook werd de zichtbaarheid van onwelgevallige accounts of zelfs trending topics beperkt. Dat gebeurde in het geheim, zonder de gebruikers te informeren.

Onder meer professor Jay Bhattacharya, die stelde dat coronalockdowns kinderen zouden beschadigen, werd door Twitter in het geheim op een zwarte lijst gezet waardoor zijn tweets niet trending werden. “Wat een zieke wereld leven we toch,” reageert zanger Tim Douwsma. Orthopedagoog Hans Koppies voegt toe: “Twitter-censuur schaadde kinderen van vlees en bloed.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Visibility Filtering

Wat veel mensen ‘shadow banning’ noemen, werd door hooggeplaatste Twitter-medewerkers ‘Visibility Filtering’ of ‘VF’ genoemd. Twitter ontkende dat het zich hier schuldig aan maakte.

Op de vraag of kandidaten van politieke partijen in de Verenigde Staten of daarbuiten het slachtoffer zijn geworden van shadow banning, antwoordde Musk: “Ja.”

Ware gezicht

FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff reageert woest: “De Twitter-top snoerde in het geheim politieke tegenstanders de mond. Dit zijn fascistische praktijken.”

“Het ware gezicht van liberalen, socialisten of welke verhullende naam ze zich ook geven, is altijd fascisme,” voegt De Graaff toe.

5 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Sorry maar wie dat nog niet wist heeft liggen slapen. Trouwens die elon musk wil op deze manier het vertrouwen winnen bij de wereldbevolking maar of hij speelt een 1, 2tje, concurentie met het wef – nwo, we zullen zien.

ralf
ralf
1 jaar geleden

“in het geheim”
maar iedereen wist het

Willem
Willem
1 jaar geleden

“Bammmm….” !!
Hopelijk wordt dit nu ook eindelijk eens binnen onze “correcte” media opgepikt (NPO, dagbladen, etc) en eens benoemd….
Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk dat FvD niet de állergrootste Partij is in de “peilingen” omdat zij álles, maar dan ook álles steeds ontmaskerd hebben en hun gelijk iedere keer weer wordt bewaarheid.
Zolang de elite (WEF samen met de superrijken met het grote geld en alle gesponsorde marionetten) de MSM nog steeds nagenoeg100% (!) in handen heeft zal het nog hard knokken worden….

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

‘Als oranje kampioen wordt krijgt het land meer vertrouwen, ook in de economie’ meldt NU.nl vandaag. Ga er dus maar weer eens lekker voor zitten voor zitten vanavond. ik heb er tabak van.

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x