CoronaBuitenland

Er zijn 23 kinderen overleden en NIEMAND praat erover

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

De Canadese arts William Makis is tot de ontdekking gekomen dat in de maand november vorig jaar 23 kinderen plotseling of onverwacht zijn overleden.

Veel wordt toegeschreven aan influenza of een streptokokkeninfectie, maar dat zou volgens de arts niet dodelijk moeten zijn. En dan heb je nog de plotselinge overlijdens die vreemd zijn en waar helemaal niemand over praat, aldus Makis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

In de provincie Brits-Columbia stierven zes kinderen aan influenza en één van hen had ook een streptokokkeninfectie. In Alberta ook zes sterfgevallen onder kinderen. Vier als gevolg van griep, twee plotselinge overlijdens.

Onacceptabel

Manitoba: drie kinderen gestorven. Eén aan griep. Twee plotselinge sterfgevallen. Ontario: vier sterfgevallen. Twee stierven aan de griep. Twee overleden plotseling. Gezondheidsfunctionarissen wilden geen commentaar geven en ook geen informatie vrijgeven.

Quebec: drie sterfgevallen. Twee kinderen jonger dan twee jaar stierven door streptokokken en een zes jaar oude jongen overleed plotseling. Nova Scotia: één plotseling overlijden. Dat zijn in totaal 23 overlijdens.

“Wat me nog het meest frustreert, is dat niemand hierover praat,” zei Makis. “Het feit dat gezondheidsautoriteiten weigeren om deze informatie aan ouders te verstrekken, is onacceptabel.”

Dat zou niet moeten gebeuren

Hij wees erop dat veel van deze kinderen aan sport deden, waaronder hockey. Een hockeyspeler, een 13-jarige jongen uit Calgary in Alberta, zakte op school in elkaar tijdens een basketbalwedstrijd. Om hockey te kunnen spelen, heeft hij zich hoogstwaarschijnlijk laten vaccineren tegen corona. Hij zakte op 9 november in elkaar en overleed, lichtte de arts toe.

Kinderen die een mRNA-vaccin hebben gekregen, zijn volgens Makis veel gevoeliger voor infecties, of het nu gaat om corona, griep of RSV. “En nu zien we dat kinderen sterven aan strep. Dat zou niet moeten gebeuren,” zei hij.

“Waarom sterven voorheen gezonde kinderen aan griep of strep?” vroeg hij. “Er is duidelijk iets aan de hand met hun immuunsysteem. En de gezondheidsautoriteiten weigeren ons iets te vertellen over deze overleden kinderen.”

4.9 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
1 jaar geleden

De doodskop moedigt nog steeds het prikken van kinderen aan!

King of light
King of light
1 jaar geleden

Hebben waarschijnlijk hele verstandige ouders gehad, maar 1 ding is zeker ze worden nooit meer ziek. Het getuigd er in ieder geval van hoe dom een groot deel van de wereldbevolking is.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Daar heb ik maar één woord voor: KRANKZINNIG!

Praktisch iedereen, althans iedereen die nog het vermogen heeft om NA TE DENKEN, weet, dat ZEKER kinderen niet aan iets onschuldigs als een griepje, overlijden.

Althans, dat was tot voor kort zeker het geval. En WAAROM stierven ze toen niet aan een griepje: hun immuunsysteem was 100% in orde en beschermde hen tegen de dood.

En WAT is er veranderd? Juist: kinderen, Godzijdank niet allemaal, zijn geprikt met een experimentele gentechinjectie. En DAAR is het fout gegaan. Deze prik en NIETS anders is verantwoordelijk voor het slopen van hun immuunsysteem.

En wat zeldzaam hardvochtig dat kinderen, om hun geliefde sport te kunnen beoefenen (en dan praat ik dus niet over het wel of niet naar de kroeg mogen gaan) gedwongen werden om hier aan mee te doen.

Vóór 2021 was kindersterfte, ZEKER in de Westerse wereld (terwijl natuurlijk ook in Azië en Afrika kindersterfte behoorlijk was teruggedrongen) eerder uitzondering dan regel.

En IK weet waar ik over schrijf. Zoals ik al eens eerder met jullie heb gedeeld: ons zoontje Julian kreeg in 1981 een hersentumor (volgens de neurochirurg kwam dat bij kinderen één op de miljoen keren voor. Moet je nagaan!) en is daaraan overleden.

WAAROM ik dit weer aanhaal, is niets anders dan duidelijk maken HOE weinig kinderen stierven tot voor kort.

En houd mij te goede: IEDER kind dat sterft, is een drama. Ouders horen NOOIT hun kind te overleven.

Achter alle kille cijfers die nu naar buiten komen, schuilt een onnoemelijk leed. En wat mij betreft mogen de daders, die dit opzettelijk veroorzaakt hebben, hier NOOIT mee wegkomen.

Vergeven is mooi, maar HIER is geen vergeving mogelijk.

Marijke
Marijke
1 jaar geleden

Geprikt voor het leven.

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x