CoronaBuitenland

Corona-arts die zelfmoord pleegde ‘na bedreigingen door antivaxers’ had 530.000 euro schuld

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Op 1 augustus berichtte de NOS dat in verschillende steden in Oostenrijk herdenkingen waren gehouden voor een huisarts die uit het leven was gestapt ‘nadat ze was overspoeld met haatberichten en bedreigingen’.

De arts, Lisa-Maria Kellermayr, was één van de gezichten van de coronapandemie in Oostenrijk. Volgens de NOS werd ze daardoor ‘een mikpunt van antivaxers en tegenstanders van de coronamaatregelen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Wat een drama

De NOS verwees ook naar het Erasmus MC, dat aangifte deed van bedreiging van viroloog Marion Koopmans, die ‘aan de lopende band haatmails krijgt’. Onder het artikel staat een filmpje waarin Rudy Bouma ‘de radicaalste complotdenkers’ benoemt.

Koopmans reageerde op Twitter: “Wat een drama. Hoop dat dit mensen die zich niet kunnen beheersen op social media aan het denken zet.”

Schuld

Neuroloog Jan Bonte trok fel van leer tegen Koopmans. “U bent afgedaald tot de meest donkere spelonken van de zelfverheerlijking en het zelfbelang. Wellicht is het goed om eens in de spiegel te kijken en zich te realiseren wat u en het OMT aangericht hebben qua maatschappelijke schade, en het enorme leed dat mensen is aangedaan.”

Het verhaal rond Kellermayr krijgt nu een verrassende wending. De Oostenrijkse zender AUF1 meldt dat de corona-arts minstens 530.000 euro schuld had en mogelijk om die reden uit het leven is gestapt.

Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols schrijft: “Marion Koopmans was er als de kippen bij om de zelfmoord in de schoenen te schuiven bij antivaxers. Nu blijkt dat de corona-arts enorme schulden had en dit waarschijnlijk de reden was.”

4.9 135 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
TheyLive
TheyLive
1 jaar geleden

Deze mensen zijn kaolo slecht en duivels

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

Even voor alle duidelijkheid. Met wat er vandaag de dag voor “dreigement” doorgaat kan ik de term niet meer serieus nemen. We moeten echter ook voorzichtig zijn met deze enorme schuld als reden aan te nemen. Doch, dat het waar kan zijn en men over haar rug haat heeft proberen te zaaien klinkt wel aannemelijk.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

En het liegen zal onverminderd doorgaan, de waarheid is van geen enkele waarde meer, wat een wereld vol zielige gepatenteerde leugenaars!

Celia
Celia
1 jaar geleden

Marion Koopmans zat er dus flink naast. Heeft ze dat inmiddels al getwitterd?

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x