Buitenland

Bizarre video van ‘satanisch menselijk offer’ bij CERN gaat viraal

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Europese Raad voor Kernonderzoek (CERN) kan een virale video, waarin enkele wetenschappers een satanisch menselijk offer in scène zetten op de campus in Genève, maar matig slikken en heeft een onderzoek ingesteld. Dat schrijft The Guardian.

Bij het hoofdkantoor van CERN in Genève spelen zich duistere taferelen af. Althans, dat is wat een aantal wetenschappers ons wil doen geloven. Een virale video toont enkele in het zwart gehulde gedaantes die ’s nachts op het centrale plein van de vestiging een menselijk offer brengen bij een standbeeld van de hindoegod Shiva.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Het voorval werd gefilmd door een voorbijganger, die in paniek wegvlucht wanneer het slachtoffer wordt neergestoken door één van de samenzweerders. Het is inmiddels duidelijk dat het om een grap gaat, maar zo ziet de organisatie het allerminst.

In een reactie laat een woordvoerster van CERN weten dat de wetenschappers veel te ver zijn gegaan. “We kunnen dit onmogelijk door de vingers zien, aangezien het filmpje misvattingen in de hand werkt over de wetenschappelijke aard van onze activiteiten,” klinkt het.

Er is momenteel nog niets bekend over de identiteit van de wetenschappers en hun beweegredenen. Het CERN zal de zaak verder intern afhandelen.

[De Morgen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pieter
pieter
7 jaren geleden

Einde mei was er de bizarre openingsceremonie van de Gotthardtunnel. Een openlijk eerbetoon aan Saturnus en de aankondiging van de geboorte van de anti-christ. Laat ons hopen dat CERN bekendmaakt wie betrokken was bij dit theater. De lokale carnavalsgroep of medewerkers van CERN zelf.

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
7 jaren geleden

Het heeft nu geen zin meer, om dit type duistere dingen te doen.
Doordat we nu in het Aquariustijdperk zitten en de frequenties nu veel te hoog zijn.
Duisternis verdraagt dit niet.

Door deze frequenties, verandert alles wat leeft op een positieve manier.
Elk mens op aarde verandert hierdoor.

Uiteindelijk wordt het er alleen maar beter op.

Opnieuw geboren
Opnieuw geboren
7 jaren geleden

Of dit een bizarre grap is of een ritueel van een paar studenten is niet geheel duidelijk maar daar lijkt het wel op.
Daarom is het belangrijk dat we zoveel mogelijk informatie delen op internet en sociale media om elkaar te informeren dan kunnen duistere occulte figuren en organisaties dingen die ze graag doen niet meer stiekem ondernemen.
Net zoals banken en grote ondernemingen die vaak de waarheid naar hun hand zetten zullen door internet en sociale media steeds meer in het daglicht komen te staan en door transparantie zullen deze machtige logge organisaties er zijn om de mensheid te dienen en niet om ons uit te buiten.
Machtige personen werken graag anoniem (duisternis) dat is ook de reden dat ze alle macht hebben, maar onze kracht zit in kennis delen met elkaar en er is nu een versnelling opgetreden om dat te doen voor een betere en eerlijkere wereld .

De Overheid
De Overheid
7 jaren geleden

Wat heeft de machine in CERN nu te maken met Satan??

Is dat de manipulatie die de niet denkende mens meeneemt in eigen wereld?

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x