Homepagina » Buitenland » Bizarre video van ‘satanisch menselijk offer’ bij CERN gaat viraal
Video van 'satanisch menselijk offer' bij CERN gaat viraal

Bizarre video van ‘satanisch menselijk offer’ bij CERN gaat viraal

De Europese Raad voor Kernonderzoek (CERN) kan een virale video, waarin enkele wetenschappers een satanisch menselijk offer in scène zetten op de campus in Genève, maar matig slikken en heeft een onderzoek ingesteld. Dat schrijft The Guardian.

Bij het hoofdkantoor van CERN in Genève spelen zich duistere taferelen af. Althans, dat is wat een aantal wetenschappers ons wil doen geloven. Een virale video toont enkele in het zwart gehulde gedaantes die ’s nachts op het centrale plein van de vestiging een menselijk offer brengen bij een standbeeld van de hindoegod Shiva.

Het voorval werd gefilmd door een voorbijganger, die in paniek wegvlucht wanneer het slachtoffer wordt neergestoken door één van de samenzweerders. Het is inmiddels duidelijk dat het om een grap gaat, maar zo ziet de organisatie het allerminst.

In een reactie laat een woordvoerster van CERN weten dat de wetenschappers veel te ver zijn gegaan. “We kunnen dit onmogelijk door de vingers zien, aangezien het filmpje misvattingen in de hand werkt over de wetenschappelijke aard van onze activiteiten,” klinkt het.

Er is momenteel nog niets bekend over de identiteit van de wetenschappers en hun beweegredenen. Het CERN zal de zaak verder intern afhandelen.

[De Morgen]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pieter schreef:

  Einde mei was er de bizarre openingsceremonie van de Gotthardtunnel. Een openlijk eerbetoon aan Saturnus en de aankondiging van de geboorte van de anti-christ. Laat ons hopen dat CERN bekendmaakt wie betrokken was bij dit theater. De lokale carnavalsgroep of medewerkers van CERN zelf.

  • Robert schreef:

   David Icke:

   ”Ik meen dat de Large Hadron Collider (Grote Hadronen-Botser), ‘s werelds grootste en krachtigste deeltjesversneller gebouwd door CERN in Zwitserland, gecreëerd is met geld-geen-bezwaar om de effecten van de Matrix en de aardse connectie met Saturnus te versterken en om een interdimensionale toegangspoort of sterrenpoort naar het Archondomein te vestigen.

   Bij CERN is een standbeeld van de Vedische god Heer Shiva (Heer Archon/Demiurg) geplaatst die binnen een ring danst. Binnen de Vedische astrologie representeert Shiva Saturnus (fig 270). Ook hij is de god van de dood en tijd – net als Saturnus. De dans van Shiva symboliseert de oorspronkelijke vernietigende kracht van het Universum en dit is de ware oorsprong van de term ‘Lord of the Dance/Heer van de Dans’.

   Wat doet dit op het terrein van de Europese Organisatie voor Kernonderzoek? CERN is gebouwd op een locatie die in de Romeinse tijd toegewijd was aan de demonische god ‘Apollyon’ (‘de vernietiger’) of Abbadon in het Hebreeuws en in Azië bekend als Shiva. Over deze plek werd aangenomen dat het een toegangspoort naar de onderwereld was.

   Appolyon/Abbadon verschijnt in de Bijbel als de heerser van de Afgrond en de koning van een ‘leger van sprinkhanen’. Het boek Openbaringen zegt dat de Afgrond, een grote rokende kuil, zich zal openen en een horde demonische sprinkhanen eruit zal oprijzen. Het wereld wijde web, dat, zoals we zullen zien, van groot belang is voor het plan voor totale menselijke slavernij, is bij het CERN vandaan gekomen.

   Sergio Bertolucci, directeur onderzoek bij CERN, zei dat de Hadronen-Botser ‘onbekende onbekendheden’ zou kunnen creëren of ontdekken zoals ‘een extra dimensie’, en hij voegde daaraan toe: ‘Uit deze deur zou iets tevoorschijn kunnen komen, of we zouden iets erdoorheen kunnen sturen.’

   De Botser is een ringtunnel van supergeleidende magneten en energie-opdrijvende technologie die met een lengte van 27 kilometer en 50 tot 175 meter onder het Zwitsers-Franse grensgebied doorloopt. Deeltjesstralen reizen door deze ringen met vrijwel de snelheid van het licht om protondeeltjes tegen elkaar aan te laten botsen en zo’n proton legt iedere seconde 11.245 keer dit ringcircuit af. De supergeleidende magneten in de Hadron-Botser zijn 100.000 keer krachtiger dan de zwaartekracht van de aarde, en de geregistreerde temperaturen bereiken meer dan 100.000 keer die waarvan men beweert in het centrum van de zon voor te komen.

   Sommige wetenschappers hebben hun ernstige twijfels uitgesproken over de mogelijke onbekende consequenties, maar ik ben van mening dat in het schemerduister precies geweten wordt wat de gevolgen zijn. Voor hen zijn deze consequenties precies de bedoeling. Er zijn meer dan 10.000 wetenschappers en ingenieurs uit meer dan 100 landen bij het CERN betrokken tegen een prijs die door Forbes Magazine op zo’n 13,25 biljoen Amerikaanse Dollars geschat wordt. Het officiële verhaal luidt dat de Botser gebouwd was om ‘de voorspellingen van verschillende theorieën uit de deeltjesfysica te testen’. Met het oog op dat uiteindelijke doel, geloof ik er niets van. Een opwaardering/upgrade heeft het vermogen flink verhoogd terwijl de snelheid van de deeltjesbotsingen voortdurend opgevoerd wordt, in navolging van het werkelijke doel.

   Laten we in dit licht eens kijken naar de Kerk van Rome. In de kern is dit een centrale afdeling van het satanisme en het aanbidden van de Demiurg/Archon-Reptilianen. Zij laten dit publiekelijk zien met La Resurrezione (‘de Wederopstanding’), een sculptuur van Pericle Fazzini in het Paulus VI Auditorium op de grens tussen het Vaticaan en Rome.

   Er wordt beweerd dat het de wederopstanding van Jezus is die ‘vanuit een door een nucleaire bom opengescheurde krater omhoog rijst; een wrede explosie, een vortex van geweld en energie.’

   Ik stel voor dat dit beeld ons even terugneemt naar het CERN, Appolyon/Abaddon en de passage in het boek Openbaringen over het openen van de Afgrond, ‘een grote rokende kuil’, waaruit een horde aan demonische sprinkhanen zou gaan oprijzen…

 • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

  Het heeft nu geen zin meer, om dit type duistere dingen te doen.
  Doordat we nu in het Aquariustijdperk zitten en de frequenties nu veel te hoog zijn.
  Duisternis verdraagt dit niet.

  Door deze frequenties, verandert alles wat leeft op een positieve manier.
  Elk mens op aarde verandert hierdoor.

  Uiteindelijk wordt het er alleen maar beter op.

  • JohnnyBGoode schreef:

   Kijk! Dit is positief denken. Als iedereen dat nou deed, dan waren we zó van de duisternis af. Dat zal tóch wel gebeuren, maar hoe sneller hoe beter, toch?

   • Ph schreef:

    Je moet de realiteit niet willen ontvluchten, beter is het onder ogen komen en iets aan doen, woorden hebben geen betekenis als je niet het woord met de daad verbind.

    • faith schreef:

     Iets aan doen? Je snapt het geloof ik nog niet helemaal, ze zoeken juist altijd enge dingen-angsten uit waar we niets aan kunnen doen. Want wat zou je willen doen aan de zika mug, aan cern of aan ww3 bijvoorbeeld? Niets toch.
     Dat doen ze expres, daar maak je mensen echt bang mee, als ze er ook nog eens niets aan kunnen doen, want als we er wel iets aan kunnen doen worden we niet bang genoeg. En dan ga jij hier roepen dat we er beter iets aan kunnen doen. Gelukkig lopen die klunzen in de fuik die ze voor ons gemaakt hebben.
     Dat heet karma.

  • Mike schreef:

   Bron?

   Weet je uberhaupt wel wat frequenties zijn?

   • poes schreef:

    De overwinning is voor het licht!

   • faith schreef:

    De bron is de Bron, ook wel God genoemd of het Al Wat Is, die heeft door de eeuwen heen mensen gestuurd om het Aquarius Tijdperk aan te kondigen.
    Ascentie, verhoging van frequentie planeet Aarde. Evolutie, we groeien van oogkleppenschapen naar multi dimensionele wezens.
    Ik noem Jezus, Edgar Cayce/David Wilcock maar er zijn er honderden, zo niet duizenden waar hier met regelmaat naar gerefereerd wordt.
    Maar jij vraagt naar de bron.
    Ben je nieuw hier? of weet je niet wat een bron is?

    • Loki schreef:

     Faith

     God is een ander woord voor Anu wat weer heer, heerser, meester en Schepper betekend.
     God is een foute veronderstelling, zeker in combinatie van “Al dat Is”.
     Het is de “Schepper van Al dat Is”. Beperkt tot de Aarde. Ofwel Anu de Schepper van Al dat is.

     • faith schreef:

      Loki, ik heb het over de creatieve krachten van de Universe waar Edgar Cayce zijn boodschappen vandaan kreeg en David Wilcock het over heeft, je neemt ontwikkelde gaven namelijk mee naar je volgende leven, in the Soucefield Investigation, waarin hij zijn onderzoek beschrijft.
      Het zullen volgens jou wel foute veronderstellingen zijn en weet jij er meer van af maar voorlopig boeien Edgar Cayce en David Wilcock me meer dan jouw veronderstellingen, want zij hebben zichzelf al bewezen en op jouw bewijs zal ik nog even moeten wachten.
      Tot die tijd hou ik de Cayce/Wilcock stellingen aan omdat ze stroken met mijn eigen intuitie.

    • Emile schreef:

     Tja, en dan noem je Jezus waarvan niemand echt weet wat ie ooit heeft gezegd, simpelweg z’n bestaan is nog nooit geverifieerd, er zijn geen teksten uit de zogenaamde getuige periode van de beste man, dat is tot op heden een feit, ook de dode zee rollen vertellen niks over hem.
     Edgar Cayce was een toekomst voorspeller en tja, dat kun je geloven net zoals Nostradamus maar helaas zijn hun voorspellingen vaak achteraf te verifieren, al is het dan nog een aanname/gok.
     En last but not least David Wilcock die amper de 40 is gepasseerd en vanaf z’n twintigste al denkt de reincarnatie te zijn van Cayce en zichzelf verheft tot een messias, het spijt me, maar dat noem jij bronnen ??
     Pas op met bronnen benoemen waarin jij “gelooft”.
     Ik bezoek Nine for News al meer dan tien jaar en ik blijf met verbazing de opmerkingen lezen die mensen plaatsen en vooral hun gedrevenheid in personen/verhalen te geloven.
     Menig theoloog/archeoloog/geoloog na jaren research op locatie zit nog met talloze vragen maar op deze site vinden we mensen die het allemaal al schijnen te weten, we leven in het aquarius tijdperk (geen idee wat ze ermee bedoelen en niemand weet dat zeker) en we worden lichtwezens.
     En ook al geef je me een website of veelal youtube linkjes die vertellen over het Aquarius tijdperk of ascentie , dan nog is het geloven erin en zijn het geen feiten, dat is waar velen niet doorheen kunnen kijken, men kiest iets waar ze zich goed bij voelen, dat noemt men geloven.
     En jij Faith (Geloof) bent hier zeker niet nieuw maar je hebt jezelf helaas al gevormd en zal niet heel open staan voor andere ideeen, dat noemt men radicalen.
     Ik hou me al meer dan 20 jaar met allerlei niet MSM verhalen bezig en tot op de dag van vandaag kan ik nog steeds niets met zekerheid zeggen.
     Normaal gesproken reageer ik niet op domme opmerkingen maar je relaas over bronnen en waar we heen gaan breng je nogal stellig, je gelooft het maar weet het niet zeker, en kies je bronnen wat zorgvuldiger.
     Sorry Nine for News maar ik moest het even kwijt 🙂

     • faith schreef:

      Emile, in de geboortehoroscoop van David Wilcock zitten frappante vergelijkingen met die van Edgar Cayce en ook tekens die op helderziendheid duidden. David Wilcock krijgt ook boodschappen door die bewezen kloppen. Over de betrouwbaarheid van Edgar Cayce twijfel ik ook niet hoewel hij er wellicht weleens naast zat.
      En ja heb ik weleens youtube links neergezet over ascentie en Aquarius omdat ik anders veel te veel moet typen, een filmpje is makkelijker.
      Bepaalde mensen voelen de grote positieve veranderingen in de lucht hangen en dat is jammer dat andere mensen dat niet voelen. Ik ben in elk geval niet de enige die er zeker van is dat we in een nieuw tijdperk zitten. Ik zie het overal waar ik kijk en jammer dat men zoiets niet over kan brengen op mensen die niets merken.
      Maar de onherroepelijk naderende val van de cabal zal je toch niet ontgaan zijn? Voor jou blijft het dan ook niet anders opzitten dan sceptisch afwachten wat er gaat gebeuren.

     • faith schreef:

      Emile vind je het geen heel groot ding van mega proporties dat Hillary openlijk door de mand gevallen is, alle criminaliteit waar ze bij betrokken was op straat ligt, dat ze nu ziek is, van het toneel verdwenen en pal daarna de mails van Soros gelekt zijn?
      Dat was voor mij giga nieuws en dat is aan jou dus geruisloos voorbijgegaan denk ik. Dat is het verschil.
      Voor mij was dat een feestdag en definitief het einde van de duistere kliek in zicht en jij denkt dat ze het nog gaan redden, jou deed het waarschijnlijk niet zo veel. Dat is het verschil tussen ons. Moet kunnen.

     • faith schreef:

      En ja dan kan ik nog wel iets over Jezus zeggen, en dat is dat als er mensen als Edgar Cayce bestaan hebben en mensen als David Wilcock bestaan, waarom zou Jezus dan niet bestaan kunnen hebben, waarom zou Hij dan een fabeltje zijn? Voor mij heel normaal dat er hoger ontwikkelde wezens onder ons zijn. Hoe zouden we anders op een Hoger Plan moeten komen? Blijven we tot in lengte van dagen tot ver na de eeuwigheid televisie kijken en leugens geloven? Verder door bezuinigen omdat een paar psychopaten dat graag willen? Daar kan ik me nou weer niets bij voorstellen.
      Evolutie is een natuurlijk ding. En iedereen die er tegen is, is gewoon nog niet klaar voor de sprong, het verhaal van de kleuter in de gymnasiumklas, heel logisch allemaal.

    • Emile schreef:

     Hallo Faith,

     Je begrijpt niet wat ik bedoel.
     Je hebt het over een horoscoop en over gaven die gelinkt kunnen worden aan wanneer iemand geboren is, het gaat hier om geloven in een horoscoop en de eventuele werking ervan, het is nooit vastgesteld dat het ook daadwerkelijk zo is, je beoordeelt iemand op basis van iets waar jij in gelooft en ik bijvoorbeeld niet.
     Ik hou me al meer dan 20 jaar bezig met van allerlei niet MSM zaken.
     Op mn twaalfde heb ik een grote ronde schijf gezien op tientallen meters van me vandaan met daglicht, ik kan dus niet ontkennen dan ronde schijven kunnen vliegen.
     Maar denk niet dat ik daarna verkondigde dat buitenaards leven bestaat, want wellicht was het niet buitenaards, ik weet het gewoon niet zeker, jij wel ?
     Door de jaren heen merk ik dat mensen heel graag in iets willen geloven, of het nou een religie is of simpelweg iemand die op een zeepkist staat met een mooi verhaal.
     Ik heb uren aan lezingen gezien van mannen zoals David Icke, Michael Tsarion, David Wilcock etc.. etc.., bijna alle interviews gezien van de Camelot project, ik heb heel veel youtube content gezien maar ik kan na al die jaren niet zeggen dat ook maar 1 van hen het bij het rechte eind heeft, als jij dat wel kan prima, maar ik niet.
     Het is allemaal heel interessant , vaak geven ze een mening naar aanleiding van wat ze zelf gelezen hebben, ze geven hun interpretatie, evenzo doen de dominee’s, imam’s , rabijnen dat bij de grote religies in de wereld.
     Wat Hillary Clinton betreft, ik volg al meer dan 20 jaar de presidentsverkiezingen in Amerika, ik kan je er alles over vertellen, niks ontgaat mij, echt niet.
     Het was altijd al de bedoeling dat Hill-Dog president zou worden, is dat een kwestie van geloven of niet, tja, als je jezelf erin verdiept dan kon het niet anders zijn, ik geloof zeker dat alle presidenten van Amerika na JFK werden aangewezen door de Elite/Wallstreet, je creeert een twee partijen stelsel die je beide in de pocket hebt, kijk alleen naar de donaties die presidentskandidaten krijgen, dat systeem vraagt om omkoping en belangenverstrengeling, wat de uiteindelijke agenda is weet ik niet zeker, ik heb legio opties voorbij zien komen in de afgelopen 20 jaar.
     Jij zegt: Waarom zou Jezus niet hebben bestaan, maar wat wil je daar mee zeggen, ik kan zeggen waarom wel ? , als ik zeg dat hij en z’n lijdensweg zijn verzonnen om een geloof te creeeren (de eerste wereldwijde enterprise) waarbij mensen contributie moeten betalen om in de hemel te komen is dat dan onzin ?? , wellicht wel maar misschien ook niet, het blijft een kwestie van geloven in iets waar je je goed bij voelt en ik vind het allemaal prima.
     Maar ga niet zeggen dat iets echt zo is als je het niet kan bewijzen, op die manier sluit je namelijk je ogen voor de overige theorieen, dat is nou juist wat geloof veroorzaakt en dat wil ik niet.
     Ik ben 39 jaar en ik geloof nog steeds niet in 1 enkele weg.
     Ik geloof dat het goede in ons allen zit maar we zijn ook heel makkelijk om te praten tot barbaren, radicalen in wat voor geloof/theorie dan ook zijn altijd een bedreiging voor de vrijheid, radicalisme zie je overal, onder andere bij bezoekers van deze site die zo stellig overtuigd zijn van hetgeen ze “geloven”
     Als iemand een opmerking maakt over een artikel dan komen de gekste theorieen voorbij waarvan ik denk, doe eens normaal joh.
     Blijf kritische vragen stellen is mijn motto, je hele leven lang, niet stoppen bij 1 mogelijkheid/theorie , dan ben je niet meer vrij namelijk, je legt jezelf aan de ketting.
     Kritisch denken en kritische vragen stellen doen wel al lang niet meer, uit angst voor radicalisme houden we liever onze mond, dat is nou juist waar we aan kapot gaan, dat is niet pessimistisch maar realistisch !

   • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

    Mike, sinds ruim een jaar worden de frequenties hoger en hoger.
    Met als fantastisch gevolg, dat duisternis (als in, de tegenhanger van licht) als het ware oplost.

    http://www.foundationforhealingarts.de/kosmischer-wetterbericht-der-liebe.html

    • redice schreef:

     het afgelopen jaar zie ik raar genoeg meer en meer duisternis in de wereld dan voorheen. Hoe komt dat dan? terreur, syrie, dreiging wo3, zika, politiegeweld, verdwenen vliegers, Hillary/trump,…

   • De Overheid schreef:

    @Mike

    Hoi Mike, ik vind dat een hele goede vraag want ik denk dat weinig het weten.

  • nthn schreef:

   frequentie (aantal x per sec) van wat precies? in hoeveel hertz?

  • Wim schreef:

   Ja goed gezegd en de Zon gaat door de Fotonen gordel met veel Licht. Al die achterblijvers moeten weer herboren worden om te evolueren.

  • J. Hofmans schreef:

   Mooi positief geschreven. Ook maakt het een goed gevoel los bij velen. Maar het klopt niet. Waar is je bron?

   Daarentegen, dit soort theater gedoe doet mij niets, 0,0, zero. Opgelost dus.

   Ook ben ik niet bang voor de dood; dat scheelt dus ook.

 • Opnieuw geboren schreef:

  Of dit een bizarre grap is of een ritueel van een paar studenten is niet geheel duidelijk maar daar lijkt het wel op.
  Daarom is het belangrijk dat we zoveel mogelijk informatie delen op internet en sociale media om elkaar te informeren dan kunnen duistere occulte figuren en organisaties dingen die ze graag doen niet meer stiekem ondernemen.
  Net zoals banken en grote ondernemingen die vaak de waarheid naar hun hand zetten zullen door internet en sociale media steeds meer in het daglicht komen te staan en door transparantie zullen deze machtige logge organisaties er zijn om de mensheid te dienen en niet om ons uit te buiten.
  Machtige personen werken graag anoniem (duisternis) dat is ook de reden dat ze alle macht hebben, maar onze kracht zit in kennis delen met elkaar en er is nu een versnelling opgetreden om dat te doen voor een betere en eerlijkere wereld .

  • faith schreef:

   Tja als je liegt en bedriegt, rooft en steelt in alle geniep is geen kunst natuurlijk. Het is gluiperig gedrag. Laf ook om mensen op het verkeerde been te zetten.
   Ze zetten hun pokerface op, aan de buitenkant heel aardig en ondertussen de boel belazeren en dan ook nog denken dat je slim bent, maar het is achterbaks gedrag, huftergedrag.
   In die zin is de Aarde behoorlijk plat. Platvloers heet dat. Kijk naar de programma’s die we tegenwoordig op tv zien. Niets verhevens mag nog uitgezonden worden.
   Het mag beslist nergens meer over gaan. Hier raakt men wel zo afgestopt van dat je er koppijn van schijnt te krijgen.
   Ze begonnen er mee in de jaren ’80.
   Doelbewust erop gericht om van mannen een soort Bokito {bier, voeballuh, tietuh} te maken en van vrouwen al net zo hersenloze tattoo bling bling botox dellen.
   Maar het tij is al flink aan het keren.
   Dat komt door de verhoogde energieen {frequenties} die dit dergelijk soorten afgestompt gedrag niet tolereren. Dan kan je niet mee naar 5D.

 • De Overheid schreef:

  Wat heeft de machine in CERN nu te maken met Satan??

  Is dat de manipulatie die de niet denkende mens meeneemt in eigen wereld?

  • Robert schreef:

   @ de overheid.

   Voor eerste vraag: Zoek eens wat op YouTube mbt CERN.

   Je tweede vraag begrijp ik niet, maar zal mogelijk beantwoord na je zoektocht op YouTube.

   Niet dat daar alle waarheid te vinden is, maar er staat genoeg on je wenkbrauwen te laten fronzen. In het kort; het is een belachelijk gevaarlijk experiment.

   Op de website van CERN stond dat er portalen geopend konden worden en dat er iets door die portalen kon komen.

   Iets aan zelfonderzoek doen kan geen kwaad, maar wees je bewust dat de waarheid niet altijd voor het oprapen ligt.

   Zelf onderzoeken en vanuit die opgedane kennis je mening vormen is dan ook niet altijd de makkelijkste weg, maar zeker de moeite waard.

   Succes met je zoektocht!

   • De Overheid schreef:

    @Robert

    Hoi Robert, ik zal er heel kort over zijn want CERN is een machine om de gehele planeet Aarde naar een hogere dimensie te brengen. Jullie maken daar een geheel angst verhaal van en maken elkaar gek met veel onzin. Dat is alles dus ik hoef niets te zoeken. Gekkies zijn zoekende naar meer gekmakende motivatie!!!!

    Veel succes in die gemaakte illusie!!!!

 • Jaya schreef:

  Een misplaatste grap.

  • Jos schreef:

   Heel misplaats want wie neemt de weterschappers nog serieus als dit zo een paar keer plaats gaat vinden daar. Na twee van die voorstellen ik hen niet meer. Het lijken wel een stel pubbers die daar werken.

  • Peter schreef:

   Als ik dat filmpje zie (en vooral ook het geluid) dan hoef ik mij niet eens af te vragen of het fake is. Erg slecht geacteerd. De vraag is; als dat inderdaad het terrein van CERN is hoe komen ze dan daar. Als er binnen CERN lieden werken met dit soort “gevoel van humor” dan maak ik mij nog meer zorgen dan eerst.

 • faith schreef:

  Het is ook een Soros programma, de degeneratie van de mensheid. Het dom maken en dom houden van de mensheid, vooral niet zelf nadenken want dat heeft Soros al voor ons gedaan. Er wordt je ontmoedigd om zelf na te denken.
  En als je daar dan zelf geen erg in hebt en dus alles wat de msm je vertelt voor waar neemt…
  Die Soros is wel een psychopaat. Dat zal inmiddels iedereen wel duidelijk zijn als je ziet hoe de wereld er onder zijn supervisie uitziet. Hoewel? Dan nog zullen er mensen zijn die het nog steeds geloven.
  De popkorn theorie, alle maiskorrels gaan de machine in, dat popt en popt popperdepop en aan het eind van het proces, dat ze allemaal ondergaan hebben, zitten er altijd 1 of 2 die nog steeds dezelfde maiskorrel zijn.

  • faith schreef:

   Om maar niet te spreken over de arrogantie die sommige mensjes ten toon spreiden door er stellig van overtuigd te zijn dat de nietige mensch ook maar iets tegen de kosmos uit kan richten.
   De zelfverzekerde overtuiging dat wat nietige heikneutertjes boven kosmische krachten staan. Om te gieren van de lach zo verwaand. Dan moet je wel heel erg simpel zijn als je dat gelooft.

 • Marc schreef:

  Alle Allah Akbar schreeuwende en moordende nazi-moslims zijn ‘verwarde mannen’ zonder dat hun nationaliteit, etniciteit en verblijfstatus ooit bekend worden gemaakt door de media. En dit satans ritueel is een uit de hand gelopen grap. Slaap Zacht verder.

 • Jeroen schreef:

  Ziet er erg nep uit!
  Als je zo’n offer wilt uitvoeren doe je dit op een geheime plek lijkt me , niet ergens op een pleintje!
  Denk dat als een groepje gestoorden zoiets doen ze we wat beter voorbereid te werk gaan!

 • Armonicus schreef:

  “CERN zal de zaak verder intern afhandelen.”

  En een hoge muur plaatsen, zodat het niet nogmaals vastgelegd kan worden!

  • De Overheid schreef:

   @Armonicus

   Jij en vele andere hebben een bizarre denkwijze. Laten jullie je niet geheel keihard in de zeik nemen en gaan jullie geheel op in die gemaakte wereld waar jullie in meegenomen worden??

   Bizar man!!

   • Armonicu schreef:

    Oh, dat ik misschien vanuit jouw perceptie een ‘bizarre denkwijze’ heb, ben ik absoluut met je eens. Maar ‘en vele andere’? Was dat maar waar, dan had de wereld er een stuk beter uit gezien, dan vandaag de dag. 🙁

 • Bery schreef:

  Nadat de duivel een bevel van god niet in uitvoering wilde brengen (knielen voor adam). Hij voelde zich beter en hoger dan adam (de mens) .

  zij god tegen adam:

  Ga dus heen want gij zult met steenen verdreven worden.
  En een vloek zal op u rusten tot op den dag des oordeels.

  De duivel: O Heer! geef mij uitstel tot den dag der opstanding.

  God: Waarlijk, gij zult tot hen behooren, die uitstel hebben verkregen. Tot den dag van den bepaalden tijd.

  Duivel: Omdat gij mij hebt nedergeworpen, zal ik het kwade behagelijk voor den mensch maken, en hen allen verleiden.
  Uwe oprechte dienaren zullen alleen gespaard worden.

  God: wat mijne dienaren betreft, gij zult geene macht over hen hebben, maar alleen over hen, die verleid zullen worden en die u zullen volgen.

  De hel is zekerlijk voor hen allen bestemd.

 • frans schreef:

  higsdeeltje is de dekmantel, voor duistere praktijken. Waaronder burger bevolking ziek maken.

 • Asylu schreef:

  Wat toevallig dat mijnheer net aan het filmen was terwijl alles nog moest aan komen lopen. Totaal niet in scène gezet.

 • Logiter schreef:

  Er is geen ultiem goed of Kwaad.
  Alleen dat wat ons is ingeprent,om ons op een dwaalspoor te zetten.
  Onze voorprogrammering en perceptie middels accosiatie is bepalend.
  Dit is gewoon een slecht toneelstuk.
  Mensen die dit echt doen zijn in hun overtuiging niet slecht,maar trouw aan hun leider.
  Wanneer dezelfde ceremonie gebruikt wordt om een boom te planten,vindt iedereen het mooi.
  Het willen vernietigen van een ander leven is niet slecht,maar uitermate dom,ondoordacht en automatisch,want dat is de ergste variant.
  Mensen zijn automaatjes,die reageren op hun angsten..

 • x

  Check Also

  In Genève is het vanaf nu verboden om 5G-masten te plaatsen. Dit is de reden

  In Genève is het vanaf nu verboden om 5G-masten te plaatsen. Dit is de reden

  In het Zwitserse kanton Genève is een ...

  Mysterieus 'spookdeeltje' ontdekt in deeltjesversneller LHC. Zijn wetenschappers iets revolutionairs op het spoor?

  Mysterieus ‘spookdeeltje’ ontdekt in deeltjesversneller LHC. Zijn wetenschappers iets revolutionairs op het spoor?

  Een mysterieus deeltje zorgt voor opwinding bij ...

  >