Homepagina » Binnenland » DDoS-aanval legt Viruswaarheid & Vrij en Sociaal Nederland plat: ‘Dit gaat echt helemaal mis’
ddos-aanval
Foto: Willem Engel (Peter Heine CC BY 3.0)

DDoS-aanval legt Viruswaarheid & Vrij en Sociaal Nederland plat: ‘Dit gaat echt helemaal mis’

Het was een wilde nacht op internet. Twitter heeft de Amerikaanse president Trump voorgoed van het sociale medium verbannen. Met zijn ruim 88 miljoen volgers viel Trump net buiten de top-5 van populairste accounts. Ook andere sociale media deden de Amerikaanse president in de ban. Twitter verwijderde ook de accounts van Trumps voormalige veiligheidsadviseur Michael Flynn, zijn advocaat Sidney Powell en vele anderen.

Als gevolg van de censuur zoeken mensen massaal hun toevlucht tot Twitter-alternatief Parler. Dat sociale medium kwam gelijk onder vuur te liggen. Google heeft de app verwijderd en Apple dreigt hetzelfde te doen. Het zou dan vrijwel onmogelijk worden om de app nog te downloaden.

DDoS-aanval

Ook in Nederland gebeurde er het nodige. Internetgebruikers kwamen vannacht tot de ontdekking dat de website van Viruswaarheid (Willem Engel) en die van de politieke beweging Vrij en Sociaal Nederland (Bas Filippini) onbereikbaar waren. Beide websites zijn getroffen door een DDoS-aanval.

“Onze website is onder vuur genomen door een DDoS-aanval,” schrijft VSN – waar Engel op de kandidatenlijst staat – in een verklaring op Twitter. “VSN staat voor vrijheid en versterking van de rechtsstaat, echte democratie en ondernemerschap. Verschil van mening in het debat is essentieel in een democratische rechtsstaat. VSN zal aangifte doen van deze aanval.”

Ook Viruswaarheid bevestigt in een bericht op Facebook dat haar website onbereikbaar is als gevolg van een DDoS-aanval: “Door een DDoS-aanval op onze website zijn wij tijdelijk offline om onze defensie te verdubbelen. U kunt ons (voorlopig nog) gewoon blijven volgen via onze sociale mediakanalen.”

Ongekende censuur

Veel mensen zijn geschrokken van de ontwikkelingen. “Dit gaat echt helemaal mis. Binnen een paar uur zijn verschillende kritische websites uit de lucht rond politieke of coronavisies,” reageert Sander. “Het is begonnen. De dictatuur wordt onbeschroomd uitgerold middels ongekende censuur,” voegt Marc Vorderman toe.

Ook politici mengen zich in de discussie. FVD-leider Thierry Baudet ziet de bui al hangen en roept zijn aanhangers op zich te abonneren op het Telegram-account van Forum voor Democratie. “Het publieke debat speelt zich nu grotendeels op internet af. Daar moeten dezelfde spelregels gelden als in de publieke ruimte. Ongekozen ‘woke’ Big Tech-bedrijven mogen de spelregels van het debat niet bepalen. FVD wil censuur van niet-strafbare uitingen verbieden,” aldus zijn partij.

“Ongeacht wat je van Trump vindt, maar het monddood maken van onwelgevallige meningen is een bijzonder gevaarlijke ontwikkeling voor een democratie. Big Tech is te machtig geworden,” zegt Europarlementariër Rob Roos.

4.9 85 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
223 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 maanden geleden

Welkom in het DDR van de laaglanden. Met dank aan een facistisch kabinet en mede mogelijk gemaakt door een horde schapen die straks zullen zeggen “wir habben es nicht gewusst” Facisme is een keuze. En communisme ook. En vrijheid ook trouwens.

hans
hans
Reactie op  MdeFilosoof
3 maanden geleden

in de toenmalige DDR had men als reactie op de westerse media” das schwarze kanal” ‘wat uitzond richting west duitsland met zeer gehaaide propaganda. maar ook de gemiddelde DDRer had wel familie inde BRD zodat men altijd van beide zijden geinformeerd bleef. de DDRer wist precies wat er speelde maar had toen geen andere keus ,vluchten??? das Schiessbefehl deed je wel 2 keer na denken. [een treurig tijd]

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  hans
3 maanden geleden

alleen deze keer blijven er geen vrije landen meer over…de DDR zal een kinderfeestje blijken te zijn geweest, als (als) we er over decennia vanaf nu naar terugkijken. Deze ellende, en dit is nog maar het begin, zal op zijn minst vele decennia gaan duren. als er tenminste nog een als gaat komen. als over een jaar vanaf nu alles is uitgerold, en de meeste mensen eindelijk door hebben dat we moeten protesteren ( dan te laat ), zullen we nog met spijt terug kijken naar de tijd van NU, want dat was nog net de tijd dat we KONDEN protesteren…

hans
hans
Reactie op  BertRoermond
3 maanden geleden

ja bert roermond zoals je in sommige van mijn bijdragen hebt kunnen lezen vrees ik ook het ergste,want dit is idd pas het begin ,maar even goede vrienden ,ik weet van DDRer die vele goede bekenden hebben verloren en we kunnen dit nog niet 1 op 1 vergelijken ,maar het is ook een moeilijk en complex thema ,maar goed om van gedachten te wisselen met je

hans
hans
Reactie op  hans
3 maanden geleden

100 procent mee eens ,maar ja de leeftijd he

dolf
dolf
Reactie op  hans
3 maanden geleden

Dit is erger als DDR,
Nu hebben ze goed informatie, Toen met IBM alleen ponskaarten. En IBM doen nog steeds heel veel overheids taken in NL. OA het UWV

hans
hans
Reactie op  dolf
3 maanden geleden

ja dat klopt wel, maar ik denk dat de mensen toen andere vormen van info overdracht kenden die wij eigenlijk niet meer toepassen. en ik vermoed dat er ook niet 1001 theorien de ronde deden zoals nu wel vaak het geval is. het was toen denk ik meer ja of nee wit of zwart ,maar je ziet ik sla dr ook maar een slag naar.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  hans
3 maanden geleden

Gezien de situatie schiet niemand hier wat mee op. Naast het feit dat uiteindelijk iedereen weer om de tafel moet. Zoals ook nazi duitsland destijds en uiteindelijk om de tafel moest omdat ze geen andere optie meer over hadden.

Toen des tijds kwam het er op neer dat meer dan de helft van de duitse bevolking die was overgebleven rijp was voor de ggz.

Ik heb voorbeelden ten over. Zoals dat in het verleden een aantal Amerikaanse collega’s van weleer mij benaderde om te vragen of ik mee wilde helpen om het veradelijke washington dc om ver te werpen.

Je vind ze dagelijks op een shooting range. Kunnen ook weinig anders meer. Het merendeel zit opgezadeld met het zogenoemde post traumatisch stress syndroom, laat staan dat ze met meervoudige trauma’s opgescheept zitten.

Ik pik ze er zo tussen uit. De beelden van de bestorming van capitol hill hoef ik niet meer te zien. Niet omdat het aantal doden uiteindelijk mee viel. Maar meer om het feit welke kneuzen tijdens het gebed van Donald Trump er stonden waarbij zijn eigen ego zo groot bleek opdat hij het zootje doorstuurde naar capitol hill.

Op de vraag zijn veteranen nadien behoorlijk behandeld werd het gros als de pest behandeld. De meesten werden nadien ondersteund door allerlei particuliere oganisaties, niet door washington.

Maar goed dat zou natuurlijk een hoop geld hebben gekotst om dat probleem te verhelpen. Dus waarom zou je nog geld uitgeven aan een stel teruggekeerde zielen waarbij geen geld meer aan verdient kan worden.

Welcome to the USA.

Ray
Ray
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Trump ,hij heeft niemand opgeroepen Capitool te bevechten. Antifa kwam ff de boel kapot slaan daar. 95% ,Ook een paar Trump aanhangers maar met een heel ander doel. Ik heb heel veel Respect voor Trump. En de kennedy’s de rest was allemaal van de Cabal. gezellig Illuminati. freemason. en de pedo maffia.

dolf
dolf
Reactie op  BertRoermond
3 maanden geleden

Brazililië is inmiddels uitgestapt.

Chip
Chip
Reactie op  BertRoermond
3 maanden geleden

Er zijn nog genoeg ‘vrije’ landen, gespeend van covid en enige vorm van migratie.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  hans
3 maanden geleden

De vraag is onder welk leugen geweld wil je verblijven, het één is net zo erg als het andere, de DDR was zo slecht om dat de CIA MOSSAD MEDIA dit contant rondbezuinde, in wezen was het nog niet zo slecht, voor de gemiddelde schapen dan, net als nu hier in de vrije wereld, geleide democratie of noem maar op !

hans
hans
Reactie op  Jenne Sr.
3 maanden geleden

inderdaad daar heeft u een punt ,maar IN de DDR hield men zich ,ALS men zich tot de kritische denkers bevond met een soort zelfspot op de been . en in tegenstelling tot nu trekken WIJ de registers open zonder dat het ons het leven kost. DAT was het waar ik op wilde wijzen. tuurlijk zij leefden niet in een hel

999
999
Reactie op  hans
3 maanden geleden

Even geduld, dat komt he le maal goed.
Alle tegen geluiden worden vakkundig van het toneel verwijderd.
Het begint meestal met nieuwsgroepen die collaboreren met de rest van de verraders, oh wacht!!

Het plegen van verraad op de medemens, wordt dagelijks aangespoord.
Nog steeds niet wakker ?

En, tuurlijk zij leefden niet in een hel.
Nee ?
Weet je toevallig ook het slachtoffer aantal die een serieuse poging tot beter leven hebben gewaagd ?

Je moet het denken aan een paard overlaten, die heeft zijn kop ff wat groter.
Zeker nog nooit een overheid meegemaakt op het moment dat je denkt ergens recht op te hebben ?
Sorry, slaap maar lekker verrder..

hans
hans
Reactie op  999
3 maanden geleden

ik ken een ddr kunstenares ,persoonlijk,die heeft een kunstwerk gemaakt van 36 koperen platen met 36 namen erop .op het eind ,dus op de laatste plaat stond er geen naam meer op. [ ik vind dit thema veel te gevoelig omhier de discussie tot op het bot te willen voeren]

Dubito
Dubito
Reactie op  Jenne Sr.
3 maanden geleden

In de DDR heette ‘gewoon je bek houden’ gewoon STASI.

Ceessie
Ceessie
Reactie op  Jenne Sr.
3 maanden geleden

De DDR was in wezen nog niet zo slecht, schrijft u. Bekijkt u eens de serie Weissensee op Netflix (3 seizoenen). Dan zult u een aardig inkijkje krijgen van het leven in de DDR toenmaals. De duitsers die deze serie te zien kregen zeiden vrijwel unaniem dat zij veel hiervan ‘herkenden’. Daarom is deze serie ook zo populair in Duitsland.

Vreemd is dan weer dat de duitsers zo meegaand zijn met de regering Merkel en alles maar ondergaan. Zij zouden beter moeten weten!!

Solo
Solo
Reactie op  hans
3 maanden geleden

Er was in elk geval ergens om naar te vluchten, al gevaarlijk.
Er was toch hoop.
Nu is er nergens om te vluchten!

hans
hans
Reactie op  Solo
3 maanden geleden

ja daar heeft u wel gelijk in de globalisering belet ons dat

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  MdeFilosoof
3 maanden geleden

Ik wil ook iedereen waarschuwen voor de nieuwe partij ‘ Code Oranje’.
Denk goed na voor je daarop stemt.

Ruud Koornstra van nieuwe partij ‘Code Oranje’ met Agenda 2030 UN/WEF speldje!

Daniela
@daniela6752
WNL van 26 november. Ruud Koornstra van nieuwe partij Code Oranje droeg daar een pin op zijn jasje. Komt mij bekend voor … WEF, BuildBackBetter en NWO?!

https://twitter.com/daniela6752/status/1332992241938411521/photo/1

salvar
salvar
Reactie op  Veterans_Resistance
3 maanden geleden

goed gezien zijn niet te vertrouwen.

Rob
Rob
Reactie op  Veterans_Resistance
3 maanden geleden

Die Willem Engel is ook al door diverse mensen ontmaskerd. Ook hij blijkt niet te zijn wat het lijkt, net als met bijna alles tegenwoordig. Het feit dat ook hij de politiek in wil gaan zegt al genoeg. Politieke partijen zijn alleen maar verdeel en heers tactiek en een vangnet om burgers in te lokken. Politiek heeft nog nooit iets veranderd en dat zal het ook nooit doen ook. Hij is dan al ontmaskerd maar door de politiek in te gaan geeft hij ook zichzelf bloot. Zijn partij wordt gewoon de volgende partij die het volk de mond snoert, net zoals met de FvD. Als er echt iets wil veranderen dan moet het volk het spel NIET meer meespelen en zelf de boel weer op gang brengen zoals het was. Maar ook dat zal hier niet gebeuren omdat we een klein land zijn met een veel te verdeeld volk.

LOULOU
LOULOU
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

Sorry, maar zo is Jan Marijnissen van SP ooit begonnen. Dus, doe niet zo moeilijk over meneer de Engel.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

Meest bijzondere persoon in de politiek vind ik………………….. Ik zal zijn naam niet noemen.

Ik kan wel een hint geven want de persoon on kwestie die ik bedoel leeft vrij modaal van de belastingscenten.

De persoon die ik bedoel duikt bovendien overal op waar het uiteindelijk kapot ging, maar schakelt snel door om weer een nieuwe partij op te richten.

Ra ra over wie heb ik het?

Henk heet hij deze keer niet maar omdat ik zelf ook weinig geduld heb om op een antwoord te wachten…

Eerdmans is de naam en hij zit met de volgende ronde bij club ja21, of was het nou 22? 23 misschien?

Enfin, Joost zal het weten.

Rob
Rob
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Als er iets wil veranderen dan werkt dat niet op een politieke manier. Dat werkt alleen maar op een menselijke manier. Over de wereld zijn diverse machtsblokken die georganiseerd zijn. De politiek is uitvoerder van de agenda van zo’n machtsblok. Daarom zal er nooit iets veranderen door politiek. Het volk is de enige groep die niet georganiseerd is en die overheerst wordt. Als er dan iets wil veranderen dan moet het volk niet op een redder of verlosser gaan zitten wachten maar als één volk zelf gaan nadenken over oplossingen om verder te gaan. Politici hebben nog nooit iets bijgedragen. Dat zijn geen denkers van zichzelf maar uitvoerders en napraters van de gobalistische agenda. Als er iets wil veranderen dan moet er actief worden gewerkt aan oplossingen en er moet van alles aangepakt worden. Dan heb je aan politici niets, wel aan mensen die verstand van zaken hebben, na kunnen denken, het leven ook kennen enz. Dan moeten we van het leven zelf uit gaan en dan moet je van de politiek af want dat is onderdeel van de macht.Daar zul je nooit leiders te zien krijgen.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

Ja wat dat aangaat moet Brussel flink veranderen als ze de EU bij elkaar willen houden.

Je kan mij dan ook niet kwader maken als ik meekrijg dat sommige gedrochten die zich voordoen dat ze een belangrijke functie hebben in Brussel, vervolgens alleen maar op de vroege ochtend langskomen om een krabbel te zetten bij het europarlement, waarna ze weer worden uitbetaald, zonder ook maar iets te zeggen.

Ja dan gaat er iets niet helemaal goed daarzo

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Veterans_Resistance
3 maanden geleden

Bedankt voor de tip Veteran R. Ik ga daar zeker niet op stemmen, mocht de verkiezing nog doorgaan. Vond de partij naam al veel te verdacht. Liever iets met Gebroeders de Witt ofzo. Alhoewel je dan nog steeds goed moet uitkijken.

Rudolf
Rudolf
Reactie op  MdeFilosoof
3 maanden geleden

Vrij en Sociaal, die willen een defensie budget van € 25.000.000.000,00.
Per jaar.
Succes er mee.

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Rudolf
3 maanden geleden

Zou misschien wel eens nodig kunnen zijn om die vervloekte Amerikaanse deep state van het lijf te houden.

remcops
remcops
Reactie op  Rudolf
3 maanden geleden

De Libertaire Partij, die ik acht ik wel betrouwbaar en die willen dan ook de overheid flink verkleinen..

Rudolf
Rudolf
Reactie op  remcops
3 maanden geleden

Wel nee joh, die willen ook een basisinkomen. Die partij heeft al lang geen libertaire visie meer.

Pippie
Pippie
3 maanden geleden

Gewoon allemaal twitter in de ban doen en FB , whatsapp etc.. Deze macht is zorgelijk en ook oneerlijk. Telegram al aangemaakt.

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  Pippie
3 maanden geleden

Idd, een aantal jaar geleden bestond facebook, youtube, twitter en instagram ook niet. Als we met ons allen dat verwijderen dan zakt hun aandelen op de beurs dan kunnen wij – in hun ogen klootjesvolk- hen financieel raken. Er bestaan gelukkig nog andere kanalen. Kom nou we laten ons toch niet chanteren?!

Perm
Perm
Reactie op  EMBÉ
3 maanden geleden

Ja, en ook de mainstream media het zwijgen opleggen met hun eenzijdige propaganda. Boze e-mails sturen, abonnementen opzeggen en hun programma’s boycotten. Wij onderhouden deze linkse propagandamachine nog steeds.

Ramon
Ramon
Reactie op  Perm
3 maanden geleden

Dan zouden er eerst genoeg mensen wakker moeten worden ,maar dat zie ik nog niet gebeuren ,de meerderheid slik nog altijd alles wat de msm zeg als zoete koek .Het is gewoon hopeloos allemaal .Ik hoop dat het aan mij ligt maar ik zie geen hoop meer voor de toekomst .

Perm
Perm
Reactie op  Ramon
3 maanden geleden

Ramon, er is hoop! Maar we moeten het niet van overheden of mensen verwachten. Hoop komt van boven. Ja, van God !!
Maar het probleem is dat we God jaren geleden bij het oud vuil hebben gezet. We gingen geloven in “maakbaarheid” waar de mens de hand in zou hebben. En we zijn er hopeloos op stuk gelopen en lopen er nog dagelijks op stuk.
“Mijn hulp is van de Heer’ alleen, Die hemel, zee en aarde eerst schiep en sinds bewaarde”. Hierin ligt onze hoop ! Dat echter moeten we in dit goddeloze land weer gaan inzien.

Jantje
Jantje
Reactie op  Pippie
3 maanden geleden

De groeten aan Poetin dan maar. Waarom geen Signal? Lijkt me beter

Johannes
Johannes
3 maanden geleden

Met een raspberry pi thuis een kleine server maken met nodige info en verwijzing naar email en andere sites. Lage kosten en zeer snel online terwijl de provider zijn zaakjes goed regelt

Ikke
Ikke
Reactie op  Johannes
3 maanden geleden

Een servertje thuis lost dit probleem totaal niet op.

dolf
dolf
Reactie op  Johannes
3 maanden geleden

een raspberry op zone-energie oplaadbare batterij en gebruik makend van de gratis wifi in bv winkelcentra. Kan volledig anoniem. En zorg dan wel dat ie geen logfiles bijhoud, hooguit een heterdaad bij verbinden. Kan het erg lang volhouden

Geoffrey
Geoffrey
3 maanden geleden

Welkom in 2021 het land waar ze de CENSUUR CULTUUR hebben uitgevonden lijkt wel.

Indoctrinatie volgens de Göbels-methode alleen aangevuld met state of the art technologie wat ontbrak in de 2de WO.

Ik zeg ‘Operation Endgame’ is begonnen. Ik wil toch even delen, dat de kaarten geschut gaan worden de komende 2 weken en we zullen getuigen zijn van een WONDER. Ik wil er niet teveel over zeggen en ik ben geen Q aanhanger of wat dan ook (wel ben ik voor TRUMP omdat hij in dienst staat van GOD, niet omdat hij een perfecte volger is, maar omdat GOD hem heeft gekozen)

Ik geloof dat we getuige gaan zijn van GODDELIJKE INTERVENTIE en jullie mogen me allemaal er aan houden. Ik vertrouw erop dat GOD dit recht gaat zetten, want anders gaan we naar een (TE) medogenloos systeem waarbij er geen keuze meer is en dat zal GOD nooit toestaan!!

Ik weet dat dit voor veel mensen zweverig klinkt, maar dat is hetzelfde hoe ontwetende mensen denken over ons ‘complotters’…. Zo zullen een hoop mensen dit wegwuiven als godsdienswaanzin. Laat GOD nooit buiten de beschouwing, want mensen zijn niet te vertouwen GOD wel.

Ik schrijf dit in de hoop, dat mensen de komende 2 weken hun ogen zullen openhouden en dus zelf kunnen zien dat het zal gaan om GODDELIJKE INTERVENTIE! Het worden 2 zeer heftige weken!

BTW als dit klopt geef GOD dan de credits. Ik voel alleen dat ik dit moet delen als volgeling van GOD

Ikke
Ikke
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Ik geloof er helaas niets van, dit is weer een reden om passief te zijn, terwijl we juist zelf op moeten staan en actie moeten ondernemen. Zoals: massaal alle onethische regels NEGEREN. Geen mondkapjes meer op doen, geen 1,5 meter, geen vaccinatie, winkels massaal open gooien (samen staan we sterk, gewoon afspreken welke dag je met z’n allen tegelijkertijd je winkel opengooit) en gewoon knuffelen. Haal je ouders desnoods ook uit het verzorgingstehuis indien mogelijk. Laten we weer voor onszelf zorgen en de overheid negeren.

Dubito
Dubito
Reactie op  Ikke
3 maanden geleden

….en de Horeca heeft alweer besloten op 17 januari NIET open te gaan. Ballon, lucht, leeg.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Dubito
3 maanden geleden

Volgens mij zit Koninklijke Horeca Nederland in de zak van de roverheid. Als iedere horeca-ondernemer z’n zaak zou opengooien, krijgen politie, boa’s en NVWA te maken met een te grote overmacht, zeg maar de wet van het getal.
De rechterlijke macht – of wat daar van over is – zou volledig verstopt raken om al die door de horecaondernemers aan te vechten boete van 4000 euro in behandeling te nemen.
Eendracht maakt macht.

Dubito
Dubito
Reactie op  Ron Swart
3 maanden geleden

Veel horeca zit in kleine steden of dorpen. Eén restaurantje (soms wel met Michelinster), éen café. Die zijn door de plaatselijke koddebeier makkelijk te pakken met een flinke douw zodat ze echt helemaal failliet zijn. Men kijkt teveel vanuit het perspectief van de grote stad.

Ina v.d.berg
Ina v.d.berg
Reactie op  Dubito
3 maanden geleden

In Drenthe ?

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Dubito
3 maanden geleden

Te kort dag misschien nu.

Geoffrey
Geoffrey
Reactie op  Ikke
3 maanden geleden

Luister ik ben niet je prototype gelover. Ik geloof ook niet in die onzin en ik geloof zeker in het feit dat je in je eigen kracht moet staan.

Zelf word ik al 6 weken geweigerd bij mijn eigen huisarts omdat ik weiger om een mondkapje te dragen. Ik ben al 6 weken niet meer in een winkel geweest niet omdat ik bang ben om discussies te krijgen, maar omdat ik weet dat ik genadeloos hard ben tegenover mensen die niet wakker zijn en dat loopt gegarandeerd uit op ellende, dus kies ik er voor met mijn volle verstand om geen boodschappen meer te doen in winkels die het beleid uitvoeren als medeplichtigen.

Daarom ga ik naar de markt, naar echte hardwerkende nederlanders. Ik heb een lijst gemaakt van alle boerderijen in een straal van 30 km en ben mijn contacten aan het leggen en daar rij ik met alle liefde voor om. Ik haal mijn vlees bij musclemeat.nl en megafoodstunter.nl en mijn vitamines bij bulk.com, Kortom mij krijgen ze niet klein met hun regeltjes om mij te ontregelen. Weerstand komt in vele vormen en ik heb besloten het zo te doen en ik steun een ieder die geweldsloos voor onze mensen, ons land en onze waarden opkomt!

Simon
Simon
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Dank voor je tips Geoffrey. Zelfde bij mij, ik laat de boodschappen thuis komen want ik sta ook niet voor mezelf in als ik die schapen tegenkom in de supermarkt. Interessante sites, heb al gekeken bij musclemeat, heel interessant en uniek verzend concept. Een soort Bofrost per post.
Ik hoop zo dat je gelijk krijgt met de goddelijke interventie. De schapen zijn anders echt niet wakker te krijgen.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Simon
3 maanden geleden

Dit gedoe hadden we een jaar geleden ook totaal niet verwacht, dus ik hoop dit ook bij een interventie van GOD, misschien niet direct te identificeren als zodanig, maar misschien ook wel. Ik sta nergens meer van versteld.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Pieternella
3 maanden geleden

Dus ??

bob
bob
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

veel plezier met je afgekeurde hormoon vlees en met obscuur gif bespoten eten..

Geoffrey
Geoffrey
Reactie op  bob
3 maanden geleden

Hormoonvlees whaha dat zou je denken aan de naam Musclemeat…. De oprichter is een bodybuilder (google eens op THE DUTCH GIANT) en is mijn oude buurjongen.

Al zijn voeding is juist laboratorium getest omdat hij schoon wil trainen. Zijn bedrijf begon met een paar vriezertjes omdat hij voor zichzelf inkocht en ook vraag van andere sporters kreeg en zo is het nu ene heel groot bedrijf. Nu is hij inmiddels goedkoper dan de AH en is het vlees van slagerskwaliteit en nee ik krijg er niets voor. Ik gun een hardwerkende ondernemer zijn brood en niet een supermarkt die beursgenoteerd staat.

Deze jongen is niet alleen de grootste bodybuilder van de wereld hij is ook 1 van de meest aardige mensen die er is, dus jouw reactie is een typisch gevalletje van roeptoeteren.

Wat betreft de andere site daar zoek ik naar vlees en ben ik kieskeurig, natuurlijk kan ik troep kopen maar dat kan je ook in de supermarkt, dus lees de etiketten en is het seperatorvlees tsja dan hoef ik dat natuurlijk niet.

Barry
Barry
Reactie op  bob
3 maanden geleden

Nee, het vlees uit de supermarkt is geweldig, toch? Obscuur bespoten groenten bestaat in Nederland niet. Wel uit O Europa en Afrika, de supermarkt ligt er vol mee.

Mar
Mar
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Dito!!💪

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Bravo Geoffrey, ik wilde dak in nog de kracht had om je te volgen, wij hebben te weinig geuzen !

dolf
dolf
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Doeniet zo moeilijk, beetje goed fatsoen tegenover een ander is niet zo moeilijk.
De rest van het verhaal is veel gevaarlijker

Barry
Barry
Reactie op  dolf
3 maanden geleden

Ik vind het eigenlijk wel netjes, geen ongetogen woord. Misschien staat er iets in wat je niet bevalt, links georiënteerd?

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  dolf
3 maanden geleden

Geofrey is Christelijk,en dat irriteert je natuurlijk,want het maakt je jaloers

Antje
Antje
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Ik geloof je Geoffrey, gelukkig want deze toestanden duren gevaarlijk en veel te lang

Geoffrey
Geoffrey
Reactie op  Antje
3 maanden geleden

Ik geloof erin, maar wie ben ik en wie zijn wij. Uiteindelijk heeft neimand de waarheid in pacht hoe hard ze het ook proberen te roepen, het is en blijft hoogmoed (vaak met goede intenties altijd gemixt met ego) en ik ben er zelf ook zo vaak in getrapt.

Ik volg misstanden al sinds de vuurwerkramp en zelfs al sinds de blijlmerramp toen ik zelf nog echt jong was, maar een jeugdvriend van mij het van dichtbij had mee gemaakt omdat hij was opgegroeid in de Bijlmer en zijn vader nog mee heeft geholpen als vrijwilliger tijdens de vliegtuigcrash.

2021 wordt het jaar vd GREAT AWAKENING zegt iedereen en wie denk je dat door voor gaat zorgen….

Er komt nog een hele grote rivival!

hans
hans
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

en het volk riep IS SAUL ONDER DE PROFETEN ?? deze tekst komt voor als iemand iets roept wat de ander niet verwacht. kan pos of neg zijn ,meer een uitdrukkingvan verbazing

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Ik zal ook bidden voor deze zaak, maar het is heel goed mogelijk dat dit het eindtijd plan is, en dat kan hoogstens wat uitgesteld worden

Annemiek B.
Annemiek B.
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Ik weet wel zeker, Geoffrey, dat we alleen hulp van Boven kunnen verwachten. Of dat binnen twee weken is weet ik niet, maar we moeten de redding niet van mensen verwachten, anders ziet men die weer als verlosser, en er is er maar Een…
God bless!

Geoffrey
Geoffrey
Reactie op  Annemiek B.
3 maanden geleden

Normaal gesproken ben ik er ook geen fan van om een tijdspanne aan te geven, want dat gaat altijd mis. Dit keer zegt de logica dat er in deze 2 weken heel veel gaat gebeuren.

Ik kan je echt aanraden om naar Chris Yoon te kijken op yt een hele goede jongen en gezegend dat voel je gewoon. 2 maanden geleden had hij denk ik 4k subs en nu word het eindelijk opgepakt en ik probere het ook zoveel mogelijk te delen.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

ik ben bang dat jij over twee weken heel erg bedrukt en bedroeft in een hoekje zit te huilen.

Geoffrey
Geoffrey
Reactie op  BertRoermond
3 maanden geleden

Wees niet bang Bert, angst brengt zelden iets goeds. In mijn optiek zijn de meeste mensen al dood omdat ze doodsbang zijn voor de dood.

En daarnaast is het heel simpel in mijn optiek want als ik er naast zit, dan ben ik zelf hooghartig geweest in de naam van GOD. Alsof ik helikopterview heb in deze gehele situatie, dit is niet mijn strijd, deze strijd is een strijd tussen goed en kwaad. You’ll see that’s what i believe!

Aphelius
Aphelius
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

God, god, god… Wat dacht je van onze Aarde Sophia? Ja, er is een originele Creator… Maar onze ‘designer’ is toch wel onze grote moeder Aarde Sophia. Haar vergeten vele mensen toch wel he.. Gewoon haar elke dag voelen brengt je op het pad van Hart. Onze moeder Aarde had voor ieder op en in haar lichaam een droom. Een droom van de hemel op aarde.

Nogmaals, wij zij kinderen van de Aarde. Niet te veel daar naar de hemel staren. We zijn al thuis, alleen heeft het collectieve bewustzijn van de mens zich erg lang in het duister gewaand. We stappen er nu eindelijk eens uit.

De duistere ‘elite’ is de schuld van ons collectieve bewustzijn. De mens krijgt een regering die het verdient. Het enigste wat we moeten doen is weer terug naar de bron (onze Aarde). Dan veranderd het collectief en krijgen we een totale omkeer van duister naar licht. Ik weet dat het keerpunt al is geweest…het is nu doorgaan in het pad van waarheid en het Hart. Zo steken we het collectief aan naar het licht.

Vertrouw dat ieder mens een eigen pad heeft. En ieder mens moet keuzes maken op het eigen pad. Ieder mens komt nu in aanraking met het licht/waarheid, – of je nu politicus, advocaat/rechter, bankier, soldaar/agent, arts/medicus, vader/moeder, zoon/dochter, vriend/vriendin, etc. En ja, dan moet je kiezen. Velen zullen nu uiteindelijk de juiste keuzes maken…en het duister is daarom al aan het vergaan.

Het is duidelijk dat er nu twee groepen in de wereld zijn. Een groep in het oude duistere denken, en een hele grote groep die gaat voor de waarheid. Ieder op deze soort website en andere kanalen. We komen er wel, we moeten geduld hebben en doorgaan met ons eigen pad en de juiste keuzes maken. We worden een sterk collectief van waarheid (licht). Duisternis kan nooit over licht heen gaan, duisternis kun je alleen zelf naartoe gaan en in verdwalen…maar zodra een mens 1 lichtpunt ziet is er geen teruggaan meer. Het pad van waarheid is 1 richtingsverkeer…je kan niet meer terug. En zo zal het duister verdwijnen en wij marcheren naar een wereld van kracht, waar de waarheid in ieder leeft.

Geoffrey
Geoffrey
Reactie op  Aphelius
3 maanden geleden

Het klinkt heel goed ik ben eerlijk met je en natuurlijk moeten we de natuur respecteren en terug naar onze roots, maar is dat ook niet zo met geloof. Ik denk van wel.

Wetenschap doet alles om GOD te debunken i.s.m. nasa, hollywood, nep koolstof dateringen etc.

Het pad naar de waarheid is niet zoals Rome waar alle paden heen leiden. Het is een 1way-road en het pad is smal en de misleiding ligt overal op de loer.

Er is niets van wat je zegt dat niet klopt al zou ik aarde gewoon aarde noemen en niet moeder, maar er ontbreekt in mijn optiek 1 ding dat is GOD en dat maakt het dan voor mij als een prachtig verhaal met een new age sausje.

BTW ik probeer je niet te betuttelen hoor want iedereen heeft zijn eigen weg en dit is de weg die ik bewandel en ik respecteer de jouwe. Ik wilde alleen graag even reageren (dat is mijn ego)

Aphelius
Aphelius
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Natuurlijk bestaat er een God. Dat is logisch. De Aarde (Sophia) Is weer een dochter van deze originele God. Bij Sophia hoort ook een wederhelft, je zou ‘hem’ Christos kunnen noemen.

Maar, de god zoals in de bijbel, koran, etc staat beschreven is de demiurge, de jaloerse god.

De gnosis en veel andere ‘Zieners’ van oude tijden en ook het heden, weten dat Sophia ons heeft geschapen en haar wederhelft Christos heeft haar ondersteunt om alle wezens op haar lichaam in samenwerking en co-creatie te leven.

Ik was het ook eens met jouw. Echter, velen zijn hun Moeder vergeten en bidden vaak alleen naar hun Vader.

Aphelius
Aphelius
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Trouwens ik vertel geen verhaal met een New age sausje. Dit verhaal is ouder dan alle religies. Het is het verhaal van Zieners uit oude tijden. Dit verhaal over onze roots houdt stand nu nog steeds. Ik wilde je opmerken dat velen, zo ook ik eerder in mijn leven onze moeder God zijn vergeten.. Zonder de aarde bestaat de mens niet. Dat is al een duidelijke hint. De religies zijn allen ontkennen de moeder. Dit ontaard letterlijk de mens…je raakt je ware roots kwijt en kom je op een dwaalspoor.Dit dwaalspoor is de duisternis waar we al zolang in zitten. En zoals je zegt komt er een einde. Dit einde komt omdat de menselijke situatie nu globaal is…niemand kan meer ontsnappen aan de waarheid. De waarheid dat wij als mensheid eeuwen lang in duisternis hebben geleefd…los van onze moeder ons huis de Aarde. Dit is geen New age. Dit is een waarheid waar we niet meer omheen kunnen. Zolang de Aarde er is, zolang zal de mensheid er ook kunnen zijn.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Maar slechts 1 van jullie heeft gelijk, en de ander is een leugenaar

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Ook andere geschriften geven Goddelijk ingrijpen aan.
Lees de Bhagvad Gita (Hoofdstuk 4, verzen 7 en 8 overal te vinden op het Internet), waar de Hoogste Goddelijke Avtar, The Lord of The Universe, Lord Krishna Himself zegt: telkens wanneer de ingeboren Goedheid in de mens en de maatschappij aangetast wordt en Slechtheid machtig wordt, incarneer Ik (neem ik een Avtar) om:

  • de vervolgde Heiligen/Devoten (voorwaarde: er moeten op de wereld Heiligen/Devoten zijn of mensen zijn die (anoniem) leven als een Heilige EN die vervolgd worden) te beschermen
  • de Slechtheid – pure egoïsme en kwaadaardigheid[=plezier hebben in het lijden van anderen] met het doel de weg naar verlossing van anderen te dwarsbomen- en de (uit)dragers en toepassers daarvan te vernietigen (die dus door normale mensen niet verslagen/gestraft kunnen worden)
  • de instinctmatige (ingeboren) Goedheid (dwz AL het leven als een manifestatie van God zien en zich daarnaar te gedragen) in mens en maatschappij weer te herstellen (oftewel het Denken en Doen van de mensheid weer naar een hoger niveau te tillen)
  • dit keer op keer (tijdperk na tijdperk) te doen

Dus ja, verval en opkomst zijn cycli. Verval wordt toegebracht door demonische (lees: enorm egoïstische en lijden veroorzakende) krachten, Goedheid (Eenheid in verscheidenheid) wordt weer hersteld door de Lord of the Universe Himself uiteindelijk, wanneer de anderen (Heiligen) het ook niet meer aankunnen.
Wij leven nu in de Kal Yug, waarvan wordt gezegd dat het een tijdperk is waarin mensen meer in machines (Kal) gaan geloven en zich eraan gaan overgeven en hun eigen menselijkheid vergeten waardoor slechts een handvol Kwaadaardigen hen kunnen manipuleren, domineren, tot slaaf maken en vernietigen.

Ik hoop dat de redactie deze visie op dit hedendaagse probleem door een andere godsdienst (het Hindoeïsme) plaatst opdat de lezers ook weten dat zulke dingen (verval) een wereldwijd verschijnsel zijn die alle maatschappijen hebben getroffen en elke maatschappij/godsdienst haar eigen amtwoord daarop had/heeft.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Sjazon
3 maanden geleden

@Sjazon, is het niet Kali Yuga?

hans
hans
Reactie op  Sjazon
3 maanden geleden

de redactie plaatst uw berichtje want we leven gelukkig nog wel in een land met godsdienst vrijheid ,maar fanatisme en onverdraagzaamheid is andere koek. maar u heeft het mooi verwoord uit boeken die mij weliswaar onbekend zijn ,maar het gedachte goed ben ik wel eens eerder tegengekomen.

salvar
salvar
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

het zou best kunnen.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Ik geloof dat we eerder getuige zijn van goddelijke domheid als we het over Donald Trump hebben. Speciaal zijn idiote twitter gedrag.

De man vind zich zelf ook veel belangrijker dan menig ander, laat staan de eed die hij destijds gezworen heeft. De rest doet er niet aan toe.

En hoe stoer of rijk de man ook is? Ik vrees dat hij nog geen spelletje mens erger je niet aankan op enig niveau.

Het is daarom ook maar beter dat deze bullebak wegblijft bij de inauguratie.
Amerika is ook groter dan Trump. Hij krijgt geen standbeeld cadeau maar zal hem waarschijnlijk zelf wel ergens plaatsen. Mogelijk ergens op een dak van een wit huis in Trumpland

Jill
Jill
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Je kan vinden wat je wil van Trump, maar zulke censuur is niet normaal. Vroeg of laat censureren ze jou ook.

Feng
Feng
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Gezinusk ben jij een Nederlander?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Hallo Geoffry.

Ik begrijp de intentie van je verhaal. Wat zich hier afspeelt is een strijd tussen de GOEDE en KWADE elementen/machten in deze wereld.

Wie de goede mensen zijn, is nu wel duidelijk. Dat zijn de slachtoffers van deze “pandemie”.

Wie de slechte mensen zijn, is nu ook wel duidelijk. Dat zijn alle “mensen”, dus ook die met een belangrijke functie, en organisaties die het noodzakelijk vinden dat mensen moeten worden ingeënt. Zij verraden in feite zichzelf, want zij hebben partij gekozen.

De tweedeling van de maatschappij is daarmee een feit geworden. Mensen trekken de macht naar zich toe en maken daar misbruik van, om het plan van de Nieuwe Wereld Order uit te voeren.

Zij zijn geïndoctrineerd, staan onder invloed van kwade machten, en hebben naar mijn mening geen idee dat zij worden gebruikt om de mensheid naar de kloten te helpen. Zij tonen geen emoties en gaan koelbloedig door, om hun eigen landgenoten het leven ZUUR te maken en uiteindelijk TOTAAL onmogelijk te maken.

Ik neem aan dat je met “de komende 2 weken” niet alleen de situatie in Nederland bedoelt, maar ook de situatie in de USA.

Het team van Trump heeft tijdens de bestorming van het Witte Huis in Washington diverse laptops en I-pads bemachtigd, waaronder zeer belangrijke. Trump en zijn team zijn nu in het bezit van cruciale informatie m.b.t. de verkiezingen en de verkiezingsfraude, maar ik denk ook m.b.t. de huidige Coronacrisis.

Senator Lindsey Graham (US senator) is nu gearresteerd en daar zal het niet bij blijven. Trump is nu op de Wright-Patterson Air Force Base en het worden nog spannende tijden, met vele arrestaties, tot op het hoogste niveau. Daar zullen veel democraten niet blij mee zijn.

Wanneer bekend wordt dat het team van Biden, met al zijn politieke aanhangers, de verkiezingen hebben gemanipuleerd en dus vervalst hebben, komt de wereld in een stroomversnelling terecht. Dat betekent dan hoogverraad en daar bestaat in de USA maar 1 straf op. Hier wordt dus een spel gespeeld op leven en dood.

Mensen als Fauci en Bill Gates en instanties als het WHO, het Vaticaan, de Wereldbank en het WEF, gaan dan ook een zware tijd tegemoet. De bal begint nu echt te rollen.

Geoffrey
Geoffrey
Reactie op  serieuze aangelegenheid
3 maanden geleden

Ja ik doel inderdaad vooral op AMERIKA, want dat zal zomenteen de trigger zijn waardoor heel veel kwaad uit de schaduwen gejaagd gaat worden.

Ik vind je analyse erg goed en denk dat dit zonder hulp van GOD niet gedaan zal worden, dus ik vertrouw op hem net als JESUS dat deed!

Maria
Maria
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Ik ben het met jou eens, maar GOD laat dit nog enkele jaren duren als ik het blad EYEOPENER goed heb gelezen van Jaap Dieleman, daarin word verwezen naar Openbaring 13:16-18 , er komt eerst een nog veel ergere tijd op ons af, ik hoop echter dat jij gelijk mag hebben en dat GOD ons eerder komt redden.

Geoffrey
Geoffrey
Reactie op  Maria
3 maanden geleden

Ik zeg niet dat GOD ons komt redden als in de OPNAME, niemand weet wanneer dat is alleen GOD zelf.

Ik geloof, dat we nog een aantal jaren genade krijgen. Als Biden toch wordt geïnstalleerd, dan zou er NU al een vervolging gaan plaatsvinden want de Democraten onder leiding van Antifa en BLM zijn uit op bloedvergieten en willen elke Trump supporter linchen, geen grap!! Dat zou dus betekenen dat in principe elke Trump aanhanger vogelvrij is over 2 weken.

Nee luister naar Chris Yoon: https://www.youtube.com/watch?v=WHxASRawu5w Ik geloof echt dat deze man een man van GOD is, hij geeft ook alle eer aan hem en natuurlijk lijkt het wishful thinking, maar we gaan terug naar een levende Bijbel. Een nieuwe RIVIVAL gaat komen want GOD houdt van ons allemaal en wil niemand in deze toekomstige hell laten lijden, die onze regeringsleiders met ons voor hebben.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Met een groot geschut worden de kaarten geschud.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Beste Geoffrey,
Het ontbreekt de mensen gewoon aan weten, je hoeft niet religieus te zijn of aan ééb God tegeloven, hij is gewoon bij je van af je geboorte tot aan je overleiden, soms is hij duidelijk aanwezig als je hem nodig hebt, maar meestal zijn de mensen zo zelf ingenomen, dat ze denken dat zij zelf die wonderen hebben laten ontstaan in hun leven, maar het kan geen kwaad om hem eens op te zoeken en aan te spreken, hij is gewoon altijd bij je, in je aanwezig, bij het moment van inslapen gaat hij zijn werk doen, daarom zijn teveel straling slecht die sluiten je geest af van zijn grote geestelijke moeder, en zal je spirit niet tot rust komen, en daar door niet goed zijn werk doen, groet Jenne 84 jaar Athéist maar door weten toch gelovend aan een créateur, houdt mij ver van menselijke beloftes, en gouverneurs in mijn leven, halve Anarchist dus geen surpression van de état en geen censuur dus, leef mijn leven en haal vaak mijn schouders op, groet !

dolf
dolf
Reactie op  Geoffrey
3 maanden geleden

Nu word ik nieuwsgierig. Vertel eens als GOD bestaat dan heeft de zondvloed ook bestaan, en volgens datzelfde boek cq verhaal is dan evolutie een leugen.

Vertel eens hoe dan al die beesten op 1 bootje konden. Er zijn minimaal 5.3 miljoen verschillende dieren op aarde. vermoed word zelfs meer dan een triljard.

Hoe krijg je die op tijd op 1 bootje…..Alleen al de tijd die je nodig hebt voor dat logistieke proces.
Het één spreekt het ander tegen

En dat is pas 1 vraagje

Overigens hebben de evolutie geleerden zelf al gezegd dat de evolutie theorie eigenlijk niet kan kloppen.

We zijn gewoon beesten die het net iets ‘beter’ doen dan de rest. Maak er het beste van.

Geoffrey
Geoffrey
Reactie op  dolf
3 maanden geleden

DOLF geloof heet niet voor niets geloof. Als ik jou moet overtuigen van mijn geloof, dan is jouw geloof gebaseerd op mijn input of niet…. dan leg je wel een behoorlijke druk bij mij neer.

Het is niet dat ik jouw vragen probeer te ontwijken, maar ik voel me niet geroepen om jouw zoektocht op te lossen.

Ook ik heb genoeg kritische vragen die de Bijbel aangaan en ik heb niet op elke vraag van jou een antwoord.

Ik geloof dat onze geschiedenis vervalst is. Ik geloof dat de Bijbel gecensureerd is in 325 tijdens waarbij keizer Constantius het verdrag van Nicea tekende…. Tsja daar hebben ze een coup gepleegd op het geloof en niet zo’n beetje ook.

Ik vind persoonlijk het boek van Henoch zeer interessant die niet in de Bijbel staat helaas. Is wel te vinden als pdf in het nederlands op google en ik zeg je eerlijk het maakt het 1 en ander duidelijk. Zeker over de gevallen engelen en wat zij deden met de mensen en wat ze de mensen leerden etc.

Dus ja ik heb heel veel vragen, maar de vraag is kan je pas geloven als je overal een antoord op hebt of is het dan geloof meer maar WETENSCHAP…..????

rrr
rrr
3 maanden geleden

De censuur neemt steeds extremere vormen, steeds meer mensen doorzien dit echter.
Hoe eenvoudig is het om bijv. Parler ie installeren via een alternatieve appstore zoals pure apk of mirror apk ? Data van gecentraliseerde servers zoals bij google neigen tot corruptie en censuur. Er zijn genoeg 100% gedecentraliseerde platforms zoals LBRY met p2p-technologie zodat censuur niet mogelijk is, zodat deze interessant zijn als social media.
De video op youtube “Massa mRNA Vaccinatie Roekeloos en onnodig”lijkt mij ook kandidaat voor verwijdering door Google met inmiddels 420000 views.Ik heb die video zekerheidshalve maar geupload: https://lbry.tv/%E2%80%9CMassa-mRNA-Vaccinatie-Roekeloos-en-onnodig%E2%80%9D,-zegt-Prof.-Dr.-Theo-Schetters:f

Ikke
Ikke
Reactie op  rrr
3 maanden geleden

Android kan je vervangen, er is tegenwoordig een open source OS, ben de naam vergeten, maar er zijn dus gewoon alternatieven. We moeten massaal dingen als Google, Microsoft, social media, etc laten liggen, dan is hun macht in een keer WEG. Mensen, afkicken van dat social media, het is vergif voor je brein. Stop ermee.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Ikke
3 maanden geleden

heb jij voor mij een merk smartphone met open source ? ik heb iphone, dus ik moet iets hebben waar ik mee kan uitwijken.

niemandalletje
niemandalletje
Reactie op  BertRoermond
3 maanden geleden

Librem 5 van Purism is er één.
https://en.wikipedia.org/wiki/Librem_5
Verders vindt je hier wat andere projecten:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_open-source_mobile_phones

Simon
Simon
Reactie op  rrr
3 maanden geleden

Als de video van blckbx wordt verwijdert van youtube weten we genoeg. Parler kun je gewoon downloaden via https://apkpure.com/parler/com.parler.parler

rrr
rrr
Reactie op  Simon
3 maanden geleden

Eerst wel de app XAPK installeren voor het uitpakken van de xapk-bestand.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
3 maanden geleden

Het is niet de Big Tech beste mensen, maar wat daar achter zit, wereld communisme, duidelijker wordt het niet !

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Jenne Sr.
3 maanden geleden

Die werken samen

dolf
dolf
Reactie op  Jenne Sr.
3 maanden geleden

Als het communisme is kan ik ermee leven, maar ik ben eerder bang voor dictatuur en fasischme.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  dolf
3 maanden geleden

het communisme heeft in haar geschiedenis vele slachtoffers méér gekend dan het fascisme. miljoenen meer..

Weetniet
Weetniet
3 maanden geleden

Engel en Filippini zijn controlleerde staatspoppen. Die kunnen we missen als kiespijn. We hebben niet nog meer bedriegers nodig. Het wordt tijd om het kaf te scheiden van het koren.

HolyShit
HolyShit
Reactie op  Weetniet
3 maanden geleden

Inderdaad, begin jij daar dan maar mee met je onnodige en niet op waarheid berustende insinuaties. Wees blij dat er eindelijk andere mensen opstaan. Ik kan heel goed het kaf van het koren scheiden en ben er van overtuigd dat zowel Bas als Willem het goed voorhebben.

Weetniet
Weetniet
Reactie op  HolyShit
3 maanden geleden

Snurk lekker verder.

paul dino
paul dino
Reactie op  Weetniet
3 maanden geleden

Ah…jij ook betaalt door de RutteMaffia Boeven Bende?

Weetniet
Weetniet
Reactie op  paul dino
3 maanden geleden

Zoals een beroemd voetballer ooit zei: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt”. Hou je niet van voetbal?

Danny
Danny
Reactie op  HolyShit
3 maanden geleden

Willem heeft zendtijd gekregen op de staatstelevisie. Dus duidelijk en 100% gecontroleerd.

HolyShit
HolyShit
Reactie op  Danny
3 maanden geleden

Het gaat hier niet specifiek om Willem, laat dat duidelijk zijn, het gaat over de partij VSN. Beetje laf om dan iedereen die daarbij betrokken is over 1 kam te scheren.

Weetniet
Weetniet
Reactie op  HolyShit
3 maanden geleden

Soort zoekt soort.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Weetniet
3 maanden geleden

Wat zijn jouw activiteiten geweest om uit dit verzonnen drama te komen ???

Ikke
Ikke
Reactie op  Weetniet
3 maanden geleden

Ik twijfel ook aan deze partij. Ik las dat Willem de regering wilde “schoonmaken”, klinkt als Trump’s “drain the swamp” – allemaal controlled oposition om zelf passief toe te kijken hoe alles alsnog de soep in loopt.

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Ikke
3 maanden geleden

Alvorens men een parallel systeem van regeren en economie creëert, wordt het haast onmogelijk het huidige systeem terzijde te schuiven. Deze partijen moeten derhalve eerst een alternatief creëren en daarna pas gaan praten over de vervanging van het huidige systeem.

Weetniet
Weetniet
Reactie op  Ikke
3 maanden geleden

Gelukkig zijn er nog mensen wel wakker.

Haggis
Haggis
Reactie op  Weetniet
3 maanden geleden

Controlled opposition. Aan z’n kop kun je zo zien dat ie een broer/bloedverwant is van hugo de jonge

Haggis
Haggis
Reactie op  Haggis
3 maanden geleden

Bij demonstraties kon je heel goed zien dat ie zichzelf aan en uitzette. Als een acteur.

Weetniet
Weetniet
Reactie op  Haggis
3 maanden geleden

Eerst roept Engel tot 2x op tot demonstreren om vervolgens zelf weg te blijven waarna de demonstranten die alsnog kwamen de klappen mochten opvangen op het Malieveld. Daarna op Facebook de beelden van die smeris hooligans bekijken en dan zeggen dat het “geen smoking gun is”. En hoe komt hij aan al dat geld voor die z.g. rechtszaken? Uit eigen zak? Donaties? Jeroen Pols die een rechtszaak begint vanwege het verbod op de terugreis van zijn familie en daarmee de staat helpt om de maas in de coronawet dicht te timmeren. Allemaal feiten! Moet ik nog verder gaan?

Dubito
Dubito
Reactie op  Weetniet
3 maanden geleden

Ik beschouw u als kaf.

Marcel
Marcel
Reactie op  Weetniet
3 maanden geleden

Veel zijn het niet met je eens, ik wel. Ik vertrouw die ‘Engel’ ook net zo ver als ik hem gooien kan.

ikzelfzelf
ikzelfzelf
Reactie op  Weetniet
3 maanden geleden

Je hebt het goed gezien weetniet en je kan direct aan de vele minnetjes zien dat de meesten op deze site nog lang niet wakker zijn.

Simon
Simon
Reactie op  ikzelfzelf
3 maanden geleden

Ok, je bent er ingetrapt, wat/wie zijn dan echte oppositie? Niemand?

Weetniet
Weetniet
Reactie op  Simon
3 maanden geleden

Politiek is een 2e rangs toneelspel van leugenaars/dieven/bedriegers. Die hele politieke laag dient te verdwijnen. Het zijn notoire in-de-weg-lopers die het leven alleen maar belemmeren en precies datgene doen wat het volk nou net niet wil. Ik blijf pleiten voor burgerinitiatieven middels petities (met een bepaalde ondergrens aan medestanders om ‘losse flodders’ te voorkomen), beoordeelt door burgers d.m.v. bindende referenda en uitgevoerd door burgers. Pas dan gaan we naar een democratisch dienstbaar systeem wat de burger dient. Zolang we onze volmacht (stem) weggeven aan niksnutten, blijven we gevangen in een dictatuur en schieten we niks op.

dolf
dolf
Reactie op  Weetniet
3 maanden geleden

Stemmen is momenteel misdadig.

Lees dit maar eens. Is al wat jaartjes terug geschreven

https://www.boekenbestellen.nl/boek/het-meest-gevaarlijke-bijgeloof/10929

Simon
Simon
Reactie op  Weetniet
3 maanden geleden

Je trapt in de truc om echte oppositie te downgraden naar “controlled oppositie”. Je kunt zien aan de demonisering dat ze dat juist niet zijn. Zelfde voor FvD en vroeger Pim Fortuyn. Pim hebben ze op een andere manier “gefixed”.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Weetniet
3 maanden geleden

yep, Weetniet, ik ben het vol met je eens over die gecontroleerde staatspoppen, Engel en Filippini, maar trek je het niet aan, deze mensen hier kunnen het onderscheid niet maken. tragisch..

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Weetniet
3 maanden geleden

Als zij geblokkeerd worden via het kartel, laat zien dat ze niet passen in hun leugens

Jenne Sr.
Jenne Sr.
3 maanden geleden

Het is uiterst provoserend, in een SSHHHIIITTT Democratie, mensen monddood te maken, blijf zitten Trump en ruim die linkse boel op, de BORN IN THE USA zullen je dankbaar zijn !

Rudolf
Rudolf
3 maanden geleden

Ja wel we gaan naar een nieuwe vorm van communisme agenda 2030 carona was gewoon een afleiding/rookgordijn en geen wonder dat ze Trump weg willen hebben en dan kunnen ze hun snode plannen uit voeren en die spuiten die ze willen geven ik blijft het zeggen dat ze een nanotechnologie chip in zit en waarom zitten ze zo de mensen op te dringen en als alles is ingespoten wordt alles geactiveerd wat een rot tijd leeft de wereld in en ik wil die rutte niet meer zien bij 4&5 mei huichelaar maar goed en de groeten uit 010 doeg.

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Rudolf
3 maanden geleden

Communisme, Kapitalisme, Socialisme, Meritocratie….
Niet de systemen zijn slecht, maar de mensen die het leiden. Een goed mens kan van alles een eerlijk een rechtvaardig stelsel maken, een slecht mens kan alles corrumperen.

Simon
Simon
Reactie op  Rudolf
3 maanden geleden

Nee er zit geen chip in het vaccin, dit is een truc om ons als complotgekkies weg te kunnen zetten. Geloof me, ik zit in de techniek, die nano chips zijn er nog lang niet. Er zitten wel nano-vetbolletjes in b.v. het pfizer “vaccin” waar allergische reacties op kunnen komen.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Simon
3 maanden geleden

Dit wordt de eerste van een lange reeks, het volk mot effe wennen

Jerry
Jerry
3 maanden geleden

Anders omschrijven zeg: De site van viruswaarheid wordt momenteel zo druk bezocht dat er overbelasting is. Zo zie je maar dat een groot deel deze viruswaanzin met al zijn dictatuur zat is.

Simon
Simon
Reactie op  Jerry
3 maanden geleden

Nee ze hebben een DDoS aanval. (Distributed Denial of Service) een paar linkse gekkies of de overheid zelf proberen ze onbereikbaar te maken. Des te duidelijk is het dat ze te veel aan ‘t winnen zijn.
Big Tech endgame.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Jerry
3 maanden geleden

nee, die is niet overbelast, er vinden Ddos-aanvallen op kritische sites plaats.

x

Check Also

van haga

‘Ik doe een oproep aan alle Nederlanders: laten we stoppen met deze gekte!’

Kamerlid Wybren van Haga (FVD) ageerde donderdag ...

adviseur

Adviseur Hugo de Jonge: ‘Niet vaccineren betekent dan geen toegang tot leuke dingen’

Roland Pierik, lid van de Gezondheidsraad en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

223
0
We lezen graag je reactie!x