Homepagina » Buitenland » “De Amerikaanse journalistiek richt zich recht voor onze ogen te gronde”
"De Amerikaanse journalistiek richt zich recht voor onze ogen te gronde"

“De Amerikaanse journalistiek richt zich recht voor onze ogen te gronde”

We zijn momenteel getuige van de complete ineenstorting van de Amerikaanse journalistiek. De nieuwsorganisaties hebben gezamenlijk de aanval op Donald Trump geopend. Dat schrijft Michael Goodwin voor de New York Post.

Nooit eerder in de moderne Amerikaanse geschiedenis kozen de elitaire media op zo’n schaamteloze manier partij, aldus Goodwin. De grootste nieuwsnetwerken – CBS, NBC en ABC – en grote kranten zoals de New York Times en Washington Post zijn overduidelijk vastbesloten om Trump uit het Witte Huis te houden.

Er is geen vijand, terreurgroep of bende die het iedere dag zo zwaar te verduren heeft als Trump, vervolgt hij. Door zich achter Clinton te scharen verliezen de mainstream media hun laatste greintje geloofwaardigheid. De reputatie van de media zal waarschijnlijk nooit meer herstellen.

Ongeloofwaardig en onbetrouwbaar

De New York Times is vandaag de dag niets meer dan een marionet van Clinton, schrijft Goodwin, die zijn carrière bij de Times begon.

Jim Rutenberg begon een recent artikel over Trump als volgt: “Als je een journalist bent en gelooft dat Donald Trump een volksmenner is die inspeelt op racistische en nationalistische geluiden, dat hij vriendjes is met anti-Amerikaanse dictators en dat hij een gevaar vormt als hij de nucleaire codes van de VS in handen krijgt, hoe kun je dan verslag over hem doen?”

Goodwin merkt op dat veel journalisten Trump op deze manier zien en geen vragen stellen over de schandalen rond Clinton. Eén kandidaat is ‘normaal’ en de andere ‘abnormaal’. Toch vindt 68 procent van de Amerikanen Clinton ongeloofwaardig en onbetrouwbaar. Van al die mensen schrijft er duidelijk niemand voor de Times. Dat maakt de krant statistisch gezien ‘abnormaal’.

Nauwe banden

Politiecommissaris Bill Bratton sprak na afloop van een vergadering met Hillary Clinton lovend over haar ‘ideeën’ en ‘ervaring’, zo meldden diverse media. Maar vrijwel geen enkele journalist schreef dat Bratton de NYPD verruilt voor Teneo, een bedrijf dat nauwe banden heeft met Clinton.

Het is vast ook slechts toeval dat Bratton goede vriendjes is met de kandidaat die zijn huidige baas, de burgemeester, steunt, merkt Goodwin sarcastisch op, toevoegende dat de politie zich niet met de politiek moet bemoeien.

[New York Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Er is maar 1 persoon die waarlijk regeert, dat is de anti-Christ en die manifesteert zichzelf de 1-ne keer in Obama en dan weer in Clinton of Trump.

  5 likes
  • Oh ja die is makkelijk!! En wie bepaald dat jij? Volgens mij staat de komst van het beest duidelijk beschreven. Er wordt ook nooit over antichrist gesproken maar over het beest. De antichrist is een verzinsel van mensen. Overigens zou de Dajals gezicht beschadigd zijn, hij zou het wonderlijk overleven en daar zou zijn basis van kracht uit ontstaan. De waarschuwing die hierbij gegeven wordt is dat hij 1 oog zal hebben. Fijn al die zogenaamde new age figuren die de boel lekker herschrijven naar gelang hun stemming.

   2 likes
   • Hoop maakt z'n eigen magie

    We kunnen met z’n allen, het licht laten overwinnen.
    Door ontspannen, zo gezond mogelijk te leven en dankbaar te zijn.

    Blijf jezelf wel verzetten tegen datgene dat niet goed is voor je.
    Maar dit hoeft niet in angst en woede.

    Overwinning van het licht, daar kunnen we allemaal aan meewerken.

    5 likes
    • Welk licht?? Wat voor licht? Ben je brutaal genoeg om je tegen het dualisme van het universum op te werpen. Wat denkt u meneer Hoop maakt zijn eigen energie wat er gebeurd als de balans weg valt. Overigens zijn licht fotonen die zich met een bepaalde frequentie voortbewegen, het grootste deel van dit spectrum is niet waarneembaar voor je en zou je terplekke van de aarde afbranden. Dus welk licht? Welke frequentie van licht bedoeld u? Denkt u dat zonder bijvoorbeeld een Adolf Hitler u hier had gezeten… Misschien, maar zeker niet met alle luxe die je nu hebt. Het is niet aan jou om te bepalen wat goed is en wat niet. Sterker nog het universum is deterministisch ingericht, alles wat gaat gebeuren is al gebeurd, het universum is alleen oneindig als je erin zit. Ook relativiteit en speciale relativiteit schrijven dit voor. Je bent een stofje wat door het eindige brein van God dwarrelt en jou weg is allang gekozen. Ga alsjeblieft weg met je onopgeleide licht gezever of zorg dat je onderwezen raakt maar ga mensen geen valse hoop geven. Wat u predikt kan wel maar niet vanaf het niveau waar 99,8 % van de mensheid zich in bevindt. Die rechten heb je niet gekregen binnen het programma.

     3 likes
     • Maar de balans is al weggevallen meneer Azrael, voor de nazi’s nog wel.
      Je zit nog op de oude tijdslijn/frequentie en volgt het nieuws wat er toe doet zodoende niet. Want waar gaat dit topic over?
      Dat de journalistiek zichzelf ten gronde richt staat er. Goedzo.
      En wat betekent dat?
      Dat hun NWO tactiek is uitgewerkt, het was niet veel meer dan achterbaks huftergedrag. Met medewerking van hun omgekochte journalisten die hun leugenachtige baasjes napraten.
      Daar gaat dit topic notabene over. Op Xandernieuws zou je met je warrige overtuiging meer tot je recht komen.

      3 likes
   • In de Bijbel worden de heiligen de kleine kudde genoemd, ook wel Tempel waar God in woont met Zijn Geest, in die Tempel/kudde/mensen.

    En daar heeft de antichrist, zoon des verderfs zijn valse preken gehouden, zitten te rotzooien in die hoofden/geest van die mensen.

    De grote kudde… is de tempel van satan die de hele wereld misleidt.

    Het christen(DOM) is een geheimenis in de bijbel; de grote “GROEP” Babylonische warboel die beweren dat men naar de hemel gaat wat niet waar is.

    Ze zijn dus leugenaars… en leugenaars vallen onder de…

    goddeloze mik mak – is ook islam, joden etc.

    En die hele grote goddeloze kudde is gewoon het hele grote heidense Babylon in de bijbel.

    1 likes
    • @mevrouw Faith, kijk even naar mijn naam. Ik ben een van de oudste frequenties die ooit bestaand hebben. Het is ook niet meneer maar gewoon engel Azrael voor u. Maar maak je niet druk volgens het boek heb je nog een tijdje te gaan voordat ook jou koordje doorgeknipt mag worden.

     0 likes
  • De goddeloze egoïstische wereld weet niet wie de anti-Christ is…!!!!!!!!!

   Alleen de allerheiligsten weten dat de anti-Christ (zoon des verderfs) al is geweest…!!!!!!!!

   En al in Gods Tempel heeft gezeten…!!!!!!!!

   2 likes
  • We zullen het zien op 8-11. Deze datum is trouwens niet voor niets gekozen. De 8 en 11 zijn christusgetallen. Christus zal terugkomen op aarde en zich gaan bemoeien met hetgeen hierboven vermeld staat. Maak je geen illusies dat Clinton beter is dan Trump, of andersom. Ze werken samen naar datgene toe waar de eindtijd over spreekt. De antichrist en het beest!!

   4 likes
  • Laat antichrist het maar niet horen….

   1 likes
   • Hahaha, die antichrist hoort niks meer!

    Hij zou op een bepaalde manier/tijd sterven.

    JE weet natuurlijk helemaal niks van de bijbel en/of antichrist.

    Of ben je van de valse hemelse flaneer Baptist?

    Hij is overleden, precies op de manier/tijd etc. zoals in de profetieën staat beschreven.

    0 likes
 2. Hoe belachelijk moeten ze zich zelf nog maken voordat mensen gewoon niet meer naar de stembus gaan om zich voor de gek te laten houden ? How low do they have to go voordat mensen niet meer middels hun stem mandaat geven aan overduidelijke puppets on a string ?

  6 likes
 3. Trump werkt niet mee met de Satanische Fascisten die de VS en NAVO regeren en de mensheid naar hun ondergang wil helpen. De tactiek om dit ongedaan te maken is door de rollen in woord om te draaien net zo lang tot het in onze gedachten ook omgedraaid is, en wij allen zonder het door te hebben Trump te beschuldigen precies van wat hij juist niet is en doet. Een zeer typische NWO tactiek.

  5 likes
  • Trump heeft inderdaad interessante uitspraken gedaan maar ook hele boude, ik zou hem ook het voordeel van de twijfel willen geven maar twijfel heb ik zeker ook bij Trump. Bovendien maakt het niet zo veel uit wie daar aan de macht komt want Amerika gaat haar macht sowieso verliezen. Het hele zootje stort binnenkort in, incluis de petrodollar en het Amerikaanse volk wordt aan hun lot overgelaten, zo vrees ik. De leugens en daaraan verbonden moorden en oorlogen zullen hun tol gaan eisen.

   2 likes
 4. En ik maar denken dat die hele flauwe kul verzonnen en bedacht is door de Romeinen om op die manier een geloof te creëren om het gepeupelte onder bedwang te houden.
  Truc is ook verdomt goed gelukt ook dat na 2000 jaar bijna de hele aardkloot erin is gaan geloven! Petje af voor de bedenker ervan hoor!

  5 likes
 5. Ja, dat is wel zo Azrael, maar ze kunnen niet tegen je zeggen dat je mee doet aan die poppenkast. Voor zover ik het bezie, is dat elke politieke partij alleen maar uit is op eigenbelang. Dus ja, welke ziekte wil je? Voor wat mij betreft kan dat net zo goed een dictatuur zijn, dan weet je tenminste waarom je je mond moet houden.

  2 likes
 6. Nu alleen onze leugenachtige media nog!

  Eerlijkheid en eerlijk zijn, worden in de toekomst onze nieuwe standaard!

  Hoe heeft de mensheid het toch weer zover kunnen laten komen???
  Psychopaten als machthebbers zijn oplichters en bedriegers.
  Satanisten als machthebbers willen ons allemaal dood…

  Wereldburgers wees waakzaam en toets altijd alles zelf anders word u doof en blind voor de echte waarheid!

  We zullen snel vrij en verlost zijn van al het pure kwaad.

  Mr.X

  2 likes
 7. Dat heb je goed.
  Overigens, Trump heeft ook 100% loyaliteit, 1000%, gezworen aan ‘het Grote Plan’,
  dus – het hele gedoe – is puur voor de show, de illusie van democratie, én – doorzichtig – beproefde truc om de aandacht af te leiden.
  In deze is de wrakke gezondheidsconditie van Hitlery doorslaggevend. Het – satanisch gehypnotiseerde kreng heeft een hersenaandoening gehad, lijdt aan Alzeheimer – en is chronisch afhankelijk van zware medicijnen, met bekende ernstige bijwerkingen:
  https://jonrappoport.wordpress.com/2016/08/08/media-lie-about-hillarys-severe-health-condition/
  Beide Clintons zijn ‘Bohemian Groove’ aanbidders. Duivel aanbidders.

  An American Israeli writer Bradley Burston wrote in the Haaretz newspaper a piece called
  “This is the war, and Trump is the enemy.
  In words of Jeffrey Sachs,
  “Hillary is the candidate of Wall Street. Even more dangerous, though, is that she is the candidate of the military-industrial complex supporting every war demanded by the US deep security state run by the military and the CIA.”
  And now she and her party set their sights on Russia.”
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=137546

  Iedereen weet inmiddels best dat de VS geheel onder controle staat van een buitenlandse ministaat
  “We are owned by foreign governments,” he said, [ Historian and former CIA Intelligence Officer and analyst Michael Scheuer]
  http://davidduke.com/former-cia-analyst-exposes-jewish-supremacist-syrian-war-lobbyists/

  Het Grote Plan waarvoor (zombie) Hitlery is ingehuurd: Rockefellers UNIVERSAL Healthcare, TTIP en dit:
  https://www.hillaryclinton.com/briefing/factsheets/2016/06/27/hillary-clintons-initiative-on-technology-innovation/

  Vermoedelijk gaat Obama door:
  A dictator – Obama seeks to suspend the 2016 election and become 3rd term President under the Martial Law.
  https://www.youtube.com/watch?v=DPlyoHL2MXA

  Onze Jip & Janneke media zullen u hiervan echter niets melden; het gaat puur om de show/misleiding

  2 likes
 8. Er is een prima “samenwerking” tussen Trump en Hillarie om iemand anders tot president te laten worden.
  Beiden prijzen zich uit de markt voor het presidentschap.!

  0 likes
  • Ja, misschien blijft uiteindelijk Obama gewoon zitten als president. dat zou me ook niet verbazen, hij heeft immers al laten zien goed te gehoorzamen en zo lang duurt het toch niet meer voordat The United States geen deuk meer in een pakje boter slaan omdat alles totaal failliet blijkt te zijn.

   0 likes
 9. Zodra het woord bijbel in de mond wordt genomen gaat het gewoon weer helemaal verkeerd, gezien alle reacties. Ik zou een verbod willen instellen op alles wat met “geloof ” te maken heeft. Bedenk goed dat godsdiensten meer slachtoffers maken dan men denkt.
  Oeps….daar komen weer vlammende reacties op…..

  0 likes
 10. Sow hé, Wie er vanaf 8/11 daar op de troon komt interesseert me geen zier, De theorie over dat Donald J. trump door de Clinton family wordt ingehuurd om de Republiekeinen te laten verliezen wordt steeds realistischer, zelfs de MSM meldde zojuist dat Trump op het geldstrookje van Clinton Foundation stond.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...