BuitenlandCorona

Italië stapt na coronacrisis waarschijnlijk uit EU, zegt deze Italiaanse arts

Help mee door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De gerenommeerde Italiaanse arts Maurizio Brucchi, voormalig burgemeester van Teramo, heeft in een exclusief interview met Express.co.uk gezegd dat het aantal eurosceptici in Italië op dit moment stijgt.

Hij zei verder dat het land waarschijnlijk uit de EU zal stappen als de pandemie voorbij is.

“Wij Italianen voelen ons op dit moment niet Europeaan,” zei hij.

Italexit

“Op Facebook zie je ontzettend veel groepen en pagina’s die pleiten voor Italexit,” voegde hij toe. “Sommige daarvan hebben duizenden fans.”

“Ik ben er stellig van overtuigd dat de coronapandemie voor velen van ons een eyeopener is geweest,” zei dr. Brucchi.

“Op dit moment helpen China, [Rusland] en de Verenigde Staten ons. De Europese Unie helpt ons niet,” ging hij verder.

Belangrijk punt in de geschiedenis

“We hebben niets van de EU gekregen.”

Brucchi merkte op dat het coronavirus een belangrijk punt in de geschiedenis zal zijn. De EU zal onvermijdelijk veranderen, klonk het.

Compleet andere wereld

“Na de pandemie zal er een compleet andere wereld ontstaan,” zei hij. “Italië zal zich ongetwijfeld afvragen of het nog zin heeft om te blijven.”

“Ik ben net als vele anderen van mening dat we verder moeten kijken en ons buitenlandbeleid moeten richten op Azië en de VS. Zeker niet op Europa.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

“Wij Italianen voelen ons op dit moment niet Europeaan,”…hmm Wij wel dan..Ik woon nog geen 10 km van een Belgisch tankstation af , maar tanken mag dan niet..Gelukkig is het 1 europa en is de benzine hier ook goedkoop.????
En dan heb ik het alleen over de benzine prijs…bah bah…Welk Europa?
Dit europa gaat helemaal nergens over..

Steven
Steven
2 jaren geleden

Mag hopen dat wat hier staat werkelijk gebeurt. De hele EU moet uit elkaar klappen en mensen in opstand komen tegen deze rijke teringlijers die de hele wereldbevolking willen chippen en hun leven lang controleren en tot slaaf bombarderen!
Mag hopen dat er erg véél mensen wakker gaan worden na deze uitbraak!

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

De EU in deze vorm is inderdaad een monster, gevoed door leugens en bedrog.

Stop met dit monster en ga weer terug naar samenwerking op kleine schaal, waar de bevolking zijn fiat aan geeft.

Sluit per direct alle landsgrenzen en ga weer terug naar soevereine landen.

RUTTUP en NEXIT.

Harry
Harry
2 jaren geleden

Terwijl de media praat over de vijfde corona patiënt waar het beter mee gaat blijkt uit een Oxford studie dat de helft van de Engelse bevolking het doormaakt of doorgemaakt heeft, slechts 1 op de 1000 belandt in het ziekenhuis.

In zweden gaan kinderen wel naar school, zijn de winkels wel open. Daar hebben ze meer ic. In Italië en een aantal andere landen is geen corona crisis maar een zorg crisis. Want wat is het geval, 75% van de corona doden in Nederland komt niet op het ic, die mensen zijn oud en de weinige plaatsen moeten beschikbaar zijn voor jonge mensen. In Duitsland veel minder corona doden maar daar hebben ze 4x z oveel ic beddeb. Daarover zou het moeten gaan bij de npo. Hieronder de linkjes.

https://www.google.com/amp/s/www.cityam.com/coronavirus-may-have-infected-half-of-uk-population-according-to-experts/amp/

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/driekwart-van-overleden-coronapatienten-in-nederland-kwam-nooit-op-intensive-care~b9c5660d/?referer=https%3A%2F%2Fwww.volkskrant.nl%2F

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

32
0
We lezen graag je reactie!x