Homepagina » Universum » Complottheoretici claimen dat de wereld volgende maand eindigt
Complottheoretici claimen dat de wereld volgende maand eindigt

Complottheoretici claimen dat de wereld volgende maand eindigt

End Times Prophecies voorspelde dat de wereld op 29 juli zou eindigen als gevolg van een omkering van de polen. Hoewel er die dag niets gebeurde, zweren complottheoretici dat het dit keer menens is, schrijft de Daily Mail.

Volgens een nieuwe doemtheorie eindigt de wereld mogelijk in september na een botsing met een verborgen planeet, genaamd Nibiru of Planeet X, die momenteel ons zonnestelsel doorkruist.

‘Geen twijfel’

In een video op YouTube claimen de mensen achter het kanaal Nibiru Planet X 2016 beelden te hebben waaruit zou blijken dat de planeet op de aarde afstevent. “Het gebeurt nu mensen,” klinkt het.

De man achter de video acht het onmogelijk dat de beelden van Nibiru in werkelijkheid een lensflare tonen. “Bewaar je reactie voor een andere keer,” zegt hij. “Dit is een stationair object naast de maan. Er is geen twijfel over mogelijk.”

Stilhouden

Maar er is meer, meldt AOL News. In een andere video wordt beweerd dat wetenschappers en overheden de aanstaande apocalyps al sinds 1997 stilhouden, het jaar waarin er voor het eerst ‘tekenen waren dat Nibiru of Planeet X ons naderde’.

Nibiru wordt nu ook voor het eerst gelinkt aan de bloedmaan, die ontstaat als de maan in de schaduw van de aarde valt. Er komt dan niet veel licht bij de maan waardoor de maan een rode gloed krijgt. Volgens Nibiru Planet X 2016 zijn bloedmanen in werkelijkheid de schaduw van Nibiru die de aarde nadert.

[MailOnline, AOL]


Vond je dit interessant? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

57 reacties

 1. Elke maand horen we zulke berichten! Ook deze maand gaven de remote viewers aan, dat er iets ergs gaat gebeuren ergens deze maand. Er is echter niet een viewer die de MH370 kan vinden en niemand stelt zich daar vragen bij.

  65 likes
 2. Ga mijn huis verkopen, zeg mijn baan op, en ga nog ff genieten. Ga jullie goed 🙂

  30 likes
 3. “De man achter de video acht het onmogelijk dat de beelden van Nibiru in werkelijkheid een lensflare tonen. “Bewaar je reactie voor een andere keer,” zegt hij.”

  Ja, begin oktober lijkt mij een mooi tijdstip voor een reactie op dit bericht.

  40 likes
  • Inderdaad, gewoon een lensflare sheeples. Zo dicht bij de maan zou de gravitionele invloed gigantisch zijn. De baan van de maan zou verstoord worden en op Aarde zou op zijn minst eb en vloed zich anders gedragen.

   “You don’t need to see his identification … These aren’t the droids you’re looking for … He can go about his business … Move along.”

   5 likes
  • Ja precies maar dan wel in 2017 want Nibiru is nog veel te ver weg.

   4 likes
 4. Ik vind alles prima, maar nu ff niet. Begin September vlieg ik eerst naar huis, ga lekker van mijn gezin genieten en daarna mag de hel en verdommenis wel los barsten. Volgende week komt dus erg slecht uit.

  20 likes
 5. Ik hoor dit soort dingen al meer dan 20 jaar!

  20 likes
 6. Ik hoop dat we het deze x ook overleven. Wat hebben we toch veel moeten doorstaan met zijn allen vanaf eind 2012

  20 likes
 7. Zoveel einde-van-de-wereld-voorspellingen intussen… Zouden ze er inmiddels niet een mooie omnibus van kunnen uitbrengen?

  18 likes
 8. ***zucht***daar gaan we weer

  17 likes
 9. Kunnen aliens deze ramp voorkomen? En als deze aliens een type-3 beschaving vertegenwoordigen (google Michio Kaku).

  2 likes
 10. 888.71 lichtjaar hier vandaan, maar naast de zon zo groot als een maan.. Leg mij dat eens uit aub

  6 likes
  • Tja dat zijn complottheorieëen, een en al vaag…

   4 likes
  • Precies. Als het licht er al zo lang over doet…. krijg er grijze haren van

   2 likes
  • dan kunnen toch zeggen dat ze het hebben gezien maar een reken foutje gemaakt hebben , en maar denken dat wij achterlijk zijn ze kunnen het toch niet lang meer verbergen !!!!! heb m zelf al op streetcam staan zandvoort mooie beelden 45 min nadat de zon onder was zie je nog een rode bal iets dingetje en op mijn camera met las glas ervoor zie je ook iets naast de zon staan

   0 likes
 11. nou, ik durf best en weddenschapje met hem aan te gaan hoor

  10 likes
 12. Maakt niet uit mijn vakantiegeld is toch al op

  11 likes
 13. Het is allemaal begonnen met de onzekerheid van bijbelse figuren over hun toekomst, na het ontgaan van Jezus. Vervolgens heeft de kerk de bijbel volgestopt met doempredicties. Iedereen weet dat de bijbelinhoud door de kerk is bepaald. Waarom heeft de kerk de bijbel volgestopt met doemvoorspellingen (70% van de bijbel)? U kunt het zelf raden!!
  Hoe angstiger de mens, des te geloviger en gehoorzamer hij wordt, dacht men. Men had niet gerekend op: des te harder gaat de mens speculeren. En we worden thans elke dag om de oren geslagen over iemand die het allemaal al weet en dat we onze koffers moeten inpakken en onder de grond moeten gaan schuilen.
  De economie heeft hier geweldig op ingespeeld en is gekomen met een prepper-economie. Je kunt zowat van alles kopen om het een aantal jaren in allerellendige omstandigheden vol te houden. En zo draait de cirkel rond, dankzij de kerk, de bijbel en de prepper-economie. Lang keve de angst!

  8 likes
 14. Hindu’s en boeddhisten kennen geen apocalyps. Voor hen bestaat de eeuwigheid uit telkens een nieuw begin. Geen laatste oordeel, maar verder van daar waar men gekomen is.
  Apocalyps betekend overigens, onthulling, of openbaring.

  9 likes
 15. En daar hebben we de hoax weer om angsthazen het hazepad te laten kiezen. Soms heb ik zin om mensen die dit soort berichten de wereld in helpen ……..

  7 likes
 16. De wereld zoals we hem kennen, geleid door schoften en hufters die alleen aan hun eigenbelang denken, eindigt volgende maand bedoelen ze waarschijnlijk.
  Maar het kan ook volgende week zijn, en morgen kan ook.
  Er zijn zelfs sterke aanwijzingen/rumours dat die scheve wereld al vergaan is en dat de media er druppelsgewijs kond van gaan doen.

  7 likes
 17. En de Aarde blijft gewoon zijn rondjes draaien ook als de mensheid niet meer bestaat!

  7 likes
 18. Mensen met geen verstand van enige zaak verzinnen de meest idiote dingen. Pole sh*t gebeurt al zolang de aarde bestaat. Maar hup een of andere idioot met amper high school of een college in een of andere arts begint zijn/haar fantasie de vrij hand te geven en daar is weer een website. Op een andere site wordt gemekkerd over de 10 dagen opslaan van water en voedsel. Reden zal wel met de 2e zon te maken hebben en volgens weer een andere site zal grote delen van de wereld onder water komen te staan van Bijbelse proporties. Opslaan van voedsel + eten voor 10 DAGEN terwijl er 20 meter water boven je staat is dan de oplossing. Hoe verzin je het. Het leuke is dat Australie niet onder water komt te staan terwijl dit het platste continent is, Ra ra hoe verzin je het.

  5 likes
  • Veel woorden maar maar geen duidelijke mening hebben,hoe verzin je dit?

   2 likes
  • beter research doen duitsland 10 dagen voedsel en water voor een evt ramp of aanval (stond in de duitse krant der spiegel !!! dus alleen het nieuws wat uit de kudde komt is waar ? en denk op dit moment dat de zogenaamde complot kudde nieuws berichten dichterbij de waarheid komen als het zogenaamde officiele nieuws , maar we komen er binnenkort allemaal achter wie nu gelijk heeft

   0 likes
 19. De “complottheorie” is meer dat de wereld in september een nieuwe fase ingaat.
  Alle leugens komen boven water, wij worden wakker en de beurs stort in.
  Het moorden wat vooral wij, het westen, doen zal eindigen.

  Na september stappen wij de gouden eeuw in.

  5 likes
 20. Ach, zeg nou zelf, dan hebben we het maar gehad. Ik ga me vanavond maar eens lekker een flink stuk in mijn kraag drinken en ook flink aan de geestverruimende middelen, en nodig voor de lol een paar toy boys uit om te vieren dat de planeet in september toast is. Heb ik al een hele poos niet meer gedaan. Maar man man man, wat een onzin…. toet toet, roekoe roekoe, ding dong ding dong, klomk… pfffffff!!!

  6 likes
 21. Zucht………………….

  5 likes
 22. Klinkt als nieuw goeroe.
  stop er mee aub
  niets vergaat. we gaan alleen een andere tijd binnen.
  Een tijd met minder tijd. Of anders de zaken , dingen, ect. gaan sneller.
  De elite valt.

  5 likes
 23. Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.Org/EU/BE/FL : Space- Defensie

  In de melkweg van maar buiten het Aardse zonnestelsel spelen andere taferelen zich af, wat zeker geen SF is maar de briljante ruimtevaart wetenschappelijke kennis en techniek van Extraterrestrial rassen en de technologische mogelijkheden ingebouwd in hun enorme ruimtetuigen, planeten te richten, te verplaatsen… in perfecte gestuurde zonnestelsels. Deze Extraterrestrials rassen bezoeken heden regelmatig het eigen zonnestelsel. Wat hebben Aardse burgers misdaan dat deze Extraterrestrials rassen dit aankunnen en geen godsdienst naïevelingen zijn die nooit verbonden waren met de Aardse geschiedenis.

  4 likes
 24. Dat wordt dus neuken wat er te neuken valt en al je geld er doorheen raggen.

  4 likes
 25. hoop doet leven zullen we maar zeggen

  2 likes
 26. geïoniseerde plasmabommen laten ontploffen in de atmosfeer dat is pas gevaarlijk.
  ik denk dat bepaalde mensen gevaarlijker zijn dan nibiru.

  4 likes
 27. Maar dit keer wel echt echt echt he?

  4 likes
 28. Ik ben wat laat met reageren want ik wilde nog wat dingen doen.

  3 likes
 29. ‘Claimen’?
  Dus het eindigen van de wereld is een recht, wat opgeëist kan worden?

  2 likes
 30. Volgens mij zit de elite hierachter. Het is zeker een complot. Ik heb belastingschulden en als de afloop doorgaat kan ik vanaf nu nog een aardig bedrag erdoor heen draaien. Leve de verdoemenis.

  2 likes
 31. vluchten kan niet meer of wel?

  2 likes
 32. Constante angst modus.

  2 likes
 33. Ik ben gewoon vuurwerk voor oudjaar aan het uitzoeken hoor.

  2 likes
 34. Mooi, dan kan ik nog een paar keer naar de hoeren EN ga ik een enorme lening aan…… Of toch maar niet…
  Elk jaar hoor ik dit een paar keer, onder gedompeld is een waardeloos religieus sausje, want god moet erbij. Heb bretels en een riem om, omdat ander mijn broek weer eens afzakt van alle ongelooflijke zweverige bende op deze site. Hebben deze sukkels nou ECHT niets beters te doen?

  2 likes
 35. Einde van d wereld, religie, een pot nat van hetzelfde.
  *begint met het menu voor kerstmis te schrijven*
  Eten op aarde is het enige reele.

  1 likes
 36. Nu verschijnt Niburu weer naast de maan, volgens andere websites kan je ze naast de opkomende zon zien.
  Die planeet is werkelijk overal! Ze dolt en draait door ons zonnestelsel!
  Ik heb zelf een paar maand geleden opnames gemaakt van de opkomende zon en zie, er verscheen een niburuutje naast de zon! Direct tweede foto gemaakt , nu stond niburu aan de andere kant……allemaal FLARES!!!
  Ik zal eens een voorspelling doen! Wedde dat de aardbeving van vorige nacht in Italië de schuld zal zijn van Niburu volgens sommige websites!!

  1 likes
  • het beste is bij zonsondergang in nederland maar aangezien er bijna altijd bewolking is !!!
   ga naar Nibiru-Wormwood Nederland facebook staan filmpje foto, van mij en andere mensen Zonder flares

   0 likes
 37. en ja hoor daar gaan we weer,nieuwe ronde nieuwe kansen, ik ga er steeds meer aan wennen

  1 likes
 38. Dit artikel lijkt wel een beetje op Rutte, zegt heel veel maar komt nooit wat van terecht.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wetenschappers

Wetenschappers ontdekken gigantische onbekende structuren diep in de aarde

De aarde blijft verrassen. Wetenschappers hebben mysterieuze ...

magnetisch veld

Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...