Universum

Complottheoretici claimen dat de wereld volgende maand eindigt

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

End Times Prophecies voorspelde dat de wereld op 29 juli zou eindigen als gevolg van een omkering van de polen. Hoewel er die dag niets gebeurde, zweren complottheoretici dat het dit keer menens is, schrijft de Daily Mail.

Volgens een nieuwe doemtheorie eindigt de wereld mogelijk in september na een botsing met een verborgen planeet, genaamd Nibiru of Planeet X, die momenteel ons zonnestelsel doorkruist.

‘Geen twijfel’

In een video op YouTube claimen de mensen achter het kanaal Nibiru Planet X 2016 beelden te hebben waaruit zou blijken dat de planeet op de aarde afstevent. “Het gebeurt nu mensen,” klinkt het.

De man achter de video acht het onmogelijk dat de beelden van Nibiru in werkelijkheid een lensflare tonen. “Bewaar je reactie voor een andere keer,” zegt hij. “Dit is een stationair object naast de maan. Er is geen twijfel over mogelijk.”

Stilhouden

Maar er is meer, meldt AOL News. In een andere video wordt beweerd dat wetenschappers en overheden de aanstaande apocalyps al sinds 1997 stilhouden, het jaar waarin er voor het eerst ‘tekenen waren dat Nibiru of Planeet X ons naderde’.

Nibiru wordt nu ook voor het eerst gelinkt aan de bloedmaan, die ontstaat als de maan in de schaduw van de aarde valt. Er komt dan niet veel licht bij de maan waardoor de maan een rode gloed krijgt. Volgens Nibiru Planet X 2016 zijn bloedmanen in werkelijkheid de schaduw van Nibiru die de aarde nadert.

[MailOnline, AOL]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
5 jaren geleden

Elke maand horen we zulke berichten! Ook deze maand gaven de remote viewers aan, dat er iets ergs gaat gebeuren ergens deze maand. Er is echter niet een viewer die de MH370 kan vinden en niemand stelt zich daar vragen bij.

Armonicus
Armonicus
5 jaren geleden

“De man achter de video acht het onmogelijk dat de beelden van Nibiru in werkelijkheid een lensflare tonen. “Bewaar je reactie voor een andere keer,” zegt hij.”

Ja, begin oktober lijkt mij een mooi tijdstip voor een reactie op dit bericht.

Droogtrommel
Droogtrommel
5 jaren geleden

Ga mijn huis verkopen, zeg mijn baan op, en ga nog ff genieten. Ga jullie goed 🙂

Dinges
Dinges
5 jaren geleden

Ik vind alles prima, maar nu ff niet. Begin September vlieg ik eerst naar huis, ga lekker van mijn gezin genieten en daarna mag de hel en verdommenis wel los barsten. Volgende week komt dus erg slecht uit.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

57
0
We lezen graag je reactie!x