Het Complot

Diederik Samsom en Edith Schippers bij geheimzinnige Bilderbergconferentie

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij de Bilderbergconferentie, die vandaag begint in de Deense hoofdstad Kopenhagen, zijn zeven Nederlandse bobo’s aanwezig. Prinses Beatrix is aanwezig bij de conferentie, alsmede PvdA-leider Diederik Samsom, minister van Volksgezondheid Edith Schippers, Shell-baas Ben van Beurden, professor Victor Halberstadt van de Universiteit Leiden, professor Paul Scheffer van de Universiteit van Tilburg en ABN Amro-topman Gerrit Zalm. Bekijk hier de volledige gastenlijst.

De Bilderbergconferenties met invloedrijke lieden uit de politiek, het bedrijfsleven en de wetenschap zijn al sinds jaar en dag met veel geheimzinnigheid omgeven. Critici spreken van een schaduw-wereldregering. De eerste conferentie werd in 1954 belegd door prins Bernhard.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Koning Willem-Alexander schittert door afwezigheid. Dat is opvallend, want hij zal binnenkort het stokje van zijn moeder moeten overnemen. Vanuit de hele wereld komen belangrijke figuren bij elkaar om te praten over onderwerpen als ‘hoe zal de Chinese economie zich ontwikkelen’ en ‘privacy, bestaat dat eigenlijk wel?’.

Op de gastenlijst vinden we ook Keith Alexander, de voormalig directeur van de Amerikaanse spionagedienst NSA, die in verlegenheid werd gebracht door onthullingen over massaspionage. Met het oog op transparantie heeft de organisatie van de bijeenkomst zowel de gastenlijst als de agenda op internet geplaatst.

Verder zijn ook de bazen van BP, Airbus, HSBC, Saab, AXA, Google en LinkedIn afgereisd naar Denemarken. Ze zitten naast invloedrijke personen als Christine Lagarde, hoofd van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), en bestuurders van de Europese Centrale Bank (ECB), maar ook de bestuursvoorzitters van zakenbanken als Goldman Sachs en Lazard.

Op de conferentie wordt gesproken over de middenklasse, het Midden-Oosten en Oekraïne. Journalisten zijn niet welkom. Op dinsdagavond werden drie journalisten – die zichzelf ‘InfoWarriors’ noemen – door de Deense politie gearresteerd toen ze de organisatoren buiten het zwaarbeveligde Marriott Hotel in Kopenhagen confronteerden.

De Britse freelance journalist Hannah Borno en haar echtgenoot Charlie Skelton van de Britse krant The Guardian moesten het hotel verlaten, omdat ze woorden zouden hebben gewisseld met de ‘InfoWarriors’. Toen ze wilden gaan slapen werden ze door een hotelmedewerker en een beveiliger naar buiten geleid.

[Telegraaf, The Independent]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Die Bilderberggroep-deelnemers komen niet in het paradijs op aarde, daar zijn ze te corrupt voor.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Wat gaat de Bilderberggroep doen aan rampenbestrijding? Juist, niets en dat is juist hun grootste misdaad jegens de mensheid.

Buddy
Buddy
9 jaren geleden

Bijna iedereen die meegedragen hebben aan de ontwikkeling van het woord “Terrorist” treffen zich in het geheim op deze locatie, nou ja, zo geheim is het ook niet meer.

Het enige wat nu alweer opvalt is de “gestoordheid” waarmee de mensen nu te maken krijgen.

1. Overbevolking, 2. De islam, 3. Immigratie, 4. Werkloosheid, 5. toename van de armoede, 6. De segregatie, 7. Handelsverdrag met Amerika, 8. Ernstige Milieu-vervuiling, 9. Criminaliteit, 10. Gentechniek en de patenten op dieren. 11. Europese ambities welk niet op realistische gronden worden uitgedragen. 12. De Democratie. 13. De Europa-Markt met als enig doel het voeden van de oligarchen. 14. De alles opslokkende moloch genaamd “Bureaucratie” wat formalisme uitlokt om de burger op afstand te houden.

Hier lijkt het woord “Hypocriet” speciaal voor uitgevonden te zijn..

Jantje
Jantje
9 jaren geleden

Het uitgangspunt van de Bilderbergconferenties is altijd hetzelfde, en dat is: “hoe kunnen we de mensheid in mindering brengen (depopuleren)” (ref.: Georgia Guide Stones).
Op een hele subtiele manier worden plannen in werking gesteld zodat alles geleidelijk en onopgemerkt gebeurt. Denk daarbij aan bijv. voedseladditieven, vaccinatieprogramma’s, mentale onrust creeeren door de rente te verhogen op de huizenmarkt, etc etc. Je kunt het zo gek niet bedenken. De gehele wereld waarin we momenteel leven is pure mind control die de gehele populatie klein moet houden. En zij zien het gewoon als een noodzakelijk kwaad om dit te moeten doen omdat zij er zelf van overtuigd zijn dat zij superieur zijn tov van ons “gewone volk”. We worden gewoon massaal geruimd door de elite op elke mogelijke manier die ze maar kunnen bedenken.

Denk maar aan de “kikker” die ze heel langzaam doodkoken in de pan, als je het vuurtje maar langzaam genoeg opvoert merkt hij er niets van. En dat is nu precies wat ze bij de slapende massa proberen te doen. Ze koken ons heel langzaam dood. Uiteraard zo subtiel mogelijk en zo onopgemerkt mogelijk.

“You have to see the whole picture to connect the dots.”
Kijk vooral David Icke die dit uitermate goed uitlegt.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x