Homepagina » Het Complot » Diederik Samsom en Edith Schippers bij geheimzinnige Bilderbergconferentie
Diederik Samsom en Edith Schippers bij geheimzinnige Bilderbergconferentie

Diederik Samsom en Edith Schippers bij geheimzinnige Bilderbergconferentie

Bij de Bilderbergconferentie, die vandaag begint in de Deense hoofdstad Kopenhagen, zijn zeven Nederlandse bobo’s aanwezig. Prinses Beatrix is aanwezig bij de conferentie, alsmede PvdA-leider Diederik Samsom, minister van Volksgezondheid Edith Schippers, Shell-baas Ben van Beurden, professor Victor Halberstadt van de Universiteit Leiden, professor Paul Scheffer van de Universiteit van Tilburg en ABN Amro-topman Gerrit Zalm. Bekijk hier de volledige gastenlijst.

De Bilderbergconferenties met invloedrijke lieden uit de politiek, het bedrijfsleven en de wetenschap zijn al sinds jaar en dag met veel geheimzinnigheid omgeven. Critici spreken van een schaduw-wereldregering. De eerste conferentie werd in 1954 belegd door prins Bernhard.

Koning Willem-Alexander schittert door afwezigheid. Dat is opvallend, want hij zal binnenkort het stokje van zijn moeder moeten overnemen. Vanuit de hele wereld komen belangrijke figuren bij elkaar om te praten over onderwerpen als ‘hoe zal de Chinese economie zich ontwikkelen’ en ‘privacy, bestaat dat eigenlijk wel?’.

Op de gastenlijst vinden we ook Keith Alexander, de voormalig directeur van de Amerikaanse spionagedienst NSA, die in verlegenheid werd gebracht door onthullingen over massaspionage. Met het oog op transparantie heeft de organisatie van de bijeenkomst zowel de gastenlijst als de agenda op internet geplaatst.

Verder zijn ook de bazen van BP, Airbus, HSBC, Saab, AXA, Google en LinkedIn afgereisd naar Denemarken. Ze zitten naast invloedrijke personen als Christine Lagarde, hoofd van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), en bestuurders van de Europese Centrale Bank (ECB), maar ook de bestuursvoorzitters van zakenbanken als Goldman Sachs en Lazard.

Op de conferentie wordt gesproken over de middenklasse, het Midden-Oosten en Oekraïne. Journalisten zijn niet welkom. Op dinsdagavond werden drie journalisten – die zichzelf ‘InfoWarriors’ noemen – door de Deense politie gearresteerd toen ze de organisatoren buiten het zwaarbeveligde Marriott Hotel in Kopenhagen confronteerden.

De Britse freelance journalist Hannah Borno en haar echtgenoot Charlie Skelton van de Britse krant The Guardian moesten het hotel verlaten, omdat ze woorden zouden hebben gewisseld met de ‘InfoWarriors’. Toen ze wilden gaan slapen werden ze door een hotelmedewerker en een beveiliger naar buiten geleid.

[Telegraaf, The Independent]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jantje schreef:

  Het uitgangspunt van de Bilderbergconferenties is altijd hetzelfde, en dat is: “hoe kunnen we de mensheid in mindering brengen (depopuleren)” (ref.: Georgia Guide Stones).
  Op een hele subtiele manier worden plannen in werking gesteld zodat alles geleidelijk en onopgemerkt gebeurt. Denk daarbij aan bijv. voedseladditieven, vaccinatieprogramma’s, mentale onrust creeeren door de rente te verhogen op de huizenmarkt, etc etc. Je kunt het zo gek niet bedenken. De gehele wereld waarin we momenteel leven is pure mind control die de gehele populatie klein moet houden. En zij zien het gewoon als een noodzakelijk kwaad om dit te moeten doen omdat zij er zelf van overtuigd zijn dat zij superieur zijn tov van ons “gewone volk”. We worden gewoon massaal geruimd door de elite op elke mogelijke manier die ze maar kunnen bedenken.

  Denk maar aan de “kikker” die ze heel langzaam doodkoken in de pan, als je het vuurtje maar langzaam genoeg opvoert merkt hij er niets van. En dat is nu precies wat ze bij de slapende massa proberen te doen. Ze koken ons heel langzaam dood. Uiteraard zo subtiel mogelijk en zo onopgemerkt mogelijk.

  “You have to see the whole picture to connect the dots.”
  Kijk vooral David Icke die dit uitermate goed uitlegt.

  42 likes
 • Kalki schreef:

  Wat gaat de Bilderberggroep doen aan rampenbestrijding? Juist, niets en dat is juist hun grootste misdaad jegens de mensheid.

  21 likes
 • Buddy schreef:

  Bijna iedereen die meegedragen hebben aan de ontwikkeling van het woord “Terrorist” treffen zich in het geheim op deze locatie, nou ja, zo geheim is het ook niet meer.

  Het enige wat nu alweer opvalt is de “gestoordheid” waarmee de mensen nu te maken krijgen.

  1. Overbevolking, 2. De islam, 3. Immigratie, 4. Werkloosheid, 5. toename van de armoede, 6. De segregatie, 7. Handelsverdrag met Amerika, 8. Ernstige Milieu-vervuiling, 9. Criminaliteit, 10. Gentechniek en de patenten op dieren. 11. Europese ambities welk niet op realistische gronden worden uitgedragen. 12. De Democratie. 13. De Europa-Markt met als enig doel het voeden van de oligarchen. 14. De alles opslokkende moloch genaamd “Bureaucratie” wat formalisme uitlokt om de burger op afstand te houden.

  Hier lijkt het woord “Hypocriet” speciaal voor uitgevonden te zijn..

  23 likes
 • pietje bell schreef:

  Ach laat hun maar lekker in hun sop gaarkoken. hun tijd zit erop.Het ondersteunende negatieve grid is rond de planeet weg .dus kunnen die verdwaalde zielen kiezen voor het licht wat steeds meer terrein wint.De energie die nu binnen komt is voor hun soort te hoog. dus of veranderen en berecht worden of gewoon van de planeet verdwijnen.

  8 likes
  • Kalki schreef:

   Beste pietje bell: Heb je een LINK in het Nederlands hierover; hoe kom je aan je informatie anders?

   11 likes
  • huisheks schreef:

   Geloof je dit nu echt??? Hoeveel negatiefs moet er nog gebeuren voor dat iedereen in aktie komt om het tij te keren en dan bedoel ik ook jou.
   Geneuzel hebben wij de laatste tijd genoeg gehoord en universele liefde lost op dit moment nog niets op. Jesus had universele liefde genoeg en sloeg de geldhandelaren met de zweep in liefde de tent uit.
   Ondergetekende zou dit graag met alle LIEFDE herhalen.

   2 likes
 • kukumatz schreef:

  Wat moet een “loser” als Samson bij dit soort vergaderingen?
  Rutte mag wel uitkijken voor deze slinkse rakker die willen en wetens probeert ons land kapot te maken.
  Dit is niet met verkiezingen gelukt dus probeert hij het maar op deze manier.
  De komende verkiezingen zullen dus goed gemonitord moeten worden i.v.m. verlakkerij en falsificaties van de stembus uitslag.
  We worden steeds meer een bananen republiek als we niet uitkijken met voorop een politiekleider die alles en iedereen beliegt en bedriegt met zijn PvdA. Walgelijk zo’n figuur in de Nederlandse politiek met zijn huichelachtige gelag, evenals Dhr. Rutte.
  Nogmaals we moeten de volgende verkiezingen zeer goed opletten voor malversaties.

  8 likes
  • peter schreef:

   Tjongejonge wat een gezwets. Bilderberg overstijgt de plaatselijke politiek zoals jij die nu beschrijft. Rutte, samsom, en consorten zijn enkel tijdelijke onderafdeling chefs, dat maakt ze ook zo vatbaar voor uitnodigingen vanuit dit niveau.

   2 likes
   • kukumatz schreef:

    weet je peter, de enige die tot nu toe commentaar geeft op berichten en ieder die zo’n bericht neerzet afzeikt. Je schrijft zelf dat het slechts tijdelijke onder afdeling chefs zijn, welnu dat zijn vaak de personen die de boel kapot maken. Daar is de Bilderberg groep veel te slim voor, om het zelf te doen. Maar gezien je commentaar denk ik dat jij meer voor zo’n Bilderberg groep bent dan ertegen. Of ben je per ongeluk een aanhanger van de huidige regering hier in Ned.? PvdA misschien?
    Lees het wel.

    3 likes
    • peter schreef:

     Typisch dat je mij beticht van afzeiken, wie begint er nou met ‘loser’?

     Ok, on topic: de onderknuppels zijn niet degenen die de boel kapot maken, wel zijn het degenen die het kapot maken uit laten voeren.

     Om het kapot maken zoals jij doet toe te schrijven aan de onderafdelingen, is vergelijkbaar kortzichtig als bijv overheids tekorten toe te schrijven aan mensen met een uitkering.

     Verdiep je in de materie voordat je de pvda als bron van de misere neerzet. De pvda waar ik zeker geen aanhanger van ben, is een diepe beerput van machtsdynamiek maar dat is een heel andere problematiek dan de grote problemen waar onze wereld zich momenteel in zijn geheel voor ziet gesteld.

     ‘Dit land kapot maken’ is per definitie kortzichtig gezwets aangezien dit land met zijn rijkdom en vervuiling al lang en nog steeds zeer onevenredig op andere arme landen drukt en die landen zelf kapot maakt en houdt. Maar dat is wellicht ver van je bed.

     Toevallig vandaag nog in de krant een quote van tolstoj: rijkdom is de voornaamste oorzaak van armoede.

     Hopelijk kun je ahv deze reactie mijn kleur nu iets beter inschatten?

     2 likes
     • peter schreef:

      En btw kukumatz, wat mij nog het meeste stoort aan jouw reactie (niet op de persoon gericht maar op de reactie die ik in de basis gelijksoortig door vele anderen zie geuit), is dat jij precies in de val trapt die gezet is door de afdeling verdeel en heers.

      Ipv je te richten op de hoofdverdachten laat je je zand in de ogen strooien en denk je dat ene samsom vanuit zijn pvda ook meer enige invloed kan uitoefenen op het echte werk.

      De hoofdvraag die jij je in deze moet stellen is: ok, de hele wereld steekt dus in diepe schulden, maar aan wie dan? Wie heeft er zoveel geld dat ie de wereld zoveel kan belenen en daarmee in de schuld kan steken.

      Als je de strekking hiervan echt begrijpt en je verdiept in banken en geldcreatie, en bijv ook het simpele woord ‘schuldeneconomie’ kom je een stap verder en begrijp je dat ook samsom, net als rutte of wie ook, voor de echte elite niet meer dan af te romen melkkoeien zijn.

      Wij zijn vee! Richt je op de veehouders en niet op ander vee, ook al staan dat mss op een beter stukje wei.

      2 likes
  • huisheks schreef:

   Dit soort figuren hebben er voor gezorgd dat Monsanto in EUopa vrij spel heeft gekregen middels het Europese parlement.
   Dit zijn geen losers, zij zijn de winnaars. En wij ??? Wij staan erbij en kijken er naar en STEMMEN voor dit vieze individuen. HOE DOM ZIJN WIJ EIGENLIJK ?

   3 likes
 • Kalki schreef:

  Die Bilderberggroep-deelnemers komen niet in het paradijs op aarde, daar zijn ze te corrupt voor.

  18 likes
 • Rolling Stone schreef:

  ‘ Diederik Samsom en Edith Schippers bij geheimzinnige Bilderbergconferentie ‘

  Wat moet een, in stemmen verliezende, en dus falende Samson nu ineens bij de Bilderberg bende?
  Dat kan maar over een paar dingen gaan. Hoe maken we dat Nederland nog meer de vernieling in gaat, als het gaat over b.v. werk, ouderen-ziekenzorg, integratie, geld en nog eens geld en natuurlijk macht. Kortom kan dat maar 1 ding betekenen. Dat deze geheimzinnige en ongekozen kliek praat over zaken, die buiten onze democratisch stelsel en dus om ons, besproken wordt. Met hoogstwaarschijnlijk als reden, om tot duistere besluiten te komen voor de komende tijd, van ons belastinggeld bekostigd.

  12 likes
  • peter schreef:

   Ook al vind ik de aanwezigheid van samsom een gotspe, jouw gedachte erover vind ik wel heel eenzijdig.

   0 likes
   • Enkidoe schreef:

    Maar natuurlijk, de pvda heeft het echt goed voor met de Nederlanders. De openstaande grenzen en sluitende bejaardenhuizen zijn nodig bij om onze pensioenen te betalen. Toch, peter? De pvda is zo goed bezig…

    0 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Dat plaatst Schippers en Samsom in een ander daglicht.
  Namelijk als verlengstuk van de heersende elite.
  Zij zijn reeds bij voorkeur op een positie gekomen in het landsbestuur.
  Want wat wij (het volk) democratisch kiezen, dat zijn Tweede Kamer leden.
  Tweede Kamerleden zijn toezichthouders op de Regering.
  Maar het Kabinet zelf wordt niet per definitie gevormd volgens een democratische beginselen.
  Nee, een Regering wordt samengesteld onder toeziend oog van invloedrijke personen (elite).
  Want leden van de Regering hoeven niet gekozen te zijn.
  Zij worden gevraagd met instemming van de elite.
  Ze zijn niet per sé afkomstig uit de Tweede Kamer

  5 likes
  • peter schreef:

   Er is zo’n opleidingsinstituut, gesticht door een van de rockefeller clubs (mogelijk de cfr, weet dat niet meer precies) en daar zijn vele van onze huidige leiders klaargestoomd voor hun klus. Denk aan bijv sarkozy, maar ook balkenende.

   Democratisch gekozen, yeah sure!

   3 likes
 • huisheks schreef:

  hELAAS MENSEN; EEN ZWARTE DAG VOOR ONS ALLEN. De Monsanto’s van deze wereld hebben gewonnen. Gen tech heeft vrij baan gekregen in Europa. Het Europese parlement, waar wij poppetje voor hebben mogen kiezen, heeft dit goedgekeurd.
  En WIJ ? WIJ slikken alles gewoon. Dan krijgen we een aktie van Greenpeace, RED DE BIJEN !
  Welke Bijen ?? En zijn er geen meer. Bilderberg gaat voorspoedig. Alleen hebben ze niet in de gaten dat zij zichzelf ook vergiftigen, met hun gemanipuleer.
  En iedereen is te koop zo ook Samson en Schippers. DUS ; WAT DOEN WIJ VERKEERD ???
  Je doet of mee met Bilderberg of je gaat gewoon dood.

  1 likes
  • zeurpiet schreef:

   De bijenpopulatie heeft idd een flinke klap opgelopen, maar om nou te stellen dat ze er niet meer zijn..
   en niet persee tegen jou, maar vind het zeer fascinerend dat zo’n beetje iedereen hier wel weet te vertellen hoe de vork in de steel zit betreffende de Bilderberg groep en wat daar wordt bedacht en beslist terwijl niemand er ooit is geweest of geloofwaardige bronnen heeft. Tis meer iets van: laten we eens gaan doemdenken wat zich daar zou kúnnen afspelen en dat als feit presenteren.. deelnemers hebben al meerdere malen gezegd wat er daar gebeurd en dat wordt dan volkomen genegeerd gezien het niet overeenkomstig is met hun conspiracy gedachtengang. Tuurlijk is het iets dat vragen en verdenkingen oplevert als allerlei machtige mensen een besloten bijeenkomst houden maar het is in geen geval gerechtvaardigd om dit dan maar op te vullen met aantijgingen. Beetje de beroemde argument from ignorance, dwz we weten iets niet, dus vul ik het zelf in. Veel gebruikt door gelovigen (we weten niet hoe het leven is ontstaan, dus heeft de god waar ik in geloof het gedaan) en ook de conspiracy community. een handige techniek als je geen bewijs hebt voor hetgeen je claimed. En nee, ik zeg niet dat de elite engeltjes zijn.

   0 likes
   • peter schreef:

    Wat jammer dat je het niet eerder fascinerend vind hoe deze elites steeds weer in het geheim bijeen kunnen komen en ondanks hun ongetwijfeld goede zorgen, het zijn namelijk hoog gerespecteerde leidende figuren, alles toch bij het verrotte oude blijft.

    Het criminele bankenstelsel, criminele belastingselsel, corporaties die geen belasting betalen, economische wanverhouding met de derde wereld, gecorrumpeerde voedingsindustrie, gecorrumpeerde zorgindustrie, gefrabiceerde oorlogen, en noem verder maar op… Daar zit dus werkelijk geen milleseconde doemdenken bij, is allemaal harde realiteit.

    Nee, we weten niet wat er binnenskamers besproken wordt. We weten alleen dat bovenstaande structurele misstanden na een zoveelste bijeenkomst weer niet hervormd worden tbv een gezondere betere gemeenschap.

    Dat wat de deelnemers naar buiten hebben gebracht, zoals jij aanhaalt, wordt niet genegeerd omdat het niet overeen zou komen met de conspiracy gedachtengang. Het wordt, indien zo, genegeerd omdat helemaal niets wijst op ook maar enige verbetering van de allergrootste misstanden. Zie de slager die zijn eigen vlees keurt of anders de bisschop die jarenlang aan onschuldige kinderen zit maar net zolang heeft kunnen beweren dat er in de kerk absoluut geen misbruik plaatsvond. Was dat doemdenken door de mensen die jarenlang tegen de bierkaai voor de slachtoffers en hun recht hebben gevochten?

    En als er dan niet over hervorming wordt gepraat tijdens de bijeenkomsten, waar gaat het dan helemaal wel over? Lijkt me een zeer gerechtvaardigde vraag. Dat er geen pers binnen mag is hetgeen bij de buitenstaanders de fantasie voedt, niet de aard van de vermeende fantast.

    De aantijgingen zoals jij ze noemt zijn uiterst gerechtvaardigd tot er eens openheid van zaken komt. De ‘arguments from ignorance’ in deze ontstaan niet door wat we geloven, maar door gebrek aan een simpele verslaggeving die ons allen onthouden wordt. Je maakt daarbij zeer onterecht de godwin vergelijking met gelovigen. Gelovigen geloven in een god als oorzaak van hun bestaan. Dat is heel wat anders dan een grote groep gewone rationele mensen die weinig meer vraagt dan openheid tav beslissingen die geheel buiten deze groep om worden gemaakt maar die de levens van alle leden van die groep dagelijks hard raakt.

    3 likes
    • zeurpiet schreef:

     Zoals men (genodigden) al eerder hebben aangegeven is het een informele bijeenkomst van allerlei mensen met machtsposities. Mensen geven lezingen, etc. maar er wordt expliciet aangegeven dat er geen beslissingen worden gemaakt. Waarbij natuurlijk niet uit te sluiten dat deze bijeenkomst wel degelijk (een) invloed heeft op beslissingen die in de wereld worden genomen. Maar het maakt blijkbaar niet uit wat de bezoekers van de conferentie zeggen, hoe harder ze ontkennen, hoe harder mensen in hun eigen theorieën geloven (kijk naar ufo gemeenschap, en nee ik sluit geen buitenaards leven uit).
     Jarenlange verkrachtingen die bisschoppen hebben verricht en de steun
     van de kerk (denk vooral bescherming van hun goede naam) is idd erg.
     En blijf gewoon bij mn punt dat mensen maar zitten gissen, en je geeft zelf netjes aan hoe mensen op deze ideeën komen. Maar het blijft verbanden leggen omdat je niet weet wat er gebeurd daarbinnen. Denk je echt dat daar allemaal dingen worden besproken openlijk tegenover alle genodigden? Zie je meneer samson al staan, braaf knikkend terwijl hij aanhoort hoe we Afrika en de Arabische wereld zo onstabiel mogelijk kunnen houden? Het is veel te groots, algemeen en bekend om te zijn wat wordt geclaimed/gesuggereerd door conspiracy liefhebbers. Er zullen vast wel meer van dit soort gesloten bijeenkomsten zijn, hetzij in veel kleinere opzet. Zodra machtige mensen bijeenkomen zonder verslaggeving is het in theorie al mogelijk dat ze wereld veranderende gedachten met elkaar wisselen zonder dat het publiek het weet.
     Daarom geloof ik niet dat de Bilderberg dé bijeenkomst is waar alle gemene plannetjes worden bekokstoofd. Tenminste niet op de schaal waar conspiracy fans op zinspelen.
     Verder ben ik het eens met je rijtje misstanden in de wereld, tis een zooitje, hoe meer je ziet en leest, hoe verdrietiger en hopelozer je wordt. Had net een docu over mega corporaties gezien die geen belasting betalen (kerken) waar ik nog beetje opgefokt over was, best eng daar in amerika. Zolang je maar praise Jesus schreeuwt zit je gebakken en kun je honderden miljoenen verdienen aan goedgelovige mensenmassa’s. Mss dat ik daarom nog ff een trap tegen de gelovigen gaf, was idd beetje gemeen. Want gelovigen kunnen er ook niks aan doen dat ze geloven wat ze willen geloven.

     1 likes
 • Lil schreef:

  Aan alles wat geheimzinnig is..hangt een náár luchtje!
  In Lak’ech

  3 likes
 • Paulussie schreef:

  Nou, dit schept wel duidelijkheid, nietwaar ?

  1 likes
 • FLO schreef:

  Is het niet nu de dat we onze krachten moeten bundelen, ik bedoel die paar mensen die zich elite noemen… wij zijn veel sterker als we samen zijn.

  1 likes
 • Hollands Glorie schreef:

  Ik vertrouw deze site al langer niet. Tarik Z werd in dit “krantje” de volgende dag kapot geschreven. Ik zie nu ook dat ze verwijzen naar de vrijmetselaars spreekbuis de Telegraaf, het laatste wat de alternatieve media zou doen omdat ze wel beter weten.

  0 likes
 • x

  Check Also

  zwitserse

  Zwitserse krant spreekt schande over ons koningshuis, dat extra geld krijgt: ‘Om je kapot te schamen’

  Ook in Zwitserland is het opgevallen dat ...

  troonrede

  Troonrede: ‘Koning slaat op elk gebied de plank mis’

  Dinsdag sprak koning Willem-Alexander de troonrede uit. ...

  >