Mens en Dier

‘Totaal gescript en in scène gezet’ debat: Non-binaire Bram noemde Baudet eerder ‘nazi’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Woensdag clashte FVD-leider Thierry Baudet tijdens het NOS-debat met de ‘non-binaire’ Bram. Het lijkt er sterk op dat het debat door de NPO totaal gescript en in scène gezet werd om Baudet als ‘hater’ te kunnen framen, constateert voormalig FVD-Kamerlid Ralf Dekker.

“Dit is wel kwalijk,” vindt Dekker.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Musicoloog Kees Vlaardingerbroek vraagt zich af: “De grote vraag is nu of Rob Jetten van dit bedrog op de hoogte was. Heeft Jetten willens en wetens aan dit beschamende politieke amateurtoneel meegedaan?”

Waarop huisarts Els van Veen reageert: “Als Jetten op de hoogte was, dan was dit gewoon een variant op het ingestudeerde dansje van Kaag.”

Nazi

Er is meer. Bram heeft zich in het verleden op zijn zachtst gezegd nogal laatdunkend uitgelaten over Baudet. Zo schreef Bram op 14 augustus 2022: “Ik smeek jullie om te stoppen met elke keer als Thierry of een andere nazi iets gevaarlijks en/of genocidaals zegt te zeggen dat-ie dom is. Het is niet dom, het is niet idioot, het is een bewuste uiting.”

Op diezelfde dag tweette ‘die/hen’: “Hij zegt dat dekolonisatie een fout was, predikt constant antisemitische onzin en pleit voor een eigen staat voor mensen die aan zijn politieke kant staan. Als je dat al geen nazi durft te noemen weet ik het ook niet meer.”

1 1

Fascist

Nadat een raadslid van FVD begin dit jaar tijdens een debat in Arnhem andere raadsleden aan het huilen had gemaakt met uitspraken over genderideologie, schreef Bram: “Heel fijne framing hoor. ‘Huilende raadsleden’ in de titel benoemen in plaats van de genocidale leugens van de FVD. Dan lijkt het lekker alsof de politici zich aanstellen. Ik schaam me dat ik in dezelfde stad woon als deze fascist.”

2

Wat een toeval dat de NPO uitgerekend deze jongere tegenover Baudet heeft gezet.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

186 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
3 maanden geleden

Brammetje weet duidelijk niet wat fascisme is…

Yvonne
Yvonne
3 maanden geleden

Geen enkel zinnig mens neemt deze flauwekul serieus.
Helaas wémelt het van de onzinnigen/waanzinnigen.
Al die wokies, te herkennen aan regenbooghaar, woke brilletjes en vaak wat slonzig uiterlijk, zou ik met alle liefde een flinke schop onder hun achterste geven, richting een islamitisch land.
Daar leren ze die vieze nonsens snel genoeg af!

Armand
Armand
3 maanden geleden

Deze non- binaire individu maakt het m.i. heel moeilijk voor zichzelf. 

Ik heb er als psychiatrisch verpleegkundige ook mee te maken gehad in psychiatrie.

Ooit een Iraniër meegemaakt zéér zware haargroei in het gelaat, lippen in de lipstick enwel op een kinderlijke manier aangebracht.

Leek meer op hoe een clown dit zou doen. Deze man had grote lijdenslast iig kon ook zéér onredelijk zijn. Er was zeker meer aan de hand met deze man.

Voelde zich wel een vrouw, had zich dan ook overigens beter kunnen scheren om dat kracht bij te zetten. Ik heb ook gezien dat mensen m.n. collega’s patiënten zaken aanpraten m.b.t. geaardheid en zelfs over levensbeëindiging. Dat stond mij erg tegen.

Baudet gedroeg zich heel beleefd en aangepast zonder zijn mening te herroepen. De non binaire man/ vrouw kwam enigszins theatraal en dramatisch over.

Nam bovendien geen genoegen dat Baudet hem het beste toewensten. Wellicht is de non binaire man/vrouw beter af qua veiligheid, als deze zich minder profileert 

Er zijn normaliter idd twee geslachten man en vrouw, uitzondering bevestigen de regel. 

Deze non binaire doelgroep is complex, blijft complex en maakt het complex.

Roze panter
Roze panter
3 maanden geleden

Natuurlijk wist jetten hiervan!!!!!

Back to top button
186
0
We lezen graag je reactie!x