Buitenland

Dit enge instrument ‘geeft politici vrijwel absolute macht om de burger te beroven van zijn vrijheid en bezit’

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Dinsdag werd in het Europees Parlement gedebatteerd over de Single Market Emergency Act. Een eng instrument met verregaande consequenties, aldus Forum voor Democratie.

Wanneer politici grondrechten naast zich neer mogen leggen in noodsituaties, dan creëren ze noodsituaties om de wet naast zich neer te leggen, zei Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) in het Europarlement.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Absolute macht

“Het Single Market Emergency Instrument geeft politici vrijwel absolute macht om de burger te beroven van zijn vrijheid, zijn bezit en zijn grondrechten,” waarschuwde hij.

De verzonnen noodsituatie is er al: de klimaatcrisis. Er is geen klimaatcrisis, zoals er ook geen levensbedreigende pandemie was, aldus De Graaff.

Onmiddellijk in de prullenbak

“Er is een democratische crisis. De overheid kan met dit instrument kritische burgers beroven van hun banktegoeden en pensioenen, van hun woning en bedrijf, van hun auto en zelfs hun kinderen,” zei het Europarlementslid.

“Dit voorstel luidt het einde in van de democratie en de rechtsstaat. Het Single Market Emergency Instrument maakt van de Europese Unie een verstikkende communistische dictatuur. Daarom moet dit voorstel onmiddellijk in de prullenbak,” benadrukte De Graaff.

4.9 292 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mister nexit
mister nexit
8 maanden geleden

Het ultieme instrument voor regenten met natte dromen hoe de burger te onderdrukken. Je zou je openlijk moeten afvragen wat nut en noodzaak is van deze wetgeving.

Partijen die de alarm bellen laten rinkelen moet je omarmen. Partijen die dit stil zwijgend proberen door te drukken zijn een gevaar voor de vrijheden van de burger.

Annette
Annette
8 maanden geleden

Hoe de Europese Unie een communistische dictatuur WORDT!

IK zou hierop willen reageren met: Hoe de Europese Unie inmiddels al een communistische dictatuur IS!

Voor de meeste inwoners, die de afgelopen jaren het te druk hebben gehad met vakanties, spelletjes op tv, kookprogramma’s en, niet te vergeten, voetbal, leven wij nog immer in een democratie.

NIETS is minder waar. Het laatste “geintje” (is natuurlijk helemaal geen geintje, maar bloedserieus), het gerechtelijk gaan vervolgen van de grootste kanjer, Gideon van Meijeren, laat al duidelijk zien, dat wij al lang in een dictatuur leven.

Voor iedereen, die het hele programma MET tijdslijn van het World Economic Forum, heeft gelezen, vallen de puzzelstukjes al in elkaar.

Eén van de belangrijkste pijlers in dat programma is om tegenstanders, oftewel dissidenten, te vervolgen en definitief de mond te snoeren.

De belangrijkste reden om dat te doen, is vooral bedoeld als voorbeeldstelling.

Zoiets als: wanneer je je verzet tegen het regiem, dan zal je de consequenties moeten aanvaarden.

Zoals Marcel de Graaff al aangeeft is deze nieuwe wet Single Market Emergency Act niets anders dan het ultieme middel om, wanneer “ze” daartoe maar de behoefte voelt, dit in te zetten om ons te gaan knechten op een manier, die wij nog NOOIT eerder hebben meegemaakt.

Een uitzondering zijn natuurlijk die mensen, die de Tweede Wereldoorlog bewust hebben meegemaakt, maar dat zullen er niet zoveel meer zijn.

WIJ leven nu, zeker hier in West Europa, in de meest bizarre tijd en kunnen niet in de toekomst kijken, maar één ding is zeker:

Wanneer onrecht een feit is, dan is verzet een absolute plicht.

OPGEVEN is in ieder geval géén optie.

Henk
Henk
8 maanden geleden

Als deze wet er wordt doorgejast… Dan is een burgeroorlog in de zeer nabije toekomst zo goed als zeker.

René
René
8 maanden geleden

Ze willen blijkbaar een burgeroorlog, alleen duurt lang…want de mensen pikken alles.

Back to top button
121
0
We lezen graag je reactie!x