Great ResetMens en Dier

Bill Gates bezit inmiddels 100.000 hectare landbouwgrond, en hij heeft de smaak te pakken

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!

Miljardair Bill Gates, die in de Verenigde Staten al meer dan 100.000 hectare grond bezit, heeft toestemming gekregen om in de staat North Dakota nog eens bijna 900 hectare te kopen. Lokale bewoners protesteerden tevergeefs tegen de koop.

Gates, die al de grootste agrarische grondbezitter in de Verenigde Staten is, koopt de grond voor 13,5 miljoen dollar via zijn bedrijf Red River Trust.

De miljardair omzeilt een wet uit 1932 die bepaalt dat corporaties geen landbouwgrond mogen bezitten door de grond terug te pachten aan de boeren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Woest

Landbouwcommissaris van North Dakota Doug Goehring zei eerder dat veel mensen het gevoel hebben dat ze worden uitgebuit door ultrarijken die grond opkopen. Hij voegde toe dat mensen woest zijn.

Gates bezit nu om precies te zijn 108.853 hectare grond in 19 staten. Daarvan is bijna 100.000 hectare landbouwgrond.

Kweekvlees

Bill Gates en andere miljardairs kopen enorme lappen grond op terwijl Amerikanen van de Great Reset-technocraten te horen krijgen dat ze in de toekomst niets zullen bezitten.

En terwijl de Microsoft-oprichter recordhoeveelheden landbouwgrond koopt, pusht hij kweekvlees en monopoliseert hij de mondiale voedselproductie.

[Summit News]

4.9 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans J.
Hans J.
8 maanden geleden

Het is tijd om…………

Gert
Gert
8 maanden geleden

Er komt maar geen einde aan, dit trans humanistische terror. Alles maar dan ook alles in deze wereld zal digitaal gereguleerd moeten gaan worden. Zodra het voedsel ook zo gaat worden, is de wereld verloren. Niet meer in harmonie met de natuur zoals dat van oorsprong uit de wereld is ontstaan, maar onderdanig aan de nieuwe schepper zoals de matrix, De computer. AI.

William
William
8 maanden geleden

Waarom niet voor GATES??? YOU OWN NOTHING ADN YOU WILL BE HAPPY… en dat HEEEL SNEL… oppakken en opsluiten deze psycho (op water en brood)

Henk
Henk
8 maanden geleden

Bill Gates denkt dat hij alles en iedereen kan overheersen.
Arrogantie ten top.
Hoogmoed komt voor de val.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

108
0
We lezen graag je reactie!x