Homepagina » Het Complot » Israël zit achter 9/11-aanslagen en IS. Canadese professor zorgt voor opschudding met radioshow
Israël zit achter 9/11-aanslagen en IS. Canadese professor zorgt voor opschudding met radioshow

Israël zit achter 9/11-aanslagen en IS. Canadese professor zorgt voor opschudding met radioshow

Professor Anthony Hall mag weer aan het werk. Zijn werkgever, de Universiteit van Lethbridge in Canada, heeft zijn schorsing ingetrokken.

De professor vierde zijn overwinning in zijn radioprogramma False Flag Weekly News, waarin hij deze week dieper inging op ‘zionistische complotten’.

Vorig jaar werd Hall geschorst omdat hij zich bezighoudt met complotten en heeft gezegd dat de Holocaust bespreekbaar moet zijn in academische kringen.

Propaganda

In de radioshow noemden Hall en zijn collega dr. Kevin Barrett het artikel in de National Post over professor Hall ‘propaganda’ en B’nai Brith Canada, een Joods-Canadese steungroep die zich negatief heeft uitgelaten over Hall, een ‘genocidale propagandaorganisatie’.

In september vorig jaar schreef Hall een artikel op zijn website American Herald Tribune waarin hij schreef dat uit onderzoek is gebleken dat de 9/11-aanslagen niet zijn uitgevoerd door islamitische extremisten, maar door neoconservatieven die nauwe banden hebben met Israël.

“In het onderzoek wordt geconcludeerd dat de echte daders van de 9/11-aanslagen geen islamitische jihadisten met religieuze motieven waren,” schreef hij.

Demoniseren

“De groep die de 9/11-false flag uitvoerde bestond voornamelijk uit neoconservatieven die nauwe banden met Israël hebben en moslims wilden demoniseren,” vervolgde hij.

Professor Hall heeft daarnaast in de media gesuggereerd dat terreurorganisatie IS deels wordt gefinancierd door Israël.

Chemtrails

In juli vorig jaar zei hij in een video dat hij voorstander is van een open debat over de Holocaust.

Hij vroeg zich in de radioshow af hoe het zover heeft kunnen komen dat bepaalde periodes uit de geschiedenis niet bespreekbaar zijn.

In het laatste deel van de show bespreken Hall en dr. Barrett het onderwerp chemtrails.

Bekijk de aflevering hieronder:

Foto: Johnny S. Wikimedia Commons

[VICE]


Vind je dit artikel belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Zowel in de voorbereiding alsmede het onderzoek naar 9/11 hebben juist die mensen aan de touwtjes getrokken, die oftwel joods waren of zij die een directe relatie hadden tot Israel.
  – studenten, pachter, commisies, arrestaties op 9/11 zelf, IT systemen en beveiliging van vliegvelden… ach te veel om te noemen

  Is dat toeval? Volgens de betrokkenen wel.

  Een onderzoek naar “HET TOEVAL” nog wel eens een studierichting kunnen worden…

  13 likes
  • 9-11 is een samenwerking tussen Saudi Arabië en Israel. Voor de buitenwereld zijn dit vijanden maar ze werken heel vaak samen. Er is ook nauwelijks verschil tussen het jodendom en de islam. Beiden vinden vrouwen onrein, beoefenen zwarte magie, vind seks met kinderen geen bezwaar, zijn tegen de schepping en zijn van mening dat je ongelovigen/ anders gelovigen moet doden of bekeren.
   Beide komen voort uit het
   Mbt de holocaust… joden doen vaak of alleen zij in de kampen opgesloten zaten maar dit is onjuist. Zij waren een minderheid in de kampen. Deze zaten namelijk gevuld met orthodoxe christenen, kunstenaar, schrijvers, politieke aktivisten, ect. De joden die er zaten waten de orthodoxe joden. De zionistische joden hielpen de Duitsers met het opsporen en opsluiten van de orthodoxe joden. De Hongaarse jood Soros is hier bekend van. Rothschild financierde de kampen…
   Er is veel onduidelijk over de tweede wereld oorlog, mede door het verbod op onderzoek. (Waarom zou je verbieden iets te onderzoeken? Valt er iets te verbergen?)

   27 likes
  • LS…

   Sharon Dijksma / Bilderberg Uraniumdeal / Clinton Foundation etc. Leuk leesvoer voor de zondag !

   10 likes
 2. Over 9-11 wil ik het helemaal niet meer hebben. Zie hiervoor het meer dan uitgebreide en op FEITEN gebaseerde onderzoek van Dr. Judy Wood!!!
  Dan de holohoax…….deze is uitgebreid onderzocht door David Irving, Ernst Zündel en nog enkele andere onderzoekers waarbij de FEITEN héél erg duidelijk zijn, althans, voor mij zeer zeker én zonder twijfel!!
  Maarrrrrr, voor wat betreft WOII…..kijk aub eens heel eventjes naar de operation “Keelhaul” waarbij ECHT 6.000.000 russen welke in europese gevangenschap zaten in koelen bloede vermoord zijn, én met wetenschap van onze vriendjes, jawel, de US of A!!
  Verder zijn in 1958 door, jawel, wederom onze vriendjes de US of A aan de macht gebracht de…….zeer gevreesde COMMUNISTEN onder Chang Kai Check wat vervolgens met medeweten van deze zelfde vriendjes tussen 1958 en 1962 tussen de schrik niet 41 en 43 MILJOEN mensen werden afgeslacht!!! Kijk mensen, dit zijn nog eens aantallen die iets zeggen over……VUIL MAAR ZELF IN!!
  Dan eventjes niet vergeten, operation “paperclip”, welk inhield dat de aller- aller belangrijkste en smerigste nazi’s heel netjes én ongeschonden de gevangenis en het Neurenberg Tribunaal konden verlaten “zonder te betalen”, Tja, het lijkt wel monopoly….toch.
  By the way, het moge duidelijk zijn dat ik kots van Amerikanen.
  Over de overige oorlogen welke op geen enkele uitzondering na door de US of A zijn BEGONNEN of uitgelokt wil ik het liever maar beter niet meer hebben, mee eens???? (het zijn er naar mijn stellige overtuiging zo’n kleine 80, misschien een paar meer of minder echter een kniesoor die hierover valt
  Sorry, maar waar hebben we het vwb IsraHel nog over.
  Gegroet,
  Gladiator
  Ps. IsraHel is het centrum van alle leed en agressie in deze HELE wereld……zolang wij het niet mogen hebben over HUN holohoaX!

  29 likes
  • Yeah right, communisten onder chang kai shek????? Zou eerst maar eens een geschiedenis boek lezen!!!!! Denk dat je mao zedong bedoelt????

   0 likes
   • @Henk groenewegen,
    Als ik schrijf Chang Kai Check dan bedoel ik deze ook. Kan hier wel een heel geschiedenisboek gaan overschrijven maar het gaat mij om de essentie. Dit communistische regime is in 1949 aan de macht gekomen en idd is het stokje overgenomen door Mao. Waar het om gaat hier zijn de aantallen mensen die willens en wetens zijn afgeslacht cq verhongerd wat indien een regering hier willens en wetens aan meewerkt voor mij hetzelfde is, toch!!
    Verder heb ik mijn bron erbij vermeld, Dr. Stanley Monteith (docu uit 2007) en dus gemakkelijk te checken voor eenieder. We kunnen verder blijven goochelen met jaartallen en wie wanneer wat deed maar nogmaals, de essentie is tussen de 41 en 43 miljoen mensen willens en wetens laten verhongeren!!!
    Gegroet,
    Gladiator

    Ps, en geloof me, ik lees cq bekijk zeer veel docu’s en nooit meer TV, en er wil wel eens een jaartalletje of bepaalde leider in een bepaalde periode ietwat verschuiven maar dat mag m.i. geen naam hebben, toch.

    10 likes
  • LS…

   USA / Zio Nazi = Eerste lijn Satansgebroed van buitenaardse oorsprong !

   2 likes
 3. Voor wie niks te doen heeft, op deze website staan de meeste namen vermeld:

  https://wikispooks.com/wiki/9-11/Israel_did_it

  7 likes
  • ing Waldeck,

   De meeste info op die site is afkomstig van Christopher Bollyn die veel info over 911 op YouTube heeft geplaatst. Ik zie ook dat er een link is met Webster Tarpley en dat verbaasd mij niks. Tarpley draait al wat jaren mee binnen de onderzoekswereld en heeft een enorm archief opgebouwd over Amerikaanse inlichtingendiensten en geheime genootschappen. Tarpley is zeer geïnteresseerd in binnen- en buitenlandse politiek en houdt zich bezig met zogenaamde false flag operaties.

   Tarpley is dermate ziek van het Amerikaans politieke beleid dat hij in 2011 afreisde naar Syrië om de Syrische bevolking in Damascus een hart onder de riem te steken. Tegelijkertijd dreef hij de spot met zijn land, Amerika. Gezien de grote kennis van zaken van deze man zal hij daar wel zijn reden voor hebben.

   Webster Tarpley interviewed on Syrian television
   https://www.youtube.com/watch?v=W1EjBvuaUUA

   Toespraak Webster G. Tarpley in Damascus,
   https://www.youtube.com/watch?v=Is_DYXolAeM

   PS. Nooit uitgezonden op het NOS journaal, of menig andere westerse mainstream media. lol.

   11 likes
 4. 9\11, vliegtuigstrepen en de Holocaust hebben één ding met elkaar gemeen; de officiële versie klopt niet.

  16 likes
 5. “niet bespreekbaar” : is dit geen vorm van censuur ?

  14 likes
 6. ik hoop dat deze beroepsidioot binnenkort bezoek van de Mossad gaat krijgen….

  4 likes
 7. Was nog eventjes mijn bron vwb de aantalletjes doden vergeten te vermelden en hiervoor kunt u googelen naar Dr. Stanley Monteith.
  Én ik was nog eventjes vergeten te vermelden het complete massacre, uitgevoerd én geregisseerd door de US of A, direct na de CAPITULATIE van de Duitsers in 1945, het in koelen bloede vermoorden, laten verhongeren en verkrachten van Duitse KRIJGSGEVANGENEN in de Rheinlagern in de buitengebieden langs de Rijn in Duitsland, en vrouwen en kinderen. Enkele honderdduizenden maar een kniesoor die hier op let natuurlijk!!!
  Kijk hiervoor naar de docu “Höllensturm”
  En dan heb ik het nog niet eens gehad over het met BRANDBOMMEN bombarderen van de grootste Duitse steden Dresden, Hamburg, Berlijn en en en en en ….zijnde colateral dammage.
  Bah bah en nog eens BAH!
  Een ziek wordende en misselijk gemaakte….
  Gladiator!

  13 likes
 8. nep staat en rothschild,heeft niks met godsdienst te maken ,gewoon slechte mensen.

  12 likes
 9. Gaat alles alleen maar om geld. Larry Silverstein vulde zijn zakken met 4 miljard, het militair industrieel complex draaide daarna op volle toeren en doet dat dankzij 11-9 nog steeds.

  Twee afgekeurde torens vol met afgekeurd en giftig materiaal die op deze manier werden gesaneerd voor een fractie van de sloopprijs en dan ook nog recht gaf op 4 miljard.

  De nep joden weten het goyim wel te pakken en op te lichten. Als er ooit joden en stamvaders met goede bedoelingen zijn geweest, dan reken maar dat ook deze door de nep joden zijn uitgeroeid. Israel is geen staat, het is het middelpunt van bedrog en moord. De neo joden halen hun legitimiteit uit de Thora en Talmoed die ze gebruiken en hebben overgenomen als verontschuldiging voor hun praktijken. De Holocaust heeft bestaan, maar niet in de vorm van wat de nep joden nu beweren. De Holocaust geeft overigens de nep joden in alles het recht om te doen wat ze willen, maar die koe is jammergenoeg voor ze totaal uitgemolken. De Holocaust is feitelijk uitgehoereerd en niets meer waard. Hier in en daar zie je de nep joden nog wat binnenharken en wat staan jammeren geheel in zwart, maar de wereld is er wel klaar mee, met deze bad fake shows. Verschrikkelijk ook hoe deze nep joden overal een deken van somberheid en depressiviteit weten te leggen als het hun aangaat en maar zielig doen en de show stelen. Wat een vreselijke mensen, alsof zij het patent hebben op lijden, welk patent overigens ook weer goed is voor de kassa.

  Zoek maar eens op wie de Bertelsmann nazi nep joden groep is, dan mag duidelijk zijn wat de gevestigde en gecontroleerde media is. Voor onze politici geldt hetzelfde, heel de EU is een nep joden nazi psychopaten project. De Russen zullen dit en andere nrp joden bolwerken ooit met de grond gelijk maken. De grote zuivering zal uit die hoek komen. Komt niet vanuit hier, daar zijn we allen te laf, te dom, te geïndoctrineerd en te nazi vrolijk linksdenkend voor. Wat zijn Nederlanders, Duitsers, Belgen, Fransen en velen meer toch Judassen en nog te dom om voor de duivel te dansen. Maar Nederlanders karakterloos volk spannen de kroon, die konden in de oorlog het prima vinden met de nazi’s en doen dat nog steeds.

  10 likes
 10. In a Time of Universal Deciet — Telling the Truth is a Revolutionary Act

  6 likes
 11. Opschudding? Werkelijk? Over iets dat iedereen allang weet, of kan weten.
  Onder ‘WEF’ Trudeau is Canada speelbal voor de globalisten, en breekijzer tegelijk (o.a. CETA).

  Zou dit in een ander land zijn gebeurd, een land meer oplevert als het wordt gedestabiliseerd, omvergeworpen, platgegooid, e.d. – dan noemden we het ‘burgeroorlog’

  wat 9/11 in feite is, althans het startschot. Propaganda kwam uit alle hoeken en gaten van het mediakartel, de Patriot Act (die al klaar lag) werd in record tijd aangenomen.
  Dit is oorlog van de (geïnfiltreerde/zwaar corrupte/’Pay to Play’) Staat, tegen de eigen burgers.

  De lobby trekt al decennia aan de touwtjes. M.n.
  State Department (BZ) en Ministerie van Oorlog (DoD) zijn bekende bastions van de lobby. Als de VS niet zou doen wat zij willen, wordt de VS vernietigd.
  Gelijk enig ander land dat het belang van de eigen kiezers laat prevaleren voor het belang van de lobby.
  http://between-the-lines-ludwig-watzal.blogspot.it/2015/06/the-zionist-lobby-goes-wild-over-bds.html
  https://likud.nl/2017/05/begrijpelijk-dat-nrc-correspondent-israel-niet-meer-in-mag/

  Zo zijn ze dan ook wel weer:
  https://nationalvanguard.org/2017/11/jew-who-created-thousands-of-hate-hoaxes-and-threats-will-not-be-extradited/

  Ook dit is zeer verontrustend, actueel ook weer nu na de veroordeling van Mladic – terwijl de bredere context van de Balkanoorlog weer taboe bleef:
  http://972mag.com/israels-involvement-in-bosnian-genocide-to-remain-under-wraps/123503

  6 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...

professor

Ik had gelijk, zegt professor die voorspelde dat pandemie in 70 dagen vanzelf uitdooft

Een Israëlische professor beweerde begin april dat ...