Homepagina » Buitenland » De foto die ‘bewijst’ dat Adolf Hitler tot zijn 95e in Brazilië heeft geleefd
De foto die 'bewijst' dat Adolf Hitler tot zijn 95e in Brazilië heeft geleefd

De foto die ‘bewijst’ dat Adolf Hitler tot zijn 95e in Brazilië heeft geleefd

Bovenstaande foto ‘bewijst’ dat Adolf Hitler niet is gestorven in zijn bunker, maar naar Brazilië is gevlucht, waar hij op 95-jarige leeftijd is gestorven. Dat zegt althans een nazi-jager en schrijver, meldt de Britse Daily Express.

De dictator vluchtte via Argentinië naar Paraguay, om zich uiteindelijk te vestigen in een klein stadje in de Braziliaanse staat Mato Grosso, stelt Simoni Renee Guerreiro Dias in haar boek ‘Hitler in Brazilië’. Hitler zou de naam Adolf Leipzig hebben aangenomen en bij de 12.000 inwoners van Nossa Senhora do Livramento bekend hebben gestaan als ‘de Oude Duitser’.

De foto zou twee jaar voor zijn dood in 1984 zijn gemaakt. Simoni claimt dat zij een kaart had gekregen van vrienden die banden hebben met het Vaticaan. Ze zegt dat Hitler een zwarte vriendin had om zijn ware identiteit te verbergen.

In opdracht van het Vaticaan

Volgens Simoni heeft de Führer geen zelfmoord gepleegd in zijn Berlijnse bunker. Ze eist dat de resten van Leipzig worden opgegraven om DNA-onderzoek te kunnen doen. “Ik dacht eerst dat het een grap was,” zei ze. “Maar nu ben ik ervan overtuigd dat Adolf Hitler hier niet zomaar terecht is gekomen.”

De foto die 'bewijst' dat Adolf Hitler tot zijn 95e in Brazilië heeft geleefd

Simoni Renee Guerreiro Dias (G1)

Simoni heeft de komst van de Führer naar eigen zeggen gelinkt aan een begraven schat van de jezuïeten in een grot bij zijn nieuwe thuis. Ze beweert dat hij de achternaam Leipzig had uitgekozen omdat dat de geboorteplaats was van zijn favoriete componist; Bach.

Volgens Simoni werd Hitler begin jaren tachtig in een ziekenhuis in de stad Cuiaba herkend door een Poolse non, die eiste dat hij vertrok. Ze zou een berisping van haar baas hebben gekregen, die zei dat Hitler in opdracht van het Vaticaan naar Brazilië was gegaan.

Gebrek aan fysiek bewijs

Braziliaanse wetenschappers geloven niet dat Hitler in Nossa Senhora do Livramento heeft geleefd. “Er zijn zo vaak mensen die de meest vergezochte theorieën bedenken over de vermeende ontsnapping van Hitler naar Zuid-Amerika,” zei professor Candido Moreira Rodrigues van de Federale Universiteit van Mato Grosso.

Na de oorlog ontsnapten tienduizenden nazi’s naar het buitenland, waaronder SS-functionaris Adolf Eichmann en ‘engel des doods’ Josef Mengele. Historici die onderzoek probeerden te doen naar de dood van Hitler werden steeds gehinderd door een gebrek aan fysiek bewijs voor zijn dood.

[Express]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Van
Van
5 jaren geleden

Onze ‘machthebbers’ hebben de laatste jaren zoveel leugens verspreid dat ze inmiddels met iedereen in bed moeten liggen om de waarheid maar binnenshuis te houden. Als het volk er achter komt dat Adolf Hitler niet gestorven is op de de manier als beschreven in onze geschiedenis boeken dan geloofd het volk straks niks meer.

kim
kim
5 jaren geleden

Ik zag ‘m van de week nog in de supermarkt lopen hij had geen snorretje meer maar wel een toupet.Herr Flick en Helga waren er ook bij.

Patricia Müller
Patricia Müller
5 jaren geleden

Jammer genoeg deugd dit foto helaas niet als bewijs, want er valt niets erop te herkennen, bijna geen details van het aangezicht. Ik heb het nog eens met Photoshop geprobeerd, maar ook dit levert niks op. Dus heb je maar de silhouette van de kop van hem, verder zijn er geen details te zien.

riek
riek
5 jaren geleden

plezant voor hem dat hij uiteindelijk ook de beloofde beloning kreeg van de amerikanen….

x

Check Also

corona

Onderzoekers: coronaprik heeft ‘giftige’ bijwerkingen, stop met vaccineren

Britse onderzoekers hebben de overheid opgeroepen om ...

huisarts

Huisarts: ‘Wat ik heel kwalijk vind, is dat er gezegd wordt dat de coronavaccins veilig zijn’

Huisarts Els van Veen vindt het heel ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

47
0
We lezen graag je reactie!x