CoronaBuitenland

Arts klapt uit de school over vaccinatieschade: ‘Het is een verschrikkelijk probleem’

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Het coronavaccin kun je zien als een wapen. Ook het virus is een biowapen. Het echte wapen is de kogel in het pistool. Je kunt de kogel op meerdere manieren afleveren. De kogel is het spike-eiwit, zei arts Syed Haider in een interview met One America News.

Het virus is een pistool en het vaccin een vuile bom, aldus dr. Haider. “Het is vele malen erger.” Hij heeft tot dusver vele duizenden patiënten gezien die uren, dagen, weken of zelfs maanden na de injectie bijvoorbeeld moeite hadden om in slaap te vallen, depressief, vergeetachtig of moe werden, niet meer helder konden nadenken of last kregen van hartproblemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Zelfmoord gepleegd

“Sommige mensen hebben letterlijk zelfmoord gepleegd vanwege deze klachten,” benadrukte de arts. “Het is een verschrikkelijk probleem.” Hij zei dat alleen al in de Verenigde Staten tientallen miljoenen mensen last hebben van bijwerkingen. “Dit is gebaseerd op onderzoeksgegevens van Pfizer.”

Tientallen miljoenen Amerikanen ervaren bijwerkingen van deze injecties, herhaalde Haider nog eens. Hij vindt het ongelooflijk dat middelen als hydroxychloroquine en ivermectine nog altijd niet worden ingezet tegen corona. Ik heb 5000 patiënten behandeld met ivermectine en andere middelen en ze hebben het allemaal overleefd, aldus de arts.

Onder het tapijt geveegd

“Wat we aan het doen zijn, is een misdaad tegen de menselijkheid omdat [vaccinatieschade] onder het tapijt wordt geveegd,” zei hij. Facebook verwijderde groepen met honderdduizenden leden die kampen met vaccinatieschade.

Dr. Haider maakt zich zorgen omdat tientallen miljoenen mensen zijn beschadigd. Hij verwacht dat in de toekomst veel mensen ziek zullen worden of zullen sterven. We moeten voorkomen dat dit ooit weer gebeurt en de verantwoordelijken moeten worden aangepakt, vindt de arts.

4.8 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
2 jaren geleden

ja maar hallo ik roep het al twee jaar het heeft een doel , daar moet alles voor wijken , ik ga het niet nog eens uit leggen

Arnold
Arnold
2 jaren geleden

Aan deze verschrikking moet een eind komen en de schuldigen moeten worden gestraft, ja ook die in Nederland.

zo ook
zo ook
2 jaren geleden

ach , we hebben gisteren gezien hoe liegebeest hugo mengele de jonge aan kan blijven na zijn tientallen leugens. Gelukkig is de politiek een onderzoek gestart waarom de burger de roverheid niet meer vertrouwt. cynisme off

Voorlopig zitten we nog steeds opgescheept met een QR-code voor de vakantie met de meest bizarre eisen per land.

ktdi.org , corona is een hoax, de digitale ID de uitkomst.

Mar
Mar
2 jaren geleden

Ja allang bekend, en toch doorgaan met orikken. En diegene die hun poot styf hielden, worden straks op straat gezet. En een strop om hun nek, net als oe…….en zo is het wel. Slaap er niet meer van, gartkloppingen, enzzz mijn gezondheis is ook kapit zonder deze zooi.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x