CoronaBuitenland

Arts klapt uit de school over vaccinatieschade: ‘Het is een verschrikkelijk probleem’

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

Het coronavaccin kun je zien als een wapen. Ook het virus is een biowapen. Het echte wapen is de kogel in het pistool. Je kunt de kogel op meerdere manieren afleveren. De kogel is het spike-eiwit, zei arts Syed Haider in een interview met One America News.

Het virus is een pistool en het vaccin een vuile bom, aldus dr. Haider. “Het is vele malen erger.” Hij heeft tot dusver vele duizenden patiënten gezien die uren, dagen, weken of zelfs maanden na de injectie bijvoorbeeld moeite hadden om in slaap te vallen, depressief, vergeetachtig of moe werden, niet meer helder konden nadenken of last kregen van hartproblemen.

Zelfmoord gepleegd

“Sommige mensen hebben letterlijk zelfmoord gepleegd vanwege deze klachten,” benadrukte de arts. “Het is een verschrikkelijk probleem.” Hij zei dat alleen al in de Verenigde Staten tientallen miljoenen mensen last hebben van bijwerkingen. “Dit is gebaseerd op onderzoeksgegevens van Pfizer.”

Tientallen miljoenen Amerikanen ervaren bijwerkingen van deze injecties, herhaalde Haider nog eens. Hij vindt het ongelooflijk dat middelen als hydroxychloroquine en ivermectine nog altijd niet worden ingezet tegen corona. Ik heb 5000 patiënten behandeld met ivermectine en andere middelen en ze hebben het allemaal overleefd, aldus de arts.

Onder het tapijt geveegd

“Wat we aan het doen zijn, is een misdaad tegen de menselijkheid omdat [vaccinatieschade] onder het tapijt wordt geveegd,” zei hij. Facebook verwijderde groepen met honderdduizenden leden die kampen met vaccinatieschade.

Dr. Haider maakt zich zorgen omdat tientallen miljoenen mensen zijn beschadigd. Hij verwacht dat in de toekomst veel mensen ziek zullen worden of zullen sterven. We moeten voorkomen dat dit ooit weer gebeurt en de verantwoordelijken moeten worden aangepakt, vindt de arts.

4.8 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
11 maanden geleden

ja maar hallo ik roep het al twee jaar het heeft een doel , daar moet alles voor wijken , ik ga het niet nog eens uit leggen

Arnold
Arnold
11 maanden geleden

Aan deze verschrikking moet een eind komen en de schuldigen moeten worden gestraft, ja ook die in Nederland.

zo ook
zo ook
11 maanden geleden

ach , we hebben gisteren gezien hoe liegebeest hugo mengele de jonge aan kan blijven na zijn tientallen leugens. Gelukkig is de politiek een onderzoek gestart waarom de burger de roverheid niet meer vertrouwt. cynisme off

Voorlopig zitten we nog steeds opgescheept met een QR-code voor de vakantie met de meest bizarre eisen per land.

ktdi.org , corona is een hoax, de digitale ID de uitkomst.

Mar
Mar
11 maanden geleden

Ja allang bekend, en toch doorgaan met orikken. En diegene die hun poot styf hielden, worden straks op straat gezet. En een strop om hun nek, net als oe…….en zo is het wel. Slaap er niet meer van, gartkloppingen, enzzz mijn gezondheis is ook kapit zonder deze zooi.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

76
0
We lezen graag je reactie!x