Gezondheid

Sarina (17) doodziek na HPV-prik tegen baarmoederhalskanker: “In het ziekenhuis zeiden ze dat ik me aanstelde”

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 17-jarige Sarina uit Heemstede zegt doodziek te zijn geworden van de HPV-prik tegen baarmoederhalskanker. Ze lag maanden op bed met allerlei vreemde klachten.

De overheid had de inenting aan de ouders van Sarina aanbevolen in een foldertje. Het vaccin zou helemaal veilig zijn. Anderhalf uur na de prik voelde Sarina zich niet lekker worden. Op den duur lag ze alleen nog maar de hele dag op de bank.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
‘Vertrouw niet alleen op het foldertje’

De huisarts vertelde de moeder van Sarina dat de klachten nooit langer duren dan drie tot vier dagen. De klachten bleven aanhouden. Het meisje lag uiteindelijk vier tot vijf maanden doodziek op bed.

De moeder waarschuwt ouders die hun dochter nog niet hebben laten vaccineren om kritisch te kijken naar de risico’s. Ze zal haar dochter niet nog eens laten inenten tegen baarmoederhalskanker. “Vertrouw niet alleen op het foldertje. Doe goed onderzoek en kijk ook eens op internet.”

‘Ik stelde me niet aan’

“In het ziekenhuis zeiden ze dat het tussen mijn oren zat en dat ik me aanstelde,” aldus Sarina. “Maar dat is echt niet zo.”

Ook Caitlin Kerpel (16) werd kort na haar HPV-vaccinatie ziek. Vier jaar later is ze nog steeds een schim van het meisje dat ze was voor de vaccinatie. Caitlin werd nooit helemaal serieus genomen door artsen. Haar moeder zou de inenting maar al te graag terugdraaien. “Voor mij staat het vast. De timing, de klachten: de vaccinatie heeft het leven van mijn dochter volledig overhoop gegooid.”

Bij het Lareb zijn 231 gevallen bekend van meisjes die te maken hebben met langdurige klachten. Volgens het bijwerkingencentrum kan ‘niet worden aangetoond of uitgesloten dat er een verband is tussen de HPV-vaccinatie tegen baarmoederhalskanker en de klachten die veel meisjes hebben’.

[RTL Nieuws]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rini
Rini
8 jaren geleden

Echt bijna alle regeeringen op deze aarde zijn ratten van de onderste plank,en dan vind ik ratten eigelijk nog een te mooie naam 🙂 🙂 🙂
Heel veel goede energie gewenst en hele mooi fijne dagen gewenst 🙂 🙂 🙂

lambertus
lambertus
8 jaren geleden

Het is heel makkelijk om de mensheid te misleiden maar het blijkt ontzettend moeilijk om diezelfde mensheid ervan te overtuigen dat deze misleid is.

Albert Einstein zei ooit; “Er zijn 2 dingen oneindig: 1=het heelal en 2=de domheid van de mensheid…. En van het heelal weet ik het niet zeker

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Gewoon niet doen.

an argie
an argie
8 jaren geleden

De gevaren van vaccins (Mexicaanse griep H1N1 HPV MMR Gardasil Autism Thimerosal)

Gezondheidsautoriteiten claimen dat vaccins veilig zijn en besmettelijke ziekten voorkomen. Deze claims worden echter tegengesproken door statistieken en door zeer veel onderzoekers. De bijwerkingen van vaccins kunnen zijn: autisme, leermoeilijkheden, hersenschade, toevallen, epileptie, hyperactiviteit, ADHD, dyslexie, allergieën, kanker, astma, diabetes, obesitas, wiegendood, etc.

Er wordt beweerd dat vaccinaties het immuunsysteem versterken. In Japan is het echter verboden om kinderen onder de 2 jaar in te enten, terwijl de kinderen in Nederland juist vóór hun tweede levensjaar het overgrote deel van de vaccinaties krijgt.

In Nederland bijvoorbeeld totaal geen registratie bijgehouden (hoezo, we registreren toch alles?); Nee er wordt totaal geen registratie bijgehouden van complicaties als gevolg van vaccinaties. Ik doen dan ook, net als het nvkp, een dringende oproep aan consultatieburau’s om daar mee te beginnen, zodat ook in Nederland inzicht kan worden verkregen in dit soort cijfers.

Vaccins bevatten namelijk zeer veel gifstoffen waaronder: kwik, aluminium(fosfaat), formaldehide, phenoxyethanol (antivries), methanol, MSG, dierlijk weefsel, latex, dierlijke virussen en bacteriën.

Het op kwik gebaseerde middel (ter voorkoming van ziekten) “Thimerosal” wordt gebruikt in vaccinaties sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw. Kwik is het op één na meest toxische element (na plutonium) voor de mens en “Thimerosal” is gekoppeld aan zeer veel neurologische aandoeningen.*

Alhoewel, mede door de publieke opinie, “Thimerosal” is geschrapt uit vaccins voor kinderen, bevatten griepvaccins en andere vaccins dit gif nog steeds! Vaccins bevatten verder ook aluminium, eveneens een neurologisch gif. De voordelen van vaccinatie worden wereldwijd overschat. Besmettelijke ziekten daalden eigenlijk al decennia gestaag voorafgaand aan algemene inentingen en zelfs volledig gevaccineerde bevolkingen ondergingen epidemieën. De meest kinderziekten zijn benigne (niet kwaadaardig) en spelen een vitale rol in de ontwikkeling van een sterk immuunsysteem.

Nu al adviseert men in Amerika om alle adolescenten en alle kinderen vanaf 9 jaar ELK JAAR een griepprik te laten halen en alle kinderen van 6 maanden tot 9 jaar zelf 2x per jaar.

Of al deze vaccinaties goed voor de mensen zijn? Misschien geeft de onderstaande links, waarin wordt gewaarschuwd voor thimerosal in vaccinaties (om dit GOEDKOPER TE MAKEN!!), een ander beeld.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jcC5oV2heZ0

https://www.youtube.com/watch?v=5DUqv7E5EDM&feature=player_embedded

https://www.youtube.com/watch?v=JcQXKPRdclw&feature=player_embedded

De site http://www.vaccinvrij.nl is een ontzettend goed begin om jezelf in te lezen in de materie over vaccinaties.

Voor de mensen die meteen door willen naar het HPV vaccin:

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=m4&s=m22&ss=P1876&l=NL

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x