UFO

Steven Spielberg hoopt dat regering openheid geeft over UFO’s

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Documentairemaker James Fox was in 2009 te gast bij Larry King om te spreken over ongeïdentificeerde vliegende objecten en zijn documentaire I Know What I Saw.

Enkele dagen na de uitzending zei King dat hij een kopie van de documentaire aan Steven Spielberg had gestuurd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Daarop ontving King een brief van Spielberg, waarvan hij een kopie aan Fox stuurde. Fox nam contact op met Marvin Levy, de publicist van Steven Spielberg, met de vraag of hij de brief openbaar mocht maken. Levy wees het verzoek af.

Fox heeft besloten de inhoud van de brief toch vrij te geven. Vlak voordat hij dat deed stuurde hij opnieuw een brief aan Levy, maar dit maal kreeg hij geen antwoord. Wie zwijgt stemt toe, moet Fox gedacht hebben. Fox las de brief voor tijdens de laatste editie van het International UFO Congress in Arizona:

Beste Larry,

Met grote belangstelling heb ik de documentaire bekeken die je me stuurde. Ik vond de film overtuigend. Persoonlijk denk ik dat we niet alleen zijn en hoewel ik een groot deel van mijn films heb gewijd aan buitenaardse thema’s, heb ik nog nooit een UFO gezien. Dat is niet eerlijk!

Ik hoop dat je dit onderwerp blijft bespreken tijdens je programma en dat onze overheid op een dag volledige openheid geeft over ongeïdentificeerde vliegende objecten en hun ware herkomst.

Ik kijk graag naar je en al je gasten.

Het allerbeste,

Steven

Fox was teleurgesteld dat Spielberg zijn film niet openlijk wil steunen. “Dit is iemand die weet dat de overheid informatie over UFO’s in de doofpot stopt, één van de meest invloedrijke persoonlijkheden in de entertainmentindustrie,” zei Fox. “Hij liet J. Allen Hynek opdraven als adviseur voor zijn film Close Encounters, zodat mensen die ervan op de hoogte zijn beseffen dat de film is gebaseerd op realiteit. En toch wilde hij me niet helpen.”

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
beingbydoing
beingbydoing
11 jaren geleden

Practice what you preach! dus Mr Spielberg geef zelf het goede voorbeeld.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Fox houdt dus geen rekenschap met het feit, dat wie te veel spreekt omgelegd kan worden door de veiligheidsdiensten.Misschien wil Steven Spielberg wel,MAAR WEET HIJ DAT DIT BESTRAFT WORDT!!!Dus zal hij denken laat fox maar zeuren, ik wil nog niet dood.

Sheyan
Sheyan
11 jaren geleden

Stel dat er echt openheid komt. De grote vraag is, en dat is minstens zo belangrijk als wel of geen openheid, op welke manier wordt dat dan gepresenteerd. De media kan iets maken en breken.

Marcel E
Marcel E
11 jaren geleden

[quote name=”Sheyan”]Stel dat er echt openheid komt. De grote vraag is, en dat is minstens zo belangrijk als wel of geen openheid, op welke manier wordt dat dan gepresenteerd. De media kan iets maken en breken.[/quote]

Als Aliens een beetje slim zijn, nemen ze wereldwijd de broadcasting over en vertellen ze in hun eigen woorden wat ze van plan zijn en geven de mensheid een weekje de tijd om zich daarop voor te bereiden.
Dan valt er niets in een doofpot te stoppen…

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x