Wetenschap

De geheimen van Nikola Tesla (video)

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Servische president Tomislav Nikolić heeft bij het voormalige Wardenclyffe-laboratorium in New York een monument onthuld voor Nikola Tesla.

Al decennialang probeert het Tesla Science Center een herdenkingsmuseum te realiseren op de plek van Tesla’s oude werkplaats.

De groep wist via crowdfunding meer dan een miljoen dollar in te zamelen en kocht met dat geld het terrein. Er is sprake van veel achterstallig onderhoud en de plaats werd zelfs een tijd gebruikt voor het dumpen van giftig afval.

De onthulling van het monument was voor de groep als een droom die werkelijkheid werd. Nikolić gaf toe dat hij het standbeeld in eerste instantie voor het hoofdkantoor van de Verenigde Naties wilde hebben, een locatie waar iedere dag duizenden mensen langskomen.

Nikola Tesla was een Servisch-Amerikaanse uitvinder en wordt gezien als één van de grootste ingenieurs en uitvinders aller tijden.

Onderstaande video gaat over de geheimen en uitvindingen van Tesla. Getoond wordt hoe hij de wereld heeft veranderd met onder meer de inductiemotor, draadloze apparaten en plasmasystemen.

We zien ook hoe Tesla het aan de stok kreeg met invloedrijke personen uit die tijd. Bekijk hier een overzicht van zijn patenten.

Bron: Theguardian.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Awe
Awe
9 jaren geleden

meer dan 100 jaar geleden ontdekte Nikola Tesla dingen die we vandaag de dag “vergeten” zouden zijn. Nou ja vergeten ze zijn verborgen gehouden. Volgens vele was Tesla en Einstein ook betrokken bij het volgende experiment.
http://www.de-waarheid-sorry.nl/index.php/wetenschap-en-de-goden/37

Jonathan
Jonathan
9 jaren geleden

@Awe
Interesante documentaire!

S0M30N3
S0M30N3
9 jaren geleden

Goeie kerl die Tesla alleen jammer dat de overheid overal mee moet bemoeien.. Dit is al lang geleden gebeurd en overheden zijn nog steeds zo “greedy”..

nunki
nunki
9 jaren geleden

Tesla was een gek. Ik heb veel over hem gelezen. Tesla was gek, zelfs Jp Morgan besefte dat. En dat bedrijf leeft nog.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x