Buitenaards

VIDEO: Nieuwe foto’s van Roswell-crash ‘bewijzen dat aliens bestaan’

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In mei zullen foto’s naar buiten worden gebracht waarop naar verluidt een buitenaards wezen te zien is dat in 1947 bij Roswell is neergestort. Dat meldt de Britse krant Metro.

Verschillende sites claimen dat de foto’s ‘bewijzen dat aliens bestaan’. De afbeeldingen zouden zijn gevonden in een envelop op een zolder, achtergelaten door een geoloog die in de jaren veertig werkzaam was in de buurt van Roswell.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De foto’s zullen op 5 mei aanstaande worden getoond tijdens een ceremonie in het Auditorio Nacional in Mexico-Stad, die live wordt uitgezonden. In dit centrum is ruimte voor 10.000 mensen.

Onderzoeker Anthony Baraglia zei: “Wetenschappers hebben zich erover gebogen en zij hebben vastgesteld dat het echte beelden zijn uit 1947. De enige conclusie is: deze humanoïde is geen misvormd persoon, mummie, dummy, aap of gesneuvelde militair. Het is geen wezen dat van de aarde afkomstig is.”

Schrijver Nigel Watson wees erop dat andere ufologen sceptischer zijn omdat het meeste bewijs voor de Roswell-crash in het verleden nep is gebleken. De films die zijn gemaakt over de autopsie op een buitenaards lichaam, bleken achteraf in scène te zijn gezet. Het echte beeldmateriaal was verloren gegaan of vernietigd, aldus Watson.

Naast Roswell zijn er sinds 1947 nog zo’n 300 andere UFO-incidenten geweest, waarbij vliegende schotels op aarde crashten. Net als het Roswellincident worden ze naarmate de tijd verstrijkt steeds spectaculairder en mysterieuzer.

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eNdEmiOn
eNdEmiOn
9 jaren geleden

Echt of niet zal vast vrij vaag en onovertuigend zijn. Heeft er alles weg van om bezoeker te trekken.

Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Alle foto’s zijn haar scherp, behalve die ene met een alien. Zie nou eens hoe ze een spelletje met ons spelen. Langzaam willen ze ons doen geloven dat de grijze aliens er zijn en dat ze heel vriendelijk zijn.
Deze grijze, reptiele en insect-achtige aliens zijn onze grootste vijand. Grijze aliens stinken een uur in de wind omdat ze zich wassen met menselijk bloed. Ze zijn uit op onze vernietiging. En langzaam worden de foto’s steeds helderder en dringen ze onze realiteit binnen en doen ze zich voor als onze redders van de illuminati want de illuminat houdt ze (zogenaamd) gevangen. Het is allemaal onderdeel om de mensheid in te sluiten. Stapje voor stapje voor stapje bewerken ze onze gedachte en manipuleren ze onze realiteit totdat wij uit ons zelf onze vrije wil opgeven en dan…. is het te laat. Nu zijn we nog enthousiast over buitenaardse ontmoetingen maar als het straks te laat is denk dan nog eens aan mij. Het enige commentaar wat ik dan nog heb is: i told you so !!

anoniem
anoniem
9 jaren geleden

een buitenaards wezen dat in 1947 bij Roswell is neergestort

Lijkt mij onwaarschijnlijk, tenzij er in het heelal (buiten de Aarde) ook idioten rondvliegen.

Ferry
Ferry
9 jaren geleden

Waarom crashen al die schotels of ruimtetuigen met hun superieure technologie? Misschien beter ook eens alcohol controles doen bij die aliens.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x