UFO

10 miljoen mensen zagen enorme spiraalvormige UFO boven China

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In december 2009 werd een spectaculair lichtverschijnsel vastgelegd in de lucht boven Noorwegen. Dit blijkt geen op zichzelf staande gebeurtenis te zijn geweest.

Achtentwintig jaar eerder verscheen een enorm spiraalvormig object in de lucht boven de Chinese provincies Sichuan en Yunnan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er verscheen op de avond van 24 juli 1981 een fel licht aan de hemel, dat steeds feller werd terwijl het door de lucht bewoog. Rond het licht begonnen zich wolken te vormen in de vorm van een spiraal.

Hoewel meer dan 10 miljoen mensen getuige zijn geweest van het fenomeen, zijn er maar weinig foto’s gemaakt omdat in die tijd weinig mensen een fototoestel hadden.

De Amerikaanse luchtmacht, die twee jaar na de waarneming met een rapport (pdf) kwam, had het volgende te zeggen over de spiraal:

Het was een heldere avond in het zuid- en noordwesten van China en er was geen maan te zien. Plotseling zagen veel mensen rond 22.38 uur een stervormige stip aan de hemel. Het licht werd steeds helderder, begon rond te draaien en werd omgeven door wolken van licht die zich rond de stip vormden.

De hele hemel werd verlicht door de gigantische zilvergrijze spiraalvormige UFO. Het licht was zes tot zeven minuten zichtbaar en werd gezien door naar schatting 10 miljoen mensen.

Volgens de Chinese organisatie voor UFO-onderzoek was in de jaren daarvoor al tenminste drie keer zo’n enorme spiraalvormige UFO gezien boven het noordwesten van China.

De luchtmacht concludeerde:

Hoewel deze vreemde fenomenen niet kunnen worden verklaard als psychologische illusies, is het makkelijk om aan te nemen dat ze een buitenaardse herkomst hebben. Het bewijs hiervoor ontbreekt echter. Op een paar wazige foto’s na is er geen ander fysiek bewijs of een goede opname van het signaal.

Het Air Force Systems Command (AFSC), dat indertijd verantwoordelijk was voor het onderzoek naar nieuwe wapensystemen, dacht aan een spionagetoestel. Dit incident behoeft verduidelijking en het wachten is op mensen die het fijne ervan weten en besluiten naar buiten te treden, aldus het rapport.

Bron: Dod.mil

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nizno
nizno
10 jaren geleden

Dit is oud nieuws.

Is gewoon een raket

pepsi
pepsi
10 jaren geleden

Raket? lol. Geen enkele raket kan een spiraal vormen 😉

Awe
Awe
10 jaren geleden

De spiralen wat zijn het en wie of wat maakt ze. Ik weet het niet maar ik vind dit wel een hele interessante documentaire.
http://www.de-waarheid-sorry.nl/index.php/wetenschap-en-de-goden/39

bending unit 22
bending unit 22
10 jaren geleden

[quote name=”nizno”]Dit is oud nieuws.

Is gewoon een raket[/quote]

Geen raket!

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x