Gezondheid

De geschiedenis van kanker: Hoe de mensheid al honderden jaren wordt bedrogen

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kanker is tegenwoordig zo wijd verbreid, dat we allemaal wel íemand kennen met deze diagnose. We weten hoe dwingend, ingrijpend en mensonterend het mes-straal-chemo traject kan zijn. En ook zien we dat menig kankerpatiënt de ‘reguliere weg’ niet helemaal, of zelfs helemaal niet wil volgen, maar op zoek gaat naar manieren die wat vriendelijker zijn voor lichaam en geest. Dan blijkt hoe lastig en ook hoe kostbaar het kan zijn om gebruik te maken van complementaire en alternatieve geneeskunde (CAM).

Zelfs via hun aanvullende polissen vergoeden zorgverzekeraars juist deze consulten en middelen maar mondjesmaat. Een tweede moeilijkheid is dat CAM-artsen en therapeuten onder het heersend farmaceutisch schrikbewind heel kwetsbaar zijn. Waar komt de religie vandaan dat alleen de reguliere geneeskunde het bij het rechte eind heeft en dat je kanker moet bestrijden met twee extreem giftige en kankerverwekkende methoden: nucleaire straling en chemotherapie? Wat is van deze dwang de achtergrond?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

‘Medische voodoo’

Een kankerdiagnose wordt soms nogal plompverloren meegedeeld. En zeker wanneer de betrokken patiënt niet meteen mee wil in de heilige drie-eenheid van mes-straal-chemo, kan de arts daar dreigend aan toevoegen: “Met deze vorm van kanker hebt u in dit stadium nog 6 maanden te leven…” Zo’n, voorspelling noem ik ‘medische voodoo’. Want waar berust die op? Op wat de arts is aangeleerd? Op wat hij ziet wat er met patiënten gebeurt wanneer zij de behandel-protokolders volgen die de arts verplicht is hen voor te schrijven? De logische volgende vragen zijn dan: Hoe worden artsen opgeleid? In welk gedachtegoed? Wie bepaalt daarvan de inhoud en de kwaliteit? Waarom gedraagt de westerse patentgeneeskunde zich als de enig geldende wijsheid? En waarom worden natuurlijke middelen en methoden, die meewerken met het lichaam en ook de artsen en therapeuten die deze toepassen, zo belachelijk en onbereikbaar gemaakt? Wanneer de gezondheidszorg niet wérkelijk over gezondheid gaat, wat is er dan wel aan de hand?

Het gestructureerd dictaat van Big Farma

Helaas, onwetendheid is geen gelukzaligheid meer. De harde werkelijkheid is dat de westerse patentgeneeskunde een industrie is die al vele jaren compleet wordt beheerst door farmaceutische multinationals. Zij ondersteunen universiteiten, financieren medisch onderzoek, bouwen faculteitsgebouwen, sponsoren leerstoelen, delen smeergelden en leuke reisjes uit, en hebben een leger aan getrainde vertegenwoordigers en lobbyisten voor het bewerken van artsen, politici en andere decision makers. Een overdreven opvatting? Nee, lees het boek ‘Bijwerkingen’ uit 2010 van farma insider John Virapen maar. Van de artikelen en studies die in internationale medisch-wetenschappelijke tijdschriften worden gepubliceerd, blijkt 60% te zijn geschreven, gefinancierd, of anderszins beïnvloed door de farmaceutische industrie [Marcia Angell 2005, Peter Gøttsche, 2013]. En er worden heel wat onappetijtelijke studie-uitkomsten weggemasseerd [William Thompson, CDC, 2014]. Het belang van de eigenaren [lees: internationale banken] en aandeelhouders van deze farmaceutische bedrijven is zoveel mogelijk zieken en ziekten. Dit speelveld wordt dan ook met ijzeren vuist gecreëerd, beschermd en verdedigd. Met medewerking van ‘gerenommeerde wetenschappelijke’ instituten, overheden, politici, de media en zelfs Hollywood!

“De basis van de moderne geneeskunde is een genadeloze commercie.” – Dave Lewis, oktober 1937, Johns Hopkins Hospital

Westerse patentgeneeskunde heeft veel weg van een religie. De arts is als een dominee of pastoor die bemiddelt tussen de farma-godheid en jouw zondig zieke lichaam. En iedereen die het evangelie niet volgt, is een ketter. Het zwaard van deze Inquisitie geldt bij kanker, maar ook bij vaccinaties… Overigens zijn — naast de nu alom aanwezige nucleaire straling van Tsjernobyl, Fukushima, twee andere beschadigde kernreactoren in Oekraïne, en de gebruikte nucleaire wapens in de recente oorlogen — ook de gifstoffen en vreemde eiwitten in vaccins een probaat middel om kanker te veroorzaken… Vaccins worden nooit onderzocht op hun kankerverwekkende eigenschappen, noch op hun risico voor geboorteafwijkingen en steriliteit!

“Vóór de introductie van de koepokvaccinaties was kanker nagenoeg onbekend. Ik heb te maken gehad met minstens 200 kankerpatiënten, en ik heb nimmer een geval van kanker gezien in een niet-gevaccineerd persoon.” – dr. W.B. Clarke, Indianapolis, VS, omstreeks 1900

“De harde werkelijkheid is dat de westerse patentgeneeskunde een industrie is die al vele jaren compleet wordt beheerst door farmaceutische multinationals.”

De lange rij van originele wetenschappers en bonafide artsen en therapeuten die in de afgelopen eeuw methoden ontdekten om kanker werkelijk te helpen genezen, zijn stelselmatig geridiculiseerd, uit het register geschrapt, via de Belastingdienst tot de bedelstaf gebracht, achter tralies gezet, bezweken in een psychiatrische inrichting, of domweg vermoord. Hun namen en gedachtegoed staan in geen enkel medisch studieboek.

Ongeveer een meter boekenruggen in mijn bibliotheek is geschreven door artsen, wetenschappers en journalisten die in de afgelopen 100 jaar niet langer zwijgend hebben kunnen aanzien hoe de nietsvermoedende burger door de gevestigde westerse patentgeneeskunde steeds meer wordt misleid, De harde werkelijkheid is dat de westerse patentgeneeskunde een industrie is die al vele jaren compleet wordt beheerst door farmaceutische multinationals gegijzeld en beschadigd. Uit de bevindingen van deze klokkenluiders wordt via een snoer van historische feiten een heel andere realiteit zichtbaar dan die, welke ons dagelijks wordt voorgehouden…

“Chemotherapie en bestraling kunnen de kans op het ontwikkelen van een tweede kanker tot 100 maal verhogen.” – dr. Samuel S. Epstein, Congressional Record, 9 september 1987

Tekst: Désirée L. Röver, medisch research journalist

Lees de rest van dit artikel op Spiegelbeeld.nl

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
8 jaren geleden

Aan de arts vragen welke geneesmethode hij toepast om van kanker af te komen.

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Leer over German New Medicine.

JaNee
JaNee
8 jaren geleden

Hierbij een link hoe je kanker en andere ziekte kunt voorkomen en soms zelfs genezen; http://nutritionfacts.org/video/uprooting-the-leading-causes-of-death/

jhon
jhon
8 jaren geleden

– Sinds Antoni van Leeuwenhoek (microscoop) is er onderzoek ca 100 jaar naar kanker.
– Honderd duizenden artsen, wetenschappers deden onderzoek.
– Triljard miljard dollar is wereldwijd geïnvesteerd.
Deze industrietak gaat nimmer het medicijn vermarkten.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x