Homepagina » Archeologie » VIDEO: Werd Amerika ooit bevolkt door reuzen? Wel volgens twee broers
VIDEO: Werd Amerika ooit bevolkt door reuzen? Wel volgens twee broers

VIDEO: Werd Amerika ooit bevolkt door reuzen? Wel volgens twee broers

In de Bijbel lezen we: “In die tijd en ook daarna nog, zolang de zonen van de goden gemeenschap hadden met de dochters van de mensen en kinderen bij hen kregen, leefden de giganten op aarde. Dat zijn de befaamde helden uit het verre verleden.” – Genesis 6:4

In het programma Search for the Lost Giants van History Channel gaan de broers Jim en Bill Vieira op zoek naar de waarheid. Het tweetal doet al jarenlang intensief onderzoek naar reuzen. Zijn verhalen over reuzen waar? Is er enig bewijs in de vorm van botten, die erop wijzen dat reuzen ooit op aarde leefden?

Als we het hebben over reuzen, bedoelen we mensen die zo tussen de twee en drie meter lang zijn. In de jaren 1800 werden grote botten gevonden in graven in Tennessee. De skeletten waren gemiddeld 2,1 meter lang. In 1833 vonden soldaten naar verluidt een 3,6 meter lang skelet in Californië.

In 1879 werd een bijna drie meter lang skelet opgegraven in Indiana. En in 1912 werd gemeld dat er 18 reuzenskeletten waren gevonden in grafheuvels in Wisconsin.

In 2011 meldde de Russische krant Pravda.ru dat een team antropologen op 40 graven in Centraal-Afrika was gestuit die 200 lichamen van 2,1 meter lange individuen bevatten. Volgens de Pravda geloofden de onderzoekers dat deze ‘wezens’ uit de ruimte waren gekomen en waren gestorven aan een aards virus waar ze niet tegen bestand waren.

VIDEO: Werd Amerika ooit bevolkt door reuzen? Wel volgens twee broers

Reconstructie van de dubbele rijen tanden (History Channel)

Jim Vieira wijst op de Town History of Deerfield, Massachusetts uit 1895, waarin melding wordt gemaakt van een 2,4 meter lang skelet met dubbele rijen tanden. Hij besloot daarop de geschiedenis van allerlei Amerikaanse stadjes en county’s uit te pluizen en stuitte op veel meer van dit soort verhalen over reuzenskeletten met dubbele rijen tanden.

De broers verwijzen naar rapporten van het Smithsonian uit de jaren 1800 waarin reuzen met meerdere rijen tanden worden beschreven. Omdat fysiek bewijs ontbreekt is er volgens sommigen sprake van een grote cover-up.

Jim denkt dat hij op den duur erkenning zal krijgen voor zijn onderzoek. “Er is zo veel interessante informatie. Er zijn petrogliefen van wezens met zes vingers en tenen, reusachtige bijlen, legendes en de informatie komt uit zo veel verschillende hoeken,” zei hij. “Door de geschiedenis heen wordt vaak gesproken over contact met reuzen.”Vind je deze info leuk? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. En hoe penetreer je dan als reus zo’n klein aards vrouwtje? Zie je ‘t voor je!!

  6 likes
 2. Het Smithsonian Institute heeft vorig jaar aangegeven dat ze duizenden reuzenskeletten hebben vernietigd aan het begin van de vorige eeuw.

  http://worldnewsdailyreport.com/smithsonian-admits-to-destruction-of-thousands-of-giant-human-skeletons-in-early-1900s/

  7 likes
 3. Ik geloof dit wel! Er zijn musea waar grote schedels tentoon worden gesteld. Ook zijn er foto’s van reuzen en deze zijn naar mijn idee authentiek. Helaas toen fotoshop geïntroduceerd werd, zijn er heel veel gefotoshopte opgravingen van reuzen gemaakt. Dus iedere keer gebruiken tegenstanders de fotoshop wedstrijd om de reuzen te weerleggen, maar wie echt even moeite doet, komt best veel interessante info tegen over reuzen. Dus ook foto’s die niet van de fotoshop wedstrijd zijn. En dus ook musea. Niet veel, maar ze zijn er echt. Of zoek maar eens op reuzen vinger Egypte.

  En hier nog wat leuke links

  http://members.quicknet.nl/nj.vandompselaar/files/Startpagina.van.Nico/Artikelen/reuzen/reuzen.html
  http://hetgrotereplaatje.nl/skulls.html

  7 likes
 4. Hmm, er wordt veel gesproken over reuzen met een gemiddelde lengte van 2,1 meter, ben ik dan met mijn 2 meter ook een reus? 🙂

  7 likes
 5. In Amerika leven nog steeds reuzen! Met een gemiddelde omvang van 2.1 meter, en altijd honger!

  6 likes
 6. nephilms worden ze ookwel genoemd dat waren en nog steeds reptielen in de vorm van mensen die dus een hybride bloedlijn heeft je kent het wel bloedlijnen met verschillende namen en rangen hun hieracrhie is best een lang lijstje een die we allemaal wel kennen is de illuminati, etc etc

  6 likes
 7. Nederlanders zijn ook lang, meer dan 2 meter.

  4 likes
 8. Er zijn over de hele wereld veel skeletten gevonden en toets giant humans maar in dan zie je veel foto,s van reuzen die ook in de bijbel beschreven die vroeger geleefd hebben .

  https://www.youtube.com/watch?v=caupzOEen2c

  3 likes
 9. Het echte interessante uit die Bijbeltekst vind ik eerder dat er ‘godenzonen’ waren die kinderen verwekten bij Aardse vrouwen. Godenzonen – meervoud dus. Meerdere goden, met meerdere zonen. Broers en/of neefjes van Jezus. En God is blijkbaar ook niet de enige God. Het is opvallend dat de religieuzen en trouwe Bijbelaanhangers hier nauwelijks belangstelling voor lijken te hebben.

  3 likes
 10. Ik denk dat ze zeker het element van fantasie, waar de mens toen ook al goed over beschikte, hier niet moeten uitsluiten. En kan me ook goed voorstellen dat zulke verhalen totaal uit zijn verband worden getrokken omdat sommige mensen graag aandacht zoeken.

  2 likes
 11. het waren gouden jaren voor de tandarts!

  2 likes
 12. In Thibet liggen in een grot diep onder de rotsen skeletten van hele grote mensen, ze zijn tegen de 3 meter, na een atoom oorlog, gaan er opnieuw vreemde dingen gebeuren met het DNA, hele spontane reactisch waar door er vreemde wezens kunnen ontstaan, er van uitgaande dat de mens in de één of andere vorm al millioenen jaren aanwezig is op deze planeet, voet skelet gevonden in zuid Afrikaanse kolenmijn, in en kolenlaag gedateerd op 1 200 000 jaar oud.
  Dat ber Atoom oorlogen hebben geheerst is te zien, waar de stenen rotsen zijn verglaasd door de grote hitte, je kunt echt niets uitsluiten wat de mensheid en deze planeet aan gaat.

  2 likes
 13. In Amerika zijn reuzen juist zeer populair.. Heeft iemand hier ooit NBA Basketball gezien? 😉

  1 likes
 14. Als er grote dieren hebben bestaan, dan kunnen er ook grote mensachtigen bestaan hebben. Reuzenbomen die hebben we nog. Verhalen over reuzen komen overal nog voor. In Antwerpen heb je het reuzenfestival.(slapende reus) In de efteling: De reus en kleinduimpje.(slapende reus) Lees het verhaal van Antwerpen. Wijst naar Niburu. En dan vooral het zinnetje: de muur van Planck. Grens van de kennis over het heelal.
  Reus kan meerdere betekenissen hebben. Iets wat groot is, zien of wat je niet ziet(netwerk). Beide zijn waar. Elk verhaal heeft een kern van waarheid. Dus ik geloof er wel in. In reuzen.

  1 likes
 15. Als de History channel het zegt, dan MOET het wel waar zijn. Net als de (kuch) hoaxes van “ancient aliens”.
  Jammer weer.

  0 likes
 16. Net als bij aliens .. De foto’s en bewijsmateriaal is toevallig weer vernietigt of niet aanwezig…

  0 likes
 17. Je hebt ook mensen die weer strikt alleen denken buiten de religies om. Naar mijn inzicht moet je alles meenemen.
  Dan pas zie je dat de technologie/NWO parallel loopt met het geloof/kosmoscyclussen. De vraag blijft: is die technologie bewust opgezet om de mens te redden(kosmos cyclus/niburu) of juist bewust opgezet om de meeste mensen te vernietigen, waardoor je opnieuw kunt beginnen met een systeem?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

iraanse

Iraanse topgeneraal Soleimani gedood bij Amerikaanse aanval. Is dit de reden?

Bij een Amerikaanse luchtaanval op het vliegveld ...

Onthullen deze legendarische tombes dat er reuzen hebben geleefd op Sardinië?

Onthullen deze legendarische tombes dat er reuzen hebben geleefd op Sardinië?

Volgens legendes leefden er ooit reuzen op ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.