Homepagina » Buitenaards » Beckenbauer: Aliens maken contact
Beckenbauer: Aliens maken contact

Beckenbauer: Aliens maken contact

Er is op dit moment veel te doen rond een nieuwe, mysterieuze marketingstunt. Geregeld worden bij grote voetbalwedstrijden mannen in zwarte gewaden gezien.

Op verschillende plaatsen verschijnen mysterieuze cirkels die in verband worden gebracht met de 11 mannen.

Voetbalfans hebben de mannen in gewaden gespot tijdens de wedstrijd Chelsea-Manchester City op Stamford Bridge afgelopen zondag. Op dezelfde dag werden ze ook gezien in het stadion van Juventus in Turijn. Een dag eerder doken ze op in de Allianz Arena in München.

De mannen houden op bepaalde momenten spandoeken omhoog met de tekst #WinnerTakesEarth. Op voetbalvelden in Hackney Marshes in Londen werden afgelopen week grote ballen achtergelaten met dezelfde vreemde symbolen die de 11 mannen op hun gewaad dragen.

De symbolen verschenen op 21 oktober ook op Times Square in New York City en de Baai van Guanabara in Rio de Janeiro. Vicepresident van de Duitse voetbalbond en erevoorzitter van FC Bayern München Franz Beckenbauer, de enige man die de Wereldbeker als trainer én als speler won, verschijnt sinds kort in video’s die te maken hebben met #WinnerTakesEarth.

In een nieuwe video, die vandaag is geplaatst door Samsung Mobile, zegt Beckenbauer dat de mannen in zwarte gewaden buitenaardsen zijn en dat de vreemde symbolen het embleem vormen van hun beschaving.

De voormalig wereldkampioen gaat een team smeden van de beste voetballers ter wereld, GALAXY 11. Op de sociale mediasites wordt al flink gespeculeerd over de samenstelling van de GALAXY 11.

 Vond je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

70 reacties

 1. zo kun je zien hoe volwassen we wel zijn , deze stunt heeft niets met de buitenaardse te maken , the winner takes the earth , komaan zeg hoe belachelijk klinkt dit net zoals kinderen ! en als je oplet in deze interview bekijkt deze heer niet eens de interviewer aan maar kijkt hij ergens naar een scherm of zo , en deze interview is in stukken opgenomen zo lijk het . dit alles is gewoon om weer het ufo e.t belachelijk te maken op een vermaakte manier. zit hier iets achter ? net zoals de spelen van 2012 zeker .

  1 likes
 2. Maken jullie nou ook al reclame voor samsung/adidas of wat het ook mag zijn?

  0 likes
 3. Is het niet gwn een reclame wat met voetbal te maken heeft . Zoiets als axe space enzo

  0 likes
 4. Leuk bedacht, ongeloofwaardig uitgevoerd. Vind ook dat het niet helpend is dit soort marketing filmpjes e.o. hoaxes op te zetten. Door de hoeveelheid onzin berichten kunnen belangrijke dingen moeilijk aan het licht komen. Bovendien nemen mensen op deze manier geen enkel bericht aan als waar.

  0 likes
 5. ‘Winner takes earth’: de beste voetballers ter wereld, GALAXY 11.

  0 likes
 6. Dit is gewoon viral marketing.

  0 likes
 7. Ja dit lijkt me ook gewoon een reclame of iets. De manier van vragen stellen en de antwoorden klinken als een goedkope b-film. Vooralsnog ga ik uit van een hoax/reclame. En als de aliens zichzelf nog niet willen laten zien (dat is wat ik een beetje begrijp van niburu) waarom dan in t stadion gaan zitten??? Kunnen ze niet vanuit hun schip de wedstrijd zien???

  0 likes
 8. Op internet staat dat de bijbehorende website onder beheer is van samsung.. reclame stunt dus.

  0 likes
 9. Ze mochten t wel iets echten laten lijken hoor.. Lijkt nu net alsof die 2 een script hebben gekregen en het oplezen.

  0 likes
 10. hihi als dat zo is worden we vies ingemaakt want de aardse voetballers kunnen beter acteren dan voetballen + ik denk dat ze liever nog een paar miljoen bij schrijven op hun rekening, dan dat ze zich inzetten voor een hoopje aarde 😛

  mijn persoonlijke mening vindt het lame en fake die vent ken echt niet acteren

  0 likes
 11. Grappige reclamestunt.

  0 likes
 12. Het zal inderdaad reclame zijn alleen op de facebook van winnerstakesearth schrijven ze het volgende op een reactie van iemand die suggereerd dat het samsung of adidas is.

  ‘Fuck adidas Fuck Samsung Fuck All’

  Een groot merk zou dit nooit posten lijkt mij … ?

  0 likes
 13. [quote name=”rutger”]Op internet staat dat de bijbehorende website onder beheer is van samsung.. reclame stunt dus.[/quote]
  Bayer munchen , juventus , en chelsea hebben alle 3 adidas als sponsor dus ik denk dat het een reclame stunt is voor het aankomende wk voetbal in brazilie .

  0 likes
 14. Een nieuw voetbalspel, van Play Station?

  0 likes
 15. Beetje op internet rondgekeken en is idd een reclamestunt. En ik vind t eigenlijk wel triest dat dit gedaan word. Ten eerste worden alle aliengelovige weer belachelijk gemaakt en ten tweede…waarom de aarde pas willen overnemen als je een voetbalwedstrijd gewonnen hebt. Volgens mij kunnen ze als t ware met 1 druk op de knop ons wegvagen dusss…oh nee, wij hebben natuurlijk onze “galactische federatie” nog??

  0 likes
 16. [quote name=”M”]Leuk bedacht, ongeloofwaardig uitgevoerd. Vind ook dat het niet helpend is dit soort marketing filmpjes e.o. hoaxes op te zetten. Door de hoeveelheid onzin berichten kunnen belangrijke dingen moeilijk aan het licht komen. Bovendien nemen mensen op deze manier geen enkel bericht aan als waar.[/quote]
  Heel goed. Dat is ook hun bedoeling.

  0 likes
 17. Dit is belachelijk, Alien onderzoek wordt totaal belachelijk gemaakt voor financieel gewin.

  0 likes
 18. [quote name=”Quasar”]Beetje op internet rondgekeken en is idd een reclamestunt. En ik vind t eigenlijk wel triest dat dit gedaan word. Ten eerste worden alle aliengelovige weer belachelijk gemaakt en ten tweede…waarom de aarde pas willen overnemen als je een voetbalwedstrijd gewonnen hebt. Volgens mij kunnen ze als t ware met 1 druk op de knop ons wegvagen dusss…oh nee, wij hebben natuurlijk onze “galactische federatie” nog??[/quote]

  Alsof de makers van deze campagne zich écht met de believers bezighouden. Dit was gewoon een leuk idee van 1 van de bedenkers. Niet zo paranoïde reageren!!

  0 likes
 19. [quote name=”Nature”][quote name=”M”]Leuk bedacht, ongeloofwaardig uitgevoerd. Vind ook dat het niet helpend is dit soort marketing filmpjes e.o. hoaxes op te zetten. Door de hoeveelheid onzin berichten kunnen belangrijke dingen moeilijk aan het licht komen. Bovendien nemen mensen op deze manier geen enkel bericht aan als waar.[/quote]
  Heel goed. Dat is ook hun bedoeling.[/quote]

  Niet zo paranoïde reageren. Beetje egoïstisch en kinderachtig om te denken dat iedereen tegen je is! Je bent (en ik hoop dat ik je niet al te hard raak) helaas niet het middelpunt van de wereld.

  0 likes
 20. ja we leven in een spannende tijd en dat is hier op de site iedere dag te lezen, t moet niet gekker worden.
  BS

  0 likes
 21. Over ufo s blijven we open gedachten houden ,t is geen fantasie .:)

  maar was het zo ,is het beter dan werkelijkheid wat nu denkt te heersen.!!

  0 likes
 22. Het kan uitdraaien op een leuke stunt.
  Maar… dit is geen bericht voor Niburu.nl!!!
  Laat het a.u.b. wel een beetje zuiver.
  Als er een mogelijkheid tot verwijderen is, dan graag.
  Ik zit op deze site niet te wachten op deze ongein.

  0 likes
 23. Wat (Project Blue Beam) niet alles kan, jammer dat het en heel oude truckje is.

  Mvg Kevin

  0 likes
 24. De mannen lijken wel de monniken uit de Promethius film:

  http://static.skynetblogs.be/media/32278/engineer_prometheus01.jpg

  0 likes
 25. De figuren in het zwart zijn ingeplakte foto’s.
  Vrij goed fotoshop werk.

  0 likes
 26. Heel goed geprobeerd, helaas, …. dit is der Franzl niet. Complimenten voor de look a like .Ook deze manier van communiceren heb ik dog nooit gezien bij Frans .Lichaamstaal en houding is onacceptabel.

  0 likes
 27. kunnen ze niets beters vezinnen een buiten aards elftal geen reserve spelers?of zijn ze zo goed dat ze denken te winnen.11-11 is een karma getal 11 november.en de winnaar neemt de world ik dacht het toch niet.er was ook een ander filmje op you tubbe en daar moest je naar de schoenen kijken reclame stunt.
  Groetjes.

  0 likes
 28. Haha, dit is een Samsung reclame, niks merkwaardigs aan!

  0 likes
 29. Domain Name : winnertakesearth.com
  ::Registrant::
  Name : Samsung Electronics CO., Ltd
  Email : [email protected]

  http://whois.net/whois/winnertakesearth.com

  Mysterie opgelost.

  0 likes
 30. moet je echt nog op andere sites kijken om te zien dat dit reclame is met een hoog onzin gehalte. de gevestigde waarden geloven veel te hard in wat ze hebben, niet waard om op deze site vermeld te worden! Sorry guys

  0 likes
 31. Interview was een beetje amateuristisch geacteerd. Het domein van mysterious Circles is geregistreerd door Samsung. Het is dus duidelijk een marketing stunt van Samsung. Wat wel opvalt is dat Samsung nog niet tussen de officiële sponsors staat. http://www.fifa.com/worldcup/organisation/partners/ Zelf denk ik dat Samsung hoofdsponsor van het WK gaat worden….

  0 likes
 32. [quote name=”Henk”]Het zal inderdaad reclame zijn alleen op de facebook van winnerstakesearth schrijven ze het volgende op een reactie van iemand die suggereerd dat het samsung of adidas is.

  ‘Fuck adidas Fuck Samsung Fuck All’

  Een groot merk zou dit nooit posten lijkt mij … ?[/quote]

  Of het is niet de officiële Facebook pagina…..

  0 likes
 33. het wordt dus weer een spectaculaire tablet of smartphone die Galaxy 11… kan bijna niet wachten

  0 likes
 34. Misschien komt Samsung ook wel met zo’n telefoon die uit blokjes bestaat. Misschien wel 11 blokjes.

  Tevens is de Galaxy 11 een communicatiesatelliet….

  Dit is wel weer de ultieme vorm van SPAM btw

  0 likes
 35. jammer dat het op een serieuse site als deze wordt geplaatst.
  Vind het jammer want ik neem vele artikelen toch erg serieus..
  Mijn advies als je iets goeds in handen heb:

  Never change a winning horse

  0 likes
 36. er bestaat een anime zoals hij het zegt inazuma eleven galaxy team vree wijze anime dit doet me er aan denken

  0 likes
 37. Prachtig , al die poespas. Moet zeggen dat het heeeeeel lang geleden is dat ik een knappe wedstrijd gezien heb. Wellicht daar ‘ns mee beginnen. Mag wel ‘ns voor al die miljoenen Euro’s.

  0 likes
 38. Zieke reklame !

  0 likes
 39. Vast lang moeten nadenken over de naam “galaxy 11” common neem dan de moeite om iets creatiefs te bedenken haha en ha.

  0 likes
 40. ik hoop dat onze buitenaardse vrienden dan even hun verstand gebruiken en vooral niet in zee gaan met de meest corrupte geldwitwasmachine die er bestaat.

  0 likes
 41. Nou, laten die aliens maar eens een voetbalteam samenstellen, dan kunnen we wellicht galactisch-voetbalkampioen worden ipv wereldkampioen. Is weer eens iets anders, toch?

  0 likes
 42. 11 mannen zijn exact een voetbalelftal idd, een dreamteam, bring it on!! ben benieuwd hoe ze deze campagne verder gaan uitrollen., daarnaast had ik liever gehad dat dit van heineken was, als slap excuus om ff een extra pilsje te delen 😉 wat moet ik nou met samsung?. Viral is het wel, je moet toch wat tegen de apple iphone. Mijn complimenten.

  0 likes
 43. Die marketinglui van Samsung snappen inmiddels ws ook wel dat graancirkels enzo geen flauwekul zijn, dat men zich er steeds meer bewust van wordt hoe de vork echt in de steel zit, en daar spelen ze handig op in voor de promotie van een of ander nieuw product. Voor hun eigen financieel gewin natuurlijk. Niet om de wereld echt te verbeteren / de grondstoffen en middelen eerlijk te verdelen…

  0 likes
 44. Hilarisch. Zoveel poeha rond 1 sport. ‘t Lijkt wel of enkel ‘spelen’ en uiteraard ook wat ‘brood’ ons overheerst. Foute veronderstelling? Lachen. Viral marketing, boeiend. Werkt anders wel. Langs de andere kant zou dit dé manier bij uitstek zijn om werkelijke buitenaardsen te ‘droppen’, we zouden ‘t volgens ons psychologisch profiel en tijdsbestek perfect afdoen als reclamestunt. Fun. Nee, ik vind het best wel grappig, maar intriest tegelijkertijd. Het zegt namelijk alles over hoe men denkt.
  Jezelf ‘aangesproken’ voelen als ‘believer’ of individu met bep. ervaringen hoeft niet. Jezelf blijven, wat men ook probeert. Bedenk dat water verschillende vormen kent in bepaalde omstandigheden. Misleidend, zou kunnen, maar wel steeds water. Awareness is the cure, all the rest just designed for makebelieve or fun. (lees: bakken geld verdienen) Slim. Waarom? Omdat ze precies weten waar ze de massa hebben wil en zo zal het zijn…
  Planet of the apes.

  0 likes
 45. Geef het volk brood en spelen… dit is voetbal ten voeten uit. Dit kan nooit iets te maken hebben met de redding van de aarde.

  0 likes
 46. Natuurlijk is dit een reclamestunt. Dat druipt er gigantisch van af. Je ziet Beckenbauer ook een tekst oplezen (kijk maar naar zijn ogen). Grappig filmpje, maar hoort niet thuis op Niburu. Ook niet slim om dit hier te plaatsen, want dat ondermijnt je eigen geloofwaardigheid…

  0 likes
 47. [quote name=”m.b.”]Prachtig , al die poespas. Moet zeggen dat het heeeeeel lang geleden is dat ik een knappe wedstrijd gezien heb. Wellicht daar ‘ns mee beginnen. Mag wel ‘ns voor al die miljoenen Euro’s.[/quote]
  EK finale Spanje-Italie niet gezien verleden jaar? 🙂

  0 likes
 48. Pure commercie…dit hoort hier niet thuis!

  0 likes
 49. Ik lig niet onder de stoel van het lachen voor mij is deze reclame stunt dan ook totaal mislukt.
  Als je goed naar het filmpje kijkt dan zie je hoe kneuterig het in elkaar gefrutseld is.

  0 likes
 50. En dan op deze site telkens maar weer waarschuwen voor desinformatie?!?!?! Kom op zeg!

  0 likes
 51. Jullie vergeten 1 ding, de openingsceremonie van het wk 2014 wordt waarschijnlijk het best bekeken programma aller tijden. Dit is het beste moment voor een disclosure…….

  0 likes
 52. Als je de helft gelooft, geloof je nog te veel. Er staan steeds meer broodje aap verhalen op deze site! Niet leuk meer!!!!!
  Dit is allemaal niet geloofwaardig meer.

  0 likes
 53. Wat een commerciële onzin dit.
  Is een ordinaire voetbal promotie. Waarom staat dit op Niburu?! Dit heeft niets met bewustzijnsveruiming te maken.

  0 likes
 54. denk toch dat het een reclame stunt is van samsung. ik denk dat de samsung galaxy 11 gelanceerd wordt hiermee. sta wel open voor disclosure maar denk niet dat het dit is.

  0 likes
 55. Waarom zegt bijna iedereen ‘ik denk dat het een reclamestunt is’?

  Dat staat namelijk al in de eerste regel van het artikel.

  0 likes
 56. [quote name=”F”]Geef het volk brood en spelen… dit is voetbal ten voeten uit. Dit kan nooit iets te maken hebben met de redding van de aarde.[/quote]
  Voetbal in plaats van oorlog voeren???

  0 likes
 57. wat een onzin, denk dat niburu aan zijn succes ondergaat! waarschijnlijk word zij te groot, en dan zullen de grote machten in spel komen, die niet wensen dat de WAARHEID besproken of vermeld word, gevolg is dis-informatie en lariekoek als dit artikel….. zie de zeer negatieve uitstraling van die zo genaamde aliens, Terwijl wij in de universum van de laagste orde zijn (zie ons oorlog/moord drift) staan de galastische wezens hier ver vandaan, zij zijn in de evolutie zo ver dat ze begrijpen dat oorlog/moord tot je eigen ondergang leidt, als je ooit zo een wezen zou zien, dan is het ver wat films en dit soort idioote acties je doen geloven….. verwacht eerder een figuur als GHANDI

  0 likes
 58. En ik maar denken dat het allemaal heel serieus is op Niburu… Wat een teleurstelling….

  0 likes
 59. Wat wel frapant is dat juventus om 1500uur moest spelen, en chelsea een uur later. Je gaat me niet vertellen dat je van het stadion in turijn naar london(en dan nog eens binnen zitten in het stadion) binnen een uur kan afleggen op onze onderontwikkelde manier van transport. Voor de rest maakt mij het niet uit of het ECHT of NEP is, ik zie alleen te snelle copy past reacties.

  0 likes
 60. Maar de filmpjes zijn wel “twijfel” trekkend.

  0 likes
 61. [quote name=”Moondust”]En dan op deze site telkens maar weer waarschuwen voor desinformatie?!?!?! Kom op zeg![/quote]
  Klopt! Niburu gaat met zulke elementen wel beetje met onderstuur uit de bocht, het decor in. Voor elk wat wils zeker? Zucht.

  0 likes
 62. Hartstikke nep, een gespeeld interview met slechte acteurs.
  Frank

  0 likes
 63. Mireille Vantieghem

  [quote name=”Marc”]En ik maar denken dat het allemaal heel serieus is op Niburu… Wat een teleurstelling….[/quote]
  Niburu = Fabeltjes-site? ADIOS !!

  0 likes
 64. Is dit een grap of zo?

  0 likes
 65. mensen die niet goed lezen en gelijk domme comment poste zijn erger dan misinformatie. Dit stukje laat juist zien wat media met gespeelde berichten met ons kunnen doen… mensen worden argwaner en geloven in niets

  0 likes
 66. En dat allemaal in de Aliëns-Arena hehehe.

  0 likes
 67. Ja slecht dat Niburu meewerkt aan deze reclame stunt. Op wel een goede, maar laat het aan nu.nl of zo om dit soort reclame stunts mee te werken…

  0 likes
 68. oké vindt het de moeite niet om het te bekijken maar volgende site is ook ietwat bizar: http://www.231134421.com
  Niet dat ik er mijn tijd ga aan spenderen, want dat denk ik dat het is: een tijdverspiller

  0 likes
 69. Ik begrijp de verontwaardiging in veel van de eerdere reacties, maar denk dat de negatieve effecten van deze campagne wel meevallen. De wereld is inmiddels de ridiculisering voorbij en ufo-zaken trekken nu brede aandacht. Zelfs dit soort flauwe mediacampagnes dragen inmiddels bij aan het bewustzijn dat we niet alleen zijn.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

ollongren

Ollongren gaat er eigenhandig voor zorgen dat je geen huis kunt krijgen

Een wetsvoorstel van minister Ollongren van Binnenlandse ...

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...