Buitenaards

Beckenbauer: Aliens maken contact

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is op dit moment veel te doen rond een nieuwe, mysterieuze marketingstunt. Geregeld worden bij grote voetbalwedstrijden mannen in zwarte gewaden gezien.

Op verschillende plaatsen verschijnen mysterieuze cirkels die in verband worden gebracht met de 11 mannen.

Voetbalfans hebben de mannen in gewaden gespot tijdens de wedstrijd Chelsea-Manchester City op Stamford Bridge afgelopen zondag. Op dezelfde dag werden ze ook gezien in het stadion van Juventus in Turijn. Een dag eerder doken ze op in de Allianz Arena in München.

De mannen houden op bepaalde momenten spandoeken omhoog met de tekst #WinnerTakesEarth. Op voetbalvelden in Hackney Marshes in Londen werden afgelopen week grote ballen achtergelaten met dezelfde vreemde symbolen die de 11 mannen op hun gewaad dragen.

De symbolen verschenen op 21 oktober ook op Times Square in New York City en de Baai van Guanabara in Rio de Janeiro. Vicepresident van de Duitse voetbalbond en erevoorzitter van FC Bayern München Franz Beckenbauer, de enige man die de Wereldbeker als trainer én als speler won, verschijnt sinds kort in video’s die te maken hebben met #WinnerTakesEarth.

In een nieuwe video, die vandaag is geplaatst door Samsung Mobile, zegt Beckenbauer dat de mannen in zwarte gewaden buitenaardsen zijn en dat de vreemde symbolen het embleem vormen van hun beschaving.

De voormalig wereldkampioen gaat een team smeden van de beste voetballers ter wereld, GALAXY 11. Op de sociale mediasites wordt al flink gespeculeerd over de samenstelling van de GALAXY 11.

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MK
MK
9 jaren geleden

Maken jullie nou ook al reclame voor samsung/adidas of wat het ook mag zijn?

stephan meester
stephan meester
9 jaren geleden

Is het niet gwn een reclame wat met voetbal te maken heeft . Zoiets als axe space enzo

M
M
9 jaren geleden

Leuk bedacht, ongeloofwaardig uitgevoerd. Vind ook dat het niet helpend is dit soort marketing filmpjes e.o. hoaxes op te zetten. Door de hoeveelheid onzin berichten kunnen belangrijke dingen moeilijk aan het licht komen. Bovendien nemen mensen op deze manier geen enkel bericht aan als waar.

Nature
Nature
9 jaren geleden

‘Winner takes earth’: de beste voetballers ter wereld, GALAXY 11.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x