Homepagina » Buitenland » De Verenigde Staten steunen terroristen in Syrië. Ambassadeur neemt in dit interview geen blad voor de mond
De Verenigde Staten steunen terroristen in Syrië. Ambassadeur neemt in dit interview geen blad voor de mond

De Verenigde Staten steunen terroristen in Syrië. Ambassadeur neemt in dit interview geen blad voor de mond

De aanwezigheid van Iran in Syrië is legitiem zolang de oorlog tegen terrorisme nog niet voorbij is. Dat heeft de Russische ambassadeur in Libanon Alexander Zasypkin gezegd in een interview met de Libanese krant Al-Akhbar.

Hij voegde toe dat de Amerikanen en Fransen Syrië bezetten en dat de Verenigde Staten terroristen blijven steunen in het Arabische land.

“Rusland en Iran zijn nauwe bondgenoten van elkaar,” zei Zasypkin. “Om die reden zouden de VS en zijn bondgenoten niet moeten proberen om Rusland en Iran uit elkaar te drijven in Syrië.”

Geen rechtvaardiging

De ambassadeur zei dat het Syrische leger hard bezig is om de terroristen in het zuiden van Syrië te verdrijven en dat er geen rechtvaardiging is voor de Israëlische operaties die dit proces verstoren.

Hij merkte op dat er geen vrede in de regio kan zijn zolang Israël de bezette Golanhoogten, de Westoever en Gaza niet opgeeft.

De ‘deal van de eeuw’ die president Trump sloot om een definitieve overeenkomst voor het Israëlisch-Palestijnse conflict te bereiken, heeft volgens hem niets met vrede te maken.

Chemische wapens

Zasypkin zei verder dat de VS en Groot-Brittannië Rusland en Syrië van allerlei dingen proberen te beschuldigen, waaronder het gebruik van chemische wapens.

Hij riep Libanon op te vragen om militaire steun van Rusland en de Amerikaanse en westerse hulp te weigeren.

[MEMRI]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezinusk
Gezinusk
2 jaren geleden

Lijkt mij een reëel beeld van de werkelijkheid die de Russische ambassadeur te Libanon hier schetst. Amerika heeft in Syrië dan ook helemaal niets te zoeken.

René van Zalk
René van Zalk
2 jaren geleden

Assad krijgt een koekje van eigen deeg. Assad heeft namelijk jarenlang wapens geleverd aan terroristen van hezbollah. Daarnaast is de bondgenoot Iran betrokken bij terroristische acties en voorbereidingen binnen de EU, ook de AIVD en MIVD hebben hier bewijzen van. Dit soort regimes moeten keihard worden aangepakt, om te voorkomen dat ze ons in de nabije toekomst gaan chanteren/bedreigen met nukes, Trump en Netanyahu hebben dat scherp gezien.

Aug
Aug
Reactie op  René van Zalk
2 jaren geleden

Bewijs? Oh nee, dat is tegenwoordig niet meer nodig. koekenbakker.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
Reactie op  René van Zalk
2 jaren geleden

ach je kan ook beginnen met trump en netanyahu en eindigen met het scherp gezien door assad

maakt niet uit welke honden vechten de mens en kinderen is die het slachtoffer zijn..

met de tegenwoordige technologie kunnen we ook oorlogje spelen op de maan dus laat al die marsgod aanbidders naar de maan gaan..

en ver welkom de ethische denkers en doeners de rest is verdoemt tot de maan..

met de complimenten van,
:adrianus-johannes.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  René van Zalk
2 jaren geleden

@René van Zalk

Het gaat niet om Assad, het gaat om een Assad die dwars ligt in het verder onderwerpen van de planeet aan de wensen en grillen van de zionisten die met hun zelfbedachte en oprichtte zogenaamde ‘vijand’. En daar mag praktisch gezien de hele wereld onder lijden en voor worden uitgemoord en er een WOIII uit voortkomt. Het is de VS die als een achterlijke Bennie het vieze werk voor ze mag opknappen, anders hadden ze daar niets in de melk te brokkelen.

Furious Anger
Furious Anger
Reactie op  René van Zalk
2 jaren geleden

Jonge, Rene van Zalk waar haal je deze wijsheden vandaan zeg. Uit welke demensie ben jij overgekomen.
Een koekie van eigen deeg. Nou en mocht Assad dingen hebben gedaan dan zou dat een binnenlandse kwestie moeten zijn in Syrie en niet dat Amerika, Pinokkio land die lange neus erin steekt. Moge toch duidelijk zijn dat die smerige Amerikanen geld in die groeperingen stopt, en niet alleen Amerika, wat dacht je van onze eigen schijnheilige regering. En dan praat je ook nog over nuke!! Echt jij bent van de zotte.
Trump doorziet niks, Trump vernietigd, Amerika vernietigd…. Amerika terorristen natie, With lies they rule the world….. But Russia keep ut the good work, i like youre attitude!!!

Derek
Derek
2 jaren geleden

Enigste manier is met z’n alle in opstand komen mocht het escaleren!
Met lief zijn en de vrede bewaren heeft geen zin meer.

Podderzhka Rossii

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Het is de Russische Ambassadeur in Libanon.
Daar is de verklaring op gebaseerd.
De kleur is bepalend.

Christgalactic
Christgalactic
2 jaren geleden

Goed artikel, je merkt steeds opnieuw dat men beter pro Russisch stemt

Rusland en haar bondgenoten zijn de enigen die de terror ( echt verdrijven, zodanig dat men niet op de vlucht moet slaan.
Een andere oorlogstrategie van Vs en Israel is het besproeien van de mensheid. Wat leidt tot extreme droogte ( Iran) of extreme regen (Japan). Gelukkig heeft Rusland ook “Soera” om eventueel daar tegen in te gaan.

Namaste

H.J.
H.J.
Reactie op  Christgalactic
2 jaren geleden

Wat denk jij, is deze foto geplaatst met een betekenis en of herkenning, voor de oudere Nederlanders die 40 / 45 aan den lijve hebben ondervonden.?

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  H.J.
2 jaren geleden

H.J.

Je doelt zeker op die oorlog waar een bende van machtige westerse privatenbankiers en multinationals begin jaren dertig zowel Rusland als nazi-Duitsland begon te financieren, voorzagen van grondstoffen, en bewapende. Om ze vervolgens tegen elkaar in het harnas te jagen.

https://ibb.co/ipLYGo

Deze bende werd in één enkele zin door professor Antony C. Sutton omschreven als een club van, ‘oorlog en revolutie’, waaraan ze door de eeuwen heen triljoenen verdienden. Sutton had het over de Nieuwe Wereld Orde en geloofde dat het de Illuminati was. Te minste, de geheime genootschappen die hierbij betrokken waren, en hun werkwijze, wees volgens Sutton uit dat het er alle schijn van had dat het de Illuminati betrof.

Er is maar een weg en dat is hun weg. Landen die hier niet van houden worden geïsoleerd, gedemoniseerd, en desnoods tot gort gebombardeerd. Vervolgens worden deze landen geassimileerd en een educatiesysteem geïmplanteerd die de denkwijze synchroon moet laten lopen voor verdere commercialisering en privatisering ten gunste van deze machtige privatenbankiers en multinationals.

Vietnam is hierbij een uitstekend voorbeeld. Met de Vietnamoorlog dode Amerika meer dan een miljoen Vietnamezen en installeerde vervolgens hun concept. De verschrikkelijke beelden van het napalmmeisje, Phan Thị Kim Phúc, hebben ze een andere draai aan gegeven. Ze plaatsen haar op de bestsellerlijst ‘must buy’ zodat ze geld kon verdienen aan haar boek waar Amerika in een positief daglicht werd gezet. ”No bad feelings anymore” Om haar vervolgens als een kermisattractie de wereld over te laten reizen van hoe het ook kan. Als je maar meewerkt.

Volgens Amerika moet, niet kan, maar moet Kim Jung Un van Noord Korea een voorbeeld nemen aan Vietnam. Zodat de Noord-Koreanen hem na zijn dood als een held kunnen blijven eren. Kim wil zijn kernwapens wel weghalen maar dan moet Amerika dat ook doen.

We kunnen het hier allemaal eens zijn of niet? Dat is ieder voor zich. Neemt niet weg dat met het huidige systeem, de 1% rijken op aarde inmiddels net zoveel vermogen heeft verkregen als de helft van de wereldbevolking. Daar heeft de bende het nooit over.

Ik ben een groot voorstander van een Nieuwe Wereld Orde maar dan wel zo dat alle winstbejag van machtige westerse privatenbankiers t/m multinationals in één grote pot terecht komt, waarna een speciaal aangestelde commissie de buit netjes verdeeld over alle mensen in de wereld. Waarbij vluchten voor armoede en geweld niet meer noodzaak is.

En dan maar afwachten of de bende deze nieuwe vorm van NWO wel zo’n goed plan vind? Ik denk het niet want er valt geen kapitaal meer te halen natuurlijk. Daar is de huidige NWO namelijk in zijn geheel op gebaseerd.

H.J.
H.J.
Reactie op  Gezinusk
2 jaren geleden

Ik bedoel de oorlog die mijn generatie aan den lijve heeft ondervonden en in die oorlog was ook niet alles koek en ei.
Je hele opsomming van misstanden die er waarschijnlijk zijn geweest zijn door mijn generatie in die periode niet ondervonden.
Wat wel gebeurde was simpel het wegvoeren van arbeiders van uit Nederland naar Duitsland om daar als dwangarbeider te werk worden gesteld.
Mijn Vader bv van 1942 tot 1945.

PIETJE
PIETJE
2 jaren geleden

christ, helemaal met je eens !

x

Check Also

vaccin

Land dat vaccinatieklassement aanvoert kampt met hoge besmettingsgolf: ‘Werken die vaccins wel?’

Op de Seychellen, die meer mensen hebben ...

fran

Frankrijk onderzoekt gevallen van ontstoken hartspier na coronavaccin Pfizer

In Frankrijk zijn vijf gevallen van myocarditis ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x