Mens en Dier

Acteur: ‘Epstein-eiland is niet het enige eiland waar ze kinderen pijn hebben gedaan’

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!

Waarom willen mensen uit de filmindustrie niet dat we de nieuwe film van acteur Jim Caviezel over kinderhandel gaan kijken? Die vraag legde Steve Bannon voor aan Caviezel.

De acteur zei dat mensen tijdens een voorpremière in Las Vegas op een gegeven moment begonnen te fluisteren. Toen Caviezel hen achteraf vroeg waarom ze fluisterden, riepen ze: ‘Epstein-eiland!’

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Epstein-eiland is niet het enige eiland waar ze kinderen pijn hebben gedaan,” benadrukte hij, waarna er een diepe stilte viel.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Pedofieleneilanden

Deze maand werd bekend dat twee privé-eilanden van de overleden pedofiel Jeffrey Epstein een nieuwe eigenaar krijgen. De nieuwe eigenaar, miljardair Stephen Deckoff, wil er een luxe vakantieresort bouwen.

Plaatselijk stonden de eilanden bekend als ‘pedofieleneilanden’ en ‘orgie-eilanden’. Epstein zou er minderjarigen hebben misbruikt.

Vermoord

Presentator Tucker Carlson zei in de Full Send Podcast dat Epstein in de gevangenis is vermoord en dat toenmalig minister van Justitie Bill Barr het in de doofpot heeft gestopt.

Eerder zei Caviezel op een conferentie dat ze adrenochroom uit kleine kinderen halen. Sommige kinderen worden gered. “Ze halen kinderen uit de diepste krochten van de hel, uit DUMBs en allerlei verschillende plaatsen,” zei hij, doelend op ondergrondse legerbases.

4.8 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
11 maanden geleden

Helaas ben ik hier al een aantal jaren mee bekend.

Wat er gebeurd is en TOT OP DE DAG VAN VANDAAG nog steeds gebeurt met kleine en grote kinderen is zó meer dan verschrikkelijk, dat het eigenlijk met geen pen te beschrijven is.

IK kan mij nog steeds niet voorstellen, dat mensen in staat zijn om kinderen zoiets vreselijks aan te doen. Dan ben je, althans in mijn ogen, de term MENS niet waardig.

Het zijn monsters zonder ziel en geweten, die voor eigen bevrediging en vanwege de adrenochroom proberen de eeuwige jeugd te behouden, kinderen mishandelen en vermoorden.

Ik vind het wel supergoed dat Jim Caviezel hier een film over heeft gemaakt.

EINDELIJK wordt het inktzwarte duister in het volle licht geplaatst.

Gelukkig hebben de Russen, sinds eind februari 2022 al heel wat arme kindertjes in Oekraïne uit de duistere holen kunnen redden.

Maar natuurlijk moeten er nog véél meer kinderen gered worden. Dat is wel duidelijk. Iedere dag dat deze vreselijke nachtmerrie voor kinderen doorgaat, is er één teveel.

Als je dit leest, wordt het natuurlijk ook gelijk duidelijk, WAAROM de WHO (niets anders dan een pedofielenvereniging) roept: CHILDREN NEED FROM THE START OF THEIR LIVES SEXPARTNERS.

JA, dat zou dat stelletje vieze vuile gore smeerlappen wel willen!

OUDERS, let op je kinderen. Dat is ALLES wat ik er nog over wil zeggen.

Elias
Elias
11 maanden geleden

Waarom deze duivels niet willen dat we die film van Caviezel zien….

Omdat deze satanisten elites niet alleen hun rijkdom zo elegant als “prestatie”camoufleren maar vooral ook omdat deze “elites” in een spirituele wereld leven die niets meer te maken heeft met de realiteit van mensen maar met die van helse spirituele totaal psychopathische waanzin!!!

Deze satanische ‘elites’ zullen nooit toegeven dat hun rijkdom – die hen de macht geeft om de politiek voor hen uit te voeren – in feite het resultaat is van uitbuiting, fraude, talloze oneerlijke contracten, d.w.z. “elegante” overvallen, en bijna elke truc om geldmacht te verkrijgen en eindeloze corruptie van de politiek en ook van de “wetenschap”.

En dat alles vanuit een geestelijk zwaar gestoorde sektarische chantage grondslag waarin kindermishandeling en -moord centraal staat.

Marijke
Marijke
11 maanden geleden

Alleszeggende stilte.
De deepstate ontmaskerd.
Historisch.

Marion
Marion
11 maanden geleden

Er komt gelukkig steeds meer onmenselijkheid naar de oppervlakte. De hel is leeg,alle duivels zijn hier.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x