Bewustzijn

De invloed van de photon belt op onze realiteit (video)

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds 21 december 2012 bevindt het gehele zonnestelsel zich in de photon belt of fotonengordel. Tweeduizend jaar lang wordt het menselijk bewustzijn verruimd en worden alle sleutels van ons DNA geactiveerd.

Rond de Plejaden draait een enorme gordel van fotonen. Doordat de aarde door deze gordel beweegt wordt de mensheid opgetild naar een hoger bestaansniveau.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Virginia Essene en Sheldon Nidle schrijven dat de fotonengordel mensen de gelegenheid geeft om een hoger niveau te bereiken, namelijk het ‘galactische’ niveau.

De Duitse ingenieur Paul Otto Hesse omschreef de fotonengordel en de invloed ervan op planeet aarde in zijn boek Der Jüngste Tag (1950). Hij schreef toen dat niemand precies kon weten wanneer we de fotonengordel zouden binnengaan en verwees naar Markus 13:32: ‘Maar van dien dag en die ure weet niemand, noch de engelen, die in de hemel zijn, noch de Zoon, dan de Vader’.

Samael Aun Weor, die in de jaren zeventig over het fenomeen schreef, legt een verband tussen de fotonengordel en de ringen van Alcyone. Weor stelt dat Alcyone de belangrijkste ster is van de sterrenhoop Plejaden en door middel van de zwaartekracht invloed uitoefent op zeven andere sterren, waarvan onze zon de zevende is.

Volgens Weor heeft Alcyone ringen die bestaan uit straling, veroorzaakt door ‘de splitsing van het elektron’. Deze straling is ‘manasisch’. In het Sanskriet staat manas voor het bewustzijn. Deze straling is gerelateerd aan het onderscheid tussen het ondergeschikte bewustzijn (lager bewustzijn of lagere zelf) en het superieure bewustzijn (hoger bewustzijn of hogere zelf). Weor legt uit dat de elektronen in de ringen van Alcyone een onbekende soort energie uitzenden.

De fotonengordel wordt geassocieerd met fysieke ongemakken zoals tintelingen, steken in het lichaam en hartritmeveranderingen.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter68
Peter68
10 jaren geleden

[De fotonengordel wordt geassocieerd met fysieke ongemakken zoals tintelingen, steken in het lichaam en hartritmeveranderingen.] Die heb ik al jaren maar dat ik me nou verlichter voel nee. Zal waarschijnlijk ook nooit gebeuren zolang ik hier op aarde leef. Zal blij zijn als ik naar huis mag en weg uit dit gesticht der gekken.

Wesley
Wesley
10 jaren geleden

Dit noemen ze nu pseudoscience

svartvatten
svartvatten
10 jaren geleden

Geweldig, en nu?

wolfje
wolfje
10 jaren geleden

zou er maar niet te veel op rekenen. het is gajus en het blijft gajus. ascenderen is een werkwoord

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x