Mens en DierCorona

Tiener die hartaanval kreeg na Pfizer-vaccin: ‘Ik krijg liever corona’

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 18-jarige Isaiah Harris uit Springdale in de Amerikaanse staat Arkansas kreeg na zijn tweede dosis van het Pfizer-vaccin een hartaanval. Hij zegt in een interview met The Defender dat hij liever corona krijgt.

Op 8 april kreeg Isaiah zijn eerste dosis en op 30 april de tweede. Binnen 12 uur na de tweede dosis kreeg hij koorts en werd hij rillerig. Vervolgens begon zijn hart heel erg pijn te doen en kreeg hij ademhalingsproblemen.

In het ziekenhuis werd hij niet serieus genomen. Isaiah moest twee uur wachten, waarna ze hem zes uur op de gang lieten liggen. Daar kreeg hij een hartaanval en vulde één van zijn longen zich met vocht.

Het is gewoon te gevaarlijk

Artsen bleven ontkennen dat het vaccin de boosdoener was. Vervolgens verwees een verpleegster naar een studie waaruit blijkt dat het vaccin myocarditis kan veroorzaken, een ontsteking van de hartspier. Isaiah werd gediagnosticeerd met acute myocarditis en lag vier dagen in het ziekenhuis.

Het ziekenhuis was niet van plan om het geval te melden bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, en dus besloot zijn vader dat te doen.

De jongeman mag drie tot zes maanden geen lichamelijke inspanning verrichten. Hij mag hooguit de hond uitlaten. Hij zei dat niet iedereen het vaccin zou moeten nemen. Zijn vader is fel tegen het vaccin, hoewel hij eerder wel het Moderna-vaccin heeft gehaald. “Het is gewoon te gevaarlijk en er is niet genoeg onderzoek gedaan,” zei hij.

Meer dan 1200 gevallen van hartontsteking

“President Biden zei onlangs dat je zult boeten of een mondkapje moet dragen als je niet gevaccineerd bent, maar ik krijg liever corona dan een hartaanval,” aldus Isaiah.

In de VS zijn inmiddels meer dan 1200 gevallen van hartontsteking bij tieners en jongvolwassenen bekend, schrijft de krant The Epoch Times. “Het lijkt erop dat de mRNA-vaccins myocarditis kunnen uitlokken,” zei kindercardioloog Matthew Oster.

[Children’s Health Defense]

4.9 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AnnoNimbus
AnnoNimbus
1 jaar geleden

Nee, nee óók de booster-shot! *geluidseffect van geduw*

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Huis tuin en keuken kwaaltjes volgens zegt Hugocaust, met een spuit in de rechterhand en een frikandel in de linkerhand….

John
John
1 jaar geleden

Ik mag het eigenlijk niet zeggen en wensen.
Maar ik hoop dat er binnenkort beroemde personen gaan omvallen.
Wie is niet belangrijk, zolang die personen maar beroemd zijn.
Misschien worden er dan meer schaapjes wakker geschud.

jan
jan
1 jaar geleden

Ja wil je dood moet je later vaccineren. Wir haben es nicht ge wusst.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x