Mens en DierCorona

Tiener die hartaanval kreeg na Pfizer-vaccin: ‘Ik krijg liever corona’

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 18-jarige Isaiah Harris uit Springdale in de Amerikaanse staat Arkansas kreeg na zijn tweede dosis van het Pfizer-vaccin een hartaanval. Hij zegt in een interview met The Defender dat hij liever corona krijgt.

Op 8 april kreeg Isaiah zijn eerste dosis en op 30 april de tweede. Binnen 12 uur na de tweede dosis kreeg hij koorts en werd hij rillerig. Vervolgens begon zijn hart heel erg pijn te doen en kreeg hij ademhalingsproblemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In het ziekenhuis werd hij niet serieus genomen. Isaiah moest twee uur wachten, waarna ze hem zes uur op de gang lieten liggen. Daar kreeg hij een hartaanval en vulde één van zijn longen zich met vocht.

Het is gewoon te gevaarlijk

Artsen bleven ontkennen dat het vaccin de boosdoener was. Vervolgens verwees een verpleegster naar een studie waaruit blijkt dat het vaccin myocarditis kan veroorzaken, een ontsteking van de hartspier. Isaiah werd gediagnosticeerd met acute myocarditis en lag vier dagen in het ziekenhuis.

Het ziekenhuis was niet van plan om het geval te melden bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, en dus besloot zijn vader dat te doen.

De jongeman mag drie tot zes maanden geen lichamelijke inspanning verrichten. Hij mag hooguit de hond uitlaten. Hij zei dat niet iedereen het vaccin zou moeten nemen. Zijn vader is fel tegen het vaccin, hoewel hij eerder wel het Moderna-vaccin heeft gehaald. “Het is gewoon te gevaarlijk en er is niet genoeg onderzoek gedaan,” zei hij.

Meer dan 1200 gevallen van hartontsteking

“President Biden zei onlangs dat je zult boeten of een mondkapje moet dragen als je niet gevaccineerd bent, maar ik krijg liever corona dan een hartaanval,” aldus Isaiah.

In de VS zijn inmiddels meer dan 1200 gevallen van hartontsteking bij tieners en jongvolwassenen bekend, schrijft de krant The Epoch Times. “Het lijkt erop dat de mRNA-vaccins myocarditis kunnen uitlokken,” zei kindercardioloog Matthew Oster.

[Children’s Health Defense]

4.9 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AnnoNimbus
AnnoNimbus
2 jaren geleden

Nee, nee óók de booster-shot! *geluidseffect van geduw*

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Huis tuin en keuken kwaaltjes volgens zegt Hugocaust, met een spuit in de rechterhand en een frikandel in de linkerhand….

John
John
2 jaren geleden

Ik mag het eigenlijk niet zeggen en wensen.
Maar ik hoop dat er binnenkort beroemde personen gaan omvallen.
Wie is niet belangrijk, zolang die personen maar beroemd zijn.
Misschien worden er dan meer schaapjes wakker geschud.

jan
jan
2 jaren geleden

Ja wil je dood moet je later vaccineren. Wir haben es nicht ge wusst.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x