Mens en Dier

De Jonge: geprikten hoeven zich niet te laten testen omdat dat niet goed is voor de prikbereidheid

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge kreeg gisteravond tijdens de persconferentie de vraag of hij aan het OMT heeft gevraagd of Testen voor Toegang ook voor gevaccineerden een eis zou moeten zijn. Dus dat je ook getest moet worden als je al twee keer gevaccineerd bent.

“Ja, er is een aantal uitspraken van een aantal virologen geweest die daar natuurlijk iets over heeft gezegd, namelijk dat zou je eigenlijk moeten doen, want dan zou het allemaal nog veiliger worden,” antwoordde De Jonge.

Het doet niet iets goeds met de vaccinatiebereidheid

“Maar het punt is: als je dat blijft doen, dan heb je veel minder aantrekkelijkheid om je te laten vaccineren, want als je toch nog tot sint-juttemis moet testen voordat je ergens naar binnen mag, waarom zou je je dan laten vaccineren?” zei hij.

“Kortom, het doet niet iets goeds, is onze verwachting, met de vaccinatiebereidheid,” benadrukte De Jonge.

Je bent gewoon ook onderdeel van de verspreiding van dat virus

Hij werd er vervolgens op gewezen dat mensen die gevaccineerd zijn het virus volgens die virologen ook kunnen verspreiden. De Jonge: “Als je bent gevaccineerd, dan is natuurlijk de kans dat je het verspreidt niet nul, zeker niet, je bent gewoon ook onderdeel van de verspreiding van dat virus, […] maar je bent wel heel veel beter beschermd.”

Iedereen besmet iedereen, maar alleen ongevaccineerden moeten testen omdat het anders de vaccinatiebereidheid aantast. Oftewel, vaccinatie is geen middel, maar het doel op zich. Jurist Kim Boon vat samen: je hoeft niet te testen als je bent gevaccineerd want als je je wel moet laten testen als je bent gevaccineerd, zou je je niet laten vaccineren.

4.9 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
161 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jetze
Jetze
10 maanden geleden

Iemand, ik zeg niet wie …..

Is totaal de weg kwijt!

Flup.
Flup.
10 maanden geleden

En nu wegwezen idioot.

Chantal
Chantal
10 maanden geleden

1 en 1 = 3
Regerings-logica

Moeder van 5
Moeder van 5
10 maanden geleden

Ja Hugo is bang dat er dan minder poen binnen komt want wie het geld lief heeft wil meer en meer en dan gaan ze letterlijk over lijken

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

161
0
We lezen graag je reactie!x