Great ResetMens en Dier

‘Doodenge’ Yuval Noah Harari: ‘Wij behoren waarschijnlijk tot één van de laatste generaties mensen’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Er circuleren op dit moment beelden van uitspraken die futuroloog Yuval Noah Harari in 2018 heeft gedaan op het World Economic Forum. Hij zei onder meer dat we waarschijnlijk tot één van de laatste generaties mensen behoren.

De komende generaties gaan we leren om zelf lichamen, hersenen en geesten te vervaardigen, aldus Harari, adviseur van Klaus Schwab. Hoe zien de toekomstige meesters van de planeet eruit? Dat wordt volgens hem bepaald door de mensen die over de data beschikken.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nieuwe drijvende krachten

De wetenschap vervangt evolutie via natuurlijke selectie door evolutie via intelligent ontwerp, zei Harari. “Niet het intelligent ontwerp van één of andere God in de wolken, maar ons intelligent ontwerp en het intelligent ontwerp van onze wolken: de IBM-wolk, de Microsoft-wolk. Dit zijn de nieuwe drijvende krachten achter evolutie.”

Daarnaast zal de wetenschap het leven mogelijk in staat stellen om na vier miljard jaar beperkt te zijn tot het organische rijk, te ontsnappen naar het anorganische rijk, zei hij.

Duivel

Mediaondernemer Michael Pilarczyk reageert: “In de afgelopen eeuwen noemden mensen dit de duivel. Het wegnemen van de ziel. Maar als de meerderheid zich hier niet heel heftig tegen verzet, kun je ook concluderen dat de ziel toch al uit de meeste mensen is.”

“Doodeng die man,” zegt artiest en ex-verpleegkundige Marga Bult.

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
6 maanden geleden

Ik zweer het je, we zijn overmeesterd door buitenaardsen wezens die niet tegen co2 kunnen……

Underground
Underground
6 maanden geleden

(Doodeng die man,” zegt artiest en ex-verpleegkundige Marga Bult.)

Eng ?? Het is niet meer dan een hele grote pannenkoek. Ik weet niet wat voor drugs die gasten van het (wef) gebruiken. Maar het kan nooit goed voor je zijn.. Er komt alleen maar poep uit…

exegese
exegese
6 maanden geleden

Hoe zien de toekomstige meesters van de planeet eruit? Dat wordt volgens hem bepaald door de mensen die over de data beschikken.

Amazing Polly legt hier heel duidelijk uit hoe we ze heel makkelijk kunnen stoppen. We kunnen ze alles in 1 klap uit hun handen slaan als er genoeg mensen mee zouden doen. Gooi je smartphone het raam uit en bemachtig desnoods een simpele celphone als gedeeltelijke vervanging.

https://stichtingvaccinvrij.nl/amazing-polly-ik-weet-hoe-we-ze-kunnen-raken/

Hans
Hans
6 maanden geleden

Synagoge van de satan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

141
0
We lezen graag je reactie!x