Mens en Dier

Vaccinexpert Vanden Bossche roept op prikprogramma ‘onmiddellijk stil te leggen’

Help door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geert Vanden Bossche is één van de meest uitgesproken critici van de vaccinatiecampagne tegen corona. Hij zegt dat vaccineren midden in een pandemie kan leiden tot allerlei varianten, waarvan sommige mogelijk moeilijker zijn te bestrijden dan het oorspronkelijke virus.

Vanden Bossche is een expert met een indrukwekkende staat van dienst. Hij studeerde aan de Universiteit Gent en de Universiteit van Hohenheim in Duitsland. Daarnaast werkte hij voor diverse vaccinmakers, te weten GSK Biologicals, Novartis Vaccines en Solvay Biologicals. Ook was hij verbonden aan de Bill & Melinda Gates Foundation en de Global Alliance for Vaccines and Immunization (Gavi).

Adaptieve immuunontsnapping

In een nieuw bericht op zijn website zet hij vraagtekens bij het massavaccinatieprogramma tegen corona. Vanden Bossche merkt op dat meerdere experts hebben gewaarschuwd voor de catastrofale impact van een dergelijk programma op de volksgezondheid.

Massavaccinatie midden in een pandemie kan leiden tot adaptieve immuunontsnapping, met als gevolg dat er varianten ontstaan die het vaccin omzeilen, schrijft de vaccindeskundige.

Per direct stilleggen

Dit verklaart waarom het massavaccinatieprogramma van de WHO niet kan leiden tot groepsimmuniteit, voegt hij toe. Hoe meer we vaccineren, hoe meer we het virus dwingen om te muteren.

Vanden Bossche vindt dat er onmiddellijk actie moet worden ondernomen om te voorkomen dat varianten die worden veroorzaakt door immuunontsnapping zich onder de gehele bevolking kunnen verspreiden.

We kunnen dit alleen bereiken door het massavaccinatieprogramma per direct stil te leggen, benadrukt hij.

[Zero Hedge]

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mariposa
Mariposa
1 jaar geleden

Dat weten we al maar de volksvertegenwoordigers luisteren toch niet….

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

En waar blijft het kort geding en aansluitende bodemprocedure van BPOC?

Unknown
Unknown
1 jaar geleden

De farmaceutische industrie heeft deze fake pandemie als verdienmodel opgetuigd. Het zou zomaar kunnen dat Hugo en consorten zomaar een Zwitserse bankrekening hebben waarop tonnen gestort worden… zolang dit is zullen we er niet afkomen. Er moeten klokkenluiders van binnenuit opstaan die dit aanhangig maken.

Henk en Ingrid
Henk en Ingrid
1 jaar geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x