Mens en Dier

Vaccinexpert Vanden Bossche roept op prikprogramma ‘onmiddellijk stil te leggen’

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geert Vanden Bossche is één van de meest uitgesproken critici van de vaccinatiecampagne tegen corona. Hij zegt dat vaccineren midden in een pandemie kan leiden tot allerlei varianten, waarvan sommige mogelijk moeilijker zijn te bestrijden dan het oorspronkelijke virus.

Vanden Bossche is een expert met een indrukwekkende staat van dienst. Hij studeerde aan de Universiteit Gent en de Universiteit van Hohenheim in Duitsland. Daarnaast werkte hij voor diverse vaccinmakers, te weten GSK Biologicals, Novartis Vaccines en Solvay Biologicals. Ook was hij verbonden aan de Bill & Melinda Gates Foundation en de Global Alliance for Vaccines and Immunization (Gavi).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Adaptieve immuunontsnapping

In een nieuw bericht op zijn website zet hij vraagtekens bij het massavaccinatieprogramma tegen corona. Vanden Bossche merkt op dat meerdere experts hebben gewaarschuwd voor de catastrofale impact van een dergelijk programma op de volksgezondheid.

Massavaccinatie midden in een pandemie kan leiden tot adaptieve immuunontsnapping, met als gevolg dat er varianten ontstaan die het vaccin omzeilen, schrijft de vaccindeskundige.

Per direct stilleggen

Dit verklaart waarom het massavaccinatieprogramma van de WHO niet kan leiden tot groepsimmuniteit, voegt hij toe. Hoe meer we vaccineren, hoe meer we het virus dwingen om te muteren.

Vanden Bossche vindt dat er onmiddellijk actie moet worden ondernomen om te voorkomen dat varianten die worden veroorzaakt door immuunontsnapping zich onder de gehele bevolking kunnen verspreiden.

We kunnen dit alleen bereiken door het massavaccinatieprogramma per direct stil te leggen, benadrukt hij.

[Zero Hedge]

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mariposa
Mariposa
2 jaren geleden

Dat weten we al maar de volksvertegenwoordigers luisteren toch niet….

Pieter
Pieter
2 jaren geleden

En waar blijft het kort geding en aansluitende bodemprocedure van BPOC?

Unknown
Unknown
2 jaren geleden

De farmaceutische industrie heeft deze fake pandemie als verdienmodel opgetuigd. Het zou zomaar kunnen dat Hugo en consorten zomaar een Zwitserse bankrekening hebben waarop tonnen gestort worden… zolang dit is zullen we er niet afkomen. Er moeten klokkenluiders van binnenuit opstaan die dit aanhangig maken.

Henk en Ingrid
Henk en Ingrid
2 jaren geleden
Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x